Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Grundskyld 2024, nybyg. Kan i forklare?

Af Gæst Abemanden | 23-10-2019 17:04 | 690 visninger | 4 svar, hop til seneste
Det blev i dag meldt ud af grundskylden er indefrosset til 2024. Jeg har bygget hus som stod færdig i foråret 2019, vi har endnu ikke modtaget en offenligt vurdering på huset, var af forståelsen vi ville modtage den ved årets udgang når det nye system skulle starte op, men nu er det udskudt. https://finans.dk[...] Jeg kan ud fra den artikel simpelthen ikke lure hvad jeg skal stille op, penge skal sættes til side står der klart, men hvilke penge når jeg ikke engang kender min vurdering endnu. Hvad skal jeg stille op her? Kort info: Vi befinder os i det nordjyske grunden kostede 400.000 huset kostede 2,1 at bygge. Tak for hjælpen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
ZoneSlash
Elitebruger
23-10-2019 17:17

Rapporter til Admin
Det lyder som et spørgsmål du burde stille kommunen du bor i - mener vist det er kommunerne der 'normalt' har stået for at få lavet vurderingerne før i tiden, og dermed må det være dem der bør rådgive om hvordan du skal agere?
--
Hvis jeg var en øl måtte du kun knappe mig op med din lynlås!
#2
Angloamerikansk
Maxi Supporter
23-10-2019 17:19

Rapporter til Admin
Det skal du da spørge den boligadvokat som hjalp dig med husbyggeriet om ? Da ikke på en computer side :-) Gæst og "Abemanden"..... i guder da.
--
Sidst redigeret 23-10-2019 17:19
#3
abemanden
Gæst
23-10-2019 19:19

Rapporter til Admin
#1 kommunen har desværre ikke åbent på det her tidspunkt af døgnet ;), tænkte chancen for at der stod en herinde i en lign situation muligvis var til stede, men så igen kan man selvfølgelig blive i tvivl når man læser arrogancen i #2 #2 1) Det er helt tydeligt du ikke har været igennem et nybyg forløb, så hvorfor overhovedet blande dig. 2) selvom der var en advokat indeblandet, skulle jeg så gribe knoglen her kvart over fyraften og ringe op til hr 1000 kr pr påbegyndt time, for noget jeg måske har misforstået? Jeg har på fornemmelsen det jeg sidder med næppe er raket videnskab, jeg har blot ikke stået i situationen før og kunne godt bruge en pejlning. 3) Hvad gæst og mit nick har med sagen at gøre er mig komplet uforstående. 4) Du behøver ikke vende tilbage med et svar på overstående, for du har tydeligvis ikke andet end larm og arrogance at byde ind med.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Dragonheart
Elite Nørd
23-10-2019 21:20

Rapporter til Admin
Som jeg har forstået det vil alt der er købt/solgt eller færdigbygget og hvor første ejendomsskat og ejendomsværdiskat betales før de nye systemer træder i kraft (pt 2024) køre efter det gamle system. Så du kan glæde dig over en skatterabat så længe du ikke sælger huset efter de nye vurderinger og det nye skattesystem er blevet aktivt.
--

Opret svar til indlægget: Grundskyld 2024, nybyg. Kan i forklare?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning