Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

BLXCK PODS Falsk/manipulerende firma?

Af Maxi Supporter Jesper164a | 02-10-2019 18:33 | 6097 visninger | 18 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har nu set dette firma "BLXCK PODS" tonsvis af steder. De skulle efter sigende lave præcise kopier af Apples AirPods, bare i mat sort og på "tilbud" fra 700kr sat ned til 350kr. Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at investere i sådan nogle, men havde aldrig hørt om dem før så lavede lidt research på dem, og der er et eller andet som virker skummelt så jeg har ikke købt noget endnu, da jeg ikke kan sætte en finger på det. Jeg har fundet frem til følgende: - På deres instagram bliver alt indholdet ofte slettet og derefter postet igen som var det første gang de lancerede deres "tilbud". - Alle kommentarer vedr. problemer bliver slettet både i deres ads på facebook og instagram. - Første gang jeg så dem var det et "En-dags tilbud" men det er varierer fra uge til uge i deres ads. - En Reddit tråd hvor folk har købt dem omtaler de dem som "TWS i12 AirPods" hvilket kan købes til 150kr. - De har aldrig kostet 700kr (førprisen). Jeg synes det er en mærkelig adfærd fra et firma at reklamere/snyde folk ved at slette alt negativt, lave "en-dags tilbud", påstå de er sat ned fra 700kr og kalde dem for et nyt navn når det i virkeligheden er nogle farvet TWS i12 AirPods. Har set at mange børn på facebook som tagger deres pårørende og siger det er et julegave ønske. Jeg synes det er synd hvis folk køber af dette snuskede firma. Det kan godt være at produktet virker, men finder man nogle af de der TWS i12 AirPods, så er det nøjagtig samme produkt man får, bare 200kr billigere. Er der nogle som har købt dem? Nogle som har set anden mystisk adfærd fra firmaet? Nogle som evt. kan skyde mig ned og sige at det bare er mig der tager fejl?
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#1
Kwindu
Elite Supporter
02-10-2019 18:35

Rapporter til Admin
Har selv været efter dem, ALLE positive omtaler, er venner med ejer og ejers familie, det er et lorte firma. Tjek dem via CVR, og se ALLE kommentar der er positive, er venner med Bærum eller hvad han nu hedder, har opgivet kampen. Har kommenteret så mange gange at det er fandme objektivt at sidde og kommentere sin egen virksomhed, som man intet kendskab har til det, og slettet lige bagefter.
--
Apple <3
#2
Gjh
Gæst
02-10-2019 18:46

Rapporter til Admin
https://www.bt.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Jesper164a
Maxi Supporter
02-10-2019 18:50

Rapporter til Admin
Så er det altså ikke kun mig der synes der er ugler i mosen... Har kigget i deres regnskaber på virk og nu er jeg ikke revisor men det lugter lidt af stein bagger metoder. https://datacvr.virk.dk[...] De har alverden til hjemmesider med deres produkt, men om ejerne arbejder sammen ved jeg ikke. Måske internationalt kæmpe svindel nummer? Haha... Alle disse sælger dem. Hjemmeside design varierer lidt med det er de samme billeder de bruger på siderne. Og samme "fantastiske" tilbud. https://blackpods.dk[...] https://blxcksweden.com[...] https://www.blxckpods.store[...] https://blkpods.com[...] https://blackpod.us[...]
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#4
Jesper164a
Maxi Supporter
02-10-2019 18:53

Rapporter til Admin
#2 Nu har jeg siddet og googlet dem for at finde frem til alle de hjemmesider, og mystisk at den artikel ikke har været en del af mit søgeresultat... Men ja, der kan man bare se.
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#5
Senses
Monster Supporter
02-10-2019 19:30

Rapporter til Admin
Jeg har en virksomhed som forhandler noget andet elektronik, men jeg kan købe tws i12 til 16 USD mener jeg. De har også Samsung ear bud clones som skulle være bedre. Du kan købe dem af mig til indkøbspris hvis du vil. Chancerne for du for tws i12 af det sigøjner firma er det nok meget små da i7 tws ser ens ud og koster 6 USD :)
--
#6
mrKayne
Nørd Aspirant
02-10-2019 19:33

Rapporter til Admin
Jeg fjerner reklamen så snart jeg ser dem, for det lugter langt væk af nogen der har fundet et eller andet kinaprodukt som de har held med at opreklamere til noget meget bedre. Nu markedsfører de sig massivt, så flere tusinder køber dem til en alt for stor overpris, og når de har malket koen alt de kan, lukkes biksen - efter alle penge er taget ud, selvfølgelig - og folk står nu med en lang næse.
--
#7
ice_hiboy
Elitebruger
02-10-2019 19:33

Rapporter til Admin
Jeg har selv fået blokeret kommentarer jeg lagde på nogle facebook opslag. Var træt af at se folk jeg kender skrive om dem og kunne bare lugte det var fup og fiduser. Så jeg linkede nogle earpods der så 100% ens ud fra Alibaba til 10 dollar stykket. Det var de ikke glade for :P Jeg ved ikke om det kan være svindel det er nok nærmere salg af kopi produkter.
--
i7- 5820K | X99A MPOWER | EVGA 980TI SC+ | 32gb HyperX ram | 500gb Samsung 960 EVO | 4tb Seagate SSHD | Corsair RM750 | Meshify C.
#8
PeterD
Ny på siden
02-10-2019 20:14

Rapporter til Admin
Har ikke testet black pods, dog har jeg prøvet TWS i12, og kan sige det på ingen måde det værd. Forfærdelig kvalitet, og så gik den ene ud efter 1 times brug. #7 Jeg tror det er lige på grænsen at sælge dem, da det jo er næsten identiske kopier af Apples Airpods, dog gør de en masse andre ulovlige ting... Såsom at trække penge før de sender produktet m.m. Det er de samme som står bag styled.dk, totalt uetisk firma uden sans for retfærdighed.
--
https://www.dashcam-test.dk[...] Test og Anmelderser af DashCam (Bil Kamera)
#9
Jan
Gæst
10-10-2019 08:57

Rapporter til Admin
Jeg har lige modtaget et par til min søn... De er mangelfulder. Fx er der ikke lysdioder i opladnings etuiet. Tror faktisk slet ikke at de lader :-( Kan se på trustpilot at det nærmest er umuligt at få pengene tilbage..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
FlyingHippo
Junior Supporter
10-10-2019 10:06

Rapporter til Admin
Alle de der "KUN I DAG!"-tilbud der er på Facebook, for alverdens elektronik og diverse plastik rammel, er fup og svindel. De finder et eller andet crap på ebay, og sælger det fra deres egen store til 3x prisen.
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#11
Jan
Gæst
10-10-2019 10:11

Rapporter til Admin
Kan de tillade sig nede Og så har i sørme ændret jeres returneringspolitik: Da In-ear hovedtelefoner er et hygiejnisk produkt, kan disse ikke returneres hvis de er taget i brug eller hvis emballagen er brudt. Hvis du har fortrudt dit køb kan du indenfor 14 dage fra modtagelse tilbagelevere dit køb i ubrudt emballage..... Smart, eftersom man først finder manglerne når at emballagen er brudt !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Juusuhako
Elite Nørd
10-10-2019 10:23

Rapporter til Admin
Vi har i12 på arbejdet. Tror min kollega har byttet dem ud efterhånden 5-10 gange over et par mdr. fordi de simpelthen ikke holder.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#13
Azakiel
Skribent
10-10-2019 10:33

Rapporter til Admin
#11 Både og, så vidt jeg kan forstå fra en afgørelse i forbrugerstyrelsen, så er det et gråt område som der ikke er taget 100% stilling til. https://www.forbrugerombudsmanden.dk[...]
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#14
ice_hiboy
Elitebruger
10-10-2019 19:48

Rapporter til Admin
#11 de kan tillade sig at fjerne din fortrydelsesret men ikke din reklamationsret. Hvis det går i stykker skal de bare give dig nogle nye eller reparere dem. At de er i stykker giver dig ikke automatisk ret til at få pengene tilbage. Dette er desværre en fejl mange laver. At du nok oftest får penge retur er fordi det klart er lettest på produkter der koster super lidt i indkøb
--
i7- 5820K | X99A MPOWER | EVGA 980TI SC+ | 32gb HyperX ram | 500gb Samsung 960 EVO | 4tb Seagate SSHD | Corsair RM750 | Meshify C.
#15
Jesper164a
Maxi Supporter
13-10-2019 15:17

Rapporter til Admin
Så holdte alle mine mistanker stik! De er nu gode til at skjule al deres negative kritik online. En god ting at de ikke kan slette denne tråd! Kan man skrive noget i denne tråd så den kommer op som noget af det første på google så folk der undersøger sagerne finder alle jeres svar med det samme?
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#18
Carina
Gæst
30-11-2019 09:25

Rapporter til Admin
Jeg kan kun sige hold jer langt væk fra det firma. Jeg fik selv bestilt et par, og fortrød og hentede ikke pakken. Heldigvis lykkes det mig at få pengene retur. Det lykkes mig at få beløbet tilbage de havde trukket på mit kort, men fik for lidt i første omgang og måtte have fat i dem igen. I går fik jeg sms fra den om Black friday tilbud på trods af at jeg ikke er kunde og heller ikke har givet samtykke til at modtage sms fra dem. Der er ikke en STOP sms mulighed. I Børsen har der lige været en artikel om firmaet, og bagmandspolitiet er i hælene på dem, for de åbner og lukker firmaer i flæng,. så bare en opfordring herfra
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Lis
Gæst
11-12-2019 11:28

Rapporter til Admin
Har købt de omtalte pods. For det første skal man forsøge urimeligt længe, før man får forbindelse, hvis overhovedet. For det andet er lyden elendig - her drejer det sig om klassisk musik, som kører frem og tilbage i styrke, så det er umuligt at høre på. Har ringet og skrevet og er bedt om at dokumentere på video ! !!! Hvordan gør man lige det ? Hvordan optager man lyden fra pods, der sidder inde i øret ?!?! Har bedt om vejledning. Synes, det er irriterende at have betalt 350 for noget ubrugeligt møg.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#20
Gitte
Gæst
14-12-2019 21:27

Rapporter til Admin
Super Brugsen reklamerede med et tilbud på dem, så jeg købte et par til mine børn her til aften. Det gik egentlig fint nok indtil min datter pludselig hørte en slags musik i det ene øre og min søns musik i det andet øre... Da jeg ringede til min søn kunne min datter også høre hvad jeg sagde... Hvordan vil det lige være i skolen eller i toget? Troede ikke at Brugsen ville sælge sådan noget....
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: BLXCK PODS Falsk/manipulerende firma?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning