Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kortslutter barbermaskinen?

Af Gæst jensjens | 05-05-2020 08:03 | 480 visninger | 5 svar, hop til seneste
Når jeg vasker/ renser min barbermaskine (som producenten praler med er vandtæt og skulle kunne tåle vask), undgår jeg altid at der kommer vand i hullet forneden med de to ladeben. Dette for at undgå at barbermaskinen evt kortslutter. Men er det egentlig nødvendigt? Sker der noget ved at de to ladeben bliver elektrisk forbundet ved fx vand når man vasker barbermaskinen? Nogle der ved det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
the688
Guru
05-05-2020 08:10

Rapporter til Admin
Så længe den ikke er tændt imens burde det jo ikke gøre den store forskel - men det kræver nok indgående kendskab til designet af netop den maskine for at vurdere risikoen for yderligere indtrængning af vand. Du oplyser ikke hvilken maskine det er (og det er så også underordnet for mig, jeg bruger skraber, så jeg kender dem ikke) - men jeg gætter på at der enten er en FAQ hos producenten, og ellers kan deres support nok give dig et svar som du faktisk kan hænge dem op på hvis så maskinen dør. Ellers ender du med at kunne stå i en "Jamen en eller anden bumset asocial nørd på et hardwareforum sagde..." situation :)
--
"ORK SATME!"
#2
Mikkel
Gæst
05-05-2020 10:18

Rapporter til Admin
Jeg har en ældre Philips barbermaskine, der minder om den du har ud fra det du nævner. Jeg har et lille hul i bunden som jeg bruger til at oplade den i gennem. Men jeg har aldrig "undgået" vand, og har både brugt den i bruseren tændt og skyllet den af i håndvasken uden problemer. Mener min er en Philips 1000 serie, men har nok en 4 år på bagen efterhånden. :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
BentOver
Semi Nørd
05-05-2020 14:32

Rapporter til Admin
#0 jeg kan ikke se det skulle være et problem at kortslutte ladebenene selvom maskinen er tændt. Der burde ikke være spænding på, undtaget når ladestikke er sat til.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#4
the688
Guru
05-05-2020 15:09

Rapporter til Admin
#3 - som skægbærer og skraber-anvender havde jeg ikke fantasi til at forestille mig at man barberede sig IMENS man stod under bruseren - eller vaskede maskinen IMENS man barberede sig. Så jeg antog at der ikke kunne være en situation hvor maskinen blev våd OG anvendt samtidig.
--
"ORK SATME!"
#5
BentOver
Semi Nørd
05-05-2020 15:53

Rapporter til Admin
#4 ? Det er da meget normalt at barbermaskiner bliver markedsført som anvendelige under bruseren... Braun er helt vilde med det.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.

Opret svar til indlægget: Kortslutter barbermaskinen?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login