Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Svindler på DBA

Af Juniorbruger whynotplay | 06-07-2020 21:27 | 345 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg sad for sjov og kiggede efter svindlere på DBA. Jeg fandt personen her, som jeg er 99% sikker på er en svindler - https://www.dba.dk[...] Billedet i annoncen er taget fra et review her - https://www.trustedreviews.com[...] Personen har hverken nemid validering, navn, adresse eller noget andet info på sin bruger Jeg har så skrevet til personen og spurgt lidt ind til kortet og om det eventuelt kunne sendes. Han virker ikke til at have meget at rykke rundt med øverst, men jeg har nu fået et konto nummer jeg skal overføre penge til. Derfor sidder jeg og tænker om der er noget at gøre i forhold til at stoppe en svindler i opløbet ud fra hans konto oplysninger, eller er det helt håbløst når nu jeg ikke er blevet svindlet? Jeg har anmeldt annoncen på DBA som det første og jeg har også leget med tanken om at skrive til ham at jeg mistænker ham for svindel. Dog kan det jo gøre at han aldrig får en rigtig lærestreg hvis jeg bare skriver det til ham.
--
Sidst redigeret 06-07-2020 21:32
#1
whynotplay
Juniorbruger
06-07-2020 21:35

Rapporter til Admin
Nå, DBA er åbenbart lidt hurtigere til at fjerne en anmeldt annonce end jeg havde regnet med, den er i hvert fald væk nu. Men jeg vil stadig gerne høre om jeres tanker i forhold til hvad i havde gjort.
--
#2
DeeKay
Elite Nørd
06-07-2020 21:43

Rapporter til Admin
Der er desværre ikke meget andet at gøre end at anmelde annoncerne til dba.dk og håbe at de kan se at der er ting der stemmer overens med at der kan være tale om svindel. Nu har jeg ikke selv set annoncen, men en ting at gøre kunne være at referere hvortil billeder eventuelt er snuppet fra Og er der tale om en ny bruger, uden nem-ID validering og et mobilnummer der viser sig at være taletidskort, så taler det jo heller ikke ligefrem i annoncørens favør som værende troværdig.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#3
whynotplay
Juniorbruger
06-07-2020 21:46

Rapporter til Admin
#2 Ja jeg linkede også til der hvor billedet oprindeligt er fra i min anmeldelse. Jeg googlede det oplyste telefonnummer, der kom intet frem.
--
#4
vest-aalb-dk
Mega Nørd
06-07-2020 22:37

Rapporter til Admin
Jeg anmelder altid npr jeg falder over en suspekt annonce.
--
!AMD HAS RYZEN

Opret svar til indlægget: Svindler på DBA

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning