Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Aflastende albue bind - klemt nerve

Af Mega Supporter bzRo | 04-06-2020 09:23 | 413 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej. Jeg døjer on/off med en klemt nerve i min albue der får mine hænder til at sove. Jeg trykaflaster på kontoret ved hjælp af en pude som jeg lægger armen/albuen på. Men nu har jeg fået nyt skrivebord, og puden passer ikke længere ordentligt til god sidestilling. Jeg søger derfor erfaringer med albuebind / aflastende bind, noget ala: https://bandageshoppen.dk[...] (hvor jeg kan se et enkelt review af at det ikke er rart at have på job i 8 timer, som er hvad jeg har brug for). Nogen der har erfaringer med nogle af disse albuebind, og kan anbefale et eller flere? //bzRo
--
#1
Mr. WoLF
Guru
04-06-2020 10:49

Rapporter til Admin
Når den kan bruges til sport så sidder den nok rigtig stramt på. Hvad med sådan en her der er nem at justere og tage af? https://bandageshoppen.dk[...]
--
#2
xEmineMx
Supporter Aspirant
04-06-2020 19:33

Rapporter til Admin
Jeg gætter på det er en del af din hånd som sover, nærmere betegnet lillefinger+ringfinger på den afficerede side. Dette eftersom der ved vedvarende tryk på albuen og anatomisk disposition kan forekomme en trykskade af ulnarisnerven. En trykaflastende bandage kan muligvis gøre en forskel, men ved de linkede modeller forestiller jeg mig at der fortsat vil være et vist tryk på albuen og kanalen hvori nerven forløber. Har du mulighed for, at afmontere armlæn på din stol og sænke dit bord således du ikke hviler albuen mod hverken bord eller stol? Eller på anden måde sørge for, at armen hænger mere frit? Eller at du i højere grad hviler på underarm, mens albue går fri? Hos nogle forværres symptomerne ved bøjet albue ved trykskade af nerven. Læs evt. patienthåndbogen om ulnarisneuropati: https://www.sundhed.dk[...] Er der tale om en anden nerve og symptomer fra andre områder end de nævnte, er ovenstående sandsynligvis mindre brugbart.
--
#3
NitroBlast
Guru
04-06-2020 19:55

Rapporter til Admin
Jeg kunne ikke forestille mig, at en forbinding af neopren var sagen. Neopren har en ekstrem høj isoleringsevne, og det må være rigtigt ubehageligt at gå med så længe! Nu kender jeg ikke din arbejdsstilling, men enten skal du ændre den, eller du skal have noget trykaflastende på bordet. Jeg har selv været følelsesløs i venstre hånd - værst i lillefinger - pga tryk på en nerve i albuen. Det kan tage pænt lang tid at komme sig over igen, men for mit vedkommende har en ændret arbejdsstilling løst problemet.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#5
php
Junior Supporter
07-06-2020 06:10

Rapporter til Admin
Jeg har haft samme problem og det hjalp med at lave noget træning hvor jeg bruger en dørribbe (strække skulder og ryg samt styrke musklerne med øvelser i ribben ) samt sørger for at undgår at hænge i mine skulder. Samt brug af hæve sænke bord til en god arbejdsstilling og skift af denne hvis jeg er der lang tid. Ps er ikke ergoterapeut.
--

Opret svar til indlægget: Aflastende albue bind - klemt nerve

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning