Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Forsamlingsforbud og polit. demons. Op og ned?

Af Elitebruger Isaac R. | 26-10-2020 11:08 | 534 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej. Har undret mig i et stykke tid. Der er ditten og datten restriktion og forbud og begrænsning. SAMTIDIG så husker jeg at der var en STOR demonstrationer for en del måneder tilbage, kaldet en politisk demonstration og der kunne man åbenbart godt få lov til at samles tusindvis sammen uden restriktioner. Det er en gammel lov kaldet grundloven(som vist langt fra er tidssvarende mere), som både sikrer os en masse rettigheder, samtidig er ret utidssvarende. Okay så spekulerer jeg, bare for at putte virkeligheden i et lille perspektiv i denne her vanvittige tid: Hvad kan kaldes politisk demonstration? SKAL man anmelde det og skal det godkendes? Skal det være et opstillet parti, kan alle demonstrationer kaldes politiske? Kan alle fester og forsamlinger ikke bare kaldes politiske demonstrationer teknisk set, og så er regeringens tiltag værdiløse? Minder lidt om maskepåbuddet diverse steder, det kan åbenbart også omgås "bare" man har vejrtrækningsmæssige problemer, og det skal åbenbart heller ikke dokumenteres, så det kan alle vel påberåbe sig?
--
#1
ToFFo
Guru
26-10-2020 11:17

Rapporter til Admin
Jeg tænker det er som det plejer at være. Ingen regler uden undtagelser. Forsamlingsforbud siger max 10 personer. Begravelser siger max 50 personer. (udendørs) Så hvis man endelig skal holde en fest med mere end 10 personer, bliver det bare til gravøl i stedet for drinks, og kisten bliver fuld af bajer. Jeg forestiller mig det er det samme for demonstrationer. Der skal nok være en måde at snige sig udenom reglerne på. Ligesom med hele BLM perioden, som virker til at være glemt allerede, som forventet. Men vil da antage det skal godkendes.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 26-10-2020 11:18
#2
Xponic
Mega Supporter
26-10-2020 13:21

Rapporter til Admin
Forbud mod større forsamlinger etc... er en midlertidig lov som blir ophævet d.1 marts 2021 https://www.ft.dk[...] Ellers kommer den til at stride mod grundloven skulle jeg mene.
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! No Gods No Masters My Time Has Come.
#3
Isaac R.
Elitebruger
26-10-2020 13:25

Rapporter til Admin
Ja det der med at snige sig uden om reglerne det er sgu temmeligt skummelt. På den ene side så "gider" jeg ikke at regeringer skal udvide deres magtbeføjelser og bestemme og bestemme mere og mere. På den anden side så "gider" jeg heller ikke rigtigt at man kan omgå diverse tiltage og restriktioner bare ved at kalde det et eller andet.
--
#4
Chr4030
Mega Supporter
26-10-2020 13:42

Rapporter til Admin
Jeg kan se at regeringens retorik har virket. Du må godt samles mere end 10 personer i dit private hjem. Så hvis du vil holde en fest for 100 mennesker i dit private hjem, så kan de ikke forhindre dig i det. Desuden er grundloven en fantastisk lov. Den sikrer vores rettigheder, og gør det ekstremt svært for regeringen at begå overgreb mod befolkningen. Selvom det nogle gange virker som om de gør hvad de kan for at omgå grundloven, for at udøve deres magt.
--
#5
Rolf
Ultra Supporter
26-10-2020 13:48

Rapporter til Admin
Selvfølgelig skal en demonstration anmeldes og godkendes. Jeg fatter ikke, at man kan spørge om den slags, uden at have lavet et minimum af forarbejde selv.
--

Opret svar til indlægget: Forsamlingsforbud og polit. demons. Op og ned?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login