Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Krydslaser anbefal

Af Giga Supporter toebs | 27-09-2020 09:01 | 399 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, jeg skal bruge en krydslaser til indendørsbrug. Opsætning af hylder, bygge skab og lign. Jeg synes egentligt at nogle af bosch grønne modeller ser ok ud på de features de har, dog er jeg skeptisk over for deres grønne linje, men det kan jo godt være at det er fint til en laser? Mit andet værktøj er primært Milwaukee M12 og M18 og så lidt blå bosch. Ifht. hvis det skal være noget hvor batterier kan genbruges. Ellers skal det være noget hvor man kan smække AA eller AAA batterier i Nogle gode råd?
--
#1
math566b
Juniorbruger
27-09-2020 09:08

Rapporter til Admin
Hvad med at tage f.eks i bauhaus og så kigge efter både bosch og milwaukee? Så se dem i virkeligheden?
--
#2
Wing Man
Super Nørd
27-09-2020 15:09

Rapporter til Admin
Bosch grønne serie er super fin til hjemme brug. Du får ikke slidt den i stykker. Laseren måtte godt være lidt kraftigere hvis den skal bruges med solen direkte på, men ellers er den fin.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#3
toebs
Giga Supporter
27-09-2020 16:25

Rapporter til Admin
#2 tak, tror også det ender med sådan en. En af de modeller som også kan skyde linjer på loft/gulv samtidigt ned et kryds på væggen
--
#4
McFrede
Mega Supporter
27-09-2020 20:57

Rapporter til Admin
Til det brug du beskriver finder du vist bare én du synes om og som falder inden for dit budget. Det vil selvfølgelig være en fordel at holde sig til noget der bruger samme batterier som resten af dit værktøj, men den grønne serie fra Bosch burde være alt rigeligt til dit behov og måske bruger den endda stadig AA batterier. Mange producenter er ved at gå over til grønne lasere i stedet for røde da de skulle være lettere at se. Hvis du en dag får større behov kan du altid opgradere. Jerg startede med en grøn bosch og har nu en Geo Fennel kryds-laser (grøn) da jeg har sat hus i stand.
--

Opret svar til indlægget: Krydslaser anbefal

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning