Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvilken uddannelse skal jeg vælge?

Af Gæst Gæsten | 30-07-2020 10:53 | 648 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg er i et kæmpe dilemma, jeg er kommet ind på begge uddannelser. Jeg blev færdig i juni måned med en serviceøkonom uddannelse, og søgte videre ind på IHM uddannelsen og er kommet ind. Men søgte også automationsteknolog uddannelsen, da den lød spændende og anerledes. Men kan ikke finde ud af hvad jeg skal vælge, og skal beslutte mig inden fredag. Så vil hører om i har gode råd, jeg har lavet følgende for og imod. IHM: Fordele: den ligger op ad serviceøkonom uddannelsen.Jeg kan arbejde med markedsføring og salg. Jeg kan få et arbejde indenfor turistbranchen.UlemperUsikker jobmulighederLigger 1 times kørsel væk fra min bolig. Var ikke mit førstevalgAutomationsteknolog FordeleJob garantiGod startslønFede jobmuligheder 30 minutters kørsel fra boligUlemper2 årig ( den anden er 1.5 ) Kan blive ensformige job Svært at arbejde sig op ad
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Hodja^
Nørd Aspirant
30-07-2020 12:33

Rapporter til Admin
Jeg stemmer for Automationsteknolog - det lyder som et spændende fag med gode fremtidsmuligheder. :) 2 år kontra 1½ må ikke veje tungt - siger det bare.
--
#2
JacobML
Mega Supporter
30-07-2020 13:34

Rapporter til Admin
#1 Hvorfor vil du gerne uddanne dig? Er det ikke primært for, at gøre dig bedst muligt rustet til fremtiden? Jeg kender ikke din uddannelse, men med ovenstående i hovedet er det ret til højrebenet (udfra din beskrivelse) hvad du skal vælge. Og #1 har fuldstændig ret. Det er kun 2 år, hvor du skal stramme ballerne.
--
"Beer is proof that god wants us to be happy" /Benjamin Franklin
--
Sidst redigeret 30-07-2020 13:35
#3
Marc3d
Gigabruger
30-07-2020 13:38

Rapporter til Admin
Automation er vejen frem. Godt valg.
--
#4
JesHem
Juniorbruger
30-07-2020 15:05

Rapporter til Admin
Jeg er uddannet elektriker og efterfølgende el installatør/stærkstrømstekniker og i dag arbejder jeg med process automation, og jobbet er absolut ikke ensformigt og der er massere af muligheder for at arbejde sig op ad! Jeg arbejder indenfor Pharma og her er opgaverne mange og såfremt du har et godt ry så følger der også en vis grad af job garanti selvom jeg helst ikke vil bruge ordet garanti! Hiv fat i mig, hvis du vil vide mere
--
#5
TheJ0ks
Supporter Aspirant
30-07-2020 15:58

Rapporter til Admin
#0 Jeg synes næsten jeg kan læse ud fra din beskrivelse af fordele og ulemper af begge uddannelser, hvilken en du helst vil. Det virker til du gerne vil prøve Automation. og 6 måneder fra eller til, er pisse ligegyldigt. Jeg har f.eks. fuldtidsarbejde og køre uddannelse ved siden af som varer 4 år også en master/ledelse efter på 2-3 år og der er mange som gør det på den måde! Så bare rolig du kan sagtens tage den :-) Held og lykke!
--

Opret svar til indlægget: Hvilken uddannelse skal jeg vælge?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning