Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

E væske/juice

Af Supporter Aspirant Zapatas | 23-10-2019 19:03 | 879 visninger | 12 svar, hop til seneste
Jeg har investeret i en damper. Det er istedet for piben. :) Nu er der en jungle af væsker/juice. Og skal jo investere i noget. Kan i anbefale noget væske, det skal være 70/30 eller 80/20 Jeg søger nogle gode sider at handle på, primært færdige væsker eller med "kits" Med tiden vil jeg nok gerne igang med at blande selv da det er en del billigere end færdige væsker har jeg allerede luret. Så hvor køber i færdige væsker/shake and vape og kits? Gerne mindre flasker så man kan smage noget forskelligt. :) Og hvor køber i base og aroma? Hvis jeg har glemt noget så giv mig gerne tips. Er helt grøn til vaping :)
--
#1
Comicsdk
Junior Supporter
23-10-2019 20:20

Rapporter til Admin
Jeg køber færdige væsker hos smoke-it, jeg aner ikke hvor meget der er at spare på at blande selv, men med mit forbrug (ca. 25 kroner om ugen) har jeg ikke gidet at rode med det. Jeg startede på 18mg nikotin og er langsomt trappet ned til en fjerdedel og regner med at være totalt røgfri/dampfri om en uges tid. De flasker jeg har købt, hedder Insano og koster 25 kroner (10 ml) Kaffesmag og spearmint har været mine favoritter. Det kan snildt anbefales at dampe, hvis du gerne vil helt ud af det pjat med røg og nikotin. Vær forberedt på en ru tunge og en til tider lidt spøjs smag i munden. Held og lykke med projektet.
--
Random dude on a random forum
#2
Juusuhako
Elite Nørd
24-10-2019 08:32

Rapporter til Admin
Skal siges jeg ikke vaper mere, men går ikke ud fra "gamet" er anderledes ... Den gang kørte jeg 50pg/50vg, jeg kørte på 19w på selve dampmaskinen og typisk 12mg nikotin. Det gav mund-til-lunge (dvs. sug, og derefter inhalér, ligesom en cigaret). Men de fleste jeg kender der har/har haft, havde direkte-til-lunge, som typisk kører 50-80w og laver en helvedes røgsky (hvilket jeg altid synes var lidt "meh" i det offentlige). Derudover når du nærmest kun at bruge den i en time, så er hele tanken tom. Mine tanke varede en hel dag, så sparede en masse penge. Hvis det vigtige for dig er "halskrædset", kan du ligeså godt køre lav watt, men så vidt jeg ved; jo højere vg jo mere "smag", men for lav pg, får du ikke meget halskræds. Af smage kan jeg anbefale Sundbygaard, især deres "twister". Jeg købte til tider væsker fra England (da de har et helt andet udvalg...), men det var også meget dyrere i sidste ende pga. fragt. edit: og så kommer det jo også an på om du er til frugt, kage, slik eller bare alm. tobakssmag. Har prøvet alm. tobak men det kommer altså ikke i nærheden af det "rigtige", i hvert fald ikke dem jeg har prøvet.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
--
Sidst redigeret 24-10-2019 08:34
#3
method
Ultrabruger
24-10-2019 09:33

Rapporter til Admin
#0 Hold dig fra Sundbygaard. Det er det værste billige og tynde omgang L**T. Du skal købe noget ordentligt. Hvis det skal være Shake 'N' Vape, så kan jeg abefale: CRAFTED Lagoons Nasty Juice Drip Hacks MEN... Der er ikke nogen anden vej end trial and error... ALLE der vaper har måtte bruge mange kroner på at finde den smag og de mærker de godt kan li, inkl. mig selv. Hvad jeg synes er godt, er ikke nødvendigvis godt for dig. Jeg gjorde det (og gør stadig) at jeg mødes med mange andre der damper inkl. mine egne venner, og så afprøver vi hinandens ting og smager nye smage sammen. Så kan du prøve en masse nyt forholdsvis billigt. Og du kan afprøve nyt gear også, som specielt er nice med RDA/RTA for at afprøve nye coils og vat m.m. Men hvilken damper/tank har du? Hvor mange watt og ohm foretrækker du at dampe på? MTL eller DL?
--
Sidst redigeret 24-10-2019 09:34
#4
Zapatas
Supporter Aspirant
24-10-2019 11:17

Rapporter til Admin
#3 Det behøver ikke være Shake 'N' Vape men det er nok at foretrække i starten? Væsker der skal modnes er dog også okay så må jeg jo bare have noget andet imellemtiden ;) Jeg har bestilt en CRAFTED allerede så glad for du lige nævner dem. Er der nogen sider du vil anbefale at købe væsker hos, pris og udvalg er vigtigt for mig. Jeg har et Uwell Crown 4 tank. Køre med en 0.23 mesh coil den er vidst rated til 60-70w er HELT grøn så har ikke prøvet så meget i nu.
--
#5
minoo
Elite Supporter
24-10-2019 11:21

Rapporter til Admin
https://www.driphacks.com[...] Driphacks. Super nemme og lave de er godt nok til squonker men de virker også fint i "normale" ecigs, de kan dog være lidt hårde for coils
--
#6
method
Ultrabruger
24-10-2019 11:43

Rapporter til Admin
Jeg vil ikke anbefale Drip Hacks lige netop til Crown 4 da de æder dine coils for hurtigt. Kommer selvfølgelig an på, hvor meget du damper også, det er klart. Men med den Crown 4, så vil jeg anbefale 70/30 - og du kan sagtens dampe over rated Watt. Det er det gode ved Uwell, for de rater altid deres ting lidt lavere. Jeg har kørt 100 watt på mine Crown 4 og Nunchaku, men ligger som regel på omkring de 70 watt. Hvad angår smag, så er der desværre ingen vej uden om bare at prøve sig frem. Af danske hjemmesider vil jeg nok sige sider som Just Vape og Damphuen har mange varianter. Men som regel så finder jeg altid priserne på nettet (fra dansk side) og går ned i den lokale SMOKE-IT og får dem til at prismatche. Men da de ikke har så mange varianter, så Just Vape, Damphuen og til tider 1Life.dk. De er alle gode. Men nu ved jeg efterhånden hvad jeg vil have, så jeg har ikke tjekket så mange sider ud på det sidste :) Skal du have nyt gear, så kan du med fordel lige nu tjekke ecigone.co.uk og vaping101.co.uk de har hhv. -20 og -15 procent rabat lige p.t. og tager kun £9 i fragt til DK.
--
#7
method
Ultrabruger
24-10-2019 11:46

Rapporter til Admin
Meld dig ind i facebookgruppen "Vi er Dampere" - der er mange der gerne vil hjælpe og svare på spørgsmål. Der er dog mange "biased" personer derinde, der kun synes at ting som er hyped p.t. er godt, men det er en fin gruppe til inspiration osv. :)
--
#8
Karanka
Monsterbruger
24-10-2019 11:53

Rapporter til Admin
Gå ned i din lokale Smoke-it, de er super gode til at anbefale væsker alt efter ens preferencer. Kommer meget an på hvad du kan lide af smag mv. Jeg vapede selv, er ligeledes stoppet, jeg kørte med 70/30 væske, lunge sug på 65W på en Crown 3 og crown 4 tank, jeg brugte ca. 50ml/ugen.. Men dampede også meget. Mine klare favorit væsker, hvis du er til lemonader er flg: https://www.smoke-it.dk[...] https://www.smoke-it.dk[...] https://www.smoke-it.dk[...] Sidst nævnte er en Kanon væske, nok den bedste af dem alle.. Men den æder brændere.. Mine brændere kunne holde i 3-4 dage med den væske i.. Fckin flava væskerne, er ikke så slemme, der havde jeg leve tid på ca 14 dage pr brænder..
--
#9
Karanka
Monsterbruger
24-10-2019 11:55

Rapporter til Admin
0# HVis det er din første damper, så start lavt på Mg, jeg dampede meget som sagt, med 3mg nikotin. Alt der over blev for krads når det var DL sug. Sweet spot på .23 mesh på crown 4 er 55-60 Watt. alt derover bliver den alt for varm syntes jeg.. Jeg vil ifht. levetid, anbefale dig 0.40 ohms coil, de holder noget bedre, og smagen er ca. den samme. //kasper
--
#10
AndersOD
Ultrabruger
24-10-2019 11:59

Rapporter til Admin
Solar juice pineapple og strawberry er rigtig lækre. Masser af smag. Dog kommer de kun i 3mg. Jeg handler hos justvape.dk. billige og med hurtig levering. https://www.justvape.dk[...]
--
Sidst redigeret 24-10-2019 12:00
#11
mukojiN
Supporter
24-10-2019 19:40

Rapporter til Admin
Jeg har dampet i et par år nu og har altid været flittig kunde hos Smoke-It, som jeg kan anbefale. Jeg ryger stort set kun de InSano-væsker, som de sælger til 25 kr./stk. Jeg kan godt lide Blueberry, Juice Peach og Fruit Mix.
--
(\__/) (O.o ) (#|#) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
#12
Zapatas
Supporter Aspirant
27-10-2019 02:33

Rapporter til Admin
Hvor køber i jeres baser når i blander selv? Er der stor forskel på kvaliteten? Kan i anbefale nogle gode sider til aromaer gerne ikke super dyrt?
--

Opret svar til indlægget: E væske/juice

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning