Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

4 devices på mit Wi-Fi?

Af Supporter Holl | 22-01-2020 18:07 | 315 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Hol! Jeg har efter nogle problemer med mit Wi-Fi hentet en app, som kan se, hvilke aktive devices der er på mit Wi-Fi. Jeg kan se at der er 3 brugere, foruden mig selv? Hvordan får jeg dem smidt af? Mit modem har den seneste uges tid været meget ustabilt, har lukket ned flere gange mm. En tekniker fra Stofa har været forbi, og har ikke kunne finde nogle fejl.. Jeg fandt derefter noget om, at ens Wi-Fi kan være hacket. Jeg ved ikke om det passer, men jeg er desperat efter at finde en løsning nu.. Og så opdagede jeg så de her devices på mit Wi-Fi. Er det bare at ændre koden eller? På forhånd tak..
--
Tag ikke livet for seriøst, du slipper alligevel ikke levende fra det :)
#1
eyZeX
Megabruger
22-01-2020 18:20

Rapporter til Admin
Hvis du blot ændre koden, så bliver alle enheder smidt af. Hvis du oprigtig tror, at dit wifi er blevet hacket, så skal du nok vælge din nye kode med omhu.
--
Intel Core i9-9900k w. Celcius S36 (push/pull) | Maximus XI Apex Z390 | Strix 2080 Ti OC | 32GB G.Skill Trident Z RGB 4000MHz | ADATA SX8200 Pro 1TB
#2
Holl
Supporter
22-01-2020 18:25

Rapporter til Admin
Det er ikke fordi jeg direkte tror mit net er blevet hacket, jeg tjekker bare alle muligheder. Scanneren finder 4 forskellige enheder, som alle er tildelt en IP adresse. Kan man hacke et Wi-Fi udefra? For jeg tvivler på at der sidder en nede på gaden og bruger mit Wi-Fi. Jeg studsede blot over, at der stod 4 "aktive" enheder, når jeg sidder alene herhjemme.
--
Tag ikke livet for seriøst, du slipper alligevel ikke levende fra det :)
#3
eyZeX
Megabruger
22-01-2020 18:37

Rapporter til Admin
Jeg mener, at aktive enheder dækker over alt, der er logget på nettet - nok også, hvis det ikke er tændt i det øjeblik. Har du talt dine enheder? Eksempelvis noget som Apple TV, spille konsoller og tilsvarende er konstant på nettet.
--
Intel Core i9-9900k w. Celcius S36 (push/pull) | Maximus XI Apex Z390 | Strix 2080 Ti OC | 32GB G.Skill Trident Z RGB 4000MHz | ADATA SX8200 Pro 1TB
#4
Thomas G
Monsterbruger
22-01-2020 18:56

Rapporter til Admin
Og ja det er muligt at knække wifi koden med bruteforce/diverse værktøjer. En del af de ældre sikkerhedstyper er blevet knækket. WPA2 er nogenlunde ok, men kan stadig knækkes. Gætter dog på at #3 har en pointe, mon ikke det er dit eget grej du ser, kan tilføje mobil tlf til liste over devices man ofter finder på en wifi liste.
--
#5
Michael
Gæst
22-01-2020 20:41

Rapporter til Admin
Når din router tildeler dine enheder en IP-adresse, vil der altid være en release time tilknyttet. Routeren husker hvilke enheder der bliver tildelt hvilke IP-adresser i x antal tid. X vil altså være den release time routeren er indstillet til, og kan variere fra minutter, timer eller dage. Så selvom du slukker alle dine enheder og stadig kan se enheder i DHCP loggen, kan det sagtens være fordi routeren bare husker hvilke IP-adresser der er udgivet og stadig tæller ned til ny fornyelse. Vil anbefale en reset af router (sletter alle IP-adresser i DHCP loggen/tabellen) og skifter koden ud til dit Wi-Fi.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
vest-aalb-dk
Mega Nørd
22-01-2020 20:45

Rapporter til Admin
#0 nu ved jeg ikke hvor du bor henne, men stofa i aalborg vestby/øgaden har kørt ekstremt ustabilt de sidste par dage, men det er fordi de er ved at opdatere/opgradere deres udstyr, iflg stofa selv.
--
!AMD HAS RYZEN

Opret svar til indlægget: 4 devices på mit Wi-Fi?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning