Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Billigste måde at importere dyrere ting fra Kina

Af Junior Supporter Razzia | 11-08-2020 23:27 | 771 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg kigger på en ny "original" autoradio til min fars bil, så den får Carplay og Android Auto. Grundlæggende set beholder man den originale skærm, men computeren bag skiftes til en ny version. I Kina (AliExpress) koster den 1611 kr, og jeg kan vælge mellem flere forskellige typer fragt - EMS, China Post, DHL, FedEx og UPS. Der er lidt forskellige priser, men ved I om nogle af dem har har betalt told og moms på forhånd? Jeg vil naturligvis gerne betale så lidt som muligt, og ønsker ikke at betale de 160 kr i gebyr til Post Nord.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
11-08-2020 23:53

Rapporter til Admin
DHL har en terminal med så man kan betale omkostning med kort, ved ikke hvad de tager for det. Hvis du kan finde samme hos miniinthebox så kan du lave forsikring mod ekstra udgifter
--
#2
Inderhaten
Junior Supporter
12-08-2020 06:44

Rapporter til Admin
Der vil altid komme told og moms oveni den pris du ser derinde. Nogen gange på Ali kan du være heldig at vælge at få det sendt fra et land indenfor eu.
--
--- 9700k @5,2--- Strix RTX 2080 ---
#3
saiot
Junior Supporter
12-08-2020 07:16

Rapporter til Admin
0# nu har jeg ikke forstand på hvad det koster den slags i Danmark. Men tænker bare du skal huske hvis det går i stykker vil jeg ikke forvente af der var meget hjælp af hente, der er vi beskøtet noget beder i EU og når du er alm køber. Noget andet er også sikkerhed med EL ting det er så måske bare mig men jeg ville aldrig købe no name electronic sådan et sted men det ved jeg godt folk ser forskellige på
--
#4
Ninja777
Junior Supporter
12-08-2020 07:28

Rapporter til Admin
Du kan på Aliexpress vælge, at søge på varer der bliver sendt fra f.eks. spanien, tyskland og polen, så er der ingen told+moms+gebyrer på. Alternativt findes der sider som Gearbest.com, Banggood.com, Geekbuying.com, som alle har europæiske varehuse, men om de lige har det du leder efter ved jeg ikke.
--
#5
SimonFRB
Gigabruger
12-08-2020 08:34

Rapporter til Admin
Aldrig køb noget fra MiniInTheBox: https://www.infosecurity-magazine.com[...]
--

Opret svar til indlægget: Billigste måde at importere dyrere ting fra Kina

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning