Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvor mange af jer har en business?

Af Gæst spørgeren | 17-08-2019 14:41 | 612 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej med jer Hvor mange af jer har en business kørende sideløbende med studiet/arbejdet eller har det kørende som jeres fuldtidsbeskæftigelse? Jeg overvejer selv, at starte noget op. Jeg skal selv til at studere og det kunne derfor være rart med en webshop hvor man kunne tjene en skilling ved siden af studiet i stedet for at have et job hvor man møder fysisk op.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Azakiel
Skribent
17-08-2019 15:06

Rapporter til Admin
Jeg kører en lille side business, ved siden af mit fuldtidsarbejde. Kører det som en enkeltmandsvirksomhed, hvilket giver fint mening når jeg kun er mig selv i virksomheden.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
Jepperdepper
Ultra Supporter
17-08-2019 15:24

Rapporter til Admin
Jeg er selvstændig webdesigner og webudvikler på fuld tid. Har du kompetencer i den retning (web, design, online marketing, tekstforfatning) er det nemt at lave en simple forretning ved siden af, for det kræver ikke varelager og alt muligt.
--
Sidst redigeret 17-08-2019 15:25
#3
Dennis
Gæst
17-08-2019 21:17

Rapporter til Admin
#1 Hvad kan der være af risiko ved enkeltmandsvirksomhed? Hvis man laver et eller andet og bliver sagsøgt, svarer det så ikke stort set til at man sagsøges personligt? Eller får en bøde for noget mangel af info på siden.. Ved ikke om jeg overtænker det men er det ikke alt sammen noget man selv kommer til at stå til ansvar for ved som enkeltmandsvirksomhed?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Azakiel
Skribent
17-08-2019 21:20

Rapporter til Admin
#3 Du hæfter personligt, da alt foregår over egen ansvar og økonomi. Det fritager mig for at skule "bøvle" med løn, og ting under et almindeligt selskab, da virksomheden indkomst og beslutninger er kørt ind over min egen indkomst og alt besluttes af mig selv. Det er kun en fordel hvis man er en eller meget få i en virksomhed. Det giver dog ikke meget mening hvis du ønsker at køre et lån ind til eksempelvis et varelager eller andet, da du dermed hæfter personligt for lånet, men for mit vedkommende er det fint da jeg ikke har faste udgifter til andet end software, og derfor ikke behøver at låne penge. Bøder får du som regel kun ved noget der bryder loven, så vær på forkant med den.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#5
Ð Xargo
Giga Supporter
17-08-2019 21:32

Rapporter til Admin
Vi har en familie virksomhed, rengøring i ferielejligheder i syden. det giver ikke mange ekstra penge, men det giver nogle fordele på en anden måde. Ulempen er bøder og den slags der kan komme, hvis regnskaber ikke bliver lavet i tide, det skal man ikke glemme, det er ikke kun at tjene penge med en virksomhed.
--
Ncase M1, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided i7-6700k @ 4,5Ghz, SF600.

Opret svar til indlægget: Hvor mange af jer har en business?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning