Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Zentrade - sikker handel med brugte varer

Af Ny på siden SimonJakobsen88 | 30-01-2020 16:08 | 851 visninger | 13 svar, hop til seneste
Hej Ville sætte pris på en vurdering af følgende tjeneste https://zentrade.dk[...] Kort fortalt en tjeneste som kan sikre købere af brugte varer bedre end de muligheder der idag. Målgruppen er handler over 2000 kroner, og hvor der relativ stor geografisk afstand mellem sælger og køber. Det er KUN et website som jeg prototyper på lige pt, for at strikke konceptet sammen, men vil meget gerne høre om inputs/vurdering af om konceptet holder?
--
#1
Tha PAC
Ultra Supporter
30-01-2020 16:31

Rapporter til Admin
Umiddelbart en god ide, og ved godt der er 2x fragt i den pris der osv, men prisen er for høj til ret mange vil gøre brug af det tror jeg
--
#2
MalloDK
Supporter Aspirant
30-01-2020 16:34

Rapporter til Admin
Lige mine umiddelbare bemærkninger: 1) Hvis nu der aftales en handel, og sælger eksempelvis afsender en PC som virker ved afsendelse, i modtager den så, og skal tage billeder, og sende videre. Modtager får PC'en leveret, og nu virker den ikke. Det kan enten være posten der har været nogen fjolser, eller én hos Zentrade har lige hamret den for hårdt ned på bordet, så noget er gået i stykker. Hvordan ville i stille Jer i den situation? For hvis i frasiger jer ALT ansvar ifht forsendelse, er hele idéen omsonst IMO. 2) Sælger afsender en PS4 Pro, som i modtager. Køber modtager en PS4 Slim. Der er lige én hos Zentrade der har set sit es til at negle den, og så bytte ud med en Slim. Jeres argument til både køber og sælger er "Det er hvad vi har modtaget, du kan ikke bevise andet". - Hvordan er man stillet her? Samme gør sig gældende hvis det nu var et dyrt ur man sendte, så kunne i lige bytte med en kopi, og ingen ville vide det. Hvorfor skulle jeg tiltro jer med mine dyre vare? 3) I og med der er meget logistik i spil her, hvis nu pakken går hen og bliver væk, hvem kontakter jeg så? GLS, eller Jer? Jeg har købt et Rolex til 40.000, men lortet er væk i posten. Dette sker efter afsendelse fra Jer. Stikker i mig de 40.000 tilbage, eller henviser i mig til GLS Support eller hvad gør i, i sådan en situation? Final note, skift det billede man får på forsiden, det har aldrig en skid med logistik eller "safety" at gøre. Men jeg kan hilse og sige hvis jeg så den side, og fik at vide jeg skulle overlade 2000kr i deres varetægt, ville jeg grine. Ovenstående ikke ment for at flame, men bare mit besyv. Spændende projekt.
--
Carpe Diem.
#3
jollarn
Elitebruger
30-01-2020 16:36

Rapporter til Admin
Rigtig god idé, men ja det er for dyrt til at jeg ville bruge det...
--
Det jeg ikke dør af, gør mig kun stærkere!
#4
SimonJakobsen88
Ny på siden
30-01-2020 17:10

Rapporter til Admin
#1 OK - Men hvis du ser en brugt smartphone til 4000 kroner, så vil du ikke give 100 kroner ekstra, som reelt set er den meromkostning der er ved vores service, for at sikre dig varen findes? Normalt ville man skulle købe en pakkelabel selv til 40-50 kroner, som jo er inluderet i vores pris på de 140 kroner. I de priser jeg har lagt ind, har vi lige knap 50 kroner til os selv, resten er fragt. #2 OK - Jeg har ikke tænkt sikring og ansvar igennem for de scenarier endnu. Billeder er bare placeholders lige pt. Er pt. ved at få lavet en animeret explainer video, og så vil der selvfølgelig komme billeder fra vores faciliteter, hvis jeg beslutter at lancere konceptet. Tak for inputs - jeg er selv fra den årgang, hvor man kunne handle med efterkrav, hvilket gav lidt sikkerhed dengang. Jeg håber dig at kunne lave et samarbejde med GLS eller PostNord, hvor der kan opnås bedre fragtpriser, da fragtprisen står for minimum 2/3 af omkostningerne til sådan en service her. Kan se det kun er UPS som leverer per efterkrav idag, det koster dog 1% af varens pris, dog minimum 160 kroner.
--
#5
Wut
Ultra Supporter
30-01-2020 18:57

Rapporter til Admin
Hvis man handler ting til 1000 kr og skal betale en mellemmand 150 kr (hvoraf måske 50 kr er porto) så skal risikoen for at blive snydt være højere end 10% før det giver mening. Hvis det er 2000krs ting man handler så er det 5%. Det lyder usandsynligt at det er en fordel. Systemet beskytter heller imod defekte varer, eller 3vejs-scams osv. Udover at en scammer jo aldrig vil acceptere at handle på den måde, så hvis sælgeren accepterer en sådan handel, så kan man droppe det og handle direkte. Jeg ville ikke betale for det.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 30-01-2020 19:00
#6
Sven Bent
Mega Nørd
31-01-2020 00:38

Rapporter til Admin
omkostning vs risiko passer sit ikke helt sammen. derudover hvorfor 2x fragt ? en simplet metode er blot koeber betaler til mellem mand som holder pengene mellmeand fortaller saelger pengene er landet saelger sender sin vare koeber modtager vare og checkket det koebe fortaller mellemman det er oke mellem man betaler videre a: koeber kan ikek faa noget ud af at snyde saelger da hans penge er laast hos mellem mand Saelger kan ikke faa noget ud af at snyde koeber da pengene ikek bliver overfort for koebe siger det er ok gevinst motivet er fjernet uden dobbelt fragt
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#7
Sven Bent
Mega Nørd
31-01-2020 00:42

Rapporter til Admin
#5 +1 defekte vare ka nder staidgvaek scammet med i min metode er det koeber selv der checker varene fer penge overfoeres der skal saa heller ikke tillages transport skade forsiringin til mellemmand som der skal zen metoden. hvis produtker komemt frem bulet eller beskadigt hvem haefter paa den saelger siger det ikke var der ved forsendelse saa haenger Zen paa den hvis du ikke lige opdagede det. pesonliggt stod jeg bag service ville jeg ikke roere produkterne der det kommer med et nartugligt ansvar
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#8
efilNET
Super Nørd
31-01-2020 10:23

Rapporter til Admin
Så vidt jeg ved så mister jeg al sikkerhed som køber hvis jeg overføre penge vha. MobilePay eller konto til jer, så min sikkerhed som kunde overfor jer er ikke eksisterende, kontra hvis jeg bruger Dankort / Kreditkort.
--
#9
AliasGus
Semi Supporter
31-01-2020 10:28

Rapporter til Admin
Fed idé, dog med, i mine øjne, med for lang leveringstid. Mine erfaringer er at folk gerne vil have deres ting helst med det samme og lige nu, og hvis dette koncept skal have sendt varen to gange, så blir ekspeditionstiden alt for lang.
--
#10
Freak13
Megabruger
31-01-2020 15:06

Rapporter til Admin
Min første tanke er, at det er meget omstændigt. Tænker det tager for lang tid og er for dyrt til at jeg ville anvende det.
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms |
#11
wazer^
Junior Nørd
31-01-2020 16:33

Rapporter til Admin
Du har lige formået at lave paypal version 2 med længere fragt tider og ufatteligt dyrt.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#12
Stroyer
Elite Nørd
31-01-2020 16:51

Rapporter til Admin
10# / 11# +1
--
IDGAF!
#13
Memo85
Maxibruger
31-01-2020 17:13

Rapporter til Admin
Har aldrig prøvet at blive snydt i en brugt handel. Så kan måske ikke rigtig forstå ideene med den service i vil give. 2 x fragt bliver hurtig meget dyrt. hvis det er vare til 2000 kr. lang leverings tid pga 2 x fragt / billeder som skal godkendes. I snupper selv 50kr, så skal der betales skat ovs. tror ikke i kan tjene så meget på dette i forhold til hvor langtid der skal bruges på hver pakke. ( fra billederne på jeres side kan jeg se mindst 4 personer.. så en meget lille løn til hver ? ) Er der noget max størrelse på en pakke ? evt en samlet lænestol, vejer ikke over 20kg, man fylder rimlig meget.
--

Opret svar til indlægget: Zentrade - sikker handel med brugte varer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning