Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Spm. ang. støvsugerposer

Af Gæst jensjens | 26-01-2020 18:16 | 511 visninger | 6 svar, hop til seneste
Ohøj, min poseløse er desværre færdig og jeg gider ikke betale 2000 kr for en ny. Overvejer månedens tilbud fra Bilka, men kan ikke finde ud af hvad poserne koster. De hedder "EL 8", men jeg kan kun finde dem i original, dyr udgave. Hvordan finder jeg dem i discountmærke? https://www.bilka.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mr. WoLF
Guru
26-01-2020 18:20

Rapporter til Admin
Hvad med noget i den stil: https://hw-homeware.dk[...] Har ikke brugt de skide poser fyldt med mikroskopiske hoste partikler i de sidste 10 år
--
#2
Brickwall
Bruger Aspirant
27-01-2020 06:49

Rapporter til Admin
https://www.stovsugerposer.dk[...] Tjek her evt ;)
--
Man kan godt være fed, og have tynd mave !
#3
the688
Guru
27-01-2020 07:41

Rapporter til Admin
#1 undskyld min uvidenhed, men er der ikke de samme partikler uanset hvilken støvsuger man har? Hvordan tømmer man en poseløs støvsuger på en måde hvor ingen partikler kommer ud? Jeg har altid bare haft sådan nogle pose-støvsugere, og taget dem med udenfor når der sku skiftes pose - men faktisk kan jeg lukke for posen med en lille "slider" før jeg overhovedet tager posen ud. Jeg går ikke ud fra at alting bare på magisk vis forsvinder fra en poseløs? Det er givetvis et tåbeligt spørgsmål, men jeg har aldrig haft sådan en i hænderne, så jeg forstår ikke magien - men hvis den kan gøre en masse godt for indeklimaet, så skal jeg da have sådan en næste gang.
--
"ORK SATME!"
#4
Evil Mushroom
Supporter Aspirant
27-01-2020 07:59

Rapporter til Admin
#3 - Vi har en Philips poseløs støsuger - den er nok snart 10 år gammel. Jeg skal aldrig tilbage til en posestøvsuger. Det er korrekt, at når du tømmer en poseløs støvsuger, så er der en potentiel fare for at du lukker støv ud igen, da du skal hælde indholdet fra bøtten over i en pose. Det er også derfor jeg altid går udenfor når jeg gør det. Jeg bruger de der frugt- og grønt poser jeg alligevel slæber med hjem fra indkøb et par gange om ugen. Fordelen ved en poseløs er at du tømmer den ofte, så indholdet ikke når at ligge og lugte i posen. Du får derfor aldrig den der sure støvsugerlugt, som man får fra mange pose-støvsugere. En poseløs bevarer desuden altid den fulde sugestyrke - hvorimod en pose lukker til i fibrene af alt støvet. Så i takt med posen bliver fyldt så bliver sugestyrken mindre Det indre filter i en poseløs skal gøres rent med jævne mellemrum, jeg giver det en solid omgang udenfor med min kompressor ca hver 14. dag.
--
Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate
#5
the688
Guru
27-01-2020 09:51

Rapporter til Admin
Makes sense.
--
"ORK SATME!"
#6
jensjens
Gæst
01-02-2020 06:19

Rapporter til Admin
Nå endte med en "?Senz SEVCB11GR" fra Power på weekendbud til kr. 333,-. Så slipper jeg for bøvlet med poser :D. God weekend!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Spm. ang. støvsugerposer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning