Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Superman spil uden superman

Af Supporter Aspirant Lowice | 25-05-2020 15:14 | 580 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Alle Som mange andre har jeg længe gået og ventet på et Superman spil der er værd at spille, men som med så meget andet, så er det ikke helt let for de forskellige udvikler at komme på en god ide til et spil hvor du mere eller mindre er udødelig og muskler ikke er et problem. Nu er der så endelig kommet et spil som er lavet af et 3 gutter, der giver der ide om hvordan man kunne lave et Superman spil og må indrømme at jeg er faldet helt for ideén. Spillet hedder UNDEFEATED. De skriver følgende på Steam: This game was planned and created by three students from Vantan Game Academy, Osaka. Vantan Game Academy is one of Japan’s prestigious schools focusing in the gaming industry. Every year it creates professionals in not only the game industry, but also anime, manga, voice acting and more. I kan finde spillet her https://store.steampowered.com[...]
--
#1
ToFFo
Guru
25-05-2020 15:27

Rapporter til Admin
Har det ikke været ude et års tid? Anyway, det er lidt primitivt, men nu er det jo også gratis og lavet af meget få mennesker. Så for en gratis time-killer er det ganske fint ja :D
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-05-2020 15:27
#2
Lowice
Supporter Aspirant
25-05-2020 15:34

Rapporter til Admin
#1 Jo det har været ude i noget tid men ikke mange kender til det. Ja det er primitivt men hele pointen med opslaget er bare at gøre folk opmærksom på at der er muligheder for at lave et godt Superman spil og det flere der henter det og spiller det, det mere omtale for det. Det kunne jo ende med at der kom et Superman spil ud af det :)
--
#3
ToFFo
Guru
25-05-2020 15:36

Rapporter til Admin
#2 - Ja præcis! Det er jo gratis for faen. Så det er helt sikkert "pengene" værd. Jeg havde også gerne betalt 20 euro. Der er mange dårligere titler som er dyrere end det. Har du prøvet Prototype spillene? De er MEGA fede. Det er som at blande Undefeated og GTA 5. Man er super powered mutant, som kan løbe på vægge, spidde civile, æde soldater, kaste med biler, rive soldater ud af helikoptere (i luften) og så sætte sig ind og flyve og pløkke. Jeg elsker de spil. Tror Prototype 1 og 2 kan købes billigt på Steam. De har lidt år på bagen, men det er fra dengang EA lavede gode spil.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-05-2020 15:36
#4
Lowice
Supporter Aspirant
25-05-2020 21:16

Rapporter til Admin
#3 Ja spillede både 1 og 2 :) Det var fede spil der sagtens kunne klare en omgang mere, selv her i 2020 og det vil kun være rart hvis der kom en 3'er men, det kan vi nok ikke forvente.
--
#5
jensjens
Gæst
26-05-2020 06:52

Rapporter til Admin
Så hedder det vel bare man?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Superman spil uden superman

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning