Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kilometer regnskab/kørepenge

Af Monster Supporter mindfreak | 14-01-2020 20:14 | 846 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej HOL Som IT konsulent skal jeg på længere ture rundt omkring i landet. Jeg søger derfor en app eller anden måde at registrere mine køreture på. Virksomheden har ingen registrererings præference, men jeg skal melde ind hver måned på en måde. Jeg har kigget lidt på google, men de fleste koster penge hvis man vil have noget ordentligt. Der behøver ikke at være et reelt bevis for at jeg har kørt turen, men blot det antal km. fra start til slut, og eventuelt med stop imellem. Er der nogle med erfaring som kender noget eller har forslag?
--
#1
homerg
Monsterbruger
14-01-2020 20:23

Rapporter til Admin
Har du kigget på google maps. Kan se de har Google Maps Timeline hvor jeg selv kan se hvor meget jeg har kørt de forskellige dage. Her er et link om det: https://support.google.com[...]
--
#2
ToFFo
Guru
14-01-2020 20:23

Rapporter til Admin
Google Timeline. Hvis du lader den gøre det, så kan den kortlægge dine kilometer for dig, så du ved hvor du har kørt, hvor mange km, hvorhen og hvornår. Jeg elsker den funktion! Især når jeg er på ferie, så kan jeg backtracke og se hvor jeg har været. I Google Maps finder du "Din Tidslinje" og her kan du slå det til. Hvis det ikke allerede er slået til. I Google Maps kan du under din tidslinje gå tilbage og vælge en specifik dag og se hvor meget du har gået/kørt/rejst den dag og hvilke steder du har besøgt osv.
--
- Indsæt signatur -
#3
mindfreak
Monster Supporter
14-01-2020 20:34

Rapporter til Admin
#1 & #2 Det er gode forslag. Jeg ville dog ønske der var en nemmere måde at eksportere det på. Jeg havde også håbet på noget hvor jeg bare kan taste adresserne ind, og så regner den selv resten ud, men til det formål kan jeg vel egentlig bare bruge google maps søgningen.
--
Sidst redigeret 14-01-2020 20:35
#4
ToFFo
Guru
14-01-2020 21:05

Rapporter til Admin
#3 - Jah, der kan du sådan set bruge en hvilken som helst kort-app. I Google Maps kan du indtaste hele din rute, så regner den det ud for dig. Men der skal du selvfølgelig være opmærksom på, at Google Maps og andre tjenester blot går efter den hurtigste/nemmeste rute, og ikke nødvendigvis den rute du faktisk er kørt. Timeline viser dig præcis den rute du har kørt og du får det samlede antal kørte kilometer hver dag. Det er langt mere effektivt end at taste det ind hver dag. Timeline kan selv regne ud om du er gået fra A-B eller kørt fra A-B-C-D eller fløjet eller whatever. Det er virkelig smart. Så med Timeline står der hvor mange km du er kørt hver dag uden du behøver taste noget ind. Så kan du bare trække det antal km fra du kører til og fra arbejde, hvis det ikke skal med i beregningen.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 14-01-2020 21:06
#5
Die_Happy
Monsterbruger
14-01-2020 21:16

Rapporter til Admin
Hvis du har en VAG-bil (Audi, Skoda, SEAT, VW m.fl.) kan du få en lille boks til OBD-stikket, som med app kan kortlægge hvor langt du har kørt samt alle mulige info på bilen. Det koster gratis :)
--
#6
Jepperdepper
Ultra Supporter
14-01-2020 21:50

Rapporter til Admin
Tja - det er nu ikke fordi https://www.driversnote.dk[...] og https://www.mileagebook.dk[...] koster særligt meget. Kan firmaet ikke betale det?
--
#7
Charly
Junior Nørd
15-01-2020 08:17

Rapporter til Admin
Cirkle K-appen er gratis og har en kørebog, der fungerer fint og med gode eksportmuligheder. Når du starter en tur, starter du appens kørebog og når du er fremme, trykker du afslut tur. Så er alt registreret. Der er nogle formelle krav til en kørebog, bl.a. skal kilometerstand noteres ved start og slut, så uanset hvad tænker jeg, at en dedikeret kørebogsapp er den bedste løsning.
--
Sidst redigeret 15-01-2020 08:19

Opret svar til indlægget: Kilometer regnskab/kørepenge

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning