Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Køleskab køler ikke ordentligt

Af Gæst jonniboy | 19-05-2020 21:13 | 539 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hejsa HOL Jeg har for cirka 5 uger siden købt et brugt Samsung RS21DGRS køleskab megabilligt da det ikke kølede ordentligt. Jeg satte det til et midlertidigt sted og ville lige bekræfte at fejlen var der.Jeg satte temperaturen til 4 grader og næste dag var der 4,5 grader i køleskabet, så det var jo perfekt. Jeg er forsigtig af natur, så jeg kørte med to køleskabe i cirka 3 uger inden jeg gav mit gamle køleskab væk til min søster.Jeg har nu flyttet køleskabet til køkkenet og efter jeg flyttede det, kan det ikke køle ordentligt. Det ligger på 10-12 grader uanset hvad jeg sætter det til...Det var koblet fra i cirka 20 minutter.Jeg er ikke specielt stærk i køleskabe, så jeg håber at der er nogen kloge hoveder derude som kan komme med et forslag til hvad i alverden det kan skyldes.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
jonniboy
Gæst
19-05-2020 21:15

Rapporter til Admin
Holy crap. Det var en værre wall of text. Jeg har for cirka 5 uger siden købt et brugt Samsung RS21DGRS køleskab megabilligt da det ikke kølede ordentligt. Jeg satte det til et midlertidigt sted og ville lige bekræfte at fejlen var der. Jeg satte temperaturen til 4 grader og næste dag var der 4,5 grader i køleskabet, så det var jo perfekt. Jeg er forsigtig af natur, så jeg kørte med to køleskabe i cirka 3 uger inden jeg gav mit gamle køleskab væk til min søster. Jeg har nu flyttet køleskabet til køkkenet og efter jeg flyttede det, kan det ikke køle ordentligt. Det ligger på 10-12 grader uanset hvad jeg sætter det til... Det var koblet fra i cirka 20 minutter. Jeg er ikke specielt stærk i køleskabe, så jeg håber at der er nogen kloge hoveder derude som kan komme med et forslag til hvad i alverden det kan skyldes.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
CMJ
Juniorbruger
19-05-2020 22:21

Rapporter til Admin
Kan køleskabet komme af med varmen? Hvis ikke der kan cirkulere luft om bag køleskabet så kan det ikke køle ordentligt
--
#3
mr.hein
Elite Supporter
19-05-2020 22:56

Rapporter til Admin
er der køling i siden, og hvordan står det? det tyder på at #2 har en god pointe
--
Signed by me
#4
Corona
Semibruger
19-05-2020 23:12

Rapporter til Admin
Hvorfor køber man også lige et brugt køleskab, der ikke kan køle ordentligt? - Du har simpelthen betalt penge får at afhente et defekt køleskab hos en, bakse rundt med det, og bagefter køre det på lossepladsen?
--
#5
Netsat_99
Juniorbruger
19-05-2020 23:21

Rapporter til Admin
Bare hæld noget N2 på den....
--
#6
Sven Bent
Giga Nørd
20-05-2020 00:20

Rapporter til Admin
#4 Der er folk der kan lide at fikse ting @op var koelekbaet fuld unde din 3 uger test eller tomt er koeleskabet fyldt nu efter du har flyttet det i koekkenet Det er forskel paa at koele blot luft vs at koele solidt mad Maaskedet skal have lidt start hjalpe ig smide en spand isterninger derind til at hjalpe det koldt og saa haabe koeleskabet er staetl nok til blot at holde temperaturen
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#7
Devilduck
Ultrabruger
20-05-2020 00:53

Rapporter til Admin
tag stræmmen fra i tre timer, så skulle det virke igen. Efter flytning skal det altid stå i minimum 2 timer pga at gassen skal bundfælde
--

Opret svar til indlægget: Køleskab køler ikke ordentligt

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login