Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nye vinduer og døre, hvor

Af Ultra Supporter DarkNoller | 26-09-2019 01:28 | 1318 visninger | 16 svar, hop til seneste
Om små 4 måneder står vi med et købt hus og vil i den forbindelse gerne skifte samtlige vinduer og døre i huset. Findes der en side som sammenligner priser på de forskellige udbydere af dette ? Nogen der er har erfaringer med bestemte firmaer ? Det er en villa fra 1975 og der skal skiftes 5 vinduer, 2 fordøre, og et vinduesparti i stuen (2 faste vinduer og en terrassedør. Mål har jeg ikke lige pt da vi ikke har overtaget den endnu men har hørt at det er en god idé og bestille ca 2 måneder før pga levering osv. Priser ? PFT Niels
--
If you havent googled it you made the mother of all fuckups
#1
Fuller 8900
Giga Supporter
26-09-2019 06:38

Rapporter til Admin
Jeg købte ved https://vinduesgrossisten.dk[...] Dem er jeg rigtig glade for, flot lavet og virker rigtig gode. Købte 3 lags træ alu og lydglas :) Et af dem skulle have været med frostet glas, det var glippet for dem, men efter en uge eller 2 kom der en lille varebil med 3 polakker eller lign fra fabrikken og skiftede det og satte det op igen. Så servicen er også fin, samt de har en udstilling oppe i Nordjylland hvor man kan se deres vinduer og snakke med dem. Købte kun vinduer da vores døre var ret nye. Men vi kiggede også på deres døre, de så rigtig fine ud! Og deres bestillingsside var også fin. Havde kigget på outline og rationel også, men det her var betydeligt billigere! Og det var folk der havde arbejdet ved rationel i mange år som har startet firmaet så vidt jeg forstod på dem.
--
#2
basse 21
Bruger Aspirant
26-09-2019 08:48

Rapporter til Admin
vi har købt rationel til hele huset træ/alu alm parcel hus 130 kvm fra 74 vi er ok tilfredse men nå det så er sagt så er velfac bare en anden kvalitet men svimlende dyre fik tilbud på 120k med montering vi kom af med 55 for rationel og monterede dem selv vis vi skal i et nyt hus vælger vi outline de er lidt billigere end rationel og nogenlunde samme kvalitet som dem
--
#3
Wut
Giga Supporter
26-09-2019 09:31

Rapporter til Admin
Det er en god ide at undersøge kvaliteten af døre/vinduer ved nogle fagpersoner, og ikke folk, der bliver influeret af diverse reklamemateriale. Har en kammerat, der var ansvarlig for kvaliteten ved Velfac, og efter de reducerede omkostninger så meget, at det gik ud over kvaliteten (de holdt op med at bruge kernetræ i vinduer og samlinger blev ikke lavet rigtigt længere osv), så endte det med, at han måtte sige op, fordi han ikke syntes, han kunne stå inde for kvaliteten af produktet længere. Nogle produkter lever på tidligere kvalitet, og folks opfattelse af brandet som et kvalitetsmærke. Jeg ville spørge nogle fagfolk på området, hvad de anbefaler.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#4
Thomas
BOFH
26-09-2019 10:00

Rapporter til Admin
Du skal passe på med at tro at kvaliteten på vinduer er den samme fra producent til producent. I mit hus er alle vinduer skiftet fra de originale. Den forrige ejer skiftede i 1997 nogle vinduer og dem han valgte var af en kvalitet at de nu 22 år efter faktisk er klare til at blive skiftet og nogle af dem burde have været skiftet for 10 år siden da de allerede der var dårlige. Jeg skiftede også selv for 10 år siden de oprindelige vinduer til nogen fra rationel og de fungerer stadig som da de var nye. Så der er absolut forskel på kvaliteten af af vinduer.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#5
Pemini
Ny på siden
26-09-2019 11:56

Rapporter til Admin
Da jeg skiftede samtlige vinduer og døre opdagede jeg, at de er billigere i vinter/forår sæsonen hvis vejret er skidt. Det er fordi produktionen jo helst skal kører for fuld kraft hele tiden, og derfor sælger de gerne billigere, hvis de ikke har så mange ordre, fordi de har samme fast omkostninger. Derudover kan det betale sig, at ignorere det første tilbud du får sendt i en måneds tid. Hvis de er sultne nok, så kommer der et nyt med store besparelse.
--
/Pemini
#6
DarkNoller
Ultra Supporter
26-09-2019 16:24

Rapporter til Admin
Tak for alle de svar, bestemt brugbare. Det ser ud som om rationelle er vejen frem. Prøver at tygge mig igennem junglen af udbydere og tilbud og må se hvad det bliver til :-) Er det jeres erfaring at man skal bestille dem i god tid, måske et par måneder før ?
--
If you havent googled it you made the mother of all fuckups
#7
Moonglider
Ultrabruger
26-09-2019 17:08

Rapporter til Admin
#0 Hvis du ikke selv vil montere vil jeg klart anbefale dig at få leverandøren til at lave opmåling for ellers er det dig selv der har ansvaret hvis du måler forkert... Jeg valgte Primo vinduer/døre da jeg kunne få en ok medarbejder rabat ;-)
--
#8
Kwindu
Elite Supporter
26-09-2019 17:20

Rapporter til Admin
Vi har lige købt vinduer og døre til hele huset, vi valgte også Rationel. de har nogle granit farver, hvor der er lidt tekstur på den udvendige del. Vi synes det var noget af det pæneste, og kostede det samme som en almindelig RAL farve. vi er tilfredse!
--
Apple <3
#9
basse 21
Bruger Aspirant
26-09-2019 19:09

Rapporter til Admin
det tog 7 uger da vi bestilte rationel
--
#10
buzz
Ny på siden
26-09-2019 19:45

Rapporter til Admin
om et par måneder har mange af de internetbaserede vinduefirmaer klækkelige rabatter (30%?) hvis du bestiller til levering i foråret. fabrikkerne mangler ordrer i løbet af vinteren :-) Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men mange flytter længe inden deres (billige) vinduer er udtjente - Det er ikke alt der behøver holde evigt
--
Sidst redigeret 26-09-2019 19:47
#11
Slæden
Semi Supporter
26-09-2019 20:08

Rapporter til Admin
Min genbos fine hvide vinduer fra 2007 blev udskiftet fornylig Dengang han fik dem i, fik vi samtidigt skiftet ruderne fra thermo til energiglas af en anden tømrer, han stod en morgen og kikkede på naboens nye vinduer, der var blevet sat af på fortovet, og sagde da vi senere drak kaffe, at det var synd med de vinduer, for det de var færdigmalet med, lukkede træet inde, og de ville næppe holde i 15 år - trist nok fik han ret
--
6800K/Z370F/2080/
#12
Kuglelejesmørelse
Gæst
27-09-2019 23:59

Rapporter til Admin
Kpk døre og vinduer er gode danskproducerede vinduer der er lavet i kernetræ. Min hoveddør er 43 år gammel og virker som var den ny. Havde den skruet af i sommers. Og jeg har sjældent prøvet at arbejde med skruer i så hårdt træ. Du skal tænke dig lidt om inden du vælger to eller tre lags. 3 lags er meget tunge, så de kan godt belaste beslag for meget Hvert glaslåg reflektere det naturlige lys væk, så du får mindre lys ind i huset med 3 lags. Og dermed også mindre indstrålet varme. Der er dobbelt så mange kamre der kan punktere. De koster for meget.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
Snemonster
Supporter Aspirant
28-09-2019 01:11

Rapporter til Admin
Overvejer i slet ikke vedligeholdelses fri døre og vinduer?
--
#14
DarkNoller
Ultra Supporter
28-09-2019 09:24

Rapporter til Admin
#13 der er pvc der nu men listerne er mørnet fuldstændigt. De er som sagt fra 96-99 og med kold kant
--
If you havent googled it you made the mother of all fuckups
#15
mrKayne
Nørd Aspirant
28-09-2019 11:34

Rapporter til Admin
Som #12 siger, så kan det sjældent betale sig at investere i 3-lags, hvis du bare udskifter gammelt, da resten af boligen nok ikke lever op til samme isoleringskrav, hvorfor det vil være spild. I en nybygget bolig der skal overholde BR18 eller BR20 krav, giver det tilgengæld mere mening, for her er hele boligen lavet efter samme krav, både med isolering i gulv, vægge, loft, etc.
--
Sidst redigeret 28-09-2019 11:34
#16
R4p70r
Monster Supporter
28-09-2019 13:12

Rapporter til Admin
Jeg er selvfølgelig "farvet" grundet jeg har arbejdet på Outline, men vil lige sige du også skal tjekke dem ud og få en pris. Det koster selvfølgelig lidt mere end hvis det er lavet i Polen (Rationel), men af hvad jeg ved er det også bare bedre kvalitet. KPK er også værd at undersøge. Har selv Velux vinduer og er ikke imponeret, det er stadig udmærkede vinduer, men man er vel lidt miljøskadet og ser alle de små fejl :)
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck

Opret svar til indlægget: Nye vinduer og døre, hvor

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning