Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til uddannelse samt kurser / bøger?

Af Gæst Gæst | 01-12-2019 10:59 | 448 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej hol, Jeg rækker lige ud for at spørge om lidt feedback / hjælp herfra. Jeg er interesseret i at lære meget om computere (deres hardware samt forstå styresystemer som windows of Linux bedre), netværk og netværk opsætning, hvordan internettet virker, forstå mobil teknologi, trådløse teknologier osv. jeg kan godt lide at dykke ned i emner, forstå dem og så bruge det praktisk og formidle det videre til andre. Jeg ved bare ikke hvilket en uddannelse der ville være god at tage? Jeg er nok mest interesseret i at forstå hvordan tekinologi ting virker, teste det af (det praktiske) og så undervise det / formidle det videre. Jeg er ikke interesseret i at være programmør i flere år eller webdesigner men mere have et overblik samt noget praktisk erfaring men slutmålet ville nok være underviser. Hvilken uddannelse har en del af det praktiske samt teoretiske og en bred gennemgang af Teknologi indenfor emner som: Elektronik (transistorer, elektriske kredsløb), hardware (CPU, ram osv) Netværksopsæning, gennemgang af Internettet OSI layer, Protokoller på nettet, Mobil teknologi samt wifi og Internet Sikkerhed?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
fisk7aal
Junior Supporter
01-12-2019 11:59

Rapporter til Admin
Der findes ingen uddannelse hvor du kommer til at mestre alt det du efterspørger. Du er nødt til at prioritere. Når du kender en retning skal du finde ud af hvilket niveau du skal uddannes på. IE teknisk skole, erhvervs akademi eller universitet.
--
#2
HvidtfeldtD
Maxi Supporter
01-12-2019 15:34

Rapporter til Admin
Lyder som du skal være elektriker og så vælge de moduler du interesse dig for. Du kan vælge op til 5. https://elektrikeruddannelsen.dk[...] Du kan sagtens blive elektriker uden at rode med 230 volt overhovedet og lave noget mere teknisk.
--
#3
efilNET
Super Nørd
01-12-2019 17:53

Rapporter til Admin
Kig på DTU Kursus katalog med bachelor/kandidat inden for software teknologier, der vil du kunne finde en uddannelse der dækker lidt af hvad du drømmer om. Du skal dog forvente at tage flere uddannelser inkl. nogle der dækker det at undervise, for at nå dit mål.
--
#4
Koldbrandt
Superbruger
01-12-2019 17:56

Rapporter til Admin
Der er flere uddannelses retninger på dtu som kan tage dig igennem det du efterspørger: Netværksteknologi og IT, Softwareteknologi, elektroteknologi etc. Stil gerne spørgsmål hvis der er noget, går selv på Netværksteknologi
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til uddannelse samt kurser / bøger?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login