Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Tørretumbler hvilken?

Af Giga Supporter toebs | 17-09-2019 09:53 | 527 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hej, 2 voksne, 2 børn, vi skal bruge en tørretumbler. Hvilken? Har kigget på den her fra siemens https://www.elgiganten.dk[...] og den har fra Samsung https://www.elgiganten.dk[...] Hælder mest til den fra Siemens fordi den er billigst. Dog er Samsung A+++ og måske bedre kvali? Gode råd, bud etc søges :)
--
#1
the688
Guru
17-09-2019 10:09

Rapporter til Admin
Hårde Hvidevarer Online.
--
"ORK SATME!"
#2
toebs
Giga Supporter
17-09-2019 10:12

Rapporter til Admin
#1 Mener du lavprishvidevarer.dk ?
--
#3
toebs
Giga Supporter
17-09-2019 10:20

Rapporter til Admin
Det er mange år siden jeg har haft en tørretumbler, så bær over med min uvidenhed: Efter lidt mere research er jeg kommet frem til, at det måske er ret nice at der kan kobles afløb på, så man ikke skal gå og tømme kondensvandsskuffe? Kondenseringsevne er åbenbart en ting, men som jeg forstår handler det om hvor meget vand der kommer ud i boligen. Er der stor mærkbar forksle på A og B? Selvrengørende kondensator? :D
--
Sidst redigeret 17-09-2019 10:24
#4
the688
Guru
17-09-2019 10:24

Rapporter til Admin
Nej, jeg mener "det er da sjovt som der er kommet flere og flere spørgsmål om hårde hvidevarer på dette computerforum" - hver anden tråd er folk der spørger om opvaskemaskiner, forsikringer, plæneklippere og biler. Det er fint, det giver da hits til BOFH der driver butikken. Men vi skal snart have en kategori for "spørgsmål om produkter der ikke har noget med hardware at gøre" - så man kan slå den fra. Det begynder at være belastende når man faktisk bare kommer for at nørde computere, at det halve af oversigten er spørgsmål om alt muligt andet :) Det er jo ikke *din* fejl - du må jo spørge om præcis det du vil. Jeg er bare bekymret for udviklingen, og at forummet bare bliver en erstatning for Facebook fordi folk med sociale handicap eller som er generte, nemmere kan spørge her end blandt deres bekendte på sociale medier. Also, jeg købte en AEG :)
--
"ORK SATME!"
#5
ToFFo
Guru
17-09-2019 10:33

Rapporter til Admin
#4 - Mange vil nok sige "duuuh det er jo det hyggekrogen er til!"... Men ikke mig. Det er sgu ikke hvad hyggekrogen er til, hvis du spørger mig. Jeg er helt enig, der mangler en trash-topic afdeling, til alt det lort om hvilken spegepølse der er bedst, hvilke bukser man bør købe og afstemninger om skostørrelser og hvad har vi. Det ville vel give flere besøg til siden, hvis man lavede en dedikeret afdeling til folks sære forespørgsel om alt fra opskrifter på tunsalat til cylinder-smøring... Det kan være det kommer en dag. Indtil da, holder jeg ud. Jeg kunne ikke drømme om at fjerne hyggekrogen topics fra min oversigt! Der er meget lort... Rigtig meget lort... Men ind imellem noget spas. Og den sjældne gang der er noget spas, er nok til jeg holder øje. For now... Jeg købte en Whirlpool kondenstumbler som demo hos Skousen. Fik den mega billigt!
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 17-09-2019 10:34
#6
Wut
Giga Supporter
17-09-2019 11:14

Rapporter til Admin
#4 Problemet er ikke, at antallet af fjolletråde er steget. Problemet er, at antallet af reelle hardwarerelaterede og interessante tråde er styrtdykket, imho. (Udover at en lille gruppe skrigeskinker har fået lov til at råbe og skrige af tilfældige godtroende nye brugere, der har forvildet sig ind på hol.dk, og har som eneste mål at banke tråden til jorden uden at hjælpe OP overhovedet. Det er mig en gåde, hvorfor de ikke bliver vippet ud af forummet.) #topic: Vi brugte lang tid på at vælge imellem kondenstørretumbler eller traditionel, billig eller dyr, stor eller lille... Jeg valgte til slut den billigste traditionelle tumbler med stor kapacitet fra Bosch til 1700 kr så vidt jeg husker. Den kører glad videre på 8nde´th(*) år uden problemer. Og hvis den brænder sammen, som folk havde travlt med at fortælle mig på hol.dk om billige maskiner... så køber vi bare en mere til 1700 kr, og har stadig sparet boksen. ;-) (*) en moderne måde at skrive "8." på, som bliver standard efter "8nde" eller "8.de" eller "8´ " eller whatever er gået af mode.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 17-09-2019 11:18
#7
toebs
Giga Supporter
17-09-2019 12:46

Rapporter til Admin
#4, #5, #6 Selvom min nuværende bruger "kun" 12 år gammel, så har jeg nok været her på siden i ~20år. Og det tror jeg er gældende for mange brugere. Så da vi engang havde 16 timer i døgnet der ikke drejede sig om andet end at game og hvordan man unlockede multiplier med en blyant på en AMD Athlon thunderbird, så er det samme publikum i dag også optaget af tørretumblere og robotplæneklippere. Det tror jeg er noget af forklaringen. Ikke at det ændrer på at der er behov for en eller flere nye forum kattegorier "Hus, hjem og have" :). #topic #6 det er et råd der er værd at tage med, er dog lurven ved at skulle til at lave hul i muren for at få en slange ud :)
--
#8
the688
Guru
17-09-2019 13:03

Rapporter til Admin
Min AEG er med skuffe til vandet - men der medfølger en slange som man bare høvler i afløbet, og så er du fri for at tømme skuffen. Og du har ret - folk har fået villa og voksenliv - og de nye generationer skal jo hverken lave blyanttrick eller selv dremel'e huller til blæsere, så der ER mindre at skrive om. Good point. Savner bare det her frirum. Fair nok at bruger-X med 5000 indlæg spørger om hvilken bilradio han skal vælge - men når folk har oprettet 20 tråde, og 10 af dem handler om alt andet end hardware, så kan jeg ikke lade være med at føle at vores gode gamle community bliver misbrugt. Men hey, folk klikker :)
--
"ORK SATME!"
#9
7430
Nørd
17-09-2019 13:08

Rapporter til Admin
8 kommer her til tænke på du engang skrev et indlæg om paintball pistoler? hvad er forskellen fra dit og deres?
--
jep jep
#10
the688
Guru
17-09-2019 13:34

Rapporter til Admin
#9 Kig på min profil under "Antal svar"
--
"ORK SATME!"
#11
ToFFo
Guru
17-09-2019 13:44

Rapporter til Admin
#10 - Nu var jeg jo nødt til at kigge. Jeg troede du var lysår foran mig. My time is nigh, gamle mand! :D
--
- Indsæt signatur -
#12
7430
Nørd
17-09-2019 13:48

Rapporter til Admin
min pointe er lidt hvorfor er dit tilladt når andres skal forbydes?, kan du ikke lide oplægget bladre du vel bare videre som den voksen du nu engang er...
--
jep jep
#13
the688
Guru
17-09-2019 14:01

Rapporter til Admin
#12 - tror jeg har givet denne forklaring 200 gange herinde. Se om du kan mærke efter, helt nede i maven, om der er en forskel på disse to scenarier. Du har, som du har gjort hver lørdag i 10 år, spillet fodbold med gutterne. I sidder bagefter, og får en øl. Så spørger Søren "Hey, ehm.. jeg skal have lagt fliser i weekenden - er der en af jer der gider give en hånd med?" Du har, som du har gjort hver lørdag i 10 år, spillet fodbold med gutterne. I sidder bagefter, og får en øl. Ind i omklædningsrummet kommer en fyr I aldrig har set før. "Hey, ehm.. jeg skal have lagt fliser i indkørslen... er der nogen af jer der gider hjælpe?" Selvfølgelig må folk spørge. SOM JEG OGSÅ SKRIVER I #4. Jeg bekymrer mig om vores community, som jeg har lagt masser af tid og kærlighed i henover de sidste .. 15-20 år. Jeg har holdt utallige HOL-fester, arrangeret LANs, og meget andet. Åbnet mit hjem for en hel masse fremmede mennesker, og delt ud af min mjød til dem. Det overrasker mig ikke at du ikke kan navigere i hvad jeg taler om, da du næppe genkender fornemmelsen af solidaritet, af at være investeret i noget, af at føle noget for noget, også selvom det er andres "ting". "Man kan jo bare være ligeglad". Ja, det kan man. Med alting i hele verden, så længe det ikke lige går ud over dig. Men hvis man engagerer sig i noget, og føler noget for det, og har brugt utallige timer på at arbejde gratis for at folk havde et sted som dette at mødes, kun for at blive mødt med brok og ligegyldighed, og beskyldninger om nepotisme, så kan man ende med at have noget der hedder "følelser". En form for imaginær men virkelig følelse af fælles ansvar. Det gælder rigtigt mange ting i livet. Ting man synes er værd at kæmpe for. Der er ikke rigtigt mange af de gamle O.G. HOL-bangers tilbage fra dengang vi væltede Århus' natteliv, eller blev bedt af Politiet om at stoppe med at spille Football med mojitos i hånden klokken 3 om natten i Vestbyen i Ålleren. Men vi er stadig nogle. Og vi har været med til at bygge det her sted. Så er det trist når folk bare tager det for givet, og forventer at få, uden at være med til at give.
--
"ORK SATME!"
#14
Die_Happy
Monsterbruger
17-09-2019 14:28

Rapporter til Admin
#0 Vi har lige købt en Whirlpool HDLX 90410 til 3500 kr. Den tørrer tøjet fint og siger ikke så meget, og så har den mulighed for at blive tilsluttet afløb (som vi har gjort). Alt i alt et godt køb til prisen.
--

Opret svar til indlægget: Tørretumbler hvilken?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning