Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kørselsfradrag og anden adresse?

Af Ultra Supporter Wut | 25-03-2020 14:06 | 739 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej drenge Er der nogen, der har styr på reglerne angående kørselsfradrag, hvis man er ansat i en virksomhed, men man er lånt ud til en anden virksomhed? Hvilken adresse skal man så opgive? Er det arbejdsgiverens adresse (ens normale arbejdssted) eller den adresse, man er udlånt til? Hvad skal man mon angive, hvis jeg kører via min arbejdsplads for at hente noget, og hen til den virksomhed, som jeg er udlånt til?
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]

--
Sidst redigeret 25-03-2020 14:08
#1
Slæden
Semi Supporter
25-03-2020 14:14

Rapporter til Admin
Det er jo din reelle kørsel, som du kan få fradrag for Brug lommeregneren på skat.dk der kan du også angive din omvej
--
6800K/Z370F/2080/
#2
BingoOnAmmo
Maxibruger
25-03-2020 14:17

Rapporter til Admin
Du skal ikke skrive noget som helst, for du kører jo ikke på arbejde. Til gengæld skal du lave et kørsels regnskab og bede dit firma om at betale kørsel. Kører du forbi din arbejdsplads på vejen derhen skal du opgive det i befordrings fradraget og lave kørsels regnskabet fra din arbejdsplads og hen til der du er udlånt. Med mindre du har fri bil, for der er jeg i tvivl om hvordan reglerne er.
--
#3
Wut
Ultra Supporter
25-03-2020 14:30

Rapporter til Admin
#1 Jeg må se på den beregner, hvordan den fungerer. Tak. #2 Sagen er, at jeg bliver ansat i et firma, men kommer til at arbejde permanent i et andet firma. Grunden er, at det første firma lige pt har en politik om ikke at fastansætte, men de må gerne hyre konsulenter. Så jeg bliver en slags permanent konsulent. Jeg tvivler på, at nogen af firmaerne vil betale mig for kørsel. Det er vel ikke normalt i den konstruktion? Det firma, jeg reelt er ansat i, ligger 106 km fra mit hjem, og det firma, jeg reelt skal arbejde i ligger 76 km fra mit hjem - dog på samme strækning. Så jeg kører sådan set kun fra mit hjem og til arbejdet, mens hvis jeg skal forbi det firma, jeg er ansat i, så skal jeg køre forbi det første og 30 km længere nordpå.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
#4
BingoOnAmmo
Maxibruger
25-03-2020 15:25

Rapporter til Admin
Ja ok, det er lidt et mærkeligt setup. Der må jeg være svar skyldig :( Men du kan ikke skrive befording på til et sted du ikke kører hen. Hvis du skriver de 76x2 km på hos skat, kan du ihvertfald altid sige at det var i god tro. Om ikke andet vil du, hvis det bliver en sag Skat undersøger kunne få det som kørselspenge i stedet ( som jo er en højere sats) fra det firma du reelt er ansat i.
--
Sidst redigeret 25-03-2020 15:27
#5
ToFFo
Guru
25-03-2020 15:41

Rapporter til Admin
Du skal skrive den adresse på hvor du udfører arbejdet. Ikke din arbejdsgivers adresse, hvis det ikke er der du udfører arbejdet. Man kan godt have en anden arbejdsplads midlertidigt, eller permanent. SKAT kan ikke se HVOR du udfører dit arbejde. Så hvis du er ansat i København, men du skal udføre dagens arbejde i Herning, så skriver du selvfølgelig på at du kører til herning de dage du arbejder der. Kilde: https://skat.dk[...] Du skal bruge din reelle kørselsafstand mellem din officielle adresse (folkeregister-adresse) og din arbejdsplads. Det behøver ikke være den korteste rute. Hvis du arbejder på flere arbejdspladser i løbet af et år, skal du indtaste antal dage for hver enkelt arbejdsplads. Hvis du kører til flere arbejdspladser på samme dag, kan du få kørselsfradrag, hvis du samlet kører mere end 24 km om dagen. Det gælder også, hvis du kører til og fra den samme arbejdsplads flere gange dagligt. Hvor "arbejdsplads" altså er der hvor arbejdet udføres, og ikke bare der hvor du er ansat. Super nemt at google :D
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-03-2020 15:44
#6
ToFFo
Guru
25-03-2020 15:47

Rapporter til Admin
Men knapt så nemt at forstå, fordi SKAT altid er så pisse dårlige til at skrive hvad der menes. Sådan som jeg læser ovenstående er dit kørselsfradrag: Fra hjem til der-hvor-arbejde-udføres og tilbage igen. Så du smider det bare ind i beregningen. Jeg har somme tider arbejdsplads hos en leverandør. Jeg bor for tæt på min arbejdsplads til at få kørselsfradrag, men jeg skriver befordring på for de dage jeg har arbejdet ved leverandører som ligger langt væk. Her snakker vi i københavnsområdet og jeg bor på syddjurs. Det har de ikke spurgt ind til i de år jeg har gjort det, så jeg antager jeg ikke har gjort noget forkert :)
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-03-2020 15:49
#7
Wut
Ultra Supporter
25-03-2020 22:28

Rapporter til Admin
#6 Tak for svar ;-) Ja, det er nok hjem til "hvor der knokles reelt". Desværre ;-)
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]

Opret svar til indlægget: Kørselsfradrag og anden adresse?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning