Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Råd og vejledning til maskinmesteruddannelsen

Af Ny på siden ChristianJ7 | 01-08-2020 15:32 | 366 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hejsa allesammen! I sidste uge fik jeg besked om at jeg er kommet ind på maskinmesteruddannelsen, hvilket er en utrolig glæde. Det er snart 5.år siden jeg gik på gymnasiet og føler mig lidt rusten, men jeg er klar på en udfordring. Min baggrund er som sagt gymnasiet og efterfølgende 4,5 års arbejde som produktionsmedarbejder, hvor jeg var ansat som ufaglært. Jeg starter uddannelsen med værkstedsforløbet, og jeg har tænkt meget over om der er noget jeg kan gøre for at forberede mig på uddannelsen. Ville høre om der er nogen herinde der har gået på maskinmesteruddannelsen og om i har noget viden som i ville ønske i vidste før i startede. F.eks er der noget matematik man skal fokusere mere på end som noget andet? På forhånd tak for jeres viden og input. :)
--
#1
Kratzen
Supporter Aspirant
01-08-2020 15:38

Rapporter til Admin
Tillykke med optaget på uddannelsen. Jeg er ikke selv maskinmester, så ved ikke meget om studiet. Dog dukker der jævnligt tråde op angående maskinmesterstudiet. Mens du venter på svar i din tråd kunne der måske være interessant læsning i de andre tråde. Bare søg på maskinmester i søgefeltet øverst til højre.
--
#2
bonde71
Monsterbruger
01-08-2020 22:38

Rapporter til Admin
Jeg blev færdig med maskinmesteren for et år siden. Mit råd vil være, at have en ordentlig bærbar klar, som du ved kan holde igennem hele studiet. Dernæst, alt efter hvilken skole du starter på, så er det værd at snuse til MathCad, så man har en smule styr på nogle af funktionerne Men fordi du starter på værkstedsskolen, så har du fint med tid til at snakke med dine studiekammerater, og få styr på eventuelle ting der måtte dukke op.
--
#3
R4p70r
Monster Supporter
01-08-2020 23:34

Rapporter til Admin
Blev færdig for 1,5 år siden og gik som ufaglært i cirka 10 år inden jeg startede på maskinmesteruddannelsen. Følg godt med i el, det kommer til gode til den endelige eksamen. Forsøg at "netværke" lidt med dine klassekammerater, det kan komme til gode senere. Tænk over hvilken praktik du vil i, gerne noget hvor du kan bruge erfaringen efter uddannelse (vigtigere end lønnet praktik) Værkstedsskolen er pisse hyggelig og sjovt hvis man kan lide at lave noget med hænderne. Mht. software af forskellige art, smid en masse timer i fritiden og prøv at være en skridt foran de andre, gælder mathcad, inventor, word, excel, onenote osv.
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#4
Allan
Gæst
02-08-2020 13:42

Rapporter til Admin
Hej, Du skal overveje om det er det rette for dig, da de maskinmestre som kommer uden en erhvervsuddannelse, bliver sat sidst i køen. Arbejder selv i en virksomhed med masser af maskinmestre og kan se at de med gymnasie baggrund bliver sorteret fra.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Råd og vejledning til maskinmesteruddannelsen

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning