Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvor skal man bo i Hamborg?

Af Maxi Supporter jesperkbh | 05-02-2020 19:54 | 843 visninger | 14 svar, hop til seneste
Jeg plejer at tage til Berlin, men trænger til noget nyt så skal til Hamborg. Hvor er det gode sted at bo når man gerne vil se både det pæne og det skæve i byen? Når shopping er sjovere i små nichebutikker end storcentre? Jeg vil også gerne ha et godt udbud af spisesteder
--
#1
Laxxe
Gæst
05-02-2020 20:25

Rapporter til Admin
Hejsa, Vi boede på et hotel i den nye bydel Hafencity. Min kæreste og jeg har samtidig spist 2 gange på Die Bank, der er også en lækker cocktailbar derinde. Rigtig god tur!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
bobson
Ultra Supporter
05-02-2020 22:27

Rapporter til Admin
Så skal du finde et sted at bo i Sternschanze/Karolinenviertel .
--
#3
Jepperdepper
Ultra Supporter
05-02-2020 22:35

Rapporter til Admin
Prøv at kig på airbnb. Så kommer du til at bo mere lokalt og på unikke placeringer. Vi boede f.eks. i en lille lejlighed helt ned til søen, hvor der var masser af liv.
--
#4
Faxe
Gæst
06-02-2020 09:45

Rapporter til Admin
Jeg plejer at bo ind midt på Reeperbahn. Det kan klart anbefales. Specielt om aftenen, er der rig mulighed for at se mange skævheder.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
-={Squize}=-
Super Supporter
06-02-2020 09:50

Rapporter til Admin
Hotel Mövenpick i Schanzepark - fedt hotel på en fed lokation og lige op af en U-Bahn og lækre Karolinen Viertel/Sternschanze. Det er et gammel vandtårn, så alle værelser er i 'pizzaslice' form. Men flot og hyggeligt med reception under jorden.
--
#6
the688
Guru
06-02-2020 09:52

Rapporter til Admin
HELT klart her ! https://www.stadthaushotel.com[...] Hotellet drives af primært folk med handicaps (downs, osv) - og jeg har ALDRIG følt mig så godt og hjertevamt behandlet noget sted. Det er noget tid siden jeg var der, men vi har SÅ mange fede minder fra det ophold. Og når du går fra Hotellet til nærmeste "togstation" kommer du forbi en sindssygt "snasket" Kneipe med verdens hyggeligste krofatter som kidnappede os fra en restaurantbooking. Vi var på vej ud at spise, stoppede ind for at få en øl på vejen, og så snakkede krofatter bare - og DE lavede jo Hamburgs bedste Pannfisch! Så vi sad en hel aften på sådan en lokal kneipe omgivet af skidehyggelige lokale, fik fantastiske fladfisk med små 'tofler og frisk fadøl... Kokken lignede noget der var løgn (men han stod og lavede mad med en St.Pauli hue på) - og det var en fantastisk aften. Glæd dig også til den udemærkede morgenmad på hotellet hvor en sød dame med downs tager imod dig med 120 decibel "GUTEN MORGEEEN!! TEE ODER KAFFEEE???????" - med verdens gladeste smil. Magisk sted - kan ikke anbefale det nok.
--
"ORK SATME!"
#7
bobson
Ultra Supporter
06-02-2020 10:51

Rapporter til Admin
Tager til Hamburg to-tre gange om året, til hygge og fodbold med mine tre bedste venner, som jeg har efterladt i københavn, da jeg selv flyttede til Jylland. Her boede vi denest vi var afsted, det kan anbefales: https://www.airbnb.dk[...]
--
#8
Danny Andersen
Ultrabruger
06-02-2020 15:06

Rapporter til Admin
Da min kone var udstationeret i Hamborg, boede vi ved Großneumarkt. Super lækker placering, som er tæt på det meste. Og hvis der er lidt for langt at gå, er der ikke langt til U-Bahn. Jeg kan se fra de øvrige forslag at det er i nogenlunde samme område det hele, så helt forkert rammer du nok ikke, hvis du booker noget deromkring. :) Du kan jo evt. undersøge AirBnB så du kan få et køkken og lave lidt mad, med mindre du påtænker at spise alle måltider ude. ;) Jeg kan desværre ikke huske de gode spisesteder, men har spurgt min kone ad, så jeg melder lige tilbage hvis hun kan huske nogle af dem. God fornøjelse, det er en dejlig by.
--
#9
bobson
Ultra Supporter
06-02-2020 15:22

Rapporter til Admin
En tur på Oma's Apotheke misser vi ikke når vi er i Hamborg. Wienerschnitzel med champignon sovs og brasede kartofler, store fadøl og fin stemning. Værtshusagtigt og billigt. Brunch på bænkene udenfor kan også anbefales. Det er dog ikke noget fancy, hvis det er det du er ude efter :) https://g.co[...]
--
#10
the688
Guru
06-02-2020 15:32

Rapporter til Admin
#9 JAARH!! Shit det havde jeg glemt. Vi faldt tilfældigt over det. Herligt sted. Also, man må aldrig misse at opleve Unsichtbar hvis man er på par-middag. Eller bare ude med venner. Fuldstændigt mindblowing at spise i komplet mørke. WOW ens sanser går amok.
--
"ORK SATME!"
#11
TiXe
Monsterbruger
06-02-2020 15:57

Rapporter til Admin
Den er desværre lukket
--
#12
jesperkbh
Maxi Supporter
07-02-2020 19:05

Rapporter til Admin
Tak for flere gode bud. Jeg har fortsat ikke booket men havde bla andet kigget på Mövenpick hotel som bliver beskrevet. vi vil gerne ha lidt liv uden for døren men kan ikke bestemme mig for om det skal være i nærheden af hovedbanen eller sct pauli
--
#13
bobson
Ultra Supporter
07-02-2020 19:11

Rapporter til Admin
#12 Jeg vil absolut anbefale St. Pauli, dog ikke Reeperbahn området Hovedbanen er der ikke megen sjov ved. Det er min oplevelse, du kan jo få det fedeste ophold, hvor jeg tror der er kedeligt :)
--
#14
jesperkbh
Maxi Supporter
07-02-2020 19:28

Rapporter til Admin
#13 så Sternschanze er nok et godt bud
--

Opret svar til indlægget: Hvor skal man bo i Hamborg?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning