Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Postnord pakke spørgsmål

Af Maxi Nørd 7430 | 11-05-2020 12:09 | 1280 visninger | 23 svar, hop til seneste
Hvis en pakke har et andet modtager navn men rigtige adresse hvad sker der så. Må beboeren på adressen så modtage denne pakke? Har købt en ting men af mærkelige årsager har firmaet skrevet min brors navn og min adresse på(han bor ikke her) Og har forsøgt ringe til postnord men med 45 min kø i tlfen prøver jeg lige om en ved om jeg stadig kan få pakkem tiltrods det hans navn
--
jep jep

--
Sidst redigeret 11-05-2020 12:09
#1
Ostenost
Super Supporter
11-05-2020 12:10

Rapporter til Admin
Så vidt jeg ved er det adressen der er vigtigst. Har modtaget min nabos pakke uden problemer eller spørgsmål, hvor adressen var min og hendes navn.
--
#2
7430
Maxi Nørd
11-05-2020 12:14

Rapporter til Admin
Der er tale om en vare til knap 7000 kr..
--
jep jep
#3
Nissehamp
Skribent
11-05-2020 12:14

Rapporter til Admin
Mine erfaringer er svingende med den slags. Jeg havde en ven der ville sende mig en pakke, men lavede en brainfart, og skrev sit eget navn i stedet for mit, og den blev sendt retur før den kom frem til mig, med besked om at der ikke var nogen med det navn på adressen (jeg antager at postmanden gjorde det selv, for jeg hørte ikke noget før min ven spurgte om hvorfor jeg havde afvist pakken). Men jeg ved faktisk ikke hvad de officielle retningslinjer er. Jeg har modtaget pakker stilet til min kone uden problemer før vi blev gift, men hendes navn stod på postkassen/døren, og jeg kunne ikke hente dem på posthuset uden en fuldmagt. Og tilsvarende har jeg modtaget en pakke for min nabo uden problemer. Så jeg tror at du er havnet i en gråzone, hvor det kommer til at hænge på dit postbuds vurdering. Du kan evt. skrive en seddel og sætte på postkassen om at du venter en pakke med det forkerte navn på, og se om det lykkes?
--
Lyd-nørd
--
Sidst redigeret 11-05-2020 12:15
#4
7430
Maxi Nørd
11-05-2020 12:21

Rapporter til Admin
Jeg har modtager flex men afventer pt snakke med postnord køen er bare voldsom lang
--
jep jep
#5
Aaskilde
Elitebruger
11-05-2020 12:22

Rapporter til Admin
Postnord har lige været forbi vores lejlighed og der skulle de aflevere en pakke til en af dem jeg bor sammen med. Har ingen idé om hvad værdien var, men sagde til ham det ikke var mig der skulle modtage den, men en jeg boede sammen med. Han bedte blot om mit navn til at notere hvem der havde modtaget den og så gik han ellers igen. Jeg ved dog ikke om de ringer på, hvis de ikke kan matche navnet på dørtelefonen med adressen.
--
#6
the688
Guru
11-05-2020 12:25

Rapporter til Admin
Hvis f.eks efternavnet er det samme, vil det typisk ikke være noget der studses over. Jeg har i mange år haft en ting med at skrive bizarre addresser på pakker til venner og bekendte. Men så dog også med noget der minder om deres rigtige navn. PostNord har en vis form for humor, trods alt :) Jeg har f.eks sendt en pakke til Dansk Institut for Blackmetal og Øksepolering C/O Pernille Kirchenbrand Nielsen ...vejnavn, osv. Og den slags pakker er altid kommet fint frem til Pernille Nielsen. På trods af at det "firma" er noget jeg hev ud af måsen mens jeg hørte gamle Mayhem-albums...
--
"ORK SATME!"
#7
7430
Maxi Nørd
11-05-2020 12:27

Rapporter til Admin
Både fornavn og efternavn er andet... Adressen er min
--
jep jep
#8
Die_Happy
Elitebruger
11-05-2020 12:28

Rapporter til Admin
De plejer at aflevere pakken ligegyldigt hvem der åbner døren. Det er dit problem hvem du lader komme ind i dit hus - de afleverer blot til adressen. Du kan dog risikere at pakken går retur, fordi navnene ikke matcher.
--
#9
Pro Runner
Ultrabruger
11-05-2020 12:30

Rapporter til Admin
Du får lige mine to cent. Jeg flyttede i august måned, og der blev min post automatisk sendt til min nye adresse på trods af, at det var sendt til mine forældre på min gamle adresse. Derudover har jeg i coronatiden boet hos mine forældre, hvor jeg har fået flere pakker leveret i mit navn hjem til deres adresse uden problemer. Alt i alt tror jeg ikke du får noget som helst bøvl.
--
#10
the688
Guru
11-05-2020 15:34

Rapporter til Admin
#9 - nu er det måske også sandsynligt at du har samme efternavn som en eller flere af dine forældre..
--
"ORK SATME!"
#11
BentOver
Semi Nørd
11-05-2020 15:42

Rapporter til Admin
Jeg har aldrig haft problemer med at modtage postnord/gls pakker adresseret til øvrige beboere i min hustand. Virker som om det at pakken blev afleveret på den korrekte adresse var det vigtigste. Jeg har også modtaget pakker for mine naboer et par gange, adresseret til dem, med deres navn og adresse, men hvor jeg tilfældigvis er rendt ind i postmanden. Forstår ikke logikken her, men whatever ¯\_(?)_/¯
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#12
7430
Maxi Nørd
11-05-2020 15:43

Rapporter til Admin
Jeg fik fat i postnord efter 35 min ventetid og de ku godt se fejlen og ændrede til mit navn
--
jep jep
#13
NoiZ
Juniorbruger
11-05-2020 16:11

Rapporter til Admin
Altså min erfaring med Postnord er at hverken Navn eller husnummer er relevant for at de afleverer pakker. Jeg har flere gang modtaget pakker i min pakkepostkasse som var til folk et stykke længere nede af min vej (Altså ikke engang naboer).
--
Man afbrænder 150 kalorier i timen ved at banke sit hoved ind i en mur. (Afprøv endelig påstanden.)
#14
bobson
Ultra Supporter
11-05-2020 16:34

Rapporter til Admin
Det er faktisk ulovligt for Postnord at aflevere brev/pakke, hvis ikke navnet på pakken svarer til navnet på postkassen/døren. Men de overholder det bestemt ikke.
--
#15
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
11-05-2020 21:32

Rapporter til Admin
#14 Har du en kilde til den påstand?
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#16
Cocio21
Junior Supporter
11-05-2020 22:19

Rapporter til Admin
Postnord bruger til min viden, stadig deres OCR system til automatiske rettelser mv. Bla kan systemet afvise og retunere en postsag til afsenderen hvis modtageren ikke findes på addr. Det sker på baggrund af de registrerede postaddr i deres system. #12 Hvad ændrede de ? Har dine bror sin postaddr hos dig ?
--
#17
bobson
Ultra Supporter
11-05-2020 22:32

Rapporter til Admin
#15 Hvad vil du med en kilde? Hvis du ikke tror mig, er det da helt i orden, det var bare en information. Desuden er du ikke specifik på, hvilken af de to påstande jeg kommer med, som du savner en kilde på.
--
#18
the688
Guru
12-05-2020 08:14

Rapporter til Admin
#15 - jeg har arbejdet med logistik og transport i mange år. Og når en pakke skifter hænder, skal der selvfølgelig være en modtager som kvitterer for pakken. Breve, for eksempel, er jo et helt separat system, da vi i civiliserede lande har postkasser, og her må posten bare ukritisk smide ting i som er addresseret til din adresse. Og hvis man nu f.eks har et lille garage-firma der hedder HugeButtplugs.com er det ikke sikkert man gider have det stående på postkassen. Men det har intet med pakker at gøre. Pakker skal der kvitteres for. Hvis de så vælger at spørge naboen om de gider kvittere fordi du ikke er hjemme - ja, så hænger naboen på ansvaret (Hint : Jeg kvitterer aldrig for andres pakker) Når det er sagt har PostDK historisk set altid været vildt gode (og servicemindede) og har fundet frem til masser af modtagere selvom adresser osv. har været fuldstændigt hen i vejret. Nu er det ikke længere de gode gamle dage, og alt er sparet væk - også hos dem - så "god service" er ikke hvad det var en gang. Jeg har selv for mange år siden bestilt en monitor - en 19" CRT (that long ago :) som skulle komme med et fragtfirma. De havde åbenbart bare stillet den udenfor døren i opgangen. Hvilket jo teknisk set er pænt af dem, så jeg ikke skulle forbi en terminal og hente den. Men .. den sag blev hurtigt lukket, fordi jeg påstod at den aldrig var kommet, og de påstod den var afleveret. Så skrev jeg "Venligst fremsend kvittering for modtagelsen". Så var den ikke længere. Husk at PostDK både er "breve" og "pakker" - og det er to forskellige verdener. Brevpost har vi et helt regelsæt for. Og et andet for pakker - her er PostDK stillet som alle andre pakkeleverandører. Og så har vi firmaer som DAO der leverer klokken lort om morgenen ved at hænge pakken på dit dørhåndtag. Fint hvis jeg skal sende nogen et par gamle sokker - men jeg ville aldrig bruge det til "handler".
--
"ORK SATME!"
#19
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
12-05-2020 10:30

Rapporter til Admin
#17 Det første med at det er ulovligt. Hvis det er ulovligt, så findes der jo en lov som er nedskrevet og så burde du nemt kunne finde en kildehenvisning. Hvis vi bare skal komme med udokumenterede påstande, så bliver det hurtigt uoverskueligt.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#20
Pro Runner
Ultrabruger
12-05-2020 10:35

Rapporter til Admin
#18 - Dejligt med et ret godt indlæg - og ja PostNord er gode med breve - en bekendt har arbejdet i Østrig og fået breve adresseret til Tyskland, dette er blevet opsnuset og sendt til DK - dælme et godt system! Enig med dig i DAO, jeg synes de er fantastiske, men det er fordi jeg bor i et hus i en lillebitte by, så det gør ikke noget at de smider ting i min carport eller hænger det på døren. Ville være mere nervøs, hvis jeg boede i indre KBH :D
--
#21
kikophil
Monster Supporter
12-05-2020 17:26

Rapporter til Admin
Hmm. - som èn der har været ansat/chef i post danmark i ca. 22 år, må jeg lige pointere, at godt nok er reglerne ændret på mange måder, men ikke de grundliggende regler om hvordan en pakkemand afleverer en pakke til en modtager. Selvf. skal posten levere til den modtager, der står på pakken, og hvis denne ikke er til stede, skal modtageren vise legitimation, samt selvf. ikke bare konfrontere posten på et givent gadehjørne, anden adresse, eller ikke værende tilhørig på given adresse. Der er helt sikkert gråzoner, men èt er helt sikkert! Postmanden får efterfølgende en oplysning/reprimande/irettesættelse, hvis han har undladt disse ting, da en underskrift jo ikke er meget værd, med det krims krams man selv efter bedste ønske/formåen kan levere på en mega dårlig skriveplade hehe.. Postens regler findes selvf. internt, men da kunderne ikke alle er gode kunder, vil det aldrig være godt, at få alting frem i lyset, da det jo så vil koste et allerede hårdt trængt postvæsen utrolig meget ekstra tid, mens de prøver at få fødderne ned på jorden, og deltage i den fælles brutale konkurrence, der konstant kører på distributionsområdet. Fremtiden vil helt sikkert vise, at færre men stærkere sammenslutninger vil få den største majoritet i danmark - også selv om postnord skal fusionere med andre i danmark (helst uden øvrige nordiske lande) P/S - ved forøvrigt ikke, om alle tjenestemændene er købt ud - eller der stadigvæk er nogle tilbage?
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#22
Ð Xargo
Monster Supporter
12-05-2020 18:06

Rapporter til Admin
Jeg er godt nok ikke i postnord, men vi kører som udgangpunkt efter addressen. Det sker okay ofte at der er forkert navn eller lign. på pakken, men vi kører stadig ud til addressen og forsøger at aflevere (det skal vi for at opkræve pengene).
--
Fractal Design Nano S, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided [email protected],5Ghz, SF600, Z170i-pro.
#23
hr.thrane
Monsterbruger
12-05-2020 19:20

Rapporter til Admin
Ved ikke hvor meget denne info kan bruges, men vil da dele den. I mange boligforeninger hvor der er dørtelefon er man begyndt at fjerne navn uden for døren af hensyn til GDPR reglerne. Dvs fremover køre postbuddet efter adr i første omgang. Kan de ikke komme ind smider de en lap papir om at der er en pakke til vej nr 23, 3 sal , lejlighed 2 som så kan afhentes.
--

Opret svar til indlægget: Postnord pakke spørgsmål

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login