Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hjælp til lønforhandling

Af Gæst loen | 21-08-2019 15:20 | 888 visninger | 13 svar, hop til seneste
Hejsa alle, jeg var til min første rigtige jobsamtale her i mandags. Da det ikke er noget jeg som sådan har prøvet før, var jeg uforberedt ift. lønnen (jeg blev spurgt hvor meget jeg forventede, hvoraf jeg blankt måtte svare jeg faktisk ikke vidste det). Jobtitlen blev nævnt som "Digital marketing koordinator", men til samtalen røg vi over i noget "marketing assistent", hvoraf en løn á 22-23.000 kr¨. blev nævnt (ud fra de statistikker han nu havde kigget på) ... Jobbet består primært af deres marketing (email), men kommer også til at sidde med live chat support, inDesign (tilbudskatalog) samt indsætte produkter/beskrivelser i webshoppen. Selv er jeg uddannet Multimediedesigner. Skulle jeg blive ringet op til et opfølgende møde, hvad er da vigtigt at få sagt? Og hvordan synes i selv lønnen lyder?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mattii
Ultra Nørd
21-08-2019 15:25

Rapporter til Admin
Synes lønnen er lidt lav, på den anden side virker det jo ikke til at være de mest komplicerede opgaver. Husk at spørg ind til andre fordele i form af job; Får du firma telefon? Betalt Internet? Hvordan er frokost ordningen og hvad med Pension? Hvor mange timer er det pr uge? Men synes du skal kigge på nogle statistikker for multimedie designere for at få en idé om hvor du burde ligge.
--
#2
nuxx
Guru
21-08-2019 15:27

Rapporter til Admin
Synes det lyder som kassedameløn... kommer du da til at have en overordnet som er koordinator i stedet? Det der er meget entry level... dog er en kea uddannelse desværre ikke noget specielt løntrinsbefordrende bevis at have - det handler mest om dit talent... føler du at du "kan noget" så burde du snildt kunne ramme et bedre niveau.
--
Play: i7-9700K, Z390i Strix, GTX1070 Gaming X, [email protected], Louqe Ghost S1, 1TB 970EVO, SF600, 34" AW3418DW [email protected] Work: 15.4" MBP Retina 2017
#3
leon
Gæst
21-08-2019 15:36

Rapporter til Admin
#1 Tak for rådet, jeg noterer de forskellige spørgsmål. :) Han nævnte godt fra starten da vi snakkede om løn, at de ikke ligefrem var den højest betalende virksomhed, men at man på sigt selvfølgelig kunne lønforhandle, ud fra hvor dygtig man nu var til arbejdet. #2 Planen er umiddelbart at jeg skal tage over deres marketing, som pt. mere eller mindre kun består af email, men hvor jeg forhåbentlig da kan udvikle det (FB/linkedin osv.) ...men det er begrænset hvor meget mail de sender ud, hvoraf jeg så kommer til at sidde med andre småting ind imellem.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Fonne
Nørd
21-08-2019 15:45

Rapporter til Admin
Altså hvis du ikke har nogen erfaring kan det også på sigt være guld værd bare at komme ind et sted, fx bare med 3 års erhvervserfaring på ens CV får man helt andre muligheder og døre der åbner sig. Umildbart virker det lavt, men hvis du fx kan få dem lidt op og noget erfaring på dit CV kan det være bedre end en død periode.
--
www.kameravalg.dk[...]
#5
ChristianL
Ultra Supporter
21-08-2019 15:49

Rapporter til Admin
Synes du ligger ret skarpt i svinget denne taget i betragtning: https://www.jobindex.dk[...] 23.000 kr. er deres første udspil, og som enhver anden pris (her er det prisen for din tid) er den til forhandling. Mon ikke du kan få 24-25k, 8 % pension og 5+1 ugers ferie. :)
--
#6
leon
Gæst
21-08-2019 16:05

Rapporter til Admin
#4 Sådan kan man selvfølgelig også se på det, tak. :) #5 Ja, det viser jo hvor lidt forberedt jeg faktisk har været. Ferie og pension snakkede vi slet ikke om, men det måske meget normalt at snakke om til opfølgende møder. Tak for kommentaren. :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
ToFFo
Guru
21-08-2019 16:09

Rapporter til Admin
Hvem du er har stor betydning for den løn du får. Så... Hvor gammel er du? Hvad har du af erfaring indenfor områet? Hvilket område er det i? Hvad har du af uddannelse? Hvis du er 18 år, uden uddannelsem uden tidligere jobs, og er selvlært i lidt photoshop/indesign, så kan du ikke forvente det store. Du skal huske på at du får en masse erfaring også, som du kan skrive på dit CV til næste jobsøgning/lønsamtale. 25.000kr +8% pension ville være en rigtig fin løn, hvis du slet ikke har erfaring i branchen og er ung og selvlært.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 21-08-2019 16:11
#8
Loen
Gæst
21-08-2019 16:19

Rapporter til Admin
#7 27, Multimediedesigner uddannelse. Har ikke siddet med ansvar for marketing før, nej. Forrige job bestod af hjemmeside design (wordpress) og grafisk design. Deres område er både B2C og B2B/engros. :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Pico
Super Nørd
21-08-2019 17:04

Rapporter til Admin
Hvor i landet er jobbet? Dette spiller ofte også ind i forhold til lønniveauet.
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|1080 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
#10
Loen
Gæst
21-08-2019 17:55

Rapporter til Admin
#9 Midt- & Vestjylland. Ja, det er billigt at bo her (3-værelses t. 4100). Har omkostninger for ca. 5k om mdr. eksl. mad.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Sven Bent
Super Nørd
21-08-2019 17:59

Rapporter til Admin
Ikke direkt hjaelp men her er hvad jeg gjorde at min firmat udsendte retigns liner for de forskellige job levels i format af ceritficatoer ansvars omraade og performance. Jeg tog checklisten fra Senioer udgave af hvad jeg laver og sikrede mig at jeg overholdt dem allle jeg falede saa dete ned i en simpel bullist liste. jeg printer min egen perofrmance analyse ud ( jeg holder min egen personlige log af alt hvad jeg laver ud over hvad der bliver gjort i systemme saa jeg har nemt adgang til min egen performance) Jeg nedfaelde saa et par ydelige punkter hvor jeg menter at jeg tog fat im virksomhendes fremtit som reelt set ikke er en de af mit job Her visse tools jeg udviklede til min medarbejder osv osv deraf daffede jeg til min boss og venligt fortalte ham at jeg mente jeg fortjene loensatse for sr position eftersom jeg leved eop til og langt overgik punkterne der paa. min boss tilboed med i stedet for sr position et hel leveve upgrade saa fremt jeg tog min manglende server+ examen og en loenstignin paa 33k om aaret. han betaler naturlgivis for eksamen. og jeg har bedre om at han betaler for 4 andre smaa examenet dette aar samt en ande stor exament naeste aar I bund og grund handler det om at fremvise at du er pa dit job for mere end blot dine penge. og at forhanlde im uddanelse er en vigtige ting. det spare dig nogle penge og giver dig mulighed for at forbedre dint job position senere. samtidigt viser det for din chef at du er e vn vigtig ressourcer der blive mere vaerd med tiden. saa disse pneg investering i din uddanelse er en god ting for begge parnet
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#12
stallemanden
HOL Moderator
21-08-2019 20:04

Rapporter til Admin
Med al respekt, så lyder det som om, du skal sidde som supporter/arme og ben, med lettere grafisk snilde. Jeg synes lønnen lyder umiddelbart okay, ud fra den beskrivelse du giver. Udover det, så skulle det ikke undrer mig, at det er +pension. (4/8 ordning) Det betyder, at din løn reelt er knap 25.000, i det tilfælde vi lander på 23.000 Ikke at det som sådan betyder noget, men hvad har du tjent med dit tidligere (nuværende?) arbejde? Hvor længe har du arbejdet med at konfigurere Wordpress hjemmesider? Det er forholdsvis relevant for ligningen, uden at være afgørende.
--
http://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#13
Loen
Gæst
21-08-2019 21:10

Rapporter til Admin
#11 Tak for svar. Jeg kan selvfølgelig altid se tiden an og så selv melde på banen hvis det er. :) Det med at lave log lyder som en meget go idé, I hvert fald lige i starten. #12 Hvor meget fordeling der er på de forskellige opgaver ved jeg ikke, men ja det er lidt en blandet omgang. Det er faktisk sådan, at jeg er igennem jobcenter - dvs. det forrige "job" var praktik med henblik på ansættelse. Desværre viste det sig i sidste ende, at virksomheden var mere interesseret i gratis arbejdskræft. Så for at komme ud af systemet fandt de denne position, som er fuldtids. Så hvordan den end vendes og drejes er det selvfølgelig meget bedre end de sølle 6k jeg får udbetalt nu, men ser nu stadig gerne jeg får den "rigtige" løn (hvis de altså vender tilbage til mig :))
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Hjælp til lønforhandling

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning