Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Postnord retur pakke sendt med Bring??

Af Ny på siden Mogens L | 14-10-2020 20:06 | 533 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej. Jeg afleverede en returpakke til proshop nede i en pakkeshop her i søndags da jeg havde fortrudt et køb af en ny bærbar. sagen er at den skulle have været sendt med Postnord, men at den i stedet blev sendt med Bring. Pigen der stod i kassen virkede pænt blank( måske ny på job) så hun har jo nok lavet en fejl. Hun sagde også at hun ville sende en kvittering, men det skete aldrig. Jeg kan se at pakken er registeret inde på Bring - Track and Trace, men kun som modtaget. Og inde på Postnord står der at de venter på pakken.. Jeg har tænkt mig at ringe til bring i morgen og høre hvad de kan gøre, men ville høre nogle af jer hvordan jeg står og om jeg er lidt ude og skide? :/
--
#1
ToFFo
Guru
14-10-2020 20:10

Rapporter til Admin
Det er lidt tilfædigt om de gør det ene eller det andet. Enten sender Bring den tilbage til pakkeshoppen, eller også bliver den bare sorteret og overtaget af PostNord på et senere tidspunkt. Det er i hvert fald hvad jeg har oplevet.
--
- Indsæt signatur -
#2
Mogens L
Ny på siden
14-10-2020 20:18

Rapporter til Admin
#1 Tak for svar. Så må jeg bare krydse fingre for at det sker inden de 14 dage og fortrydelsesretten udløber. Det trist men hvad kan man gøre :)
--
#3
Murphs
Ny på siden
14-10-2020 20:21

Rapporter til Admin
Til en anden gang. Er der ikke nogen pakkebokse nær hvor du bor? Man kan købe porto online, køre ned til pakkeboksen printe label og smide den i hvis der nogen ledig bokse ellers er det bare tage den med op op på posthuset og smide i burene.
--
[email protected] | Z390-i STRIX | 2060 STRIX [email protected]
#4
Mogens L
Ny på siden
14-10-2020 20:30

Rapporter til Admin
#3 Jo jeg var der nede i dag og de sagde at jeg bare skulle bruge Postnord pakke-boksen der stod lige rundt om hjørnet. Det vidste jeg bare ikke i søndags og pigen hun vidste jo heller ikke noget som helst, så hun scannede den bare ind som en Bring pakke :) Men jeg købte en pakkelabel igennem Proshop som jeg så bare skulle printe og klistre på retur pakken. Der står Postnord med stort sort skrift så hvad hun har kigget på ved jeg ikke.
--

Opret svar til indlægget: Postnord retur pakke sendt med Bring??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning