Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Dejavu? Jeres oplevelser?

Af Gigabruger Drace60 | 22-01-2020 18:10 | 592 visninger | 6 svar, hop til seneste
Mine kære medlæsere.. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide.. Har i haft et meget seriøst dejavu oplevelse før? .. Jeg kan starte, og så kan i tilføje jeres historier.. Det vil bare være fedt at læse hvad i har oplevet! Min var lidt creepy: Jeg tror det var i 2. eller 4. klasse.. Jeg havde en ven i fritidsklubben fra min børnehave som jeg hang ud ved.. Han hed Jimmey, og var en ballademager.. Men selvom jeg var en god og frisk ung dreng der ikke gjorde noget galt, så klikkede vi sammen.. Han var vanvittig rar imod mig. Jeg respektere ham altid. Og når han skulle til at gøre noget ballade, så lyttede han altid til mig og undgik det eller gik væk fra situationen. Jeg vidste ikke dengang var ADHD var, eller vanskeligheds problemer var, men jeg vidste bare at han ikke var sådan.. jah.. Helt rask, og jeg kunne forklare ham væk fra problemerne han fik spontant. NÅ! Vi var i den unge fritidsklub på min børnehave.. vi lavede en "lege" aftale med at komme hjem til mig dagen efter.. Jeg ved så ikke lige helt her hvad der skete.. Men jeg så (Måske drømte jeg det??) at vi var i min stue. Han var på et bestemt sted, jeg var et andet bestemt sted. Vi lege med nogen, bolde? og den fløj under en hylde. Jeg vidste i oplevelsen at boldene (med sådan en bazooka) ville give meget larm. Og min mor åbnede døren til stuen og sagde om vi ikke godt kunne dæmpe os lidt, og vi gjorde det.. Dagen efter: Vi har stadig "lege" aftalen, kommer hjem til mig, og vi begynder at lege med den der sjove "bazooka" ting .. Jeg får så mit dejavu oplevelse, og siger efterfølgende: Mig: Du må ikke skyde den over til mig! Jimmy: *Skyder den over til mig* Min mor (stormer ind og ber os om at være mere stille) Mig: Jimmy, din mor ringer om lidt på vores telefon. Jimmy: ?! *Fastnet telefon ringer* Jeg tager telefonen og spørg hvem det er , og det er hans mor, for at høre om min mor har mulighed for at køre ham hjem.. Tænk på, vel og mærke, at pågældende tidspunkt ikke var noget internet, mobiltelefoner eller noget i den stil, og jeg var en ung dreng. Jeg kan ikke forklare det den dag idag, men jeg tror meget meget seriøst på at der sker mere mellem himmel og jord.
--
køber _IKKE_ af folk som er på blackliste samt folk som mener at afhentning på ingen måder er muligt.
#1
ToFFo
Guru
22-01-2020 18:16

Rapporter til Admin
Man behøver ikke at tro på der er mere mellem himmel og jord, for at vide det blot er en fejl i the matrix... Jeg har haft deja vu masser af gange før, hvor jeg har drømt noget der senere skete. Det kan være at jeg stod på et bestemt sted, og så en bestemt hændelse som jeg havde drømt. Det kan være en bekendt siger en bestemt sætning, mens jeg kigger på en bestemt ting. Drømme er random generated, og i visse tilfælde er det (formodentlig) din hjerne der prøver at forberede dig på specifikke henvendelser. Det er som oftest mareridt. Selvom det er fuldstændig absurde situationer kunne man forestille sig, at ens hjerne prøvede at forberede kroppen og sindet på en overlevelsessituation, ved at simulere den i en drøm, hvor alt kan lade sig gøre. Oh, and don't mind the vase.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 22-01-2020 18:18
#2
Drace60
Gigabruger
22-01-2020 18:19

Rapporter til Admin
#1 Så det var totalt random, mig.. i den alder.. Siger til min kammerat efter det med skuddet der bliver fyret af: "Din mor ringer om lidt" ?? Jeg vidste bare fornemmelsen af det, som om at jeg vidste det hele tiden, fordi det var det bare.. Jeg kan godt se at tilfældigheder kan komme på plads. Jeg er bare sikker på der sker mere end vi kan begribe.. Og det er nok en af min eneste dejavu handlinger, der rigtig har slået mig igennem .
--
køber _IKKE_ af folk som er på blackliste samt folk som mener at afhentning på ingen måder er muligt.
#3
ToFFo
Guru
22-01-2020 18:29

Rapporter til Admin
#2 - Jep. Hele jordens eksistens er også en række af utrolige tilfældigheder. Så det er måske slet ikke så usandsynligt i det store billede :) Hvad forventede du af svar? At det var flying spaghetti monster der ville du oplevede det? :D Jeg elsker at drømme. Det er det fedeste trip, så at sige. Jeg er ikke til stoffer, så det er det eneste out of body experience jeg får. Og jeg får nogle ret trippede drømme!
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 22-01-2020 18:30
#4
Devilduck
Gigabruger
23-01-2020 06:20

Rapporter til Admin
en anden mulig forklaring er at du husker et forløb der ikke er sket. Vores hukommelse er kreativ, forstået på den måde at hver gang vi genkalder et minde så lagrer vi det med små justeringer. Og det sker hver gang vi genkalder mindet. Så over tid kan vi huske tilbage på ting der ikke skete, men være sikre på at det skete som vi husker det. Der er lavet mange studier i False Memory, hvor man får test personer til at huske ting de aldrig har oplevet.
--
#5
NightBreaker
Supporter
23-01-2020 09:21

Rapporter til Admin
Dejavui sådan en grad er nogle gange forbundet med mandela effekten.
--
#6
Acidddd
Gæst
23-01-2020 11:21

Rapporter til Admin
Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves https://m.youtube.com[...] Lidt syre eller shrooms og så finder du ud af det ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Dejavu? Jeres oplevelser?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning