Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Dagens pressemøde, hvad tænker i

Af Gæst Kokken | 05-11-2020 20:58 | 901 visninger | 19 svar, hop til seneste
Så var der nyt pressemøde her til aften, en masse info, en mase undring, en masse dumme spørgsmål (når man høre ekstrabladets fremsendte stille spørgsmål, så forstår man jo næsten den orange trold fra Amerikas blacklisting af visse jounalister i det hvide hus, ) Men jeg står sgu bange tilbage, en kraftig opfordring batter ikke en skid her i Nordjylland. Jeg er køkkenchef og har allerede fået beskeden om jeg ikke bliver hjemsendt, en af mine kokke kommer fra brønderslev, denne person er også allerede kaldt på arbejde. Min nabo som er kørelærer er kaldt på arbejde, hans kone der arbejder som skosælger - hun skal også møde og en fælles bekendt vi har, som er urmekaniker ved en guldsmed, er sjovt nok også kaldt på arbejde. Alle vi omtalte personer i overstående tekst bor i en af de 7 pågældende kommuner men arbejder i Aalborg. Jeg håber jeg tager fejl, men er næsten overbevist om vi kommer til at se forøget smitte nu, for ingen af de private virksomheder kommer til at hjemsende medarbejder, money talks, specielt i det Nordjyske. Men hvad tror i der kommer til at ske?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mig
Gæst
05-11-2020 21:12

Rapporter til Admin
Mon der bliver mere eller mindre sort arbejde de næste 4 uger i Nordjylland?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Kokken
Gæst
05-11-2020 21:18

Rapporter til Admin
.....Af åbenlyse grunde så tror jeg du har helt ret, der bliver enten mere eller mindre sort arbejde.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
TwinX
Monsterbruger
05-11-2020 21:24

Rapporter til Admin
Its the age of aquariuos.... vi er på vej ind i en ny tidsalder og det kommer ikke til at gå stille af sig. Når det lige omlidt går op for folk at ingen vacciner vil virke, ( det er endnu aldrig lykkedes at lave funktionelle vacciner imod sygdomme der smitte både mennesker og dyr); når det lige omlidt går løs med voldsom borgerkrig i usa og verdensøkonomien knækker i en grad så krakket i slut tyverne ligner en en joke; når kina ser sit snit og indlemmer taiwan, hongkong m.fl. i deres repuplik; når atommagterne i afmagt svare igen med atomvåben, når nordpolen om under ti år er isfri og temperaturstiningerne som sidste års 55 grader plus i europa er hverdag og accelere yderligere og høsten slår fejl i det meste af verden og sulten melder sig.... Tjaaa, det er ikke kun nordjydernes behov og drifter der ikke kan undertrykkes med sund fornuft, det er os alle. Vi er bare så "heldige" at vi højst sandsynligt kommer til at opleve en temmelig voldsom overgang, som i fremtiden vil blive beskrevet som enden på en tidsalder.
--
#4
waskustobaskus
Semi Nørd
05-11-2020 21:31

Rapporter til Admin
Jeg tænker at en del får fri.
--
#5
Comicsdk
Super Supporter
05-11-2020 21:36

Rapporter til Admin
Det skal nok gå alt sammen. Der kommer nye grafikkort fra AMD lige straks. De skulle iflg. rygterne være hurtigere end de forrige.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#6
SBargisen
Ultra Supporter
05-11-2020 21:42

Rapporter til Admin
#5 Hvis de kan skaffes. :D
--
www.OGaming.dk[...] - De bedste priser på gamer pc'er
#7
V3nu1
Semi Supporter
05-11-2020 21:44

Rapporter til Admin
1# + 2 #Forsvaret er ved at hive over 1000 tidligere værnepligtige ind for at udryde mink. I forsvaret har man også man indført M vagt på skemaet M=Minkudrydelse
--
Sidst redigeret 05-11-2020 21:44
#8
Comicsdk
Super Supporter
05-11-2020 21:53

Rapporter til Admin
Jeg købte 300 mink inden Covid-19 muterede og har holdt dem i karantæne siden, så når de har ryddet Nordjylland for pelsdyr, kan I godt holde skarpt øje med køb og salgssektionen, der bliver rift om skidtet.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#9
Dragonheart
Guru
05-11-2020 21:56

Rapporter til Admin
#1 & 2 Er det meste arbejde i Jylland ikke sort(ulovligt) i første omgang ?.. Joke aside Sådan en virus kan ikke stoppes - altså den nye mutation - sådan er det empiriske grundlag med alle vira. Og vi kommer nok til at kæmpe længe med ar "flade kurven ud" her også.
--
#10
Lars
Ultra Nørd
05-11-2020 22:05

Rapporter til Admin
Vi skal vel bare have os alle smittet så vi alle kan blive immune. Det er vor tids nye influenza. Vi kan lige så godt vende os til den. Jeg tager gerne covid-19 / 20 og snart 21 eller what ever den kommer til at hedde med hornene. Er der en her der kan nyse mig i hovedet, så det kan overstås? Den her Covid19v5 smitter helt vildt, men hvor dødelig eller skadelig er den sammenlignet med en slem influenza virus? Ikke ret meget så vidt jeg har fået oplyst.
--
Status på B/W-listen: 2+/0-
--
Sidst redigeret 05-11-2020 22:11
#11
ZulfoDK
Maxi Supporter
05-11-2020 22:14

Rapporter til Admin
#10 Du bliver ikke immun ved at få Corona - du kan godt smittes flere gange....
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#12
-Henrik-
Ultrabruger
05-11-2020 22:19

Rapporter til Admin
#7 Og når de er færdige med minkene, går de i gang med de smittede i Nordjylland :)
--
#13
olna
Bruger
05-11-2020 22:19

Rapporter til Admin
Er der nogen der har fået lov til at pelse dem? Jeg undrer mig over at jeg så mink der kom i savsmulds tromle og på hylder. Der er meget lille chance for at vi får stoppet den nye gætter jeg på.
--
#14
InFerNo
Guru
05-11-2020 22:21

Rapporter til Admin
Du skriver at en kraftig opfordring ikke batter... Og det ved regeringen måske godt. Men problemet er at det er det eneste de kan gøre. De kan ikke forbyde folk at bevæge sig rundt i samfundet, da vi er beskyttet af grundloven på det punkt.. Selvom de rigtig gerne vil have folk til at blive hvor de er, så kan de ikke lovgive omkring det. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl dog.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#15
Dragonheart
Guru
05-11-2020 22:38

Rapporter til Admin
#14 Grundloven kan sagtens udspecificeres/begrænses yderligere i anden lovgivning. Folketingen skal blot stemme om det og vedtage det. Ændringer af grundloven skal dog til folkeafstemning. Indføres undtagelsestilstand bortfalder store dele af grundloven jo eksempelvis. #11 Som med alle andre virus-sygdomme. Nogle opnår delvis immunitet, andre fuld, nogle ingen. #10 Dødeligheden for de samme risikogrupper som alm nfluenza ofte slår ihjel er tæt på at være samme. Hvis man vel at mærke får grundig lægehjælp. Hvilket størstedelen af folk i verden jo ikke har adgang til. Så ift til et "normalt" scenarie har vi altså en fordobling af døde fra luftsygdomne i de øvre/nedre luftveje. Og det er systemet ikke dimensioneret til - deraf restriktioner.
--
#16
MadsFerguson
Nørd Aspirant
05-11-2020 22:39

Rapporter til Admin
#14 Der står også noget om boligen ukrænkelighed i grundloven. Der er skrevet 200+ undtagelser hertil. Hvis man tager en staniol hat på, så skal de se hvor langt elastikken kan trækkes og forsøges til new normal (overdrivelse og sølvpapir i rigelige mængder her)
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#17
Chr4030
Mega Supporter
05-11-2020 22:41

Rapporter til Admin
#11 Det er vidst en sandhed med modifikationer. Det er rigtigt der er nogle der er bekræftet smittet flere gange. Men der bliver dannet antistoffer. Spørgsmålet er hvor længe de holder, og hvordan resten af dit immunsystem svarer på en omgang 2 (Der er også T-celle immunitet)
--
#18
Mr. WoLF
Guru
05-11-2020 22:48

Rapporter til Admin
Man skyder gråspurve med kanoner
--
#19
SkylineGTR
Guru
05-11-2020 23:05

Rapporter til Admin
Det er svært at bedømme. Jeg er bestemt ikke expert i virus. Men ja folk er corona trætte og jeg ser gang på gang problemer med afstand. Bare på mit job, kom en ikke dansk talene mand ind på værkstedet, uden mundbind og han hade ikke nogen med sig og gik helt tæt op til mig. Tros de seneste restriktioner som startede i sidste uge, har vi kun set en opbremsning af virusen, men ikke en tilbage gang. Virus vokser stadig, så vi kan nok godt forberedes os på flere restriktioner i de kommende uger for hele landet. Nordjyder må bare lide mere og lidt før end os andre. Vi skal nok få flere restriksioner, smitten stiger stadig, om end langstomt. Jeg er ærlig talt mere nærvøs for fremtidens økonomiske udsigter i Danmark og resten af verden. Det her koster dyrt, meget dyrt. Så min frygt er jo at virusen render løbsk og vi får en ny lock down som igen koster mig jobbet. Lige så en ny finanskrise eller være i nu, en ny depression som i 30´erne eller være. Det er utroligt som aktiemarked stiger og stiger. Men en eller anden dag kan det hele ramle sammen. Af sammen grund har jeg trækker alt ud af aktier for tiden, så jeg ikke lige pludselig ender med et kæmpe tab. Ja jeg går måske glip af gode chancer for fortjeneste, men det kan også lyn hurtigt crash. Jeg går først på aktier igen når der er mere ro på tingene. som at vi ved hvad president valg ender med, har vi en god vaccine, bliver der nye opblusninger af handelskrig og flere andre ting. Kort og godt er der lidt for mange ting nu som kan få økonomien til at crash, at jeg vil satse på aktier. personligt tager jeg en dag af gangen nu og ser tiden an med flere ting. Det indebære om vi kan holde virus under kontrol og undgå en ny lock down, kan jeg beholde job de kommende par månener og andet som gør hverdagen mere usikker for tiden.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD

Opret svar til indlægget: Dagens pressemøde, hvad tænker i

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning