Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Miele opvaskemaskine

Af Elite Supporter mr.hein | 05-12-2019 10:01 | 1499 visninger | 28 svar, hop til seneste
Ja det her er ironi på fuld smadder .... en hvidevarer sælger med snart 6 års erfarning, skal spørge om noget så enkelt som en Miele opvaskemaskine - hvad er jeres erfarninger? Vi står og skal overtage vores forhåbenligt #forever-home nu her midt febuar, i det nuværende køkken er der spækket med Wasco produkter, og div. gamle skod hvidevarer - det går bare ikke! Har i mange år været lun på Miele, og kender også maskinerne ned til mindste skrue, men har aldrig selv ejet en Miele opvaskemaskine. Vi har Miele i vask / tør og er rigtigt tilfredse der. På nuværende tidspunkt har vi en Asko vølund opvaskemaskine, som virkelig gør det til UG! Hvorfor så Miele? Simpelt, ville gerne have et fuldt miele køkken med kvalitet og topmodeller fra A-z .... Men jeg gider heller ikke det skal være kejserens nye klæder, hvor jeg tror jeg har købt toppen af poppen, pga falsk tryghed. så hvad er jeres erfarninger? ved mange af jer ligger i den tunge løn ende herinde, så tænkte det nok var det rigtige forum at spørge i, da sandsynligheden for at i har miele er ret stor.
--
Signed by me
#1
Hestehans
Gæst
05-12-2019 10:17

Rapporter til Admin
Vi har købt Miele af stort set alt i vores nye hus. Jeg mener at opvaskemaskinen hedder Miele Jubilee eller noget i den stil. Den var ikke voldsomt dyr, men mine forældre har samme model (måske tidl. rev med andet modelnr) og den har kørt ubeklageligt i 8 år. Noget man ikke kan sige om ret mange opvaskemaskiner. Der er en tidstypisk tendens tilat hvidevarer kun kan holde i 2-3 år.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
mr.hein
Elite Supporter
05-12-2019 10:28

Rapporter til Admin
#1 ja jeg plejer at sige 4-7 år BSH har desværre den seneste tid haft en kedelig statistik omkring det du nævner der. vores Asko vølund er fra 2016 af og har 7-9-13 endnu kørt ubeklageligt. elsker bare flexibiliteten i de nye miele maskiner, men igen der er noget af et pris hop fra en Asko igen til en Miele, så derfor skal jeg virkelig være sikker på jeg får value for de 8-10k ekstra.
--
Signed by me
#3
ToFFo
Guru
05-12-2019 10:33

Rapporter til Admin
Man får hvad man betaler for... Og Miele er fucking king! Deres service er i top, garantien er langvarig og selvfølgelig er maskinerne bare ikke til at slå ihjel. Det er, som du nok ved, hvidevare verdenens svar på en gammel Volvo. Ja, de koster det mere, men så har du også en maskine der holder de næste 10+ år. Og sikkert meget mere end det, da reservedelene også er til at komme til. Har haft Miele vaskemaskine og tørretumbler, som blev mishandlet på det groveste med tøj der var fyldt med støv fra glasfiber og stål. Brokkede sig aldrig. Brugte dem vel omkring 5 år. De var en del af boligen.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 05-12-2019 10:34
#4
mr.hein
Elite Supporter
05-12-2019 10:40

Rapporter til Admin
yes er også helt med på at kvaliteten indeni er ligesom du skriver som en gammel volvo :-) men i mit job hører jeg fandme en god blanding af ting om Miele. En kunde blev drillet af sin nabo fordi der altid holdte en rød varervogn i hans indkørsel. Her tænker jeg kunden nok ikke har forstået og vedligeholde hans maskine efter forskrifterne. Vores vask/tør har aldrig lavet vrøvl på trods af 2 flygtninger, og nr 3 nu her (aner ikke hvordan jeg skal få det tunge lort ned af trapperne hah)
--
Signed by me
#5
mr.hein
Elite Supporter
05-12-2019 10:53

Rapporter til Admin
har forelsket mig "lidt" i den her ;) https://www.miele.dk[...]
--
Signed by me
#6
Mion
Super Nørd
05-12-2019 10:53

Rapporter til Admin
nyere maskiner i Miele brandet, har bare ikke samme kvalitet som de gamle, men de er stadig nogle af de bedste. personligt har vi i 2018 skiftet en del hvidevarer ud .. vaskemaskine, tørretumbler, fryserskab, køleskab, kombi indbygnings ovn, og ovn.. der valgte vi at købe det hele i ASKO, som også skulle være upmarked, der viser det sig ihvertfald, at kvalitet ikke står mål med prisen.. Service delen er dog i top. på 1 år har jeg haft 4 service besøg, og 3 af mine 5 asko produkter (fryseskabet er siemens), har fejlet. Tørretumbler har haft relæfejl, og nu åbner døren under kørsel, hvis der bare er lidt tungt tøj i, langt under de 8kg, det gør maskinen stopper. Køleskabet, har fået skiftet blæser, da den var vind og skæv (fra ny) og den har nu også fået skiftet skuffe fronter, da de er så porøse i plasten, at min 4 årige søn havde en plast skuffe der flækkede ved han bare hev den ud. ovnen havde en hardware fejl fra ny, det er jo med digitalt display, og alt muligt smart programmering, og den smed alt touch interface, hvergang man valgte et program, så du kunne køre 1 cyklus, så skulle hele ovnen fabriks nulstilles. Ja det var helt nye produkter på markedet, men det er produkter der har en listepris på 12k stykket, så det skal bare være i orden. jeg har købt så mange forskellige mærker af hvidevarer før, og det eneste jeg har haft af problemer var en VOSS 80cm induktions plade, der var DOA.. jeg må indrømme mine bedste erfaringer ligger faktisk hos Siemens, har haft et super køleskab, vaskemaskine, og fryseskab, det har bare været problem frit. bauknecht har også leveret kvalitet. Bosch har også været kvalitet i den billige ende, vi har en 8kg kulfri vaskemaskine som mine forældre har fået, som bare kører og kører og kører. den er fantastisk. og stadig lydsvag. dog når jeg ser konstruktionen inden i en Miele maskine, så ser jeg den ikke som imponerende, meget er plast idag, og jeg føler ikke produktet står mål med prisen, det gør ASKO ihvertfald heller ikke. men der er også noget Brand value og ejerskabs glæde for nogle i at der står det rigtige på selve varen. WASCO og Whirlpool vil jeg dog aldrig købe.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#7
mr.hein
Elite Supporter
05-12-2019 10:56

Rapporter til Admin
Whirlpool/Bauknect er samme firma :) Miele har en heeelt anden opbygning end f.eks. BSH (se billederne) https://ibb.co[...] https://ibb.co[...] Miele er lavet af stål fra A-z samt støbejern i kryds finen (derfor de sataner vejer et ton) Anyway nu gik mit dillema mere på deres opvaskemaskiner, om nogen har erfarning med dem i praksis.
--
Signed by me
#8
Lack
Junior Supporter
05-12-2019 13:57

Rapporter til Admin
jeg har en os en jubilee, den har kørt 2 års tid og jeg har været glad for den, den vasker super godt så ting bliver rene. men den larmer dog lidt til den gode side selv om den er angivet rimeligt i støjnivau (jeg ved ikke om den larmere mere end det opgivet, men mere end min forventning)
--
#9
jespert
Guru
05-12-2019 14:24

Rapporter til Admin
23.195,00 for en vaskemaskine... Det er jo vanvittigt!. Hvad skal man bruge Wificonnect til? DOG er det smart med AutoDos. Har det i en vaskemaskine og det er smart.
--
#10
Bicakd
Juniorbruger
05-12-2019 16:35

Rapporter til Admin
Da jeg fik nyt køkken for snart 3 år siden var det hele fra Siemens high-end modeller med bl.a. homeconnect på det meste, hvilket gør at jeg kan starte maskinerne mens jeg er ude, det er meget praktisk Købte dampovn, induktionskogeplade, vaskemaskine, opvaskemaskine og køleskab, alt kunne integreres i skabe undtagen vaskemaskinen Er indtil videre fint tilfreds med det, den eneste fejl jeg har haft var på induktionskogepladen og det var indenfor garantiperioden, så de skiftede en komponent uden beregning
--
#11
jespert
Guru
05-12-2019 16:58

Rapporter til Admin
#10 hvorfor er det smart at starte en opvaskemaskine, vaskemaskine eller ovn udefra? En opvaskemaskine starter man vel ikke inden den er fuld. Og er den fuld hvorfor så ikke starte den med det samme, eller gøre det når man går i seng hvis man vi spare lidt på prisen på el. En vaskemaskine er vel samme princip. Hvis det er for at time den skal starte på et bestemt tidspunkt så den er færdig når man kommer hjem, kan man også på de billige ofte indstille det. Og ovnen - man stille vel ikke mad ind i en ovn og starter de flere timer senere. Her kan jeg dog se det kan være en fordel med indbygget stegetermometer, men der kan man da få nogle noget billigere løsninger. Jeg spørger ikke for at provokere eller bestemme hvad du skal bruge dine penge på. Det har du helt sikkert selv styr på. Det er bare ofte en meget dyr løsning og jeg forstår ikke helt meningen med det andet end gejl til at vise vennerne. Hvad bruger du det reelt til i hverdagen? (Hvad angår at købe lidt dyrere modeller med funktioner som damp giver selvfølgelig god mening.) Har selv lige købt en vaskemaskine, hvor man kunne få den samme med onlineconnect hvor den så kostede 4500 mere(!)
--
#12
zinkler
Elitebruger
05-12-2019 17:03

Rapporter til Admin
Har snart skiftet alt til Miele her i hjemmet. Tingene holder og er i top kvalitet. Super god service, hvis uheldet er ude, samt man har mulighed for samlet 10 års garanti. Siger også lidt om produkterne. Kvalitet koster og det er det man betaler for her. Har prøvet en del forskellige mærker - både dyre og billige. Miele er dog det bedste jeg har haft til dato. Kan kun varmt anbefale det.
--
#13
mr.hein
Elite Supporter
05-12-2019 19:58

Rapporter til Admin
#9 deres vejlende priser er helt væk, tro mig jeg får den til heeelt anden pris.
--
Signed by me
#14
jespert
Guru
05-12-2019 21:28

Rapporter til Admin
#9 fair nok:-)
--
#15
mr.hein
Elite Supporter
05-12-2019 21:36

Rapporter til Admin
#14 ellers havde du en god pointe, ville være totalt blæst hvis jeg gav så mange penge der for en opvaskemaskine
--
Signed by me
#16
MacFag
Elitebruger
06-12-2019 07:13

Rapporter til Admin
Vi har en miele opvaskemaskine på 5 år, var så glade for den at vi tog den med da vi flyttede hus. Står stadig som ny, siger selv til når den vil have salt, afspænding eller køre rense programmer. vi har så købt miele vaske søjle også til bryggers. Resten i køkkenet er dog Siemens, som vi også er meget glade for sammenligneligt med det electrolux vi havde i det gamle hus.
--
#17
mr.hein
Elite Supporter
06-12-2019 09:14

Rapporter til Admin
#16 hehe ja det er ironisk nok voss/electrolux vi skal flytte ind til som er tudse gammelt );
--
Signed by me
#18
Steffen
Gæst
06-12-2019 11:41

Rapporter til Admin
Har en ny Miele Jubilee, købt til ca 5000 kr. Valgte Miele fordi opvaskemaskinen selv åbner når den er færdig så damp slipper ud. Den vasker fint, men i Miele skal man virkelig op i en dyr model før der er lys invendigt, og det er måske en detalje, men faktisk meget rart at have. (havde jeg i den gamle) Er fint tilfreds, men igen, købte den for en enkelt funktion som ingen af konkurrenterne har (så vidt jeg ved, i hvert fald)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
mr.hein
Elite Supporter
06-12-2019 13:18

Rapporter til Admin
#18 da du købte din havde ingen andre auto-open. Først nu i de nye Asko modeller har de fået det
--
Signed by me
#20
Worldrazor
Ultrabruger
06-12-2019 13:26

Rapporter til Admin
#19 Electrolux har det også, og har vist haft det i et stykke tid. Det er endda også på deres helt billige modeller, så det er ikke noget "high-end exclusive teknologi" :D
--
i5 3570K 4.9 GHz | 2x8 GB HyperX Predator. @ 2133 MHz | Gtx 1080 Strix | Asus V Gene|
#21
Slæden
Semi Supporter
06-12-2019 13:34

Rapporter til Admin
Vi har ikke selv Miele, men en god bid af familien har. De er absolut ikke fri for få regninger på deres henholdsvis opvaske og vaskemaskiner, og prisen taget i betragtning, vil jeg nu hellere opgradere ind i mellem Vores opvaskemaskine (bosch) og vaskemaskine (samsung) holder nu på 14. og 8 år Så de trænger også til en upgrade snart
--
6800K/Z370F/2080/
#22
mr.hein
Elite Supporter
06-12-2019 13:38

Rapporter til Admin
#20 fedt :-) har ikke beskæftiget mig meget med lux i opvaskemaskiner, i den kæde jeg arbejede i før havde vi kun deres entry modeller, hvilket nærmest var legetøjs udgaverne i voksen størrelse
--
Signed by me
#23
Worldrazor
Ultrabruger
06-12-2019 13:47

Rapporter til Admin
#22 Nej, det er også noget værre plastik skrammel (i hvert fald deres opvaskemaskiner). Ligesom dig, så har jeg også selv været hvidevarer sælger, så kan ikke snakke af personlig erfaring i forhold til at eje et Miele produkt, men har aldrig hørt nogen være utilfreds med deres Miele produkter - selvfølgelig udover et par mandagsmodeller, men det var i et meget begrænset omfang. Skal din kone smile, så skal du købe Miele!
--
i5 3570K 4.9 GHz | 2x8 GB HyperX Predator. @ 2133 MHz | Gtx 1080 Strix | Asus V Gene|
#24
Slæden
Semi Supporter
06-12-2019 16:38

Rapporter til Admin
#23 skal sælgeren smile, køb miele :o
--
6800K/Z370F/2080/
#25
mr.hein
Elite Supporter
07-12-2019 23:06

Rapporter til Admin
#23 Ja mandags modeller eksistere nærmest ikke hos Miele, de flueknepper produktionen ned til mindste skrue. #24 Mjah jo ..... Kommer an på om man er aflønnet på sin omsætning eller indtjening. Miele er squ dyre varer at sælge ^^ kontra hvad du tjener på dem.
--
Signed by me
#26
Finity
Monsterbruger
09-12-2019 22:19

Rapporter til Admin
Mit indtryk af Miele er ret godt. jeg har vaskemaskine og tørretumbler, en støvsuger og en microoven fra dem, Vaske og tørre maskine er 6år nu og det virker stadig, dog kan vaskemaskinen godt opfører sig lidt underligt ind i mellem, men det kan også være det mig som fylder den forkert. støvsugeren er 9år og køre stadig som da den var ny, har haft en Grand Danois så den har fået en del at se til. Microovnen er et par år, den køre også fejlfrit, dog lugter den noget varm når den køre i 10 minutter, kunne forestille mig at Magnetronen eller Transformatoren bliver meget varm, ellers ingen bemærkninger. Hvis de også havde et køleskab i den ratte størrelse og energiklasse, ville jeg også have anskaffet sådan et.
--
#27
Finity
Monsterbruger
09-12-2019 22:30

Rapporter til Admin
Årh kom lige i tanke om at mine forældres opvaskemaskine har der været en del problmer med. noget med salt og underlige lyde. men det blev lavet og maskinen køre.
--

--
Sidst redigeret 09-12-2019 22:31
#28
SelquisT
Junior Supporter
10-12-2019 12:07

Rapporter til Admin
Vi har Miele vaskemaskine, tørretumbler og skabsfryser med 9½ år på bagen, og bortset fra et defekt varmelegeme i vaskemaskinen sidste år (som jeg selv kunne skifte), har det hele kørt fortrinligt uden at slå en prut. Dertil kommer 13 år gammel støvsuger fra Miele der stadig kører. Mine svigerforældre har en opvaskemaskine fra Miele, og den kører uden problemer, men om man er til bestik-bakke eller bestik-kurv er vist det største problem. Personligt er jeg slet ikke til bakke-systemet hvor hver enkelt bestil skal lægges pænt i riller i bakken. Jeg er meget mere til en kurv hvor man dumper det hele ned i, og så kan man tage kurven med over til bestikskuffen for at tømme den når det er rent :-) Jeg tror ikke du kan få en "kurv" ved Miele, det hele er vist alle med bakke i toppen af maskinen...
--

Opret svar til indlægget: Miele opvaskemaskine

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning