Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bank tilbagefører betaling, hvad er reglerne

Af Nørd Chaos | 08-12-2019 19:15 | 840 visninger | 6 svar, hop til seneste
Vi havde lidt et uheld denne måned med forsinket lønindbetaling, så vores betalingskonto gik i minus. Banken tilbagefører med det samme huslejen også selvom der kom penge ind et par dage efter. Udlejer ser det som at vi har nægtet at betale husleje. Lidt træls, men et fixet problem. Men til en anden god gang, må en bank overhovedet gøre dette?
--
#1
Aireal
Gigabruger
08-12-2019 19:31

Rapporter til Admin
Virker meget normalt, lagde i ikke mærke til at jeres konto gik i minus? Normalt plejer de at være lidt overbærende hvis man ringer ind til dem og fortæller dem omkring omstændighederne.
--
#2
gfunknown
Mega Nørd
08-12-2019 19:31

Rapporter til Admin
Ja de må. I havde jo ikke pengene. Ikke alle banker gør det, og nogen ringer inden. Hvis vi ikke vi har penge på kontoen ringer de og spørger om det kan passe og så flytter vi lidt rundt med banken fra opsparingen.
--
Sidst redigeret 08-12-2019 19:32
#3
Thomas G
Monsterbruger
08-12-2019 19:34

Rapporter til Admin
Bare for en god ordens skyld. De har ikke tilbageført betalingerne, de har undladt/udskudt dem til der er dækning på kontoen. Det hænder for mig indimellem (fordi jeg er et fjols med mere end en bank), får jeg ikke flyttet min løn i tide, så står mine regninger og venter(i en anden bank) på at jeg får fingeren ud. Dermed risikere jeg ikke at betale mine regninger i tide, med alt det bøvl det medfører.
--
#4
thechillum
Junior Supporter
08-12-2019 19:41

Rapporter til Admin
Jeg har oprettet 10.000kr kasse kredit på alle mine kontoer, så jeg ikke behøves at bekymre mig om ting som dette. Budget Konto Fælles Madkonto Privat Konto Så kan man også købe et godt tilbud et par dage før lønningsdag hvis man alligevelet ville købe det, og undgå at tilbuddet forsvinder eller andet.
--
#5
Sven Bent
Maxi Nørd
09-12-2019 01:48

Rapporter til Admin
spoerge du virkelig om en bank er tvunget til at laaen dig penge nar du ike khar nok til at betale din regninger ? Nej det er de ikke. De behover ikke betale din regninger naar du ikke har penge til det Saa jo de maa foere det tilbage naar du ikke har dine penge I orden.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#6
Thomas
BOFH
09-12-2019 08:17

Rapporter til Admin
Lige den simple først. Naturligvis må banken undlade at betale dine regninger hvis du ikke har nogle penge. Ellers er det jo dem der står med regningen. Derudover er det altid en god ide at være proaktiv i den situation. Så når du finder ud af at din løn er forsinket, så ring til banken og forklar dem situationen. Er du heldig så vil de låne dig pengene de par dage og dine problemer er løst. Hvis ikke banken vil spille med så ring til dem der kommer til at mangle penge så de er klar på situationen. En helt 3 ting er sørg for at på oprettet en budget konto. find ud af hvor meget i betaler i snit og læg lidt oven i. På den måde får du opbygget kapital til at klare den slags og med tiden vil du være en måned forud og eg skal hilse og sige at det er en fantastisk følelse at ikke bekymre sig om hvornår de næste løn går ind. #4>>Kassekredit kan være godt hvis man kan styre det og kun bruger det i nødstilfælde. Da jeg var yngre havde jeg også en kassekredit og den krøb langsomt ned på maks trækket og så var det jo det samme som da jeg ikke kunne trække men nu skulle jeg bare betale renter. Det er langt bedre at spare penge op, feks 500 kr ekstra på budget kontoen hver måned. Jeg har dog en kassekredit i dag, men den er på min opsparings konto og den bruges på ingen måde. Men trak lidt på den da jeg var blevet skilt og skulle købe konen ud af huset. Det var en måde at ikke skulle låne ekstra på og stadig beholde opsparing. Altså jeg havde 50.000 i opsparing som jeg gerne ville beholde men jeg tog kassekreditten på 50K og så brugte jeg opsparingen på at betale konen og så skulle jeg kun betale renter når jeg brugte af mine reserver.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til indlægget: Bank tilbagefører betaling, hvad er reglerne

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning