Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Affiliate marketing eller webshop

Af Gæst Hjemmesidemanden | 03-06-2020 13:39 | 251 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej jeg har før overvejet, at starte en webshop eller en affiliate marketing side. Det virker umiddelbart til at det er mere overskueligt med affiliate marketing da man kan have en del sider uden at man skal forholde sig til at svare på kundehenvendelser, reklamationer og lignende. Det er ikke noget jeg forventer at blive rig på, men et par tusinde ekstra om måneden, som supplement til SU og studiejob ville da være rart. Er det tiden værd i forhold til det arbejde man skal bruge på det? Jeg kan godt finde ud af at lave wordpress hjemmesider. Det er en del år siden jeg sidst rodede med hjemmesider men huskede det, som værende hyggeligt at rode med, så det kunne være hyggeligt med sådan et projekt. Er der nogen af jer der har webshop eller affiliate marketing sider, som har haft succes med det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Worldrazor
Monsterbruger
03-06-2020 13:48

Rapporter til Admin
Man laver jo ikke bare en hjemmeside og så puf, så har du 10.000 organiske besøgende om måneden. Dette gælder på begge dele. Det kræver en del arbejde at få succes. - ligesom med alt andet. For at lave en god Affiliate side, så skal du også være ret skarp til SEO, hvilket også gælder ved webshop. Medmindre du vil bruge penge på markedsføring? Anywho, det er ikke bare noget man lige gør. Det kræver en del arbejde, men det er også det værd. Synes jeg :)
--
I7-9700k | 2x16 GB Corsair Vengeance LPX | GTX 1080 Strix | MSI MPG Z390M |
#2
Jepperdepper
Ultra Supporter
03-06-2020 14:05

Rapporter til Admin
Som #1 skriver kræver det en del arbejde og ikke mindst tålmodighed. Begge dele tager tid. En webshop vil hurtigere kunne generere noget indtjening, men affiliate er, som du siger, mere overskueligt. Du kan bedre få det til at passe ind mellem studie, arbejde osv., hvor en webshop kræver mere tilgængelighed og ansvar fra din side. Hvis du vælger at lave affiliate, så please skriv om noget du ved noget om og brug noget energi på at lave reel rådgivende blogindlæg. Det er super irriterende som forbruger, der f.eks. intet ved om telte, at søge på "gode telte", og så er resultaterne på de første 7-8 sider ren affiliate der lige er til at lukke op og skide i. Jeg vil have råd fra en friluftsekspert der har sovet i 50 forskellige telte - ikke læse SEO-tekst. (Har ikke lige undersøgt det eksempel jeg nævner her, men jeg føler tit, når jeg skal finde råd om produktgrupper jeg intet aner om, så er det lutter SEO-sider der ikke giver reelle råd, men blot fortæller om de produkter og brands de har de bedste affiliate-aftaler med). Om affiliate er tiden værd? Ja - men på den lange bane. Du laver det nu, for at kunne begynde at høste frugter om et par år. Det betyder ikke, at du ikke kan få læsere og indtjening allerede det første år, men det vil være beskedent. Du skal op på søgeresultaterne før der sker noget, og det kræver tid.
--
Sidst redigeret 03-06-2020 14:06
#3
Senses
Elite Supporter
03-06-2020 14:07

Rapporter til Admin
Ideen du har er god, men det kræver så meget arbejde, penge og held. Jeg startede en webshop i 2016 hvor jeg de næste 3 år, nok lagde 2000 timer i det om året ved siden af et fuldtidsjob. Idag har det været det værd, men det er hårdt. Som #1 siger at få traffik er det sværeste uanset hvad du vælger, og at få organisk traffik koster penge og tager tid. Så hvis det er for at tjene ekstra i studietiden vil du tjene langt mere i netto, som avisomdeler eller ja noget i den stil. Du åbner ikke en webshop og har profit fra dag 1.
--
#4
Fc Junkies
Maxi Nørd
03-06-2020 14:13

Rapporter til Admin
De fleste affiliatesider forurenet desværre internettet så det er svært at finde hvad man søger...
--
Mvh Fc Junkies

Opret svar til indlægget: Affiliate marketing eller webshop

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning