Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er jeg den eneste som er ved og være bekymret for ...

Af Guru SkylineGTR | 06-03-2020 21:19 | 2340 visninger | 34 svar, hop til seneste
Efterhånden som Coronavirusen spreder sig rundt om i verden og medierne måske hyster det op eller ej, hvad ved jeg og man er ved at brække sig over alle de nyheder omkring virusen. Så er der en anden ting som jeg personligt er mere bange for, nemlig de økonomiske konsekvenser som virusen forsager og vi ved endnu ikke, hvor slem det enelig bliver. Hvor slemt det bliver, afhænger af hvor lang til den her virus bliver ved, men set på de seneste tal fra her: https://www.worldometers.info[...] Er virusen bestemt ikke under kontrol i nu og Aktie markedet har taget nogle voldsomme hug de sidste par uger og fået en korrektion oven i hatten i sidste uge da de fik et dramatisk fald. Stort set alle dage i denne uge tros en rente sænkning, har alle aktiemarkeder været i rødt (rødt = aktierne er i minus og det er noget skidt) faktisk hele tiden i både Asien, Europa og USA. Så er der også alle de aflysninger af fly og vare som ikke kommer til og fra kina eller andre lande samt hvad jeg har kunne læse mig frem til så er verdens gæld større end noget sinde. Jeg begynder og være bange for vi snart kommer i en global recession og der med fyringer i lange baner og nogle siger endda det kan blive være end det vi opblevede i 2008 og noget tid frem. Jeg var selv temmelig hårdt ramt i 2009 og 2010 som arbejdsløs og det satte sine dybe spor i min hukommelse og er nok med til at forøge mn frygt for en ny recession. Hvad med jer andre? I frygter måske ikke virusen, men jeg tvivler de færreste føler sig trygge når ens økonomi er på spil. Ikke fordi jeg er i en økonomisk ruin, men i 2009 gik jeg ca. i halv andet år inden jeg igen fik noget arbejde og det var ikke engang fast job, men noget vikar. Det var både fysisk og psykisk rigtig hårdt, ud over selv følgelig at økonomien ikke var stærk heller.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#1
ramos
Ultra Supporter
06-03-2020 21:27

Rapporter til Admin
Tag det roligt. Du bør i stedet arbejde med hvordan du værner dig mod konjukturudsving. De er uomgængelige: oliekriser, handelskrige, coronavirus.. de kommer i alle afskygninger, og én ting er sikkert: det her er ikke den sidste aktienedtur. Det virker til at det påvirker dig emotionelt. Du bør derfor sikre dig forskellige indkomstkilder og din opsparing bør fordeles mellem aktier, pension og fast ejendom efter en fordeling, som du finder dig tryg ved. Hvis frygten for arbejdsløshed gør dig utryg - så tegn en lønforsikring. Gør hvad du kan, for at du kan holde ud at være til i en relativ uforudsigelig tilværelse. DET er livskvalitet :)
--
Sidst redigeret 06-03-2020 21:27
#2
jollarn
Elitebruger
06-03-2020 21:27

Rapporter til Admin
Når der kun er 20 smittet i danmark, så er jeg ikke bange... endnu... Jeg tror vores land er rimelig gearet til denne her virus, så jeg tror ikke vi skal være nervøse her i danmark.
--
Det jeg ikke dør af, gør mig kun stærkere!
#3
GrillBiller
Semi Nørd
06-03-2020 21:29

Rapporter til Admin
næ... rent og skær masse hysteri... ebola er stadig mere dødelig....
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"
#4
Bicakd
Juniorbruger
06-03-2020 21:30

Rapporter til Admin
Forventede en nedgang i markedet allerede i sidste år, man kunne fornemme det med den ekstremt lave rente og trak derfor 2/3 dele af mine aktier ud for at betale mere af på mit boliglån Og det er netop mens der er optur i markedet at man skal sørge for at man har til dårlige tider og at man ikke har sat sig for dyrt
--
Sidst redigeret 06-03-2020 21:31
#5
SkylineGTR
Guru
06-03-2020 21:45

Rapporter til Admin
#1 Jeg er ikke så bange for at gå ledig økonomisk (jo i det lange løb, da opsparingen så måske er brugt), men mere for en langvarig ledighed som det i 2009. Det var meget hårdt og ikke noget jeg lige glemmer. Jeg har prøvet og sikre mig lidt økonomisk så jeg har dækning på billån og benzin, hvis jeg bliver ledig. Jeg har ikke hus selv, men bor til leje. så der er jeg ikke i kæmpegæld, Har kun et billån som lån. Aktier gør jeg ikke selv i, men har bare holdt øje med det, da det kan være en indikator for hvad kommer som det næste så som en recession. Økonomisk er jeg nogenlunde forberedt. Det jeg reelt selv frygter er en periode igen med lang ledighed med det der tilhørende konsekvenser for ens mentalitet. #20 Det er ikke så meget virusen jeg enelig frygter nu. Danmark er rimelig forskånet i nu. Det er mere at markedet ude i verden crasher og det vil også på virke lille Danmark, specielt hvis lande som kina, Tyskland eller specielt USA går ned. Hvis USA går ned, så er hele verden på virket. Og netop USA, virker måske på stærk på overfladen men under huden, er jeg ikke så sikker på USA er så stærk. USA har nemlig en kæmpe gæld både i statskassen såvel som hos de amerikanske forbrugere og når en rente sænkning fra federal reserve ikke engang kan holde aktiemarket oven vande, så er der noget i gære der over. Danmark i sig selv, er jeg ikke så bange for.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#6
JTP
Ultrabruger
06-03-2020 21:57

Rapporter til Admin
Der er nok en del igang med en medicin/kur der kan hjælpe. De regner vist også med, når varmen slår ind, at det skulle udrydde den. Kan godt forstå din situation og psykiske ar kan være slemme. Det er fint at man forbereder sig på slemme situationer, hvis man har oplevet det før, men indtil det bliver meget værre, så vil jeg nok prøve at slappe lidt af. Det er ikke værd at få stress over, i hvert fald med så få tilfælde herhjemme og intet alarmerende mht. økonomien endnu
--
#7
MDietz
Mega Nørd
06-03-2020 21:58

Rapporter til Admin
Denne snak og medieomtale af covid-19 er farligere end selve sygdommen.
--
Worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.
#8
Juletræet
Bruger
06-03-2020 22:20

Rapporter til Admin
Har du ikke lavet dette topic før :-) ? Synes da jeg kan huske. Ligemeget hvad kommer du til at opleve flere op og nedgange i konjunkturerne, at det ikke er værd at ligge vågen over. Der er efterhånden ingen tvivl om Corona har økonomiske konsekvenser, spørgsmålet er hvor dybt det bliver.
--
#9
SkylineGTR
Guru
06-03-2020 22:24

Rapporter til Admin
#3 og #4 Det er ikke selve virusen jeg frygter, men de økonomiske konsekvenser og hvad det vil føre med sig. #6 Ja mange er i gang med at udvikle en vaccine, men det er ubrugeligt nu, de forventer jo først det er klar om mindst et års tid. Ja man håber på varmen kan udrydde den eller i vært fald bremse den så meget, så den kan komme under kontrol. #7 enig der. medierne er gift for sådan noget her. Til alle, tråden omhandler ikke om selve virusen, men om de økonomiske konsekvenser som virusen kan/vil forsage verden rundt og evt. sende hele kloden i en global nedgang. Det er der min bekymring ligger og ikke selve virusen i sig selv.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#10
thechillum
Supporter
06-03-2020 22:26

Rapporter til Admin
#5 - Jeg tror du skal tage og fokusere med på at snakke med en psykolog, for det lader til at penge betyder mere for dig end selve livet. Du har et helvedes usundt syn på verden, du har brug for hjælp og du burde faktisk overleve at slukke for nyhederne og de sociale medier, for de gavner dig ikke når det æder dig op indefra. Du bør søge professionel hjælp og få bearbejdet det kaos som du koger rundt i. PS. Af alle lande er vi et af de bedste at bo i. I tilfælde af en økonomisk krise har vi så meget velfærd!
--
Sidst redigeret 06-03-2020 22:28
#11
Wut
Ultra Supporter
06-03-2020 22:33

Rapporter til Admin
Er virusen bestemt ikke under kontrol i nu og Aktie markedet har taget nogle voldsomme hug de sidste par uger og fået en korrektion oven i hatten i sidste uge da de fik et dramatisk fald. Stort set alle dage i denne uge tros en rente sænkning, har alle aktiemarkeder været i rødt (rødt = aktierne er i minus og det er noget skidt) faktisk hele tiden i både Asien, Europa og USA. Det er sjovt med folks opfattelse af aktier. Der er ingen, der snakker om rimeligheden i, at Nasdaq 100 er steget omkring 700% siden bunden efter finanskrisen, eller fornuften i at S&P 500 er steget omkring 300% fra bunden.... men når der så lige kommer et hak på 10-15% ned i løbet af få dage, så buldrer det løs i pressen og på diverse fora om at NU VÆLTER HELE VERDEN. Intet er jo ændret i verden. Der en virus, som lægger en dæmper på forbruget. Det går over. Lige som alle andre influenza-vira, så har det en udbredelsestid, og så går det over... og så kommer forbrugerne i tanke om, at de har brug for endnu en SSD og en bil mere, og så buldrer S&P 500 og Nasdaq 100 opad igen i vanvittig fart, og folk sidder veltilfreds og kigger på deres formuer vokse uden at spekulere over, hvad der egentlig berettiger, at aktierne skal vokse så meget. Det skal man ikke bekymre sig om. Hvis aktierne derimod falder, så vil alle have en forklaring på "Hvordan kunne det dog gå SÅ galt??" Svaret er: Ro på. Der kommer en almindelig kedelig grå hverdag på et tidspunkt igen - og aktierne er steget i al den tid, børserne har fandtes - dog med nogle grimme hug ned, men det er altid kommet nogenlunde hurtigt op igen.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 06-03-2020 22:33
#12
Fuller 8900
Giga Supporter
06-03-2020 23:08

Rapporter til Admin
Det har en konsekvens.. Varer som bliver produceret i Asien er stoppet, og de vare skal købes og sælges her i lille Danmark også. Uden varer kan man ikke sælge noget. I dne for min branche, auto reservedele snakker flere af vores leverandører om svækket leveringsevne netop pga corona. Så der kan godt komme en nedgang. Tror folk glemmer lidt hvor vigtigt det er at alt køre rundt. Når et hjul stopper, så stopper en masse andre desværre også. Men selv tror /håber jeg at det er medierne som skruer for højt op.. Tror ikke selv det er så slemt som de udgiver det for. Meeen hvis det er, så skal der nok komme nedgang.. Har selv en del aktier, overvejede at sælge. Men, beholder og ser tiden an. Man mister først hvis man sælger med minus. De skla nok komme op igen. Dog er jeg da bange for mine Carlsberg aktier, da de mister meget salg i Asien da folk derover ikke tager så meget ud og drikler/hygger mere! I dne for mit erhver kan vi sagtens mærke det er gået meget ned, men om det lige præcis er corona, eller r noget andet er jo svært at vide!
--
#13
SkylineGTR
Guru
06-03-2020 23:34

Rapporter til Admin
#12 Jeg kan kun nikke genkende til hvad du har opblevet. Jeg arbejder sådan set selv som automekaniker og jeg kan sige dig at nedgangen der startede ellerede før jul/nytår sidste år. I vært fald inden corona var blevet kendt verden over. Jeg arbejde i Fredericia efter jobskift da min gamle chef nu skulle på pension. Så gudhjælpe om ikke alt bare dør hen 2 uger før juleferien sidste år og det resulter så i jeg blev fyret. Søgte intents uopfordret mellem jul og nytår og det lykkedes at få et job at starte på lige efter nytår i år. Det hold så 2 !/2 uge også var der heller ikke mere og lave der og fyret igen. Kontaktede så et andet sted jeg hade søgt uopfordret hos før jeg startede på det lige efter nytår. Det var så ikke som automekaniker, men som trailer mekaniker for at lige at se tiden an nu med autobranchen. Og jeg kan sige dig, at tros vi snart er tæt på højsæsonen nu, så har der ikke været ret mange jobannoncer oppe. I hele februar har der kun været 4 styk oppe inden for min landsdel og kørsel afstand. Det plejer og være langt højere ved den her tid og har også i denne uge haft ringet til mine to tidligere arbejdspladser og de køre bægge 2 stadig kun i tomgang næsten. Autobranchen er i særdeleshed gået død. ret bekymrende og derfor jeg er begyndt og blive lidt bange for coronavirusen påvirkning af verdens økonomi selv om autobranchen ellerede stoppede op før jul sidste år. Om det dengang så måske var handels krigen mellem USA/kina som forsage det, ved jeg ikke og om corona spilder ind nu også, skal jeg ikke kunne sige, men tænker det i vært fald ikke gør situationen bedre.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#14
BoreBissen
Semi Supporter
06-03-2020 23:40

Rapporter til Admin
Slap af. Hovedparten af de smittede bliver helt og aldeles raske igen. Dem som er i farezonen, er ældre mennesker. Og mange af disse ældre mennesker ville med overvejende sandsynlighed have bukket under overfor en alm. influenza virus. Jeg siger ikke at man partout skal opsøge corona smittede. Og det er klogeligt at følge de råd og vejledninger som myndighederne har udsendt - så som god hygiejne mv.
--
Acer Aspire 3 - Ryzen 3500u (4c/8t Vega 8) | 2x4 gb 2400 MHz DDR4 | 256 GB M.2 Nvme SSD
#15
JTP
Ultrabruger
06-03-2020 23:42

Rapporter til Admin
#14 Det er ikke det emnet handler om. Men hvorvidt der kommer en ny finanskrise pga. stoppelse af handel osv. Det er 2 forskellige ting. Hvis tingene eskalere som de har gjort indtil videre, så kan der blive en finanskrise, men ingen ved noget og håber kun på at varmen får det til at forsvinde. Dog er der allerede store tegn på, at en del kan miste penge og/eller arbejde.
--
Sidst redigeret 06-03-2020 23:44
#16
Corona
Ny på siden
07-03-2020 01:36

Rapporter til Admin
Nææ. Ham her er også meget bange for da coroonnaaa! https://www.youtube.com[...]
--
#17
korvol
Mega Supporter
07-03-2020 05:38

Rapporter til Admin
Selvudvikling
--
#18
BaZTard
Giga Nørd
07-03-2020 07:39

Rapporter til Admin
Jeg kan godt forestille mig det er "træls" at ende i dagpengesystemet, har det selv stadig til gode heldigvis. Men slap nu af forfanden. Du ryger jo ikke på gaden hvis du mister dit jo ? Du er paranoid og det er præcis samme opslag du har lavet før...
--
Sidst redigeret 07-03-2020 07:39
#19
Daniel
Guru
07-03-2020 08:12

Rapporter til Admin
#15 “varmen får det til at forsvinde”, kan vi ikke blive enige om at de varme steder i verden er lige så hårdt ramt som de kolde steder. Du har misforstået det med varmen en smule ;)
--
#20
Brianhenneberg
Supporter Aspirant
07-03-2020 10:39

Rapporter til Admin
Det hele dykker nu ja. Men det er jo ikke et fald, som skyldes en permanent tilstand, med et reelt fald i folks købelyst og evne. Det bouncher sandsynligvis right back, når verden nærmer sig normalen igen.
--
#21
Wut
Ultra Supporter
07-03-2020 10:42

Rapporter til Admin
#19 Så vidt jeg forstår er virussen ligeglad med vejret, men i koldt vejr trækker menneskers slimhinder sig sammen, og man bliver mere modtagelig overfor smitte som influenza og forkølelse osv. Varmt vejr kan hjælpe imod udbredelsen men ikke standse det.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
#22
JTP
Ultrabruger
07-03-2020 11:59

Rapporter til Admin
#19 Jeg skrev også ordet "håber", ikke at det direkte hjælper. Sådan plejer det at gå med den almindelige forkølelse.. Man bliver ramt lige i slutningen af vinteren og det er ikke mange der bliver syge når sommeren rammer.
--
#23
Trikster
Supporter Aspirant
07-03-2020 15:10

Rapporter til Admin
Stop nu med at lukke det panisk pis ud.
--
#24
JTP
Ultrabruger
07-03-2020 15:12

Rapporter til Admin
#23 Stop med at dømme folk fordi de har et reelt problem og prøv at forstå dem i stedet for og hjælpe dem. Det er da synd, at Op går rundt og er så bekymret og stresset over hans situation på baggrund af hans fortid.
--
#25
Trikster
Supporter Aspirant
07-03-2020 15:19

Rapporter til Admin
Der er da ingen grund til at tage sorgerne på forskud. Opretter læser for meget på Eb.dk og bt.dk, som lever af at sælge aviser og nyheder.
--
#26
Saul
Ny på siden
07-03-2020 15:22

Rapporter til Admin
#23 +1 Det er fuldstændigt sindsygt hvordan det bliver blæst op. Vi skal allesammen have influenza, også er den skid slået. Det er fugle influenza og svine influenza om igen.
--
Sidst redigeret 07-03-2020 15:22
#27
JTP
Ultrabruger
07-03-2020 15:31

Rapporter til Admin
#25 Så kender du ikke til hvordan ting kan være direkte traumatiske. Måske du skulle læse op omkring hvad stress og bekymringer kan have indflydelse på dit liv og evt. også om posttraumatisk stress. At sidde og sige "shh, tag dig sammen" er ikke løsningen. At forstå og lytte til folk er. Du kan ikke se et problem i det, men du må også forstå, at ikke alle folk er som dig og andre har så et problem med det. Til dels giver jeg ret i, at man ikke burde opsøge og læse for meget om tingene. Men jeg forstår også fuldt ud den anden side med, man vil forberede sig så meget som muligt og derved stresser sig selv mere op end nødvendigt. Det er så nemt at sige man bare skal være ligeglad, men stod man selv i den situation om den bekymring og følge deraf, hvis der kom en ny finanskrise, så vil man også have en større forståelse for problemet.
--
#28
Lars
Giga Nørd
07-03-2020 18:22

Rapporter til Admin
En overlæge og en afdelingschef for Statens Serum Institut siger, at Covid-19 er kommet for at blive, og næsten alle af os vil blive smittet med den over en årrække. Så jeg syntes lige, at de skal skynde sig, at lave en vaccine mod den, selvom det er meget få af de smittede der dør af den. Overlæge: Næsten alle vil blive ramt af corona over en årrække https://nyheder.tv2.dk[...] Nyeste corona-tal: Så mange er smittede, døde og helbredte https://nyheder.tv2.dk[...] Styrelse bekræfter: Personer smittet med coronavirus i Danmark https://nyheder.tv2.dk[...]
--
Sidst redigeret 07-03-2020 18:24
#29
Commodore64
Ultrabruger
07-03-2020 19:22

Rapporter til Admin
Jeg håber der dør mindst 2 milliarder.
--
Trump 2020
#30
SkylineGTR
Guru
07-03-2020 19:33

Rapporter til Admin
Det kan blive langt være i nu, ifølge den her professor. Ikke godt for Danmark eller resten af verdenen suk. Det er nok worst case senarie, men stadig ikke opmundrene ærlig talt. https://ekstrabladet.dk[...]
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#31
JTP
Ultrabruger
07-03-2020 19:49

Rapporter til Admin
#30 Nu skal man også huske på, at eksperter engang sagde, at kartofler var direkte usunde/farlige og mælk oveni. Hvis man vil finde en der er læge, der kan sige ting, om de passer eller ej, så kan man godt finde den person. Der vil altid være den slags personer, især med emner som disse. Får de ret, så får de "se hvad sagde jeg, jeg er en ekspert!" øjeblik.
--
Sidst redigeret 07-03-2020 19:51
#32
Wut
Ultra Supporter
07-03-2020 20:02

Rapporter til Admin
Jeg er helt overbevist om, at man først får standset smitten, når X% af befolkningen har været smittet, er blevet raske og immune. Det er det samme som ved almindelig influenza. Når tilpas mange er blevet immune, så smitter virussen ikke ret nemt videre, og dør ud. Vi kan jo se, at bare nogle få smittede kommer til Norditalien, så når mange hundrede at blive smittet inden man får dem "alle" i karantæne - også selvom man var opmærksom på risikoen og myndighederne var i aktion helt fra starten af. Det kommer til at poppe op her og der hele tiden med eksponentielt voksende lommer af mennesker, der bliver smittet, indtil man får dem inddæmmet. Det er utænkeligt, at man en eller anden dag er heldig at sætte samtlige smittede i karantæne og dermed for altid få udryddet smitten. Det, vi kan håbe på, er, at vi får trukket det så meget i langdrag, at enten der kommer en vaccine, som vi kan vaccinere de mest udsatte med og måske endda en stor del af befolkningen - eller at holde antallet af smittede så lavt, at sygehusvæsnet kan have senge nok til at behandle alle, der må have brug for det. Skrækscenariet er, at det eksploderer og sygehusene slet ikke kan håndtere antallet af smittede - så vil dødsraten stige, da mange ikke dør af selve virussen, men af andre symptomer såsom dehydrering, for høj feber, vejrtrækningsproblemer, nedsat organfunktion eller andre ting, der følger med smitten. Det vigtige er bare, hvad man gør ved det. Vi skal lade være med at rejse og give hånd. Vi skal vaske hænder, nyse i ærmet osv. Alle mulige gode ting, der reducerer risikoen for at smitte sig selv eller andre. Jo mere af det, jo mere trækker vi det i langdrag, og jo mindre bliver følgeskaderne. Men vi skal IKKE gå i panik eller gå ned med stress eller depression over det. Så farlig er den virus heller ikke. Det er ikke pest eller polio, men en krads omgang influenza, med noget højere dødelighed (men ikke sygt meget). Så... igen... ro på! Og tænke sig om.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 07-03-2020 20:06
#33
NIRVANA78
Mega Supporter
07-03-2020 20:07

Rapporter til Admin
Der er knap 106.000 "cases" på verdensplan og langt langt færre dødsfald + folk i massevis der har "overlevet" virussen. Det er medierne der er skyld i at der et massehysteri nu, visse steder i verdenen. Den er ikke værre end en normal influenza og det er kun syge og ældre der kan risikere at dø af den. I Danmark har vi 27 "cases" med 0 dødsfald og 1 helbredt. Folk skal slå koldt vand i blodet og tage det roligt. Dødsfaldene er på mindre end 4000 på verdensplan. Det er jo knap nok en epidimi og når varmen kommer så får virussen det endnu svære.
--
Se SPECS under profil! It's in my Blood...
#34
Dragonheart
Guru
07-03-2020 20:16

Rapporter til Admin
Prøv at vend den om og "diskuter" med dig selv når disse tanker opstår. Spørg dig selv: 1. Hvad er fordelene ved at bekymre sig?* 2. Hvad er ulemperne? 3. Kan jeg gøre noget ved det? Og i så fald hvad? 4. Kan jeg mon være opmærksom på coronavirus, følge de vejledninger der om hygiejne og andet - men samtidig ikke aktivt bekymre mig og gruble over hvad der kan ske, men istedet gøre de ting jeg plejer som gør mig glad og fokusere på disse. Og så træne mig på at lade disse tanker være i fred. Men som svar nej - du er ikke den eneste, der er mange andre der også bekymrer sig. Nogle om økonomien, nogle om de dyre rejser de har købt men ikke ved og skal aflyse, nogle og deres kinesiske kæreste, nogle om deres eget helbred fordi de er 80 med KOL. Og andre extroverte der snaver, knalder og krammer alle og som så pludselig anbefales at lade være. Hvis du endelig skal bekymre dig så prøv at se om du kan udskyde det. Og måske have en "bekymringstid" i 30 mins hver aften. Al bekymring er forbudt undtagen i den tid. Og så skær den langt væk. *Tip - det kan aldrig betale sig at bekymre sig. Ever. At bekymre sig har ingen fordele. Tværtimod vil det ofte sløre ens evne til at handle rationelt og fornuftigt. det er et levn fra en tid hvor der var farer overalt og hvor de der bekymrede sig istedet for at handle døde.
--

Opret svar til indlægget: Er jeg den eneste som er ved og være bekymret for ...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning