Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hold da op vi har vores egen Mark Sargent!

Af Monsterbruger Mikchr | 12-12-2019 14:10 | 1592 visninger | 15 svar, hop til seneste
https://www.youtube.com[...] Det her er altså god underholdning. :-)
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#1
unletche
Bruger Aspirant
12-12-2019 14:15

Rapporter til Admin
Åh gud, ham... Han har endda været i 24syv og diskutere med Andreas Mogensen. Link: https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 12-12-2019 14:16
#2
GhostHuntr
Junior Nørd
12-12-2019 14:20

Rapporter til Admin
Han er sgu da dummere end Amalie. Han starter ud med at påstå at Aristoteles var fra Ægypten :P Så starter det sgu godt
--
Puls er en bonus!
#3
Gill Bates
Monster Nørd
12-12-2019 14:33

Rapporter til Admin
Og han er "psykoterapeut".. wow
--
#4
7430
Super Nørd
12-12-2019 14:41

Rapporter til Admin
og her troede jeg Aristoteles var græsk ..
--
jep jep
#5
Wut
Ultra Supporter
12-12-2019 14:44

Rapporter til Admin
Det mest frustrerende ved teorien om, at jorden er flad, er, at den ikke kan bruges til noget som helst. Udover teorien er forkert, så kan man ikke forudsige noget som helst, eller vinde noget som helst ved at overbevise sig om, at det er rigtigt. Det svarer til at tro, at 2+2 = 5, og alt hvad man derefter regner ud, skal man så lave korrektioner til, fordi det giver forkerte resultater. Hvad er så pointen i at holde fast i den teori? Hvilken værdi kan den have? Altså... jo man kan få penge for at gøre sig selv til grin i interviews, og man kan skrive bøger, som folk køber som hade-mandelgaver til jul... eller man kan dyrke sin egen paranoia... men intet af det gavner nogen som helst. Evt se "Behind the curve" hvor nogle flat earth idioter indkøber et sygt dyrt laser gyroskop, for så faktisk at bevise, at jorden er rund. Flot! I må købe et endnu dyrere måleinstriment så, for ligesom at slå det 115+% fast, at jorden er rund... stadig.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 12-12-2019 14:47
#6
Mikchr
Monsterbruger
12-12-2019 15:37

Rapporter til Admin
#5 Jeg tror desværre, at det mere og mere er en tendens i vores samfund, at der stilles spørgsmål ved det etablerede, og at nogle gerne vil se en anden verden end den vi lever i... Tag fx forældres manglende tillid til børnevacciner. Det skaber pludselig epidemier med lidelser og død til følge.
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#7
Romby
Monsterbruger
12-12-2019 16:05

Rapporter til Admin
#5 elsker at de med simple forsög ender med at bevise jorden er rundt i Behind the curve og hver gang bare naegter resultatet.
--
#8
Gill Bates
Monster Nørd
12-12-2019 16:05

Rapporter til Admin
#6 jeg forstår det godt, på en måde, delvist ;) Jeg er f.eks blevet ret skeptisk mht. medicin, med mindre det er nødvendigt og ikke kan klares ved kost, motion eller andet naturligt. Men lægerne ser ud til at dele det ud som slik, og mange får vildt meget forskelligt medicin. Det ødelægger lidt menneskets egen evolution og udvikling, i det store billede. Og komplikationerne mellem medicinen er der ingen der helt kan overskue eller forudse. Men vacciner og ren overlevelses-medicin er en anden snak.
--
Sidst redigeret 12-12-2019 16:09
#9
kikophil
Monster Supporter
12-12-2019 16:15

Rapporter til Admin
Selvfølgelig er jorden rund. Jeg var ved at falde den anden dag, så det er da derfor. Må vænne mig til, at læne mig mere forover, når jeg går hurtigt :) Fantasi er, og har altid været godt samt et behov for fremskridtet - uanset manglen på matematisk fakta. Selvf. bliver det meste siet fra i de fleste matematiske hjerner, når det bliver forelagt, men idèerne og visionerne bag, bliver samtidig indpodet, i samme " hvilket fremadrettet giver disse en større klarhed for, at gå fra mål tilbage til opgave - fremfor det modsatte :) #6 - selvf. stilles der spørgsmål omkring det etablerede, da netop dette forestår den gængse lovgivning/regler/klausuler indenfor samtlige regeringsformer og religioner, der tilsammen er årsagen til hele verdens nutidige tilstand. Matematik alene dur bare ikke. P/S - har ikke selv en skid forstand på matematik - mere logisk/abstrakt tænkning - hvilket gennem en årrække har gjort det muligt for mig, at ordne en række af såkaldt "uløselige" problemstillinger - på kort tid. En del år/sygdom siden - så har nok ikke helt den performance længere :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 12-12-2019 16:17
#10
sebastian192
Supporter
12-12-2019 16:48

Rapporter til Admin
#10 Kan du uddybe: Fantasi er, og har altid været godt samt et behov for fremskridtet - uanset manglen på matematisk fakta. Selvf. bliver det meste siet fra i de fleste matematiske hjerner, når det bliver forelagt, men idèerne og visionerne bag, bliver samtidig indpodet, i samme " hvilket fremadrettet giver disse en større klarhed for, at gå fra mål tilbage til opgave - fremfor det modsatte :) Jeg forstår ikke, hvad du mener. Hilsen "En matematisk hjerne" :)
--
AMD FX-8350 4GHz - GTX 970 - 240GB + 120GB SSD - 2x1000GB HDD - GA-990FXA-UD3 - Corsair Vengeance 16GB RAM
#11
kikophil
Monster Supporter
12-12-2019 18:48

Rapporter til Admin
#10 - Hej sebastian - skal prøve :) Al respekt for matematiske hjerner, da det jo er opskriften i de fleste aktuelle fungerende synspunkter/love osv. der jo er en del af hele menneskets funktionelle forståelse samt muligheder - meen! Hertil vil jeg så påstå, at vi alle er født med så mange forskellige evner samt induviduel formåen indenfor samme - at det i selve menneskets ophavsproces/overlevelsescyklus sku` være mærkeligt, om ikke det var muligt/bedre - at få et større sammenlagt gode ud af "helet" i forhold til et stort set "enkelt" gode som matematisk formåenhed, og som tidligere nævnt også indeholdende fantasi, drømme, ønsker - hvor jeg mener, at vi ved "bare" at køre hele vores synspunkt via matematikken - også burde tage tanken om, at gå fra mål til udgangspunkt mere seriøst - frem for det modsatte. Matematikere (stadigvæk stor respekt) har jo som oftest prøvet at bygge "ting" op indtil det ramte noget brugbart. Det ville i mit perspektiv være langt bedre, om de medtog alle de nævnte drømmere/spekulanter, osv. og udså sig et mål fra starten - og efterfølgende forfulgte dette, samt selvf. udviklede dèt, de i forbindelse hermed kom i "kontakt" med.. Blev noget generet af ret dårlige nyheder over mobilen, så må nok hellere holde lidt pause :) Fortsat god aften..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 12-12-2019 18:53
#12
Kanen
Gæst
12-12-2019 19:50

Rapporter til Admin
Lukkede klippet efter han sagde at koncentrationslejrene under 2. verdenskrig først og fremmest var arbejdslejre.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
kikophil
Monster Supporter
12-12-2019 20:07

Rapporter til Admin
#12 - Uha ja - Viser tydeligt hvor forskruet vores verden er, uanset hvilke grusomheder vi har måttet opleve gennem tiderne, er der stadigvæk så mange mennesker, der bruger ondskabens "brændstof" til, at hyre folk for fremtidig ondskab.. Jævnfør #11 var det min søn der ringede ang. en fællesven med selvmordsproblemer, så jeg henter ham hjem fra Belgien, så han kan flæske tæske drikke sig gennem en dansk jul med mennesker der holder af ham - Så ka`han sku lære det!!.. Hvis der er nogen som helst unoder før tegneserierne på tv skærmen - ryger han selvf. bare i kassen hehe.. P/S - sku så!
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 12-12-2019 20:14
#14
Wut
Ultra Supporter
12-12-2019 20:34

Rapporter til Admin
#6 Lige præcis. Det er en skræmmende tendens, at stupide folk føler sig vigtige eller "med på noderne", hvis de kan sprede usandheder og sige "Samfundet vil ikke have, at du ved det her, men nu skal du høre det, som lægerne/videnskaben/politikerne/magthaverne/whatever ikke vil have dig til at vide, nemlig SANDHEDEN....". Eller at jo mindre begavet man er, jo mere populær kan man blive. En professor kaldte dem vist for "ukundskabens elite", som f.eks. Amalie og lignende på TV - folk som netop er kendt og kommer til tops på intet at kunne overhovedet, bare være loud og belastende og krævende nok, så får man ret. Skræmmende som vi i dag hylder idiotien (hvem sagde Trump?).
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 12-12-2019 20:35
#15
Weekendguest
Ny på siden
13-12-2019 08:48

Rapporter til Admin
"Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor meget Nasa lyder som Nazi" " Øøhm jeg kan ikke lige huske" "Ej det er også lige meget hvad det hedder" Manden er en tosse der surfer for meget youtube!
--
A true friend stabs you in the front.

Opret svar til indlægget: Hold da op vi har vores egen Mark Sargent!

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning