Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til overvågning + lyd i hjemmet

Af Junior Supporter Wildmann | 09-01-2020 09:44 | 719 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej igen HOL! Hold kæft i er gjæve til at hjælpe, sidst jeg spurgte var det med lys til hjemmet og IFTTT, og det SPILLER BARE :D Nu jeg er trådt ind i smart verdenen, overvejer jeg om jeg skal have noget lyd til nogle af rummene derhjemme, og noget overvågning til vores hoveddør. Kameraet skal sættes indenfor og pege hen mod døren, da det er nemmere at bruge en af de ubrugte stikkontakter der er i overskud end at trække ledninger, for elektriker er jeg ikke. Det må gerne være et kamera hvor prisen spiller en faktor, og hvor man kan gemme bevægelser på mobilen, og følge med uden alt for meget delay i hvad der foregår. Jeg ved man kan få nogle der giver en sms når der er bevægelse, men jeg aner intet om det og om hvad det koster. Til Lyd: Det er bare en højtaler til gangen, så man kan stå og høre lidt musik imens man ordner vasketøj eller andre ting, og en enkelt til køkken, spisestue og til sofastuen. Vi bor i et lille hus, og til leje, men det må jo gerne være noget vi kan tage med videre. Vi har begge, min kone og jeg, Oneplus telefoner og regner med at blive i Oneplus eller android verdenen. Vi har ingen planer om Iphone. Jeg har kigget på sonos, men jeg syntes at en 1500-1600 PR højtaler er.. well dyrt? Det kunne være FEDT hvis det kunne kobles til IFTTT eller bare Smarthome, så man kan lave nogle scenarier med lys og musik, men intet krav. Krav til højtalerne: De skal spille forholdsvis godt (Vi er ikke audiophile) De skal kunne styres via mobilen. Og så man selv kan vælge hvilke rum der skal spilles i. Håber i vil skyde ind med jeres bud, evt hvad i selv har derhjemme :D Jeg giver snart en bajer, eller nogle flere spil, siden i er så gode til at hjælpe mig :D På forhånd mange tak! Marc
--
Stop med at handl hos Power.
#1
Azakiel
Skribent
09-01-2020 09:59

Rapporter til Admin
#0 Til højttalere, et par bud: Ikea Symfonisk - 800kr/stk, er Sonos højttalere og kører derfor over wifi til afspilning. Spiller OK, ikke audiophil niveau, men nok til at man kan nyde det uden problemer. Kan vægmonteres for 150kr mere hvis jeg husker korrekt. Google Home (højttaleren) - Mindre højttaler, der også reagerer på stemme input. Er set på tilbud før til omkring 500, koster pt omkring de 700. Er også en Wifi højttaler, og integrerer fint i Home appen. Whatever højttaler du har + en Chromecast Audio - Samme funktionalitet som Google Home kompatible højttalere.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
jespert
Guru
09-01-2020 12:32

Rapporter til Admin
Til baggang og køkken, har jeg købt en billig forstærker med 4 højtalere på dba. Dertil har jeg bygget en billig computer som står i et teknikrum, og så trukket en kabel gennem væggen til en touchskærm med en almindelig windows på. 2 i baggang og 2 i køkken. Så er der noget zone valg på forstærkeren. Gang, køkken eller begge. Touchskærmen kostede omkring 2000 for 7 år siden, og den kører endnu. Det resterende har vel også kostet omkring 2000 over de 7 år det har været sat op. Ungerne ser en del youtube, og de synes det er fantastisk de kan vise noget af det de finder når vi alligevel ligger tøj sammen eller laver mad. Men ja, hvis du vil køre det fra din telefon, kan du vel bare købe en højtaler med Bluetooth. Tænker ikke det behøver blive specielt dyrt.
--
#3
Wildmann
Junior Supporter
09-01-2020 12:41

Rapporter til Admin
#2 Problemet er jo at jeg gerne vil have at jeg kan vælge at spille det samme på flere højtalere, eller kun udvalgte. Jeg aner ikke om det er muligt? #1 Med chromecast audio, kan man så gøre de ting jeg ønsker?
--
Stop med at handl hos Power.
#4
Mikevds
Mega Supporter
09-01-2020 12:43

Rapporter til Admin
Til kamera: For absolut mest bang for your buck, så skal du købe Wyze Cam. https://www.amazon.com[...] For ca. 250,- dkk får du: - HD video - Indbygget IR, mikrofon, højtaler, WIFI - Kamera lagrer kontinuerligt på ikke-medfølgende SD-kort - 12sek klip af "events" bliver automatisk lagret gratis i skyen Ulemper: - Ikke officielt beregnet til udendørs (har haft et hængende ude i 6måneder uden problemer). - Kan kun benytte 2.4ghz WIFI - Kan KUN købes i USA. Jeg køber dem normalt på Amazon.com uden problemer. Levering ca. 10 dage - Det det kommer fra USA er strømforsyning med US stik. 5v, 1A USB lader kan fåes for ca. 50.- ddk Tror at jeg har købt en del hjem efterhånden, så hvis du har spørgsmål fyrer du bare af. Edit: De 250,- er lidt højt sat og er inklusiv fragt og import gebyr.
--
Sidst redigeret 09-01-2020 12:47
#5
Azakiel
Skribent
09-01-2020 12:52

Rapporter til Admin
#3 Forudsat at du kan forbinde din højttaler(e) med AUX til enheden, og kan levere strøm (usb) til enheden, så skulle det fungere på samme måde. Det virker mig bekendt også med multiroom casting hvis du vælger at caste en gruppe og caster til alle som du selv opsætter i appen.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#6
Wildmann
Junior Supporter
09-01-2020 13:02

Rapporter til Admin
#4 340 kroner for en motion sensor, et kamera, 2 dørsensore. BESTILT :D Thanks man! så køber jeg et SD kort herhjemme :p Edit: Damnit, 440 efter tax
--
Stop med at handl hos Power.
--
Sidst redigeret 09-01-2020 13:05
#7
Trankebar
Elitebruger
09-01-2020 13:29

Rapporter til Admin
#6 - jeg tror heller ikke du får mere bang for the buck end det der - jeg ville have anbefalet Netgear Arlo. Der er adgang over nettet (i app), billede næsten uden forbindelse, 100 dB alarm i basestationen, 7 dages gratis lagring i skyen (og mulighed for mere eller ekstern hdd sluttet til) og de kan bruges både ude og inde (den nyeste udgave fås endda med floodlight til udendørs). De er trådløse og kan genoplades på rimelig kort tid (jeg har ladt mine 2 gange på 2 år, men afhænger jo af brugen). Jeg er hamrende glade for dem og kan ikke anbefale dem nok, men det er væsentligt dyrere (3-6000 afhængig af antal kameraer). Ift. lyd har vi plastret hytten til med Sonos - det er nemt, kan alt det du efterspørger og har udemærket lyd. Ikeas Symfonisk kan også tilsluttes Sonos app og bruges på præcis samme måde - så afspilning i forskellige rum, slutte alle rum sammen og styres via telefonen.
--
Bum bum
#8
Wildmann
Junior Supporter
21-01-2020 13:17

Rapporter til Admin
#Update# Jeg har nu fået kameraet hjem. Størrelse, Kvalitet og optagelseskvaliteten er helt i top. DOG har jeg 3 gange siden jeg satte kameraet op igår oplevet at kameraet ikke kan tilgåes live stream. Der står "Error code 90. Device is offline. Restart the app and power cycle the camera" eller sådan noget. Amazon sender et nyt. Ellers er det lækkert, nemt at sætte op, og prisen er for vild. Motion sensoren er mindre end en femmer!
--
Stop med at handl hos Power.
#9
the688
Guru
21-01-2020 13:39

Rapporter til Admin
Lige en "OBS" før du køber Sonos : https://www.theregister.co.uk[...] https://www.theregister.co.uk[...] (der er en række artikler, jeg kan ikke lige finde den jeg læste i sin tid, men søg selv) De er ret glade for at samle information om dit netværk, dine devices, osv. Jeg ved ikke hvor "galt" det er, men de samler en del mere info end de har brug for, det virker ret klart.
--
"ORK SATME!"
#10
Azakiel
Skribent
21-01-2020 13:45

Rapporter til Admin
#9 Tillæg: Sonos ikke just tager de mest miljøvenlige valg https://meremobil.dk[...]
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#11
Wildmann
Junior Supporter
21-01-2020 13:50

Rapporter til Admin
#8+9 tak! Jeg er hoppet helt fra smart-delen til musik. Jeg nøjes med min trofaste beolit15. :D
--
Stop med at handl hos Power.

Opret svar til indlægget: Hjælp til overvågning + lyd i hjemmet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning