Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Streaming iPad til TV

Af Juniorbruger SimonOlsen8000 | 06-10-2020 17:14 | 328 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej hol, Jeg ved ikke meget om TV og iPad, men jeg har nogle venner af familien som fik købt et Philips TV i Elgiganten, med lovning på, at de ville kunne streame direkte på iPad til TVet uden app eller lignende, via. Dupler skærm, må det være. Det virkede ikke, og jeg var selv derude og prøve. Jeg ved ikke meget, men det der ville jeg fandme vide, hvis det var. De tog ud til Elgiganten igen, og sælgeren anede så heller ikke selv, hvordan man gjorde, på trods af lovning på, at det kunne man sagtens. Det var derfor de købte det, for at slippe for Chromecast. De blev anbefalet af en Samsung-sælger, at downloade/købe appen Miracast, men den har da fået pis og papir anmeldelser, og kunne allerede se, at det ville jeg aldrig kunne guide dem igennem at få måske til at virke. Mit spørgsmål er: Kender i nogen apps eller et fjernsyn, som faktisk KAN det, som sælgeren lovede? Jeg har bedt dem om bare at sætte deres gamle Chromecast til, for at de kan benytte streaming indtil videre. Mvh
--
#1
SteffE
Semi Nørd
06-10-2020 17:41

Rapporter til Admin
Skal lige forstå.... Hvorfor dublikere skærmen? Det giver betydelig kvalitetstab og kan endda hakke noget så grueligt. Det er kun til hurtig fremvisning. Muligheder der er bedre til film, musik, tv, serier: 1) Man caster indholdet, dvs. at tvet henter indholdet direkte ala chromecast 2) Benytter de indbyggede apps i tvet 3) Benytter apple tv, google chrome med google tv, nvidea shield eller lignende. 4) Udover det, så skriver mit LG tv faktisk at apple enheder kan dublikere skærmen - jeg har dog ikke fået det til at virke.
--
#2
SimonOlsen8000
Juniorbruger
06-10-2020 17:48

Rapporter til Admin
#1 - Det må du spørge sælgeren om, fordi jeg har selv et LG, hvor jeg kan gøre det via. youtube appen på min PC, men det sejler fuldstændig, i forhold til, hvis jeg smider det med Chromecast. Jeg har gjort det som du nævner i punkt 4., men de købte det her TV, fordi de ville kunne gøre det uden Chromecast da sælgeren da, at det kunne man. Nu er de alligevel nødt til at benytte deres Chromecast på deres nye TV, samt købe ny Chromecast, til andet TV. Godt salg for sælgeren alt andet lige - Chromecast og TV :-) Jeg har ikke mulighed for at hjælpe med med indbyggede apps - det er fordi, de vil caste fra f.eks. dr.dk på deres TV, men gerne ved at bare caste det direkte på deres iPad. Det er mest for, at det var enkelt og smart for dem. Så jeg går ud fra, at sælgeren har lovet lidt for meget?
--
#3
Sir_Krogh
Elitebruger
06-10-2020 18:38

Rapporter til Admin
Jeg har et Philips 55" OLEDTV 55POS9002 med indbygget chromecast og caster direkte fra apps på ipad eller iphone til tv'et. Easy peasy. Så tjek først om tv'et har indbygget chromecast og hvis det har - så prøv at opdatere softwaren i tv'et. Derefter skal du ind i en streaming app og så trykkes blot på chromecast "ikonet" når streamen kører..
--
#4
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
06-10-2020 18:54

Rapporter til Admin
Et modelnummer på fjernsynet kunne være en god start. Nogle modeller har indbygget cc, som #3 nævner, med et modelnummer kan vi finde ud af om der er indbygget cc.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#5
SimonOlsen8000
Juniorbruger
06-10-2020 19:07

Rapporter til Admin
#3 - 4 - Glemte model nr. https://www.elgiganten.dk[...] Det er dette TV fra Philips. Kan se de har noget som hedder Saphi Smart TV, men det er jo ikke det. Det er bare hurtig adgang til Netflix osv. Burde der ikke stå klokkeklart, at der er indbygget CC?
--

Opret svar til indlægget: Streaming iPad til TV

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login