Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Banggood troværdig??

Af Elitebruger Mattti | 07-10-2020 17:34 | 1632 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej derude.. Damen kunne godt tænke sig et nyt tørrestativ.. Og vi har fundet dette: https://www.banggood.com[...] Men kan man stole på siden?? Nogen der har erfaring med siden? Tak!
--
#1
fresser2
Supporter Aspirant
07-10-2020 17:38

Rapporter til Admin
Jeg har bestilt rigtig rigtig mange gange igennem banggood. De leverer altid er min erfaring, MEN der er nogle ting at overveje, som: - Regn med ekstremt dårlig kundeservice hvis der er nogen som helst form for problemer: vildledende reklame, fragtskader osv. (Hvis du vil have bedre beskyttelse som køber, så anvend fx ebay, meget af det der er på banggood sælges også på ebay.) - Vær obs på at meget af det de sælger ikke nødvendigvis følger EU lovgivning for salg i EU, fx med tungmetaller, kemikalier osv. Jeg handler ikke selv med dem mere. Jeg havde/har diy-race-drones som hobby, og havde i hvert fald brugt 8-10k på deres hjemmeside. Dog købte jeg så en relativ dyr ting derinde der var ødelagt i fragt. (Meget mangelfuld indpakning), og deres kundeservice straight up refused at gøre noget som helst. - Og jeg gider ikke snydes to gange, så nu foregår det primært over ebay eller andre sider, hvis jeg mangler noget jeg ikke kan finde indenfor EU.
--
Sidst redigeret 07-10-2020 17:40
#2
dinity
Maxibruger
08-10-2020 00:30

Rapporter til Admin
Stod selv lige præcis med samme spørgsmål som Matti Så tak for det gode svar, virkelig brugbart. !!! Jeg tager chancen, da jeg er på udkig efter et open air case til min pc. Og syntes simpelt hen det er umuligt at finde nogle til en rolig pris. Har svært ved bare at finde en test bench. Forstår simpelt hen ikke hvordan de kan være dyrrer end en almindelig case. Anyways beklager min rant heh.
--
Bruises are temporary, but gold medals last forever. Keep Fighting.
#3
Ninja777
Junior Supporter
08-10-2020 09:51

Rapporter til Admin
Lige en +1 til Banggood. Har haft købt en del derinde fra (dog ikke helt 10k, men måske 5k) :) Det eneste jeg har haft et problem med, er et actioncam, der gik i stykker. De havde kun Warranty på 1 år, og den var desværre løbet ud. Tough luck. Køber gerne ting, fra deres EU-warehouse. Kan også anbefale Gearbest.com og Geekbuying.com. :)
--
#4
KristianSlot
Mega Nørd
08-10-2020 10:15

Rapporter til Admin
Jeg har selv handlet et par gange hos Banggood og jeg har nogenlunde samme erfaringer som 1#. Jeg ville anbefale dig at handle på Amazon.de eller Amazon.co.uk frem for Ebay. Selvom tingene oftest er dyrere, så er der, IMO, en lang række fordele: - Mulighed for ændringer i ordre - Gratis fragt - Livechat og god support/kundeservice - 2 års garanti (jeg har i hvert fald endnu ikke mødt en kundeservice-repræsentant, som nægtede at give pengene retur) Jeg har, rundt regnet, bestilt for ca. 3000 euro gennem de sidste 3 år. Jeg har, ud af flere RMA-sager, haft 0 problemer. Step 1: Åbn 24/7 livechat Step 2: Skriv at dit produkt er i stykker og du ønsker at benytte garantien Step 3: Få tilsendt label og afsend på deres regning Step 4: Få pengene tilbage efter 5-7 hverdage.
--
#5
GumpDK
Elite Supporter
08-10-2020 10:29

Rapporter til Admin
Bare husk at hvis der sendes fra et sted uden for EU, så risikerer du at der kommer told + moms + gebyr på, så længe prisen er over 80 kr...
--
#6
Jacobth
Mega Supporter
08-10-2020 21:10

Rapporter til Admin
Jeg har købt et par ting, og for nyligt en poco f2 pro :) Altid ganske fornuftigt
--
#7
ErazerT
Supporter Aspirant
08-10-2020 22:48

Rapporter til Admin
Gearbest, Geekbuying osv. Har i mine erfaringer altid haft UTROLIG god kundeservice, bedre end danske, Banggood har jeg handlet hos 2 gange og har været i kontakt med deres kundeservice 1 gang. Virkelig gode til at hjælpe. Vil dog sige Gearbest er 100 gange bedre. Men de er på niveau med danske eller bedre.
--
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Opret svar til indlægget: Banggood troværdig??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login