Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Corona masker

Af Gæst Corona | 05-03-2020 22:49 | 1371 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej hvor kan jeg købe corona masker? påtænker det er en god ide at begynde at bruge nu hvor epidemien slår hårdt ind? synes der er udsolgt over alt
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
TankBrutalis
Junior Supporter
05-03-2020 22:51

Rapporter til Admin
Altså alle de der standard masker har de jo meldt ud har ingen effekt ;)
--
#3
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
05-03-2020 22:56

Rapporter til Admin
Du skal have en maske med HEPA filter for at beskytte dig selv, hvis du vil beskytte andre er mundbindet ok.
--
http://www.l0rn.nu[...]
#6
DeeKay
Elite Nørd
05-03-2020 23:23

Rapporter til Admin
Hvordan smitter det? Udbruddet spreder sig ved person-til-person smitte. Der er set smitte til sundhedspersoner og smitte mellem familiemedlemmer og til andre kontakter. Det er velkendt for andre typer af coronavirus, som fx SARS-CoV og MERS-CoV, at der kan ses smitte ved tæt kontakt til syge personer. Smitte sker hovedsageligt ved direkte dråbespredning fra nys eller host eller ved indirekte kontakt (sekret fra hænder). Det er endnu ikke helt afklaret, hvorvidt smittede kan smitte andre hvis man ikke selv har tegn på sygdom i luftvejene med fx hoste, åndenød og feber, men undersøgelser peger på, at det er personer med tegn på sygdom i luftvejene, der er årsag til langt størstedelen af nye tilfælde. https://www.tv2east.dk[...] Ergo hjælper masker ikke meget, nu når virussen smitter via. berøring.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#7
Corona
Ny på siden
05-03-2020 23:29

Rapporter til Admin
Du skal have FFP3 masker, de tager vira. 3M 9332 FFP3 Du kan finde dem på amazon o.lign. men de koster.
--
#11
Dragonheart
Guru
06-03-2020 02:01

Rapporter til Admin
Præcis :-). Effekten er ret lav. Det er faktisk en lidt kedelig tendens. Fordi det sender sådan en signal om at "puha der er farligt her". Ved operationer bruger man jomundbind. Men det er primært pga. nogle helt speciale typer vira og så ellers bakterier og svampe "Det er endnu ikke helt afklaret, hvorvidt smittede kan smitte andre hvis man ikke selv har tegn på sygdom i luftvejene med fx hoste, åndenød og feber" Hvis man arbejder inden for sundhedsområdet, er læge eller har en videregående uddannelse for relaterede fagområder har man i mange årtier vidst, hvordan man kan udskille vira selv om man ingen symptomer har. Derfor er den videnskabelige konsensus også i dag at langt størstedelen af nye tilfælde af virusinfektioner er overført fra en asymptomatisk person. Så sådan en udtalelse af tve 2 forekomemr noget mærkværdig. Symptomer er jo blot kroppens reaktion på infektionen. Den er en dårlig vurdering af hvorvidt man er inficeret med noget eller ej. Derfor tager lægen også prøver og sender til laboratie istedet for at diagnosticere på baggrund af symptomer. Det er jo ikke 1950erne. Heldigvis går det hurtigt og er billigt i dag pga RNA/DNA prøver. Blot en kommentar til det tv2 skrev :-) Mht maskerne - Jeg vil anbefale at træne folk i at undgå berøring med jeres slimhinder og aldrig hoste/nyse i hænderne - det er dårlig opdragelse ;-). Det er billigere og langt nemmere + at så falder sandsynligheden for at blive syg med noget andet (forkølelse, influenza, tyndskid, øjenbetændelse mm) også markant.
--
Sidst redigeret 06-03-2020 02:06

Opret svar til indlægget: Corona masker

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning