Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Er Disney blevet the evil empire?

Af Elitebruger Brianhenneberg | 18-11-2019 16:41 | 1270 visninger | 23 svar, hop til seneste
https://www.zetland.dk[...] Påstande fra artiklen: Disneys magi er forsvundet fordi de er blevet så store. Nu handler det bare om at tjene penge. De malker eksisterende franchises. Se bare Star Wars, som før var en magisk filmserie, men som i dag er all over the place og malket helt HELT i bund. Det er meget lidt nyt og eksperimenterende der kommer, men bare 2'ere, 3'ere, remakes, og ikke mindst mere generic superhelte lort i stride strømme. Nu kommer de så med Disney+, hvor de starter med en pris på 7 $ mod Netflix' 13 $. De kan umuligt tjene penge på streaming med en så lav pris, og mange mener derfor det blot er en start pris, som er sat for at lokke folk i folden, hvorefter prisen vil stige, OG for at give det vanvittigt forgældede Netflix dødsstødet. Måske vil de gerne købe Netflix på sigt, eller måske vil de smadre konkurrenten. Netflix har jo kun deres indhold, som de kan tjene penge på, mens Disney har råd til at køre en udsultningsstrategi da de både har indtægter fra ESPN, merchandise, Disneyland, salg af fysiske film og vitterligt 1000 andre ting. Hvad tænker I? Er Disney blevet de onde, som vil sluge det hele, opkøbe alt og fodre os med mere af det skrammel de har lavet de seneste mange år, eller er Disney stadig magiske?
--
#1
Mango
Junior Nørd
18-11-2019 16:46

Rapporter til Admin
Disney's ejerskab: https://i.redd.it[...]
--
Sidst redigeret 18-11-2019 16:47
#2
Belize
Ny på siden
18-11-2019 16:47

Rapporter til Admin
Alt i denne verden handler stort set om profit. Hvis man tror nogle af de store selskaber er søsat for at værne om de romantiske Walt Disney figurer såer man godt nok naiv.
--
#3
MOAAA
Semibruger
18-11-2019 16:47

Rapporter til Admin
De bliver jo nødt til at få kunder i biksen og så hæver de sikkert prisen bagefter... husk de allerede i forvejen har tjent kassen på at udlåne deres værker til div. tjenester, så indtjeningen er sikkert højere nu ved at få det over i egen biks. Jeg mener ikke de er onde, de foretager bare opkøb af det som rent forretningsmæssigt giver mening, og alt andet end lige, enten taber du (Blockbuster, Nokia, KODAK osv.) eller også satser du på det rigtige.
--
#4
Brianhenneberg
Elitebruger
18-11-2019 16:56

Rapporter til Admin
Men vi ser heller ikke just mange, som vælger at skride, når de indser at Disney f.eks. uden skrupler, malker Star Wars i smadder, ved at lave så mange sidehistorier og prequels og pis og lort, at Star Wars universet efterhånden er en joke. Der var engang det var nok at der kom en ny film hvert 4. år. Det virkede som om dem der skabte universet værnede om det og holdt af det. Nu er det nærmest 8 gange om året at der kommer noget middelmådigt Star Wars skrammel, fordi profitten skal maksimeres for enhver pris. Der er ingen boykot af deres lort. Folk æder det bare råt. Og så får vi vel som vi fortjener: mere algoritme-produceret middelmådighed.
--
#5
gæsten
Gæst
18-11-2019 17:00

Rapporter til Admin
Så når disney sætter en god pris er det ondt. Men netflix start pris m.m var fair selvom det var med kæmpe underskud ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
ToFFo
Guru
18-11-2019 17:10

Rapporter til Admin
Star Wars franchisen er da alle dage blevet fuldstændig malket i stykker. Og hvorfor ikke? Hvis folk bliver ved med at æde lort, så bliver kokken ved med at lave lort. Here's a thought... Er Disney blevet onde, eller er folk blevet dummere? Det Disney har fået opbygget gennem årene er da imponerende... Det har ikke noget med ondskab at gøre. Den kloge narrer den mindre kloge, og sådan vil det blive ved med at være. Hvis folk er villige til at give fuld pris for den halve vare, hvorfor i alverden skulle jeg så stoppe dem? Jeg synes i øvrigt The Mandalorian er udmærket. Ikke fremragende. Bare udmærket.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-11-2019 17:14
#7
Gill Bates
Monster Nørd
18-11-2019 17:10

Rapporter til Admin
Ikke så meget rettet mod kun Disney, men jeg synes sgu Hollywood generelt har tabt tråden (sammen med spilindustrien mange steder). Lysten og viljen til at fokusere på super indhold, fortælling, stemning osv. lader ikke til at være meget lille eller skæv. Nu handler det mest om hurtig nem CGI, penge, LGBT, være inkluderende, politisk korrekte osv. Så længe folk køber lort vil de producere lort. Og der er en del der går i biffen KUN for at få rollercoaster underholding af ligegyldig action osv. Godt at se den nye Terminator får hård modvind og sælger halvdårligt, og at Joker klarer sig glimrende. Så der ER lys. Star Wars er helt godnat
--
Sidst redigeret 18-11-2019 17:15
#8
WTFLOLROFLMAO
Gæst
18-11-2019 17:22

Rapporter til Admin
Citat op: "Nu handler det bare om at tjene penge. De malker eksisterende franchises. Se bare Star Wars, som før var en magisk filmserie, men som i dag er all over the place og malket helt HELT i bund." Altså undskyld mig, men alt handler om at tjene penge. Disney eksisterer da ikke for børnenes små blå øjnes skyld. Det er et Imperium, og de skal da selvfølgelig tjene penge på det de kan. Hvis jeg havde en virksomhed, og man kunne tjene penge på at malke det man havde, uden at opfinde den dybe tallerken igen, så havde jeg (undskyld) satme også malket løs. Du forventer måske, at Disney vil lave søde små tegnefilm til de små søde børn, og hvis bare børnene er glade, så er Disney ligeglad med deres omsætning? Jeg tænker Disney gør det de skal gøre, og det er fint.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
18-11-2019 17:25

Rapporter til Admin
#0 South Park forklarer hele disney situationen meget godt.
--
!AMD HAS RYZEN
#10
Gill Bates
Monster Nørd
18-11-2019 17:26

Rapporter til Admin
#8 der er da ingen tvivl om at indholdet betyder langt mindre i dag end før i tiden. Før gik de mere op i at lave stærke historier end nu. Så det har ikke altid handlet om nemme penge
--
#11
WTFLOLROFLMAO
Gæst
18-11-2019 18:00

Rapporter til Admin
#10 Det er det jeg mener. De laver indhold for at tjene penge. Og ingen kan bebrejde dem.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
18-11-2019 18:04

Rapporter til Admin
jeg kan nu godt lide de 2 første af The Mandalorien, og hvis ikke disney fortsat ville lave star wars stuff ville vi højest sandsyndligt ikke se mere derfra.
--
!AMD HAS RYZEN
#13
Brianhenneberg
Elitebruger
18-11-2019 18:24

Rapporter til Admin
#9 Link eller episode?
--
#14
Fafler
Giga Supporter
18-11-2019 18:31

Rapporter til Admin
#13: Sæson 13, episode 1.
--
C:\DOS C:\DOS\RUN RUN DOS\RUN
#15
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
18-11-2019 19:01

Rapporter til Admin
#13 uha der er fandme mange, de kan godt lidt at bashe Disney.
--
!AMD HAS RYZEN
#16
Memo85
Maxibruger
18-11-2019 19:41

Rapporter til Admin
at man laver serie over et fantasi univers ( star wars ) kan der vel ikke være noget problem i. Når nu serie er det nye, og du kan fortælle en meget bedre historie via serie end film. film er jo kun 2-3 timer, hvor en serie er 22 episoder pr season, med ca 40min pr episode.. 14,50 timer. 1 season pr år, nogle gange 2 år. er stadigvæk bedre en 4 år mellem hver film. Kan forstå at personen som har skrevet artiklen hader superhelte film. At Disney+ starter med 7$ er da ok, de behøver jo ikke tjene lige så meget på det som netflix, da de har dvd / lejetøj / hvad de nu ellers tjener på, til at gøre op for at disney+ prisen er lav. Og hvis de starter med at smide alt deres allerede udgivet disney film op, så er det jo 7$ tjent, for tror ikke de sælger så mange gamle disney film, så er det vel bedre at de kommer op på en streaming tjeneste. Synes ikke disney er blevet onde, de laver da bare en god pris for at komme ind på markedet. Hvis de så hæver beløbet om 1 år, så er det vel ikke være end tele/tv/internet udbyder, de hæver også prisen efter de har fået en fod indenfor.
--
#17
~DoN~
Mega Supporter
18-11-2019 21:45

Rapporter til Admin
Efter at have set de første 2 afsnit af the Mandalorian sidder jeg ikke med følelsen af at de malker Star Wars. Synes mere der var Lucas' prequel trilogi der malkede de første film. Rogue One og Solo kan jeg faktisk bedre lide end de første to film i den nye trilogi.
--
#18
Christian88
Elite Supporter
18-11-2019 22:48

Rapporter til Admin
Jeg kan nu godt lide de nye Star Wars film. Hvad der ellers er af Star Wars indhold af film og serier interesserer mig ikke. Og hele capeshit-genren er jeg skide ligeglad med. Disney er ikke filmkunstens fremtid, så jeg er oprigtigt ligeglad med hvad de gør eller ikke gør med deres licenser.
--
#19
Anders
Gæst
18-11-2019 23:23

Rapporter til Admin
#0 Disney kan nemt komme til at tjene penge på Disney plus, de regner med at der inden 2024 vil være over 90 millioner brugere på Disney plus, det er over 500 millioner i omsætning om måneden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#20
utyske
Gæst
18-11-2019 23:45

Rapporter til Admin
Disney kan vitterligt ikke gøre noget ved Star Wars, som Lucas ikke allerede forsøgte, mens franchisen var på hans hænder, bortset fra at producere flere film og serier. Hvis man tror det er anderledes, er det fordi man har meget rosenrøde briller på og vælger at ignorere alt, hvad der fik Star Wars stemplet på sig fra 1977 og frem. Er Disney så et ondt imperium? Måske, der er ihvertfald potentielle problemer i, at Disney potentielt kan tæppebombe blockbuster-markedet fra 1. januar til 31. december, år efter år, fordi de har så mange succesfulde franchises at arbejde med, samt materiale nok til at køre services som Netflix i sænk (husk på at Netflix har en enorm gæld). Man skal dog også holde i tankerne, at de milliarder, som Disney hiver hjem, delvist går til at producere nyt materiale, inkl. sådan noget som mindre film, som ikke behøver at tjene massevis af penge hjem. De har også masser af produktionsselskaber, som ikke kun producerer børnevenligt materiale, eksempelvis ejede de Miramax for år tilbage, selskabet som bl.a. stod bag Tarantinos film. Gør det så noget for os i Danmark? Nope. Ganske som altid, får vi masser af film fra hele verden i biograferne og selvom amerikanske blockbusters er de mest populære, så er udvalget større hos os, end i USA. Så måske er Disney et problem.. i USA.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
fransfrakker
Junior Supporter
19-11-2019 07:53

Rapporter til Admin
Det er ikke fordi der sidder onde bagmænd og gnider sig i hænderne. De er offentligt handlet på aktiemarkedet, så ejerne er almindelige mennesker og pensionsfonde osv osv.
--
#22
Comicsdk
Junior Supporter
19-11-2019 08:51

Rapporter til Admin
Jeg har tænkt mig at prøve Disney+ Eksempelvis The Simpsons har jeg ikke set siden 90'erne. Disney er præcis lige så onde som alle andre, f.eks Elgiganten der er en forbandet møgbutik (indtil de laver en prisfejl i kundens favør der gør at kunden kan udnytte en anden forbruger gennem et videresalg, men sådan er der så meget) I øvrigt.. Jeg har Netflix i øjeblikket, jeg regnede med at skulle se 5. sæson af Peaky Blinders, den ligger så på HBO.. Dét er rendyrket ondskab, spørger du mig.
--
Random dude on a random forum
--
Sidst redigeret 19-11-2019 08:51
#23
Brianhenneberg
Elitebruger
20-11-2019 16:39

Rapporter til Admin
Denne her artikel nuancerer faktisk billedet rigtig fint https://www.zetland.dk[...] Disney, og andre store filmselskaber for den sags skyld, producerer ikke bare ligegyldige copy/paste superheltefilm, animationsfilm, remakes osv. fordi de er grådige og onde, og vil skide på den kærlighed mange har til visse film, men de gær det simpelthen af nødvendighed, og måske endda for OGSÅ at kunne finansiere smallere film. Efter DVD og Blu-ray markedet døde, og folk begyndte at downloade film, og siden hen, streame film, er det blevet sværere at tjene penge på filmene i sig selv, hvorfor merchandise og alt det andet rundt om filmene, som fungerer bedst med allerede kendte franchises, er blevet mere nødvendigt. Ligeledes er det blevet det kinesiske marked, som dikterer hvilke film der bliver lavet, da det er her man kan sælge flest billetter, og de vil bare KUN have superhelte, CGI, kendte historier og figurer. Basta. Og så er det det vi får. Os der downloadede film op gennem 00'erne er altså selv, til dels, skyld i at vi nu får serveret metervare skrammel. Det er det eneste der kan tjenes virkelige penge på. Dog har de fleste studier også mere independent afdelinger, hvor f.eks. Oscar-kandidat-film produceres, og lidt smallere film, som ikke tjener det store, men som kan laves med kærlighed, og hvor man ikke risikerer at lave en John Carter og gå på røven. Det handler om risikominimering og derfor får vi mere eller mindre sikre blockbuster hits i stride strømme.
--

Opret svar til indlægget: Er Disney blevet the evil empire?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning