Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Kunderådgiver - hvad indebærer det?

Af Gæst Kunderådgiver | 30-07-2020 14:50 | 836 visninger | 11 svar, hop til seneste
Ohøj i kabyssen Jeg har søgt en stilling som kunderådgiver hos Yousee. Men nu hvor en eventuel samtale kommer tættere på, er jeg blevet ret meget i tvivl om, hvad det egentlig indebærer, og om det er noget for mig. Jeg kommer til at sidde på et kontor, med en telefon i øret hele dagen. Men hvad indebærer det at være kunderådgiver? Er det bare et fancy ord for telefonsælger? Hvordan plejer arbejdstider at se ud? Håber der er nogen der ved noget :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
efilNET
Super Nørd
30-07-2020 15:05

Rapporter til Admin
Du har søgt jobbet, så lidt må du da vide om stillingen? Her er Copy Paste fra Yousee's jobopslag fra Jobindex. Er du vores nye kunderådgiver? Vi søger lige nu de allerbedste kunderådgivere til at yde support og kundeservice hos YouSee. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet. Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel. Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sørger for grundig træning og udvikling af dine kompetencer. I de første 4-6 uger af ansættelsen gennemfører du vores grunduddannelse og bliver lært op i vores systemer og produkter.
--
#2
filthat
Juniorbruger
30-07-2020 15:51

Rapporter til Admin
Det er bare en måde at få en almindeligt kundeservice job til at lyde bedre. Du kommer til at tale med en masse mennesker der er sure over deres regninger og så skal du prøve at sælge noget mere til dem. Yousee's kundeservice har åbent 8-17:30 ifølge deres hjemmeside så din arbejdstid vil være i den periode.
--
#3
Juletræet
Maxibruger
30-07-2020 16:29

Rapporter til Admin
Kender flere der har siddet i den stilling. Du skal højst sandsynligt få sure kunder glade igen,ved at give rabat/gratis Abb. I nogle måneder.
--
#4
Lars Sørensen
Juniorbruger
31-07-2020 10:09

Rapporter til Admin
Har en god ven som plejede at arbejde i deres kundeservice, og jeg tænker næsten det er det samme du kommer til at lave. De vil gerne have dig til at sælge vedkommende der ringer ind, mere end de allerede har, men som jeg forstod det, var det vigtigste selvfølgelig at hjælpe dem med deres problemer. Som #3 skriver, så er det ikke unormalt at man giver abonnement gratis i en periode, for at gøre folk glade igen, og for at sikre at de forbliver kunder.
--
https://www.mifare.net[...] - https://www.mojomarketplace.com[...]
#5
Jdr20
Nørd Aspirant
31-07-2020 17:49

Rapporter til Admin
Kort svar. Lad være. Arbejder der ikke selv men har en tæt på der gør. Ulemper: Skod arbejdstider. Som i virkelig. Og meget forskellige. Samt arbejde hver 3. weekend lørdag og søndag. Lønnen er vel ok. Det er jo subjektivt. Du får rigtig meget skæld ud, pga ting du ingen kontrol har over. Det er virkelig hårdt. Du sidder ned hele dagen og skal snakke i telefon (negativt i mine øjne). Meget korte pauser. Og du bliver målt i hoved og ... Og skal præstere. Du skal sælge til folk der måske er pænt trætte af YouSee i forvejen. Og ringer ind i en helt anden sammenhæng. Det er bestemt ikke for alle. Lyder ekstremt låst i forhold til hvilken service du kan give, og hvilken du må. Fordele: Du sidder i en gruppe med en masse andre og der er et godt sammenhold. Også udenfor arbejdstiden. (Kommer selvfølgelig an på hvor du skal være) Du kan få YouSee produkter billigt/gratis. Der er sikkert flere. Men hører mest om det negative ved det.
--
#6
Jim Night
Guru
31-07-2020 20:05

Rapporter til Admin
#5 Hvad betyder det når du skriver at lønnen er ok? 120,- i timen?
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#7
ToFFo
Guru
31-07-2020 20:17

Rapporter til Admin
#6 - Forestiller mig lønnen varierer efter hvor godt man (eller ens team) klarer sig på de målsætninger der er. Altså en form for bonusordning vil helt sikkert eksistere. Hvor man bliver målt på en masse parametre. Forestiller mig lønnen er på 22.000 til 23.000kr om måneden før skat. Bonus kan være for: At holde opkalds varighed under 30 sekunder i gennemsnit. At overtale folk der har trykket sig igennem for at opsige, til at blive. At sælge og opsælge. At have 8+ point på 1-10 skala i kundetilfredshed. At tage X antal opkald om dagen ...og så videre. Det bliver helt sikkert lort. Men hvis man virkelig har brug for et arbejde, så må man jo tage hvad man kan få.
--
- Indsæt signatur -
#8
Jdr20
Nørd Aspirant
31-07-2020 20:19

Rapporter til Admin
#7 Spot on Chris.
--
#9
Jim Night
Guru
31-07-2020 20:21

Rapporter til Admin
#7 22k er en hæderlig løn for ufaglært, men bestemt ikke god!
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#10
Comicsdk
Semi Supporter
31-07-2020 20:23

Rapporter til Admin
Hvis du er vant til forummet på HOL, kan du sagtens klare et telefonsælgerjob et par måneder til du finder et rigtigt arbejde.
--
Random dude on a random forum
#11
Juletræet
Maxibruger
01-08-2020 00:40

Rapporter til Admin
#10 Haha good one..
--

Opret svar til indlægget: Kunderådgiver - hvad indebærer det?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning