Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Falck opkræver abbonnement jeg ikke har oprettet

Af Guru the688 | 18-09-2019 18:01 | 1533 visninger | 14 svar, hop til seneste
Vil bare lige dele, og høre om andre har været i samme situation. Jeg har i dag fået en rykker fra Falck. Har intet Falck-abonnement. De har aldrig sendt mig en regning. Så jeg ringer til dem. De kan se at de har sendt alle tidligere regninger til en email. Min fars. Min far har åbenbart oprettet et abonnement som en gave. Min far er 75, enormt sød, og har haft en blodprop i hjernen. De mener de har sendt regningerne til hans mail. Han mener ikke at have lavet et abonnement (det har han nok) eller modtaget regninger. Det konfronterer jeg den flinke Falck-mand med i telefonen. Jeg mener ikke de kan opkræve mig penge. Jeg har intet oprettet. De kan godt se at det er et gaveabonnement. Så de må også godt kunne gætte at jeg ikke selv har oprettet det. Har nogen prøvet noget lignende. Jeg har ikke lyst til at min far skal betale rykkere for 3300 - men *jeg* vil i hvert fald ikke. Og selvom min var måske ikke er så skarp som han var , så ER det ham der har oprettet det. Men kan man så bare oprette noget til andre, og så hænger de på det?
--
"ORK SATME!"
#1
Senses
Monster Supporter
18-09-2019 19:05

Rapporter til Admin
Jeg arbejder for Falck, godt nok ikke i kunde service men send mig en PM så skal jeg se hvad jeg kan gøre.
--
#2
the688
Guru
18-09-2019 19:45

Rapporter til Admin
Fyren jeg talte med var sådan set meget hjælpsom og forstående - og havde aldrig hørt om problemet. Fin service - han lovede at undersøge (jeg har aldrig brugt abonnementet, så jeg har ikke "åbnet varen" så at sige - jeg anede jo ikke at jeg havde det) og vende tilbage i morgen. #1 - PM undervejs :)
--
"ORK SATME!"
#5
the688
Guru
19-09-2019 08:11

Rapporter til Admin
Falck bekræfter overfor mig at de aldrig har sendt mig en regning før nu. "Mit" abonnement koster 995 om året, og jeg skylder dem åbenbart 3300. Det må betyde at de har ventet på penge i 3 år. Uden at ringe, eller skrive et brev. De har også bekræftet at alle tidligere regninger har været sendt på mail. Og den mail er ikke min. Men min fars. Og vi hedder ikke det samme til fornavn. Hans mail er hans for-og-efternavn. Det burde også ringe en klokke. Og min far mener aldrig at have fået regninger fra dem (men min far er IT-mongol, klikker på alt, og får omkring 300 spammails om dagen, så måske HAR han, eller de er røget i noget spamfilter - fuck knows :) Teknisk set kan de nok hænge min far op på abonnementet, men jeg kan ikke se dem hænge mig op på det. De har jo nærmest selv fortalt mig at de ikke har kontaktet mig før nu, udover via en mail som - sjovt nok - begynder med et navn der ikke er mit. I hvad jeg antager er 3 år. Either way, Falck er awesome, de undersøger sagen, og jeg håber at de vælger at droppe sagen. De kan også vælge at presse på, og så ender de nok med at tage 3300 kroner ud af en ældre små-senil herres pension. Sagens uomtvisteligt fakta i betragtning, så vil det være den anstændige ting at gøre. Jeg er i dialog med dem, og har indtil nu kun fået fremragende service. De er jo som udgangspunkt heller ikke i ond tro - men de kunne måske have været lidt skarpere til at gribe røret fremfor bare at lade abonnementet køre.
--
"ORK SATME!"
--
Sidst redigeret 19-09-2019 08:13
#6
Manz
Megabruger
19-09-2019 08:19

Rapporter til Admin
Det lyder også skummelt hvis man kan oprette at gave abonoment og så hænger modtageren af gaven på den efterfølgende. Det ville jo betyde at jeg kunne dele gave ud til alle på HOL.DK og så ville dem der ikke fik det afmeldt, af forskellige grunde, efterfølgende hænge på regningen....
--
#7
the688
Guru
19-09-2019 08:38

Rapporter til Admin
#6 også min tanke :) Og de har jo ingen chance for at afmelde det, fordi de aner ikke du har oprettet det - du kan bare bruge en anden email-konto. It's weird. Vi må se - jeg kan simpelthen ikke forestille mig at en velrenommeret virksomhed som Falck ikke godt kan se at det er lidt dumt - og de har jo ikke "mistet noget" - jeg har helt åbenlyst (hvilket de også selv bekræfter) ikke benyttet deres service. Det er noget med rabat på hjulskift og vinteropbevaring - og .. faktisk aner jeg ikke hvad abonnementet går ud på. Men det er åbenbart ikke inkluderet vejhjælp - som ellers kunne have sparet mig for 2500 kroner til Dansk Autohjælp da jeg punkterede på E45 for et års tid siden - det blev en meget dyr tur i teatret :)
--
"ORK SATME!"
--
Sidst redigeret 19-09-2019 08:40
#8
Anomynous
Elite Supporter
19-09-2019 08:42

Rapporter til Admin
Hvilken mand med respekt for sig selv har heller ikke vejhjælp inkluderet i forsikringen ;-)
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#9
the688
Guru
19-09-2019 08:50

Rapporter til Admin
#8 - men jeg har jo haft bil i 20 år, og aldrig haft brug for det :) You know, rigtige mænd tager ikke backup. (well, efter ret mange år som singlefar, blev der sparet på alt der kunne spares på :) Jeg tror sq faktisk det er ligefør at jeg har lavet profit på at have sparet det væk i 20 år - men jeg har det så på min MC-forsikring. Nu hvor jeg tænker over det, Gad vide om jeg faktisk HAR vejhjælp... det er ikke nemt når man ikke har sovet i 9 måneder pga. en meget nuttet men meget "HEJ-FAR-VI-SKAL-LEGE-NU" baby.
--
"ORK SATME!"
#10
ToFFo
Guru
19-09-2019 08:52

Rapporter til Admin
Jeg har været i lignende situation. Dog ikke med en gave-oprettelse. Men jeg blev bare oprettet hos Falck vejhjælp, på trods af jeg har RIGELIGT vejhjælp allerede. Har det gennem min forsikring, og gennem min mekaniker. Betaler ikke for sidstenævnte som sådan, det er fordi jeg får lavet service hos dem. De er i øvrigt awesome. Det er Skorstensgaard. Anyway... Jeg fik også lige pludselig en rykker fra dem, som ikke er af den behagelige slags, eller har noget med fedtpind at gøre, men sådan en "we're assholes" opkrævning. Men jeg havde aldrig fået en regning. De mente selvfølgelig de havde sendt adskillige breve. Jeg havde dog aldrig fået noget i postkassen. Jeg tog dog korrespondancen med dem pr. email. For at have det på skrift, så jeg var forberedt hvis sagen skulle eskalere. Jeg mailede frem og tilbage med dem over en måneds tid. Pludselig var der bare total stilhed fra deres side, og så fik jeg pludselig en generisk mail, med bekræftelse på at mit abonnement var opsagt. Jeg aner ikke hvordan jeg er kommet ind i deres system. Man skulle tro de bare havde slået navn og adresse op i en telefonbog, og så bare oprettet mig, i håbet om at jeg ville betale som en idiot... Efter den oplevelse, styrer jeg fuldstændig udenom Falck. Hvis de ikke engang har styr på deres kunders abonnementer, så tør jeg ikke lade dem samle min bil op fra grøften, såfremt den skulle havne der en dag. #8 - Man får fandme vejhjælp kastet i nakken nu om dage. Det kan være det er inkluderet i din forsikring. Det anede jeg ikke jeg havde gennem forsikringen, da det ikke er noget jeg har valgt. Det var bare inkluderet i min bilforsikring, åbenbart. Men at en mekaniker (igen, skorstensgaard, de er awesome) også giver det "gratis". Det kræver bare du overholder service-intervallet, så når bilen siger "jeg skal til service", well, så kør den til service og så er der gratis vejhjælp. WTF har du fået en unge mere?? :D
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 19-09-2019 08:55
#11
Anomynous
Elite Supporter
19-09-2019 08:52

Rapporter til Admin
Hvis 2500kr er det eneste du har brugt, kontra at have abonneret på vejhjælp i 20 år, ja så har det i den grad været en overskudforretning at spare det væk!
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#12
the688
Guru
19-09-2019 09:40

Rapporter til Admin
#11 Karma, baby :)
--
"ORK SATME!"
#13
Wwerty
Gæst
19-09-2019 09:50

Rapporter til Admin
#5 Det lyder lidt underlig, at de ikke har foretaget noget i 3 år. Denne sag er forældet plus passivitet fra deres side. Den vinder de ikke i retten, hvis de altså stævner dig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
the688
Guru
19-09-2019 11:15

Rapporter til Admin
Lige hørt fra Falck. Alt er slettet, og abonnementet er opsagt. Fan'me bare sådan det skal være. Nu ender jeg jo med at oprette et abonnement, for den slags service fortjener sq' mine hårdt-tjente kroner! Tak til alle hos Falck der har ladet nåde gå for ret, og sidst men absolut ikke mindst til HOL-Superhelten #1 som bare tilbød at hjælpe ud af det blå, selvom han ikke rigtigt har noget med det at gøre. Jeg skylder i baren! HOL kan fan'me stadig! <3
--
"ORK SATME!"
#15
Mazer
Superbruger
19-09-2019 12:26

Rapporter til Admin
#15 Falck har også råd til god service eftersom de har brugt lyssky metoder til at udkonkurrere deres nu konkursramte konkurrenter :)
--
#16
Azakiel
Skribent
19-09-2019 12:33

Rapporter til Admin
#14 Super positivt at høre #15 De kunne dog sagtens have endt med at tage Comcast ruten og bare buttfucke deres kunder med monopol lignende tilstande, det ser vi heldigvis ikke. Endnu.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae

Opret svar til indlægget: Falck opkræver abbonnement jeg ikke har oprettet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning