Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Begræns antal oprettede tråde

Af Elitebruger Skovbo | 16-05-2020 09:54 | 571 visninger | 10 svar, hop til seneste
Kunne man ikke lave en begrænsning for ny oprettede tråde, så man ikke kan lave hundredevis af ligegyldige spam-opslag? Fx. 5 opslag dagligt, eller simpelthen sætte en begrænsning for nyoprettede brugere.
--
Ryzen 2700X @ 4,2 GHz - 16 GB DDR4 3200 MHz - MSI X470 Gaming Plus - EVGA 1080 Ti FTW3- 2 x 256 GB M.2 NVMe SSD's - 2 TB SSD - EVGA G3 1000 W PSU
#1
BoreBissen
Super Supporter
16-05-2020 09:56

Rapporter til Admin
Man skal bare ændre tidsrummet imellem oprettede tråde fra 2 min til fx 30 min.
--
Acer Aspire 3 - Ryzen 3500u (4c/8t Vega 8) | 2x4 gb 2400 MHz DDR4 | 256 GB M.2 Nvme SSD
#2
Lars
Giga Nørd
16-05-2020 10:14

Rapporter til Admin
Der må være en funktion, automatisk blokerer en IP adresse, hvis der spammes fra den, med de kriterier #0 og #1 beskriver. Så kan Thomas eller hans crew manuelt se efter, om det er en falsk alarm bagefter. Det der sker lige nu her på siden, er i hvertfald ikke hensigtsmæssigt.
--
#3
Thomas
BOFH
16-05-2020 10:35

Rapporter til Admin
Jo alt er muligt, men der er også grænser for hvad vi gør pga enkeltstående tilfælde. Nu har HOL eksisteret i 20 år og antallet af gange dette er sket er under 1 om året. Men hvis vi skule gøre noget vikke det kræve at vi koder noget nyt for det er ikke en funktion vi har idag.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#4
thechillum
Maxi Supporter
16-05-2020 10:49

Rapporter til Admin
#3 - Ja det er heldigvis sjældent det sker! Og det er jo Lørdag, så vi ved godt du har været nede ved Sct. Jørgens Park Bageren og hente et par rundstykker og frøsnappere og nydt morgenen med Mads og Monopolet på P4..! (Det håber jeg ihvertfald, sådan er min lørdag morgen hver lørdag haha :D ) Så det er helt okay du først er kommet på nu og fået styr på det :)
--
#5
Carsten O
Supporter Aspirant
16-05-2020 11:15

Rapporter til Admin
#3 Fint arbejde Thomas. Jeg kan sagtens leve med de få udfald et par gange om året indtil du/i forstyr på det ! God weekend
--
#6
Netsat_99
Bruger Aspirant
16-05-2020 11:19

Rapporter til Admin
Jeg gætter på at det var keglen fra i går. Ham som prøvede at sælge Fox-in-a-bag. men godt arbejde med at slette trådene.
--
#7
ToFFo
Guru
16-05-2020 11:21

Rapporter til Admin
Hvad med at ens rang, giver flere muligheder? Eksempelvis at man skal have en bestemt rang for at kunne lave flere tråde. Måske lave en IP adresse begrænsning, så gæster ikke (fra samme IP) kan lave mere end 1 tråd af gangen. Og så hvis man prøver, så bliver man mødt med en besked der siger "opret bruger for at lave flere indlæg i dag". Eller sådan noget. Der er masser af idéer.
--
- Indsæt signatur -
#8
ekud
Bruger
16-05-2020 14:25

Rapporter til Admin
Der er mange super nemme løsninger til at minimere spam, men alle idéerne er fuldstændig ligegyldige eftersom der flere gange har været debat her inde omkring nye forslag til at forbedre siden som er blevet skudt ned af argumenter som f.eks: "Der står ikke et stort firma bag HardwareOnline.dk og vi har ikke en stor redaktion af folk der arbejder fuld tid på siden. Derfor må vi klare os med de ting vi kan få og som jeg forklarede i den anden tråd, så er de udviklings ressourcer vi har haft brugt på det tekniske bag siden ikke så meget på det i ser" - citat Thomas ( ref: https://www.hardwareonline.dk[...] ) Udover det kan vi så tage i betragtning at der for noget tid siden var en nyhed hvor der er blevet ledt efter programmør til at færdiggøre det "nye design", så mit bud er at der absolut intet kommer til at ske med det nuværende, andet end at indlæggene og brugeren bliver slettet (hvis brugere kan blive slettet, for det er jo hellere ikke en mulighed) Det er lidt interessant at se hvordan Hwt.dk har fået implementeret flere af de super gode forslag som er kommet her inde og de har ikke problemer med spam (ihvertfald ikke så vidt jeg har bemærket), selvom jeg oplever aktiviteten er mindre på hwt, end herinde. Men okay de har hellere ikke gæste brugere og benytter sig af google captcha (selvom man kan arbejde rundt om det er det bedre end intet) når man logger ind. Men spam er uanset et problem der bare skal løses, det er jeg fuldstændig enig i - dog har jeg observeret at vores idéer er stærkt nedprioriteret :)
--
Sidst redigeret 16-05-2020 14:28
#9
gasolin
Guru
16-05-2020 14:30

Rapporter til Admin
Max 1-2 nye indlæg den første månede man er medlem eller man skal nem id validere sig for at man kan lave mere end 1-2 indlæg om dagen Kunne man begrænse det til personer fra skandinavien som kan bruge hol så vil det nok begrænse spam lidt da mange kommer fra usa,kina,holland som spammer, groft sagt uden for skandinavien ?
--
#10
ekud
Bruger
16-05-2020 14:40

Rapporter til Admin
#9 Geoblokering er ineffektiv, eftersom der er så voldsome mange vpn udbydere verden over (og man kan ikke blokere alle, hvorfor skulle man?) at det er nemt at arbejde rundt om, så geoblokering er ikke en optimal løsning, bare se hvordan folk omgår geoblokering med netflix osv., det er bedre med verifikation i forskellige former, f.eks. google captcha, fordi der er et større arbejde i at omgå det og det handler om at gøre så besværligt som muligt for spammer/botters, så de vælger at droppe siden og gå videre til en anden og nemmere target. Telefon verifikation eller NemID validering er også 2 måder at begrænset det på, dog tror jeg ingen af løsningerne kommer til at ske, men som du nævner begrænset antallet af indlæg pr dag, uge eller måned er en super god løsning, fordi så kræver det at spammers/botters opretter flere brugere, som tager længere tid at oprette, selvom dette også kan automatiseres, igen kommer captcha ind i billedet da det afhjælper en stor del.
--

Opret svar til indlægget: Begræns antal oprettede tråde

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning