Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvordan skal en corona kur se ud

Af Maxi Nørd Lars2222 | 22-03-2020 10:17 | 1685 visninger | 32 svar, hop til seneste
Hvordan skal en corona kur se ud? Jeg synes Hydroxychloroquin er fantastisk, med 75% friske efter 6 dage det er godt nok for mig at konstatere det er kuren.og 100% efter dag 9 når Hydroxychloroquin bliv kombineret med et andet præparat. (har navnet på det, liggende på den anden computer) Men ser ud til man diskutere og diskutere imens folk dør https://www.lexingtonchronicle.com[...] *hyggekrogen burde bytte navn til pulsen på verden.
--
My first computer was a Vic 20 at that time computer was new
#1
Juletræet
Bruger
22-03-2020 10:22

Rapporter til Admin
Det tvivler jeg på nogen herinde har belæg for at udtale sig om. At gætte sig frem til noget medicin skulle virke uden 100% at have evidens for det, viser lidt for desperate vi er.
--
#2
Thomas
BOFH
22-03-2020 10:28

Rapporter til Admin
Hvor ser du at man diskuterer? Jeg tror du skal forstå at lægevidenskaben er nød til at operere efter et forsigtighedsprincip og at man ikke bare producerer 10 millioner af disse kure hvis det viser sig at der var noget galt med forudsætningerne. Det ville jo tage fokus fra andre som måske arbejder på andre og mere sikre kure. Men jeg hørte for et par dage siden at man også her i Danmark ville teste det malaria middel og det samme er jeg sikker på man vil gøre andre steder i verdenen. Så kan vi relativt hurtigt få resultater der kan stoles på.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
Raskolnikov
Supporter
22-03-2020 10:36

Rapporter til Admin
#0 Jeg synes du skal passe på med at gengive "fakta", fra et ekko-kammer hvor det meste er baseret på "the feels", fremfor reel fakta. Hele argumentet "....imens folk dør..." i betydningen "vi skal da gøre noget NU". er ligeså brugbart som en prut i en pose. Det nytter jo ikke at gøre noget NU, hvis det ikke virker ELLER evt skader mere end det gavner, ud over glæden ved at have gjort noget NU. Den smule "evidens", der taler for brugen af Plaquenil (= Hydroxuchloroquin) omfatter, at stoffet beviseligt hæmmer virus-deling i en pertriskål. https://www.ncbi.nlm.nih.gov[...] Der er INGEN fase 1, 2 eller 2-studier, der endnu har påvist *reproducerbar* effekt ifht afkortning eller afbødning af Covid-19 hos mennesker. Ikke dermed sagt at det ikke kan vise sig effektivt men klap nu lige hesten og lad forskerne arbejde. Imens kan du jo afprøve "CBD-dråber", det skulle virke til ALT ;)
--
Sidst redigeret 22-03-2020 10:37
#4
Stroyer
Elite Nørd
22-03-2020 10:36

Rapporter til Admin
0# Desperate Times Call for Desperate Measures. Læger, Regeringer mv. er vel ved at være desperate da man ikke aner hvad faen man skal stille op udover at stoppe mennesker fra at smitte hinanden ved isolering. Der for hiver man vel alt frem man har i skuffen og prøver sig frem? Jeg har ingen forstand på medicin og ved ikke hvordan man gør "sådan noget". Kan man mon beregne sig ud af hvilke midler der vil virke helt nede på celleniveau eller hvordan gør man? Anyways - Det bedste vi kan gøre lige pt. er vel blot at følge de anvisninger der er givet og bruge den øverste etage. Fatter simpelthen ikke at så mange mennesker ikke fatter alvoren. Bøder?! Der burde bruges tåregas og gummikugler ved alle forsamlinger over 1 person med mindre man var fra samme husstand.
--
IDGAF!
#5
Fruergaard
Maxi Nørd
22-03-2020 10:58

Rapporter til Admin
#4, vores krop (generelt bare celler) er alt for komplekse til man bare kan lave nogle beregninger og så har man ny medicin eller vise hvilke nuværende medicin som vil virke mod nogle nye virusser eller bakterier (fx corona). "Vi" (forskningen) vil meget gerne kunne det og der bruges en del penge til at opsætte sådan systemer. Men det er mange år ud i fremtiden. Der er en grund til nye potentielle lægemidler skal gennem en lang række tests før det må benyttes (hvilket tager flere år og koster kassen). Og man hiver ikke bare ting frem fra skuffen og forsøger sig med, da man ikke ved hvordan det kan påvirke en syg patient (det kan også gøre ondt værre). Virus generelt er svært at bekæmpe når først det er i kroppen, da det "infiltrer" vores egne celler og benytter disse til at lave nye kopier af sig selv. Det bedste er kroppen selv danner immunitet hvilket en vaccine gør (her giver man inaktive virusser så kroppen kan genkende det og slå det ned).
--
Projekt RAW v2.0; Custom ITX kabinet i 3mm aluminium http://hwt.dk[...]
--
Sidst redigeret 22-03-2020 11:02
#7
Mr. WoLF
Guru
22-03-2020 11:44

Rapporter til Admin
2 Panodil og 1 uge under dynen
--
#8
Thomas G
Monsterbruger
22-03-2020 12:22

Rapporter til Admin
Jeg har luret en del over en banal ting. At vaske hænder slår virus ihjel, fordi sæbe opløser deres fedt hinde. Idiot spørgsmål: hvorfor bliver vi ikke bare sprayet med en sæbe opløsning i lungerne, samtidigt med at man "støvsuger" det op igen, præcist som hos tandlægen ? Burde det ikke gøre livet yderst surt for virusen ? Men måske ødelægger det nogle bakterier vi behøver? Eller er vi så følsomme over for vand i lungerne at det i sig selv ville tage livet af os ? Tænkte bare at der måske var en som læste/har læst medicin der kan hjælpe mig med at få den tanke ud af hovedet. Ps jeg aner absolut intet om lunger, andet end at jeg behøver dem for ilt. Er bare en dum programmør, hvis hjerne bliver ved med at lede efter en løsning, på et problem den ikke aner det fjerneste om.
--
#9
Fruergaard
Maxi Nørd
22-03-2020 12:40

Rapporter til Admin
#8, sæbe og håndvask dræber ikke virussen det fjerner den bare "mekanisk" som Statens serums institut skriver her (samt andre fine info): https://www.ssi.dk[...] Sprit dræber virussen effektivt. Sæber fjerner den ydre "fedt hinde" som er et ekstra beskyttelse lag set i forhold til andre virusser som normalt kun har et protein lag. Og der skal intet væske (hverken rent vand) ind i dine lunger. Man vil måske kunne overleve med rent vand, men vil være en yderst ubehagelig oplevelse (som at drukne). Hvis man kunne det ville man jo generelt bruge det til at rense lunger for støv, tobak osv. Sæben vil kunne lukke lungerne af samt gå ind i blodbanerne, hvor du ikke ønsker det er! Dertil, når virussen først er i dit system, så er de i dine egne celler hvor den med tiden for lavet kopier af sig selv indtil cellen ikke kan indeholde flere nye virusser og "eksploderer" hvorefter de nye virusser går videre til næste celle osv. Det er tildels også derfor der er en inkubationstid (hvor man er smittet men ikke viser symptomer). Din krop reagerer ikke på enkelte tilfælde af virussen i kroppen, men først når mange celler har/er inficeret og generelt spredt sig rundt i kroppen. Så det ville ej heller hjælpe at "vaske med sæbe" dit system, da nye virusser "ligger og gemmer sig" i dine celler.
--
Projekt RAW v2.0; Custom ITX kabinet i 3mm aluminium http://hwt.dk[...]
--
Sidst redigeret 22-03-2020 12:45
#10
ilmep
Juniorbruger
22-03-2020 12:42

Rapporter til Admin
#0 Baseret på 24 personer. Måske en vigtig detalje?
--
#11
Wut
Ultra Supporter
22-03-2020 13:07

Rapporter til Admin
#0 Lexington Chronicle er en eller anden lille lokal-agtig avis med 15 løst tilknyttede freelance journalister (eller nok nærmere: De har haft 15 forskellige folk ansat over de sidste X år, men de står stadig på medarbejderlisten). De har adresse her i et eller andet random villahus i en forstad til Columbia, South Carolina: https://www.google.com[...] Er det ikke på tide at forholde sig bare en anelse kritisk til kilderne? Synes det her misinformation/tosseri griber totalt om sig :-/
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 22-03-2020 13:09
#12
vest-aalb-dk
Mega Nørd
22-03-2020 13:13

Rapporter til Admin
#0 den eneste kur er at undgå at blive smittet
--
!AMD HAS RYZEN
#13
MOAAA
Bruger
22-03-2020 13:30

Rapporter til Admin
Aner det ikke, men exitstrategien tænker jeg bliver noget i stil med at man smitter et begrænset udsnit af befolkningen ad gangen af de udsatte, og de derpå bliver immune(?) fremadrettet, samtidig med vi kan behandle dem. Indtil der kommer en vaccine, men det tager flere år. Det her med at lukke alt ned er uholdbart i længden, nødvendigt ja og støtter det 100% selv, men på sigt kan det ikke løbe rundt med at én enkelt syg koster det samme som et supersygehus i runde tal som det ser ud nu (når alle tal er lagt sammen). Men jeg er på ingen måder læge eller kvalificeret til at komme med en løsning.
--
#14
Gill Bates
Monster Nørd
22-03-2020 14:00

Rapporter til Admin
Her er min skøre mening :) Hvis man er sund og rask, så er det faktisk godt at blive smittet og så være immun. Hvis vi altid skal bekæmpe sygdomme med kunstig medicin, antibiotika og vacciner, så opnår vi ikke at blive forstærket og gør kun fremtidige sygdomme sværere at håndtere. Multiresistens osv.
--
#15
Stroyer
Elite Nørd
22-03-2020 14:08

Rapporter til Admin
14# Problemet er bare at selvom du er sund og rask så er der ingen garantier for at du ikke får komplikationer og dør af Covid19. Der er dog ingen tvivl om at vi mere eller mindre alle sammen skal/kommer til at blive ramt på en eller anden måde(Med mindre et eller andet geni finder en løsning...HURTIGT!) - det er også OK...det skal bare ikke være på samme tid da dødsraten så vil stige eksplosivt pga. manglende kapacitet i sundhedsvæsnet. Det er vel basalt set det der sker i Italien pt., at man pga. manglende kapacitet bliver nødt til at vælge hvem man skal give en chance for at overleve og hvem man bare lader dø. Jeg er satme glad for at jeg ikke er den som skal vælge.
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 22-03-2020 14:09
#16
torbenhansen91
Bruger
22-03-2020 14:15

Rapporter til Admin
Iran Knows Who to Blame for the Virus: America and Israel https://foreignpolicy.com[...]
--
#17
Thomas
BOFH
22-03-2020 14:17

Rapporter til Admin
#14>>Der var en grund til at vores forfædre ikke blev så gamle. for 500 år siden ville 4 ud af 10 vel have været døde om børn og så havde man ellers en maks forventet levetid til midt i 60'erne hvis man altså var blandt de 6 ud af 10 der faktisk blev voksne. Vaccine og medicin er de store årsager til at vi i dag stortset alle bliver voksne og at vi lever lange og sunde liv. Derudover er en vaccine jo netop en mildere form for sygdommen som aktiverer vores immunforsvar og gør det istand til at bekæmpe sygdomme.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#18
Mikchr
Monsterbruger
22-03-2020 14:18

Rapporter til Admin
Jeg sætter min tillid til at læger og forskere fra HELE kloden forsker 24/7 i at finde en behandling, vaccine og potentiel kur. Hvis der var nogen "quick fix" ville vi have set en sådan allerede nu. Vi må følge anvisningerne fra de danske myndigheder. /Mikkel
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#19
Thomas
BOFH
22-03-2020 14:20

Rapporter til Admin
#15>>Dødsraten i Italien handler også om at Italien har en af verdens ældste befolkninger og at de ofte lever samme flere generationer. Så på den måde er der flere og smitte og de bliver nemmere udsat for smitten da de bor sammen. Men ja kapaciteten i sundhedsvæsnet har naturligvis også noget at sige.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#20
Stroyer
Elite Nørd
22-03-2020 14:53

Rapporter til Admin
19# Naturligvis - Befolkningssammensætningen samt det at de bor i store familie "kollektiver" betyder i den grad også en del. Tænker på om det ville have hjulet noget hvis de havde lukket hårdere ned hurtigere - Ved ikke engang hvor hård Danmark er lukket ned ift. hvad den Italienske regering gjorde.
--
IDGAF!
#22
Mikael
Supporter Aspirant
22-03-2020 16:28

Rapporter til Admin
Det er ikke en kur, men jeg har en fast rutine når jeg kommer hjem efter at have været udenfor. https://www.youtube.com[...]
--
#23
zulink
Ultrabruger
22-03-2020 16:45

Rapporter til Admin
#17 tror du overvurdere levetiden for 500 år siden
--
#24
Sven Bent
Mega Nørd
22-03-2020 17:01

Rapporter til Admin
@op foerst og fremmest skal det vaere en kur der er testet ordenligt inden vi masse indsproejter folk med den. kan godt vaere du ikke ser vaerdien i diskuttion, men i videnskabens verdens er diskution en stor del af at sikre sig at ens resultater er korrekt og oenskede.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#25
Dragonheart
Guru
22-03-2020 19:49

Rapporter til Admin
Generelt tror jeg ikke det ville være en god ide med en kur/medicin mod virusinfektioner. Der er typisk rigtig mange alvorlige bivirkninger ved mange af disse præparater. Lige ved Hydroxychloroquin risikerer man modstandsdygtig malaria, som alt andet lige er væsentlig værre en corvid-19 - i u-lande. Så hellere satse på vacciner, til de der er i udsatte grupper. Ligesom man gør med influenza. Og så forbedring af folk personlige hygiejne :-)
--
#26
Thomas G
Monsterbruger
22-03-2020 21:13

Rapporter til Admin
#9 tak så blev jeg klogere. Må lede efter en ny strategi at beskæftige min knold med.
--
#27
Dragonheart
Guru
22-03-2020 21:24

Rapporter til Admin
#9 Velskrevet - og god tmed saglig henvisning - det bør vi kæmpe mere for på HOL :-) En lille note er at coronavorus har brug for denne fedtkappe for at inficere levende celler. Modsat vira der kun har proteinkappen og som derfor kan inficere med denne (fx Norovirus og HPV typer). Deraf er vira med fedtkappe nemmere at inaktivere fordi deres "adgangsvej" til cellerne er lettere at ødelægge. HPV kan eksempelvis udelukkende inaktiveres effektivt ved autoklave-sterilisering og specielle godkendte peroxid-systemer. Og håndsprit har ingen eller ringe effekt overfor "roskildesyge(norovirus)". Bla. derfor bør man bruge håndvask efter en tur på tønden.
--
Sidst redigeret 22-03-2020 21:24
#28
Lars2222
Maxi Nørd
28-03-2020 13:40

Rapporter til Admin
Så ingen har en ingen vordan en kur /medicin skal se ud, hvordan skal nogen i siden I mp da ha haft en ide, om kuren med hydroxychloroquine, den store franske undersøge lad bekræfte det 6 til 9 dage spåe4 folk frisk så frigiven man lige 2 til 3 gange flere resurser. Er det så svärt at skrive Jreg s6ynes en kur skal virke inde for rimelige tid Xx skal blive frisk på 8 dage Det vil väre optimal hvis medicinen tilintetgör slt corons virus i krioo3 (det gør hydroxychloroquine) og med eksempel Azithromycin er corons pluseligt blive degradering til noget ingen knapt vil dø sf med tiden
--
My first computer was a Vic 20 at that time computer was new
#29
Lars2222
Maxi Nørd
28-03-2020 13:49

Rapporter til Admin
Cypern giver isreal 50 respiratore i bytte for et kæmpe parti hydroxychloroquine) oh nej ikke den fucking gamle klokokin) https://cyprus-mail.com[...]
--
My first computer was a Vic 20 at that time computer was new
#30
Trapper
Gæst
28-03-2020 13:56

Rapporter til Admin
#28 Evidensen fra den franske undersøgelse er ikke blevet verificeret i korrekte rammer, hvis man opsætter den hypotese skal rammerne være ens for at kunne overføre resultaterne i direkte henførelse. Hvilket er et stort problem med de skrifter og undersøgelser som kommer frem i medierne, det ikke kun i disse tider at medier producere sensations skrifter og artikler. Et eksempel ville være at søge på kræft medicin og kigge på hvor mange gange medier har skrevet artikler omkring nu er det måske slut med prostata kræft, forskere har fundet et kilden til det protein som dræber aktive celler yada yada yada.... Der ikke noget nyt i denne måde at genere overskud for medier ved at promovere et emne som mange finder interesse i. Vent på det sundhedsfaglige kommer med den løsning som de har fundet frem til, det skal testes og testes og testes og testes og testes og testes....... Før man kan verificere den tese som andre måske har rapporteret om men ikke har kunne fremvise eller anvise kræver det nemlig at man tester i korrekte rammer. Du har ikke lyst til at dø på grund af nogen "troede jo at man kunne" Hvis du kan fremvise den franske reelle rapport og ikke bare artikler om emnet er jeg overbevist om at der er masser sundheds fagligt personale der skal udpege for dig hvorfor man ikke bare gør som naboen gør lige nu og her.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#31
SkylineGTR
Guru
28-03-2020 14:25

Rapporter til Admin
Kuren er at hamstre så meget så muligt også gå under jorden i ens hjemmebunker de næste måneder... Nå mere seriøst, så er kuren jo vel og gøre som regeringen siger og overholde regler som nu er sat op. Også ungå at blive smittet ind til det er overstået ved at blive så meget hjemme så muligt. Kommer der så tilbage til efteråret, er vi vel forhåbentligt tæt på en vaccine til den tid. Jeg har underligt nok fundet mere ro i kroppen nu efter jeg blev fyret fra jobbet og måtte joine ledigheds køen denne uge. Men jeg kan så også konstatere at jeg er mere rolig og afslappet når jeg kan være hjemme og ikke skal på arbejde. Nok fordi man føler sig mere tryg der hjemme end på jobbet hvor man har mere kontakt med andre. Naturligvis er jeg så der i mod blevet mere bekymret for de økonomiske konsekvenser når vi er på den anden side af virusen. For der kommer unægteligt en stor økonomisk efter smæk og helt basalt er jeg bange for jeg nu kan se frem til flere måneders ledighed og det er jeg ikke god til at håndtere da jeg hurtigt kommer til at savne at have noget at stå op til og savne kollegaer m.m.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
--
Sidst redigeret 28-03-2020 14:27
#32
Apexx512
Guru
28-03-2020 14:34

Rapporter til Admin
Der er et firma i usa der specialiserer sig i at grave bunkers dybt nede i jorden, og de har fået travlt i denne corona tid *g*
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, rtx 2070 super, 512 gb plextor ssd, x34, razer chroma/sphex|
#33
JTP
Ultrabruger
28-03-2020 14:34

Rapporter til Admin
#31 Du har tiden til, at finde dig noget at give dig til, når ting bliver normale igen. Jeg vil prøve at bruge tiden allerede nu, til at forberede mig på, hvad man kan gøre efterfølgende. Når du allerede har de bekymringer, så er det en god ting at have en overskuelig plan. Begynd at træne, sætte små dagsmål som at få læst i en bog, begynde på noget holdtræning eller andet, så du ikke står og isolere dig selv for meget bagefter.
--
#34
kikophil
Monster Supporter
28-03-2020 19:06

Rapporter til Admin
Yaighh :) Tror ikke, at der er tvivl om, at nogle af de allerede kendte midler mod andre vira, kan være stoppende/bremsende for "dagens" korona - hvorfor de fleste af verdens laboratorier også bruger disse ældre formler som udgangspunkt for videreudvikling til noget, der rammer denne!..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...

Opret svar til indlægget: Hvordan skal en corona kur se ud

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning