Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Uddannelse

Af Ultrabruger MikeLoyche | 22-10-2020 14:06 | 642 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey! Er der nogle automationsteknologer derude et sted? Eller ved du noget om uddannelsen og jobmulighederne efter og måske skyde mig i en retning ift. løn? Grunden til jeg spørger, det er fordi, at uddannelsen er relativ ny, hvilket gør det lidt sværere at finde skriv om det på nettet. Hilsen Mike
--
#1
Allan_A
Megabruger
22-10-2020 14:36

Rapporter til Admin
Nyeste ledighedstal pt viser, at dimittender fra automationsteknologuddannelsen på landsplan har en gennemsnitlig ledighedsgrad på 3,3% i 4. - 7. kvartal efter afsluttet uddannelse, hvilket er rigtig fint nærmest lige meget hvad man sammenligner med. Mht. lønniveau er landsgennemsnittet ifølge uddannelseszoom typisk i niveauet 34.500 til 45.100 kr ti år efter afsluttet uddannelse. Jeg skal ikke kunne sige noget om typiske lønninger i første job, men jeg forestiller mig, at de er ret anstændige ift. at det er en 2-årig uddannelse. Jeg ved ikke noget om uddannelsen derudover, så jeg kan desværre ikke sige mere. Jeg arbejder bare selv med statistikkerne for uddannelsestypen.
--
#2
Duckman
Giga Nørd
22-10-2020 15:39

Rapporter til Admin
Jeg arbejder selv i automationsbranchen. Min erfaring siger mig at der er udmærkede jobmuligheder. Jeg er selv ingeniør, og automationsteknologer får typisk ikke det job jeg har, men man får bestemt adgang til gode og spændende jobs, og lønnen skulle også være rigtigt fornuftig. Alt i alt, så er det nok i den absolut bedste ende, når vi snakker jobmuligheder og løn, og en kort videregående uddannelse.
--
Whatever
#3
Claus O
Semibruger
22-10-2020 17:15

Rapporter til Admin
Automationsteknologer er så godt som sikret job hos Novo Nordisk, om man så vil arbejde der, er en anden sag ;-
--
#4
MikeLoyche
Ultrabruger
23-10-2020 11:52

Rapporter til Admin
Mange tak for jeres input!
--

Opret svar til indlægget: Uddannelse

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login