Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ikke adgang til Instagram

Af Gigabruger GEORGINO | 14-01-2020 12:24 | 293 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg ved ikke hvilken kategori denne skal ind under, da det er et lidt bizart problem. Men jeg var på min Insta på min telefon i dag og skulle tjekke noget på browseren på min arbejdscomputer. Da jeg loggede ind på browseren, kom der bare en hvid skærm op hvor den skrev "Oops, an error occurred" og derefter kunne jeg ikke logge ind på min insta på min tlf eller noget andet. Hver kan jeg prøver at logge ind skriver den bare "Der gik desværre noget galt. Prøv gen" og "Fejl challenge_recuired". Hvad jeg har læst mig frem til er, at challenge_recuired er det der gør, at den tjekker om man er et menneske og ikke en robot for at acceptere at det er den rigtige person der logger på, men jeg har no clue om hvordan jeg ligesom godkender det. Alt jeg prøver (ændring af kode osv osv), fører mig bare videre til den hvide side igen og igen med at "en fejl opstod". Og instagram's support kan jeg ikke rigtig få den store hjælp fra. Er der nogen der har prøvet dette før og evt. kan hjælpe mig?
--
#1
the688
Guru
14-01-2020 12:36

Rapporter til Admin
Er du på arbejde? Bruger du din arbejdes wifi på telefonen? I så fald er Instagib nok bare spærret på jobbet. Slå wifi fra på telefonen, brug egen data.
--
"ORK SATME!"
#2
GEORGINO
Gigabruger
14-01-2020 13:17

Rapporter til Admin
#1 Jeg har prøvet at slå min wifi på telefonen helt fra, så jeg udelukkende kører på 4G. Men hver gang jeg trykker Log på skriver den "Der gik desværre noget galt. Prøv igen". Hvis jeg prøver at logge ind igennem facebook skriver den "Fejl - challenge_recuired". Jeg har prøvet at få 2 af mine venner til at logge på min insta med 2 forskellige ip'er, men de kan heller ikke logge ind på min bruger, men ingen problemer med deres egen lige efter....??? Hvis jeg bevidst skriver min kode forkert, fortæller den mig det, så jeg ved min kode er rigtig (som jeg også har ændret 3 gange nu uden held....).
--
#3
the688
Guru
14-01-2020 13:18

Rapporter til Admin
Men du har givet dit password til dine venner... :/ Kan ikke hjælpe så meget, bruger hverken FB eller Instagram.
--
"ORK SATME!"
#4
GEORGINO
Gigabruger
14-01-2020 13:21

Rapporter til Admin
#3 Ja, efterfølgende for at se om de kunne logge ind på den (da jeg troede det var ip'en der spærrede adgangen).. hvilket de heller ikke kunne.
--

Opret svar til indlægget: Ikke adgang til Instagram

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning