Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Corona-udsigter næste 12 måneder?

Af Elitebruger Isaac R. | 07-11-2020 06:11 | 2801 visninger | 82 svar, hop til seneste
Nu begynder jeg at blive lidt i tvivl angående vacciner, som vel er forudsætningen for at Sars 2 eller Covid-19 eller hvad de kalder virus-strengen, har en chance for at få alvor få bugt med Krone-virussen på verdensplan. Kært barn har mange navne :P Vi har jo en del vira som ikke kan vaccineres imod feks HIV som muterer(noget i den retning) ligesom Cancer heller ikke kan vaccineres imod fordi de vist nok er ret lumske genetisk og ændre genetik. Det kan i kloge hoveder nok uddybe. Men troede i starten af året da man så det gå amok i kina og et par måneder efter i Danmark og resten af verden, at vaccine selvfølgelig kan give os en masse gode antistoffer hos milliarder af mennesker og så var den SARS mere eller mindre nedkæmpet. Men hvad fanden skal man tro nu? Vil den mutere og mutere så man skal lave nye vacciner konstant og vaccineres med den ene og den anden dosis? Hvad tror i? Gad godt få ro på ift verdensøkonomien og Danmark som sådan, så vi kan komme tilbage til normalen. Men jeg hører og læser en del hvor der bliver argumenteret for at vi kommer til at leve med Sars 2 i lang tid fremover, men tror i at det vil være i meget begrænset omfang? De lande som feks Korea og Kina hvor det hærgede først har de ikke mere eller mindre fået bugt med det i denne omgang? Tænker at der er mange negative mennesker derude som altid har dystre og negative fremtidsvisioner, men at vi på verdensplan kommer til at samarbejde så meget at Sars 2 kan holdes meget nede.
--
#1
Mr Hyde
Semi Supporter
07-11-2020 06:36

Rapporter til Admin
Er så træt af at høre om corona efterhånden... hiv er der så vidt jeg ved en "kur" mod, som holder det i skak så det ikke påvirker patients livs længe osv. Anyway, hvis man bare lod den være som svenskerne. Så ville der også blive renset lidt ud på planeten. Jeg frygter den ikke, også selvom nogen i familien har haft den. Er det ikke covid19 så er det kræft, blodprop, diabetes osv osv der ender med at koste en livet.
--
#2
vest-aalb-dk
Mega Nørd
07-11-2020 08:49

Rapporter til Admin
De må til at finde en anden måde at gribe det an på, og så skal de til at dræbe millioner af mink på grund af en mutatiion som allerede er forsvundet igen.
--
!AMD HAS RYZEN
#3
TwinX
Monsterbruger
07-11-2020 09:30

Rapporter til Admin
Man skal nok ikke sætte sin lid til at vacciner vil afhjælpe dette. Det er ALDRIG lykkedes at lave funktionelle vacciner imod sygomme der kan springer fra mennesker til dyr og omvendt. Ubehandlet har covid 19 en dødelighed på ca. 3-5 ud af hundrede smittede. Pt. er det sådan at hvis sygdommen opdages tidligt i forløbet og behandles med bl.a remdesvir, ilt etc., er dødeligheden på ca. 2 ud af hundrede smittede. Det ligner at covid opfører sig som de fleste andre kendte større vira som fx, spansksyge, hongkong influenza eller lign. Det betyder at det højst sandsynligt er 2. bølge der pt. rammer verden. ifht. tidligere pandemier kan man dog forvente MEGET større smittespredning pga vores moderne tids muligheder for at flytte os rundt på planeten ret hurtigt. Og kommer der ikke effektive vacciner, og smitten fortsætter med at være så potent ifht. at sprede sig, er mit bud at vi henover de næste på år vil opleve at diverse sundhedssektorer og samfund bryder sammen, og at vi vil opleve at ca. 2-3 procent af verdens befolkning vil dø som direkte følge af covid. Dertil tror jeg at yderligere ret mange mennesker vil dø som følge af de forestående samfundsmæssige nedbrud. Det vi ser nu er kun små krusninger ifht. hvad vi vil opleve om en måned eller tre. Do the math... 3% af 7000000000 er lig 210 millioner. Det kan verden nok sagtens bære, men hvis der samtidig opstår store kriser og sammenbrud i finansverden og i fødevareproduktionenen er vi om 5 år i en madmax lign. verden. pøj pøj og go lørdag.
--
Sidst redigeret 07-11-2020 09:32
#4
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 09:48

Rapporter til Admin
De næste 12 måneder er uden betydning i et større perspektiv. Man kunne ønske sig at de personer der ikke mener at det kan betale sig at forsøge at begrænse omfanget af sygdom og død, kunne få deres eget kontinent.. Problemet er blandt andet luftbårne vira og vira der smitter fra dyr til menneske, så det er utopi at forestille sig at isolere risikovillige individer fra den øvrige befolkning (hvilket måske også er etisk diskutabelt) Fremtiden byder på mere forurening, stærkt begrænsede naturlige ressourcer, flere krige og flere alvorlige pandemier, det behøver man ikke nødvendigvis at være en negativ person for at postulere. Jeg ved ikke rigtig om hensynet til økonomien er et validt argument meget længere, det synes at være uundgåeligt at det kapitalistiske system kollapser før eller siden, så uanset hvor positivt indstillet man er, rykker realiteterne tættere og tættere på. Enden er nær, som man siger i visse kredse.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#5
TwinX
Monsterbruger
07-11-2020 10:01

Rapporter til Admin
#4 tak. Ser du nogen realistiske veje uden om det forventede scenarie ?
--
#6
Juletræet
Gigabruger
07-11-2020 10:01

Rapporter til Admin
Følger rådene, og ellers forsøger vi bare at leve så normalt som muligt. Lige pt kan man hverken gøre fra eller til eller ændre noget alligevel. Tingene skal nok blive gode igen, forhåbentlig med et minimalt kost af menneskeliv.
--
#7
SkylineGTR
Guru
07-11-2020 10:38

Rapporter til Admin
Hvis vi siger at vi får en god vaccine i december eller januar. Kommer vi stadig til at døje Med restriktioner minimum frem til marts/april. Ind til vi har fået en stor det af befolkningen vaccineret. Og der med mange af de udsatte i befolkningen er blevet mere immun mod covid-19. Lykkes det, ville vi kunne ophæve flere restriktioner og komme mere tilbage til normalen igen. Men covid-19 er kommet for at blive, lige som influenza og ligene. Ender vi der i mod med at ingen vacciner virker ud af de Ca. 100 styk som er under udvikling lige nu. Vil det uden tvivl give uro på finansmarked. Mange klamrer sig til håbet om en snarlig virkende vaccine. Ikke mindst på artiemarked. Kommer der nyt om at en vaccine ikke virker, så kan det godt få aktier til at falde en del. Får vi mange vacciner i rap som ikke virker, kan det det godt få aktiemarked til at blive fortvivlet og i sidste ende få aktiemarked til at collapse og starte en ny finanskrise. Der også andre ting som kan komme. President valg i USA, kan også give uro på finansmarked og lige så hvis f. Eks. Trump vinder og blusser handelskrigen op igen med Kina og Europa. Men kort og godt, ingen kan forudsige med sikkerhed hvor vi står om 6 måneder, 12 måneder eller om 5 år. Der var ellerede mange bange annelser I første bølge af virusen og megen anden uro ville få det økonomiske til at collapse, men vi fik jo en helt god comeback tros den massive nedgang. Om vi får det igen, efter anden bølge af virus, tør jeg ikke sige. Ingen kan forudsige hvad vi ender med eller hvad virusen mutere til. Den oprindelige SARS virus udviklede sig til en mere dødelig virus men mindre smitsom, som gjorde man kunne spore dødsfald til virusen og bremse den. Og det gjorde at oprindelige SARS døde ud. Covid-19 kan gøre det samme, den kan også mutere til noget som er mindre dødelig, men mere smitsom. Den kan måske brænde sig selv ud, det sker dog nu næppe når den er overhele kloden nu. I værste fald kan pessimistiske forudsigelser om the great depression version 2.0 blive en virkelighed. Men siden dengang, har central banker lært lektien ogås fra finanskrisen, at passiv finanspolitik kun forlænger pinsler. En finanskrise eller depression, har brug for aktiv finanspolitik for at komme op i gear igen. Vi alle sukker efter en mere normal hverdag, men hvornår den kommer ved ingen. Det afhænger af hvornår en vaccine er klar, hvis de virker. Hvor megen uro kommer der rundt om i verden så som optøjer, protester og demonstrationer. Bliver regeringer væltet af sure og restriktion trætte befolkninger, bliver der mere mistro mellem lande grænser, blusser nye krige op og ligene. Vi ved det ikke. En total økonomisk nedsmeltning er en mulighed, men vi kan også måske komme forholdsvis hurtigt op i gear igen i andet kvartal i 2021, hvis en vaccine virker og vi kan få mange vaccineret gennem første kvartal 2021.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#8
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 10:40

Rapporter til Admin
5 Helt kort; I det store billede. Nej. Jeg tror ikke på gennemgribende forandring så længe kapitalistiske kræfter har direkte indflydelse på demokratiske processer. I øvrigt har jeg heller ikke den store tiltro til moderne demokrati i det hele taget. Det moderne demokratiske samfund er flertalsdiktatur søbet ind i kapitalisme, så jeg modsiger mig selv, hvis jeg påstår at de to ting kan adskilles. Der ud over er seriøse konflikter baseret på etniske, religiøse og politiske overbevisninger, realiteter der knuser enhver drøm om et verdenssamfund funderet i fællesskab. Menneskets overlevelse hænger i en tynd tråd, er min tese. Men det ville også være unaturligt om vi skulle overleve uendeligt som art, naturstridigt, vil jeg gå så vidt som til at kalde det. (blev det for mørkt.. det gjorde det nok)
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#9
Juletræet
Gigabruger
07-11-2020 11:00

Rapporter til Admin
#8 Du ser lidt sort på det hele ;) vi har som art været ude for værre ting end det vi oplever nu. Verdenskrige, farligere viruset end Corona osv. Demokratiet har det generelt godt, men forskellene er bare større nu hvor alt er eksponeret x10000 pga internet og sociale medier. Vi har et Europa hvor vi samarbejder (også selvom vi ikke er enige)
--
#10
Don Kristensen
Semi Nørd
07-11-2020 11:02

Rapporter til Admin
Så længe folk bliver ved med at blæse Covid 19 ud af proportioner, så kommer vi ingen vegne. Vi har i skrivende stund, lige præcist 738 døde af eller med Covid 19 ind til videre i år 2020. På en almindelig influenza sæson dør over 2000 mennesker af influenza. Om året dør ca. 13000 danskere af rygnings relaterede sygdomme Om året dør ca. 16000 danskere af cancer. Hvornår får vi smæde kampagner imod de virkelige samfundsdræbere? Og ikke bare imod en lille luftvejsinfektion som tydeligvis ikke slår særligt mange ihjel sammenlignet med mange andre ting.
--
Sidst redigeret 07-11-2020 11:03
#11
Zapster
Ny på siden
07-11-2020 11:02

Rapporter til Admin
Personligt så tror jeg ikke på Mette Fup og hendes stab i regeringen, der er absolut intet bevis for diverse tiltag virker, det er også i influenza sæsonen vi er i nu og du kan aldrig vaccinere dig ud af det, at nu en hel region i landet skal lukkes ned, det skader økonomien i landet endnu mere, komisk nok er hendes egen hjemstavn ikke lukket ned, selvom der er 25 minkfarme i hendes kommunen og 50% af dem har smitteudbrud, men aalborg får lov at gå frit ? Jeg er selv Nordjyde og jeg vil skide højt og fløjt på deres anbefalinger , jeg køre til aalborg hvis det passer mig, det er det eneste sted vi har i regionen at handle fornuftigt ind, og der skal købes ting til huset etc.
--
#12
SkylineGTR
Guru
07-11-2020 11:24

Rapporter til Admin
Og se nu bare her. Fundet under politikkens live log af corona. Så kommer der lige en mulig god nyhed om vaccine. Så alt er ikke sort i nu. Coronavaccine kan være klar til brug til vinterEn coronavaccine, der udvikles af det britisk-svenske medicinalfirma Asta Zeneca, forventes at være klar til brug til vinter. Afhængigt af hvor hurtigt vaccinen kan blive godkendt, forventes det, at man kan begynde at vaccinere folk i januar eller allerede fra slutningen af december, siger Pascal Soriot fra Asta Zeneca. De samarbejder med Oxford Universitet om fremstillingen af vaccinen.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#13
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 11:41

Rapporter til Admin
9 Jeg er ikke uenig. Fremtiden er dyster spejlet i mine brilleglas. At vi har oplevet værre ting end Covid-19 er jeg slet ikke i tvivl om, men jeg er heller ikke i tvivl om at der er mere på lager. Hvis vi ser bort fra vores egne stridigheder baseret på de sædvanlige religiøse, politiske og etniske uenigheder, er der udfordringer der vanskeligt lader sig ignorere, det er det vi ser lige nu med en virus der muterer og tilpasser sig. Og hvad gør vi så.. Vi gør det til et debat-emne hvor nogle benægter den latente trussel, andre benægter selve eksistensen af virussen, andre gør det til et skænderi om politisk ståsted og atter andre fokuserer på at placere et ansvar. De uenigheder, der basalt set udspringer af tilstedeværelsen af en virus, tydeliggør det fundamentale problem; vi fatter ikke en skid, i kollektiv forstand. Altså.. min langt ude pointe er at historien står klar til lære os noget, men det pis gider vi i store træk ikke. Vi er fede Lotte der hellere vil pjække for at rende i kiosken efter billigt chokolade. Så kan historien, det billige skidt, kraftedme gå på repeat. (Undskyld, det tog overhånd)
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#14
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 13:08

Rapporter til Admin
Ja, man var ikke chokeret, da man så Mette Fup Frederiksen stå og advokere for at smadre et helt erhverv i årevis frem på et grundlag der IGEN viste sig et være tyndt. Hun er jo fuldstændigt hjerneblæst den kvinde efterhånden! Så forsøger hun - gud hjælpe mig - at score likes på de sociale medier, efter hun er ved at ødelægge uanet mange mennesker liv fremover - vor herre bevares for en leder af Danmark! De aner ikke, hvad de laver, andet end ravage, og sådan er det. Jer der stadigvæk ikke kan/vil forstå det, har altså gevaldige problemer med at forholde sig kritisk til den verden og det vores regering pt. har gang i af magttrip - det kender snart ingen grænser. Hvordan er det gået efter mundbindene blev påtvunget egentlig - jeg spørger bare? Covid-19 er en skræmmekampagne, hvor de får testet, hvor meget de kan styre sin befolkning. Den er der, ja, men den er ikke så farligt, så vi skal tvinges igennem alt det her, der foregår for tiden. Bare vent, lige pludselig er den væk, og vi indser, at det hele har været overdrevet på et plan, der slet ikke var nødvendigt, og gud hvor jeg glæder mig til den dag. En snothvalp på 16 år ved købmanden skal ikke stå at fortælle mig, at jeg står for tæt på min kammerat med maske og afspritten af hænder inden. Jeg har da aldrig oplevet noget så grotesk, og det fik han da også besked på, at han ikke have nogen som helst lovhjemmel til, og så fik man da også et: "Det må I selvfølgelig selvom, bare I bærer maske og har sprittet af". JO TAK, knægt!!! Og ComicsDK - bare drop det - jeg gider ikke diskutere med dig ;)
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 07-11-2020 13:13
#15
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 14:31

Rapporter til Admin
Øv.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#16
TwinX
Monsterbruger
07-11-2020 14:58

Rapporter til Admin
Comics pointe om kollektiv bevidsthed og reflektion er meget meget fint formuleret. Og når nu 2 brugere bare i denne tråd, vælger at tilsidesætte myndigheders råd og vejledning for samfundets fælles bedste, fordi de mener selv at vide bedre end hele verdens apparat af fagfolk, ja så understreges og underbygges comics pointer yderligere. Og så ved man jo nok også godt hvorfor de ikke vil debattere. De kan simpelthen ikke, og vil kun sidde anonymt og skingert postulere deres enerverende og groteske postulater om dette og hint. Den slags mennesker er den primære årsag til megen af den elendighed verden oplever. Præcis den samme logik, ( eller mangel på samme...), som pt. er ved at føre usa ud over kanten og ind inlangvarigt armod. man korser sig fandme.
--
#17
Lystbæk
Maxibruger
07-11-2020 16:38

Rapporter til Admin
#14 Tænk bare at en 16 årig "snothvalp" har mere fornuft og hjerne end dig. Nu går jeg ud fra du er "voksen" mand/kvinde/whatever. Du ville sikkert også stemme på Trump hvis du havde muligheden, skræmmende tanke. #16 Fuldstændig enig!
--
#18
Gæsten til festen
Gæst
07-11-2020 17:11

Rapporter til Admin
#17 Samme "16 årige snothvalp" der er med til at betale TottiNo10's førtidspension. Det må da være lidt nederen at stå over for en ung person som forsøger en i hoved og røv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 17:40

Rapporter til Admin
18 Hvis fair skal være fair, så holder det ikke en meter at trampe på manden, udelukkende fordi han er finansieret af det offentlige. Det er jeg også, ikke at jeg skilter med det hvis jeg kan undgå det. Men det er i sagens natur ikke særlig relevant. Jeg kender til mange personer der går på arbejde hver dag og betaler deres skat og moaner og bitcher dagen lang over alt fra flygtninge til maske- og forsamlingspåbud og ikke bidrager konstruktivt til samfundet på nogen som helst måde, men samtidig mener sig hævet over en stodder som mig der er på statslige lommepenge. Som om deres skattepenge på nogen måder kompenserer for en udpræget asocial tankegang. Men sådan er der jo så meget, som min fordrukne mormor altid sagde. Skål.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#20
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 17:57

Rapporter til Admin
#18 Tro mig, den 16 åriges minimal løn, betaler INTET til min FTP! Jeg har nok i min ungdom arbejdet mere, end han nogensinde kommer til, med den indstilling han viser, så jeg har nok selv betalt mere til min FTP, end den provokerende snothvalp, der ikke kan begå sig som butiksansat af flere årsager. Alle jer der sviner mig, over at jeg er på førtidspension, fordi jeg ikke mener, at en 16 årig fritidsarbejder i en butik, der ikke engang kan finde ud af de fleste dele i sit job, som at betjene kassen, tipsterminalen osv, skal stå og nærmest skælde mig ud, fordi han ikke mener, at jeg holder rette afstand til en af mine kammerater, hvad bilder I jer ind? Kan I synke lavere? Det er slet ikke den knægts job, da der er ansatte i butikken med gule veste, hvor der står "corona" bagpå - de er der til opgaven. Og så kan jeg informere om, at vi holdte de godt 2 meters afstand, så det var udelukkende for at spille smart, at han kommenterede på det. Nu kender jeg denne ansatte, og siden han blev ansat, har han ikke kunne finde ud af noget som helst i butikken, og han har tit mere travlt med at snakke med venner, end at ekspedere kunder, eller irettesætte folk, eller skælde kunder ud, hvis de forsøger at f.eks få rettet en pris, der for 10 gang, er gået ind forkert. Så hvad bilder I jer ind at påpege, at den hvalp betaler min førtidspension? Mine familier har i generationer knoklet og været med til at bygge det danske samfund op, og flere af dem har velfungerende firmaer, der smider en stor del i skattekassen, så jeg skal ikke skamme mig over min FTP og have smidt i hovedet, at en provokerende 16 årig butiksansat betaler "min" FTP.. Kan I synke lavere, og kan I have mere ondt i r**** over folk på FTP? Min har I INTET at sætte på, også selvom jeg ikke er enig med jer i alt det corona noget her. I kender INTET til den 16 årige hvalp, der lige skulle spille smart overfor 2 voksne mennesker, der overholdte reglerne med afspritten, masker og afstand. Men åbenbart ikke nok i forhold til, at han lige ville vise, at han var den, der bestemte. som ungarbejder i 1.5 md, i en mindre butik. Selv CosmicsDK synker ikke så lavt, så det er da rart at se, men I andre: Skam jer mand! Hvor meget gør jeres familier brug af vores velfærdssystem - det skulle ikke undre mig, at mit familietræ trods alt smider mere i statskassen når alt alligevel kommer til alt, trods jeg er på FTP! Jeg håber for jer, der har så ondt over folk på FTP, at I selv rammes af det en dag og får brug for det danske sikkerhedsnet. Det skulle heller ikke undre mig, at I, eller jeres familie gør brug af systemet mere end jeg og min familie, fordi I måske er storrygere eller dybt overvægtige og belaster systemet mere på den led. Skal jeg blive ved, eller kan I selv se, at I ikke burde have så travlt med dem, der har fået en FTP af systemet?
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 07-11-2020 18:02
#21
Business
Mega Supporter
07-11-2020 18:10

Rapporter til Admin
Det er næsten som taget ud af et Trump pressemøde...
--
#22
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 18:13

Rapporter til Admin
21 Bortset fra at Trump ikke er på offentlig overførsel. Eller.. nevermind.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#23
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 18:16

Rapporter til Admin
Lol, "Comicsdk" made a joke ;)
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#24
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 18:18

Rapporter til Admin
18 "Alle jer der blabla" Here we go again. Du har en tendens til at gå i selvsving, hvis der er en enkelt gæstebruger eller registreret bruger der fucker med dig, du generaliserer og trækker det ud på et fiktivt antal personer. Der er masser af forholdsvis velfungerende personer på HOL der temmelig sikkert heller ikke deler dine holdninger. De er bare sjældent gæster i denne her type tråde af indlysende årsager.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#25
PublicWoW
Semibruger
07-11-2020 18:23

Rapporter til Admin
Er der nogle af jer der har set den her hjemmeside? https://corona-information.dk[...] Ved snart ikke hvad man skal tænke længere...
--
#26
M.Mikkel
Maxi Nørd
07-11-2020 18:24

Rapporter til Admin
#14 Igen spiller du klog hold da op en klaphat som os der arbejder betaler til
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
--
Sidst redigeret 07-11-2020 18:25
#27
Gæsten fra festen
Gæst
07-11-2020 18:28

Rapporter til Admin
#20 Tak, for god omgang lørdags underholdning. Det er som taget ud af en sketch, som altid. Pointen var at du skulle smart over for en 16 årige der blot opretholder de gældende regler for samfundet i øjeblikket. Ikke nok med du ovefuser ham, så skal han også betale din mad og Bolig igennem skat.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#28
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 18:31

Rapporter til Admin
#26 Igen kommer ud kun med one-liners. Alle tråde du deltager i, magter du ikke at argumentere for noget som helst, og du formulerer dig som en 10 årig. Jeg har meget svært ved at forestille mig, at du arbejder som noget som helst, der betaler til mig og mit liv. Hvorfor kommer du ikke med nogle argumenter i stedet for bare at kalde mig en "klaphat?" Har du ganske enkelt ikke evnerne? Det er ikke andet end få minutter siden, hvor jeg så dig en en tråd om en CPU, hvor du også blot kom med en one-liner for at svine en anden bruger. Det er et mønster med dig M. Mikkel - du kan ikke formulere dig, og du sviner blot folk til med one-liners i stedet for at tage del i debatten og komme med dig mening.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#29
Hifi og
Gæst
07-11-2020 18:34

Rapporter til Admin
Jeg glæder mig bare til at folk begynder at blive til zombier .. Kan faktisk slet ikke vente
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#30
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 18:34

Rapporter til Admin
25 I fucking love it. "hey prøv lige og tænk over det her".. og "har du bemærket det her" "hvis du tror at virkeligheden er virkelig, så prøv lige og læs det her" Jeg er helt pjattet med ham den tyske læge der ligner et biologisk kryds af Arnold Schwarzenegger og Brian Mikkelsen.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#31
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 18:39

Rapporter til Admin
#27 Fatter du ikke, at han IKKE overholdte nogle regler? De VAR overholdt - det var INTET at komme efter. Så at du slår på, at "han"betaler min FTP osv, der er simpelthen så lavt, og jeg gad godt vide, om du ville være lige så smart og flabet IRL. Det har jeg svært ved at tro, for at sige noget så væmmeligt til andre i en svær situation, det slipper man sjældent ustraffet fra. Du kender ikke denne 16 årige ungarbejder, men hvis du gjorde, så ville du forstå min harme over hans forsøg på at bestemme over 2 voksne mennesker, der overholdte ALLE regler, trods der gik gule veste rundt til netop denne opgave. Du ville vide, at knægten ikke kan passe sit job, om han så havde 2 hjælpere til det hele dagen, han var mødt ind. Du aner ikke, hvad du snakker om, og vælger alligevel at slå på noget så personligt som det, er være på FTP. Ja, jeg nævnte det selv i anden sammenhæng, for jeg vil ikke skamme mig over det, eller være flov over det. Det har jeg været for længe og det er slut. Det skal folk som dig, der vælger at bruger det i mod en, ikke ændre en disse på. Du er et bundråddent menneske, der kan finde på at fyre sådan noget af, fordi jeg beretter om en ungarbejder, der har leget politibetjent fuldstændigt forkert og urimeligt. Og til info, så bruger han ikke selv mundbind, når han frekventerer de andre butikker, der ligger i det center, det drejer sig om, når han har fri - han er fløjtende ligeglad, men elsker at tro, at han bestemmer det hele, i sit lille fritidsjob. Er det forkert, at irettesætte sådan en curlinghvalp, der overskrider sine beføjelser og tilmed tager fejl, da INGEN regler blev brudt.. Kan du komme mere mere, eller giver det snart mening og rimelighed for dig, at man som kunde, bliver forarget over sådan en hvalp i en butik? Jeg ved godt, det kan være svært for jer, der bare makker ret, når systemet beder jer om noget, men at en 16 årig hvalp fejlagtigt skal stå og skælde kunder ud og irettesætte dem fuldstændigt urimeligt og uhørt, det kommer jeg aldrig til at acceptere, og det kan jeg informere dig om, at mange andre dernede i dag heller ikke har gjort. Derfor er det også stensikkert, at den hvalp ikke har det job ret meget længere, for hans opførsel bliver gransket de kommende dage... Så jeg beklager, men jeg har handlet fuldstændigt korrekt, som mange andre kunder har gjort det overfor sådan en ansat.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#32
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 18:47

Rapporter til Admin
31 Man kan umuligt tvivle på dine indkomstforhold. Uanset om diskussionen omhandler processorer eller politik, gør du lige opmærksom på at du er førtidspensionist, såfremt der skulle herske tvivl. Hvorfor forsvarer du det, hvis du mener den er berettiget. Så kan folk jo bare holde k*ft og du kan komme videre med selvtægt og verbale overfald på mindreårige.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#33
Gæsten fra festen
Gæst
07-11-2020 19:05

Rapporter til Admin
#31 "......Jeg gad godt vide, om du ville være lige så smart og flabet IRL. Det har jeg svært ved at tro, for at sige noget så væmmeligt til andre i en svær situation, det slipper man sjældent ustraffet fra. " Siger personen der overfuser en 16 årig kassemedarbejder, og kalder ham for snothvalp. Komikken lyser ud af dit indlæg. Jeg vil bare ønske du var en joke, men du er faktisk et rigtigt menneske. Vildt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#34
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 19:06

Rapporter til Admin
#32 Det er sgu da ikke mig, der smider den i snotten af mig i en helt anden diskussion. Det kan da ikke være rigtigt, at man skal finde sig i det, trods man har accepteret, at det er endt sådan. Det er da ikke noget, man er stolt af, og der er rimeligt at skulle have smidt i hovedet. Du får det til at lyde som om, at jeg selv tager det op konstant. Jeg tog det op i en tråd, jeg oprettede, hvor det havde en relevans for en evt. senere hen afgørelse af noget. Selvtægt og "verbale overfald" af mindreårige? Er det m,uligt for dig at blive dummere. Jeg tog nogle tanker op i en tråd om selvtægt - jeg har ikke udført det. Jeg fortæller om en oplevelse i en butik, hvor en 16 årig, der ikke passer sit arbejde i forvejen, render rundt og leger politibetjent overfor folk, der OVERHOLDER de regler. Alligevel er du på hans side tilsyneladende? Er der grænser for, hvor dum du kan være oppe i dit hoved efterhånden? Du har endnu ikke kunne håndtere det MINDSTE kritik af de restriktioner, som regeringen kaster i bøtten af os konstant, og nu forsvarer du også lige indirekte end snothvalp, der står til at blive fyret, fordi han ikke kan behandle kunderne ordentligt i den butik, han kun har været ansat i i 1.5md ca. Han overholder, som sagt, heller ikke selv reglerne, og alligevel er det mig, der er idioten? Vil du da ikke snart holde din kæft din evige kværulant. Du er simpelthen ved at være en idiot at høre på, og du er selv på FTT, og det er du ikke meget for at tale om. HVORFOR? Er du bange for at folk rakker dig ned, som du kan se, at de har tendens til overfor andre? Tør du ikke stå ved den, du er, ud over en giga kværulant, der ikke har ret meget at flytte rundt med. Du skal ikke skrive til mig mere, for du er simpelthen den største idiot og kværulant på HOL. Og ja, det mener jeg efter mange debatter, at jeg er i min gode ret til at skrive, for du har INGEN problemer med at rakke mig ned og gøre mig til offer, trods jeg i alle indlæg har argumenteret en helt del bedre end dig. #33 Jeg kalder ham snothvalp i tråden her - det gjorde jeg ikke i butikken. Kan du se forksellen? Der forklarede jeg ham, hvad han havde ret og ikke ret til, samt at vi ikke brød nogle regler overhovedet. Jeg har forklaret dig, hvordan han er efter mange andre kunder, sviner dem til, når de beder ham passe sit arbejde, eller skal have rettet priser, der går forkert ind. Han kan ikke finde ud af kassen eller tipsterminalen og sænker ALT dernede. De har gule veste gående til at holde øje med, om jeg og andre overholder coronareglerne, hvilket vi gjorde, så vil du seriøst fortælle mig, at jeg skal finde mig i en 16 årig snothvalp, der kommer med en smart ass attitude og taler ned til mig, trods jeg overholder reglerne? Det er muligt, at du har fået lov at vokse op i et hjem, hvor du har kunne tale sådan til voksne mennesker, men det er vi andre, der ikke har. Sådan en hvalp skal bare passe sit arbejde, og ikke en dyt mere end det - han er ikke ansat til at tjekke, om folk overholder coronareglerne - det står klar i skiltningen i butikken, at det er gule veste til dette. Og igen, hvis du selv havde set denne ungarbejder i funktion, så ville du slet ikke spille så smart bag et anonymt navn og rakke mig ned. Tag dig sammen mand, og lev med, at vi er nogle, der har nosser til at irettesætte unge mennesker, der ikke kan finde ud af at begå sig ude i samfundet, og endnu værre ikke på deres arbejdspladser - det er der mange, der kunne lære noget af.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 07-11-2020 19:11
#35
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 19:15

Rapporter til Admin
#32 Har du aldrig irettesat et ungt menneske, eller bedt det opføre sig ordentligt? Eller klapper du bare i uagtet, hvad du bevidner, præcist som du gør, når regeringen på TV beder dig hoppe og rette ind efter ALT, de smider efter dig..? Der tegner sig et mønster. Du makker ret i systemet, men er en kæmpe kværulant og Rasmus Modsat i en hver tråd, du kan finde herinde. Deraf din signatur. Den røde tråd, du ved! Er du så komplet blottet for medmenneskelighed, at du ikke tør tage bladet for munden? Hvordan kan du klandre mig for fuldstændigt berettiget at rette en ansat i en butik, der overskrider sine beføjelser. Når jeg også fortæller, at gutten snart er uden job, fordi det er en tendens med ham, at han ikke kan finde ud af sit job, og ikke selv overholder reglerne... Kan du forstå, det er svært at anse dig for værende andet end en kæmpe kværulant og lallende tosse til tider?
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 07-11-2020 19:16
#36
Gæsten fra festen
Gæst
07-11-2020 19:18

Rapporter til Admin
#33 Nej du er en helt. Sikke en person du er, sådan at kunne irettesætte en 16 årig kassedreng. Der må virkelig lægge en oberst gemt i dig. Synd det ikke blev til mere end FTP, så. Når man tænker på alt det lort du har skrevet om Corona, så er der vist ingen tvivl om hvilken scene du har spillet nede i dit lille supermarkedet. Du er et godt bevis på hvorfor alle burde være i job. Det er ikke sundt for mennesker at føle de ikke har en plads i samfundet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#37
Agent Orange
Bruger Aspirant
07-11-2020 19:20

Rapporter til Admin
#34 Jeg er sikker på, at dit budskab vil virke bedre, hvis du udelader at bruge nedsættende navne om andre mennesker. Især ikke et ungt menneske som rent faktisk prøver at tage ansvar for det samfund vi lever i, gennem sit arbejde. Vi har et fælles ansvar for, at vores samfund fungerer optimalt. Tror netop det er det modsatte af et "curlingbarn" Bare lige for at være helt sikker; hvordan tænker du at statsministeren har fået hele verdenssamfundet med på hendes forsøg på, hvor meget hun kan kontrollere danskerne? Har der været et hemmeligt møde eller hvordan? Og blev der på samme møde aftalt at bruge corona til at få Biden valgt? Hvem træffer disse beslutninger?
--
#38
Netsat_99
Ultrabruger
07-11-2020 19:23

Rapporter til Admin
#34 du er totalt udenfor pædagogisk rækkevidde.
--
#39
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 19:25

Rapporter til Admin
34 Jeg har nævnt det et par gange, det faktum at jeg er på førtidspension. Men det er ikke særlig relevant ifht. til mere eller mindre seriøse diskussioner online. Jeg er fuldt ud klar over min egen situation og mine personlige forhold. Jeg reagerer ikke på provokationer der har med de ting at gøre, jeg forsvarer heller ikke min førtidspension, det er ikke ligefrem noget jeg er stolt over. Men jeg ligger heller ikke på gulvet og roder rundt med skyldfølelse og har svært ved at håndtere andres holdninger til det pis. Jeg er ligeglad med hvad andre mener i den sammenhæng. Du har kaldt mig alt muligt tidligere, det flytter stadig intet. Jeg har lidt tilfælles med dig, hvis man ser bort fra dine holdninger, i og med at jeg er på offentlig forsørgelse, og hvor mine problemer måske kommer til udtryk i vredesudbrud og uinviterede kommentarer, kommer dine til udtryk med had, måske til dels også mindreværd. Hvad ved jeg, jeg er ikke psykiater. Sådan ser det ud, hvis jeg betragter vores "samtaler" forholdsvist objektivt. I bund og grund er der tale om to mennesker i ubalance, der tilsyneladende ikke har problemer med at udstille deres egne komplekser i et forum hvor enhver kan se hvor galt det står til. Sådan ser det ud. Jeg ved ikke om du argumenterer bedre end mig, eller bedre end Anders And, en diskussion er ikke en konkurrence, men jeg fornemmer at alt er en konkurrence for dig. Det aner jeg ikke hvad jeg skal stille op med. Jeg kommenterer når jeg synes du er for langt ude, så splatter du ud og argumenterer bedre og vinder og hvad ved jeg. Det er fint med mig.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#40
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 19:37

Rapporter til Admin
#36 Hvalpen sad ikke ved kassen, da han rettede på mig og andre i øvrigt. Han fik rundt som en "dommer", trods der gik 2 gule veste rundt også. Det er slet ikke hans opgave. Hvordan du kan forsvare dette, er mig en gåde. Jeg skabte ingen scene - Jeg forklarede ham det pænere end ret mange andre gjorde det, og netop derfor kommer han også til at miste sit job. Det er ikke få, der bagefter har været ude at klage omkring ham og ikke kun i dag. Som sagt bærer han ikke masker eller spritter af selv, når han frekventerer andre butikker i centret. Kan du så fortælle mig, hvorfor jeg skal belæres af sådan en hvalp, når jeg spritter af, tager maske på og holder de 2 meter til min kammerat, som jeg var i butikken med. Jeg har forklaret dig, at denne hvalp tror, han er en verdensmand. Han har mere travlt med at snakke med alle sine venner flere tidspunkter på dagen, så kunder flere gange kan stå at decideret vente. han er ubehøvlet osv. Så tro mig, det er ikke MIG, der skal lære noget af det her, eller urimeligt har været efter et ungt menneske. Ham her er et klasseeksempel på en curlingunge, der ingen opdragelse har fået hjemmefra, og han har bestemt INGEN beføjelser til at gå at kontrollere kunderne i butikken - det er blevet klarlagt af både de gule veste, og chefen dernede. jeg har ikke noget behov for at irettesætte en 16 årig uden grund. Men hvis man spiller smart med sit "walla du skal stå længere væk", når jeg overholder reglerne, og spiller smart overfor andre kunder, og ikke passer sit job, så kan du dælme tro, at jeg nok skal fortælle ham, hvordan han skal og ikke skal tale til mig - det er HELT sikkert. Det er ikke for sjov skyld, at den hvalp ikke længere er ansat dernede inden ret længe. Han har fået alt for mange klager på blot 1.5md, og der har chefen også bekræftet. Så trods de gerne vil være politiske korrekte nede i den butik, i forhold til, hvem de ansætter, så må de snart bide i det sure æble go fyre hvalpen.. Så det var ikke lige så meget, han nåede at spæde til min FTP, som du gerne ville gøre det vil, hva? Du kender intet til min situation, så du skal ikke gøre dig til dommer over, hvad der er sundt for mig. Jeg er har fået min FTP af en grund, og hvis du har noget i mod det, så kig på dit eget familietræ. Som sagt, er jeg faktisk ikke i tvivl om, at mit familietræ nok har mere end betalt min FTP, og temmelig sikkert mere end din familie har spædet til fællelskassen kontra den har brugt af den - det kan man aldrig vide, og alligevel vælger du at spille smart på netop dette punkt? Du er et fjols, og som sagt, så ville du aldrig gøre det face to face. Det er nemlig pudsigt, at folk stort set kun tør dette bag deres skærme. Der er det nemt, at spille på sådanne ting, men face to face, er man ikke helt sikkert på, om man kan få sig til det, da man godt måske ved, at det er en ret rådden ting at gøre. #37 Corona, er ikke en konspirationsteori. Det har intet med Biden osv at gøre. Hvad skriver du det for? Det jeg altid har argumenteret for, det er, at disse restriktioner verden over, simpelthen er for meget, i forhold til, hvor meget denne virus slår ihjel, og hvem den rammer værst. Dette er min mening, og den er svær at have. Så er man Trump elsker, tror jorden er flad, er bange for 5G osv osv.. Ting der ikke kunne komme længere væk fra mig, ud over en af tingene. Men jeg er træt af disse overdrevne restriktioner, for det mener, jeg det er. Hvad har masken hjulpet? Hvad hjælper det at ødelægge et helt erhverv i mange år frem - hvor mange skæbner for det? Bygget på ? Behøver jeg minde dig om, hvor meget den forreste, Søren Brostrøm, selv skider på reglerne og andre mennesker? Har du set, hvordan han opførte sig i sit træningscenter? Og så skal vi andre bare makke ret? Når dem, der skal gå forrest, ikke vil gøre det, hvad fanden bilder de sig så ind at stå og diktere os andre? Beklager, men jeg er bare ikke så bange for corona, så jeg mener, at det skal have så mange andre menneskelige konsekvenser, som det kommer til at få. Jeg tror, at disse konsekvenser økonomisk og personligt for mange, mange familier bliver langt større, end dem vi mister i dødsfald. Alt skal og kan gøres op, og det skal regeringen selvfølgelig stå for, men jeg mener, at de gør det forkert, og det kommer til at koste for meget.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 07-11-2020 19:41
#41
Agent Orange
Bruger Aspirant
07-11-2020 19:45

Rapporter til Admin
#40 Gider du så ikke forklare din kommentar i #14. Hvilket magttrip? Blandt WHO og fagfolk i DK og resten af verden er der overvældende konsensus om, at DK gør det rigtige og handler ansvarligt. Hvem vinder på at skade vores økonomi?
--
#42
Gæsten fra festen
Gæst
07-11-2020 19:50

Rapporter til Admin
#40 Nej, forstår godt det har ødelagt dit sind, at få at vide af en 16 årig kassedreng, at du skal opretholde de regler du sidder herinde og kæfter om er løgn, i en dagligvarebutik. "og han har bestemt INGEN beføjelser til at gå at kontrollere kunderne i butikken" Øh jo. Du skal opfylde de regler som den danske regering og det gældende supermarked. Med dine vanvittige indlæg, ved vi jo godt hvor skoen trykker. Du behøves ikke fortælle om han ikke passer sit job, eller nogen af de andre vrangforestillinger du har oppe i dit hoved.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#43
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 19:55

Rapporter til Admin
#41 Det gør ingen. Men ANGSTEN for det ukendte her gør, at Mette Frederiksen og hendes regering tager skridt, der fuldstændigt overdrevne, og som rigtigt mange kan stille spørgsmålstegn ved. Jeg erkender, at balancegangen er svær, men det er jo ikke kun i Danmark, at mange kloge hoveder og veluddannet folk stiller spørgsmålstegn ved de voldsomme restriktioner. Verden panikker, og det er PRÆCIST sådan her, vi engang i fremtiden ender med at udrydde os selv. Vi så det i starten, hvor folk sloges om WC-papir. Dette er min pointe. Jeg tror simpelthen, at angsten er for stor og restriktionerne får for store konsekvenser, i forhold til hvor mange der er døde. Hvor mange er døde i Danmark? Hvor mange er døde i Danmark af så meget andet i mellemtiden? Mennesker vil dø, men hvor store bliver omkostningerne for familier økonomiske, personligt, jobmæssigt, forretninger osv osv. Kan du på nogen måde forestille dig, at disse omkostninger bliver større og voldsommere, end de mennesker, der vil dø af corona, hvis vi tog det lidt mere roligt, end vi gør nu? Vi skal lære om alt nyt, men vi kan ikke sætte verden i stå og til sidst gå rundt i heldragter, fordi vi er så bange for en virus, der HOVEDSAGLIGT - læs det ord please - da jeg ikke skal beskyldes for at sige - KUN - rammer folk med de absolut svageste immunforsvar. Det matcher simpelthen ikke restriktionerne i mine øjne.... Og hvis du ikke kan se, at Mette Fup og hendes 3 andre kvindelige ministre kører et magttrip i noget, de slet ikke ved en DYT om - (Behøver jeg sige Joy Mogensen), så er der simpelthen noget galt. Søren Brostrøm, står som den store ekspert, og så fanges han på skjult kamera, hvor han er bedøvende ligeglad med andres sikkerhed og kun tænker på sig selv. Kan det blive mere pinligt, og magtdominerende? Hvis ikke det er magt, at stå og pådutte os andre, hvad vi bør og skal gøre, fordi man ved bedst, men så alligevel ikke selv gør det, når det kommer til stykket, så er vi da ude i et magttrip, om du vil det eller ej. For så ligger det så dybt indgroet i en, at man er flintrende ligeglad med selv at overholde tingene, men man vil gerne have andre følger ens anvisninger. Det er skammeligt. Men nu gider jeg ikke forsvare min holdning til corona mere. Jeg følger blot virkeligheden, og ser at vi nu efter noget tid med maske ingen ændringer ser. Ligesom mange andre lande heller ikke har set det. Der er INGEN rød tråd i det, og så kan I være nok så angste, som I vil. Der sker jo ingenting. Hvis man tror, de magthavere der er i landet, kun vil jer det bedste, og aldrig har egne interesser for øje, så burde man få undersøgt sin kritiske sans.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#44
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 20:00

Rapporter til Admin
#42 Hvorfor giver du dig ikke til kende - drop din gæsteprofil, makker.. Lad mig se, hvem det er, der spiller så smart bag sin skærm, og forsvarer en 16 årig hvalp, der har brudt alle sine arbejdsopgaver og chikaneret kunde efter kunde i 1.5md, og bliver ved at plante skylden hos mig, fordi jeg ikke matcher din holdning til corona - for det er dét, det her handler om - klogere er du ikke! JEG OVERHOLDTE REGLERNE! Fatter du ikke det inde i dit hoved? Der er ansat gule veste i butikken, hvor der står, at de har beføjelserne til at kontrollere folk. Det har en 16 årig knægt ikke, og det bekræftede hans chef også, at det slet ikke var hans opgave. Han skal da slet ikke rette på folk, der har fulgt alle regler. Han har været efter langt flere kunder dernede den korte tid, han har været der, og klagerne har haglet ind. Alligevel bliver du ved at forsvare en ukendt person og angribe mig? Vi to er done, for du fatter da absolut intet af det, jeg har skrevet til dig, eller også vil du bare ikke acceptere, at jeg har fulgt coronareglerne og en 16 årig hvalp har chikaneret kunderne i 1.5 md og jeg omtalte min episode med ham. Så er det MIG, fordi min holdning til corona ikke er ukendt, der er galt på den. Igen, tro mig, hvis du havde oplevet denne hvalp, så....... Farvel og tak for en ensidig debat.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 07-11-2020 20:03
#45
Gæsten fra festen
Gæst
07-11-2020 20:04

Rapporter til Admin
#44 "Debat" En psykisk uligevægtig person der bruger hol.dk som sin terapeut, er ikke en debat.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#46
anno
Gæst
07-11-2020 20:05

Rapporter til Admin
#41 der er jo ikke noget videnskablig belæg for at dræbe alle mink i Danmark. og hvad skal vi ikke gøre når der findes en mutation i hunde eller katte. Jeg mælder mig da gerne, til at dræbe dem alle så jeg kan få nydelsen af at se deres ejeres lidelse efter de blind har støtte mette.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#47
TottiNo10
Superbruger
07-11-2020 20:06

Rapporter til Admin
#45 "En psykisk uligevægtig person" I rest my case. Du er en idiot mand, der ikke har nosser til at vise din rigtige profil... Jeg tør i det mindste at stå ved min mening - uagtet hvor mange der så er i mod den.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#48
Comicsdk
Super Supporter
07-11-2020 20:12

Rapporter til Admin
Odin må vide hvornår Fjummer har fået nok. Eller måske Ronson. Jeg sætter en 50'er på Ronson.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#49
Agent Orange
Bruger Aspirant
07-11-2020 20:18

Rapporter til Admin
#43 Du kan prøve at spørge i Norditalien, hvordan de havde det i foråret. Hvordan deres familier blev påvirket af covid19? Jeg er ikke sikker på, at nogen i Danmark synes det ville være fedt. Vi har heldigvis et velfungerende samfund, hvor vi er i stand til at tage os af de mennesker, som kommer i klemme ifbm. restriktionerne - få lande har samme luksus. Min helt personlige holdninger er, at det alternativ vi så i foråret i Norditalien og andre steder er langt værre. Det er selvfølgelig min helt subjektive holdning. Jeg er sgu lidt glad for at menneskeliv står over økonomi. Mette Frederiksen og hendes kvindelige ministre?? Hvordan er deres køn relevant? Jeg tvivler ligeledes på, at Kulturministeren har indflydelse på sundhedsfaglige emner. Jeg tænker, hun kun er relevant i forhold til støtteordninger til kulturlivet. Det er bare en skide mundbind og det har 0 relevant indflydelse på dit liv. Jeg hader også at have det på, men når alternativet er, at mine forældre potentielt dør, vælger jeg mundbind alternativet Det pissede mig også af, at jeg ikke fik lov til at høre Mercyful Fate i sommers, men i det store billede er det totalt lige meget.
--
#50
Agent Orange
Bruger Aspirant
07-11-2020 20:21

Rapporter til Admin
#46 Super. Du virker som en ligevægtig og eftertænksom person.
--
#51
Hifi
Gæst
07-11-2020 21:16

Rapporter til Admin
Gu er covid-19 ikke fup. Kender flere der er smittede. Også folk i topidræt samt en af disses fædre som er død uden han havde andre sygdomme. Dog glæder jeg mig til at samfundet forhåbentlig bryder totalt sammen og det er hver mand for sig selv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#52
TwinX
Monsterbruger
07-11-2020 23:18

Rapporter til Admin
hahahahahahahahaha. fuck hvor er det vildt mand. sgu lang tid siden jeg har grinet så meget. Totti i love you. Du er fandme en klon af dovne robert, amalie, fie laursen og joachim b. olsen i et væsen. Amazing.
--
#53
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 00:07

Rapporter til Admin
#52 "Du er fandme en klon af dovne robert, amalie, fie laursen og joachim b. olsen " Og du er en idiot for at sammenligne mig med så tomme hylstre af mennesker, uden at kende mig og blot ud fra det, jeg har skrevet herinde omkring et par emner - du er vist ikke for skarp til at vurdere andre mennesker. Jeg er niveauer over hver og én af dem, du nævner der - måske lige bortset fra Joachim .B Olsen - ham skal man bestemt ikke undervurdere, men de andre! Det var da nogle latterlige sammenligninger, og lige så latterlig er du af den grund. Men fedt nok, at du tør skrive den slags bag din skærm. Er I alle så hårde i virkeligheden, og tør I rakke folk ned på den måde face to face - det er jeg ret nysgerrig efter. Mit gæt er nej, så nyd endelige den fornøjelse og sikkerhed, I har bag jeres skærme smart asses. Det er noget nemmere at være modbydelig og et grimt menneske bag sin skærm, end det er i virkeligheden, hvor man kan ende med at stå til ansvar for sin opførsel.... Din taber mand!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 00:12
#54
Netsat_99
Ultrabruger
08-11-2020 00:17

Rapporter til Admin
#53 utroligt at du er på førtidspension.. du burde nemt kunne få ansættelse på et biogasanlæg - du skal bare råbe ned i tanken, så er den hurtig fyldt op med lort..
--
#55
Gæsten fra festen
Gæst
08-11-2020 00:20

Rapporter til Admin
#53 Hvorfor skulle man ikke tøre sige at du opfører dig som en idiot, hvid du er ligesom du er bag din egen skærm ? De fleste mennesker griner blot af typer som dig, eller går en bue udenom fordi vi har andet at se til i livet, end ham staklen der bruger dit liv på at puste sig op foran en 16 årig kassedreng i netto.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#56
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 00:22

Rapporter til Admin
#52 Og det kommer fra manden, der ikke tror på vacciner i øvrigt - hvem her skal grine???? #54 Hvad er dit problem? hvad er du uenig i? Kan du andet, end bare at byde ind med svinere, uden at argumentere i mod det, du ikke er enig med mig i? Hvorfor de one-liners bare? Det er sgu da ufatteligt, at man kan svine og dømme et andet menneske så meget, uden at man overhovedet har budt ind med argumenter i nogen form, og forsøger at debattere i stedet for. Men sådan er det vel, når man møder en, der kan argumentere og forklare sig, når man åbenbart selv har problemer med det selv. Er du dum, eller er DU bare fyldt med lort i hovedet?
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#57
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 00:28

Rapporter til Admin
#55 Du tør jo intet der bag dit anonyme nick din tøs mand. Og så bliver jo ved med at lyve om den 16 årige dreng. Jeg har skåret ud i pap for dig, at ALLE regler var overholdt, og at jeg talte pænt og forklarede drengen, hvad han skulle og ikke skulle. Hans chef bekræftede dette, da flere andre klagede osv. hvalpen overholder ikke selv reglerne i centret omkring corona osv osv.. Alt dette, har du fået forklaret flere gange... har du læst alt dette, eller vil du stadigvæk fortsætte med at gøre mig til lorten? Er du så snothamrende dum, eller kan det på nogen måde trænge igennem til dig? Er det med vilje, du provokerer mig, eller er du bare ikke klogere? Du ville blive overrasket, hvis du så, hvor mange "stakler", der var "efter" denne 16 årige "stakkels" dreng. Måske du kan adoptere ham, når han bliver fyret inden så længe, fordi hans opførsel på sin arbejdsplads har været fuldstændig uacceptabel, og så sidder du bag din skærm og rakker mig ned? Du er måske selv forældre - gud nåde trøste de unger - og er typen, der lader dine unger styre og diktere hele din hverdag og liv. Enten det, eller så er du selv en af disse curlingunger, der er vokset op uden nogen form for opdragelse, og bare har kunne gøre og opføre dig, som det passer dig. Det er den eneste logiske forklaring på, at du stadigvæk klandrer mig for noget, jeg ikke har gjort forkert, og som 5-10 andre kunder igennem 1.5md har klaget over omkring denne præcist samme ungarbejder... Er du med nu, eller er du stadigvæk helt blæst???
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 00:30
#58
Gæsten fra festen
Gæst
08-11-2020 00:34

Rapporter til Admin
#57 Komisk du snakker om opdragelse, mens din egen opførsel hverken bærer præg af selv samme eller dannelse. Jo tak. Begge mine børn (2 og 4) kan sagtens beherske sig, og er langt længere henne end dig i både handling og opførsel.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#59
jhc9817
Maxi Supporter
08-11-2020 00:44

Rapporter til Admin
Aner ikke hvordan fremtiden ser ud med Corona. Men jeg ved 2 blodpropper i hjertet i år med 4 måneders mellemrum ikke har slået mig ihjel- så Corona virus kommer heller ikke til at gøre det :).
--
#60
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 00:49

Rapporter til Admin
#58 Gå min historie igennem herinde. Jeg har alle dage talt pænt, og samtlige handler jeg har foretaget herinde, er foregået høfligt og dannet personligt, og dem der har været sendt med posten, er blevet ordnet instant og korrekt. Opfører man sig pænt overfor mig, så gør jeg det samme den anden vej. Men når man angriber mig og f.eks min FTP ud af det blå, fordi jeg mener anderledes om f.eks corona eller om den anden tråd, jeg lavede, så giver jeg retur. Træder man på mig, så træder jeg hårdt tilbage! Når man som dig, løgnagtigt angriber mig for nærmest at have overfaldet en 16 årig i en butik, så reagerer jeg også, for du har jo ikke læst, hvad det er foregået, og hvad jeg har skrevet. Der er INTET forkert foregået i den butik, og jeg har ikke gjort det mindste galt. Dette ignorerer du, og nu forstår jeg det. Du har selv unger, og har svært ved måske at acceptere, at andre skal irettesætte en uopdragen 16 årig, der ikke kan opføre sig ordentligt i sit arbejde og opføre sig ordentligt, og af samme grund står til en fyring i den nærmeste fremtid. Det er jo derfor, du er så "farvet" og bliver ved med at lyve omkring den episode i butikken, hvor jeg har overholdt ALLE coronaregler og alle andre ting, der er dybt beskrevet, som du har ignoreret.... Så jeg har vitterligt svært ved at forestille mig, at du skulle kunne have 2 og 4 årige, der er længere fremme end jeg i handling og opførsel, hvis det er dig, de skal slægte på. En far, der lyver og ikke kan håndtere, at hans og andres yngel ikke er de vigtigste, og ikke har carte blanche til at undgå irettesættelse eller "ballade", hvis man ikke opfører sig ordentligt, eller passer sit job korrekt, og holder snuden ude af ting, som man ikke skal have dem i. Du skal nok sørge for, at de får en god opdragelse - det er jeg slet ikke i tvivl om. De får frit spil, og våger nogen at irettesætte dit yngel, så kommer far: "Det er ikke din opgave".... Tjoooo, så må du jo gøre det ordentligt selv, hvis du vil undgå, at dit yngel får besked ude i den virkelige verden om, at der er andre i verden end dem. Det er nok det, der er problemet, og som du har svært ved at håndtere. Men tak fordi, du vidste ansigt - nu forstår jeg bedre, at du fastholder dine løgne og forsvar af en 16 årig snothvalp, der ikke er sit job værdigt, og decideret sviner og er ubehøvlet overfor de kunder, der frekventerer hans arbejdsplads... Du er dygtig, er du....
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 00:52
#61
Gæsten fra festen
Gæst
08-11-2020 01:00

Rapporter til Admin
#60 Hele din "historie" herinde viser jo netop at du er helt fra den, og uden for pædagogisk rækkevidde. Jeg ved ikke om du har lagt mærke til det, buddy.... Men langt de fleste facepalmer når de læser dine indlæg. Jeg har svært ved at tygge mig igennem det, uden at smile og håber på sin vis du får hjælp til dine talrige psykiske problemer. Jeg trøster mig ved din art ikke bliver ført videre.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#62
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 01:11

Rapporter til Admin
#61 Igen er du jo fyldt med løgn. Ud over "selvtægts" tråden og coronadedatten, så har jeg skam ikke været i skudilden videre ofte. Du har ikke selv lavet andet end at lyve i forsvar for en 16 årig, som om jeg har mishandlet og svinet ham til. Trods du har fået hele sandheden og historien om, hvordan han snart fyres, fordi den ene kunde efter den anden klager over ham. Alligevel gør du mig til psykopaten, der oversviner en stakkels 16 årig på sin arbejdsplads - trods chefen har irettesat ham og givet os kunder ret i de mange identiske klager, der vælter ind over vedkommende. Du bliver ved med at tale om mine psykiske problemer. Jeg klarer mig skam fint nok, og min hverdag går ganske udmærket. Jeg retter op, hvor jeg kan, og forbedrer mig, hvor jeg kan, og så tør jeg stå ved mine holdninger på internettet, og har ikke behov for at gemme mig bag et anonymt nick, som en sølle curlingfar, der er fuldstændigt blottet for sandhed og selverkendelse! Du udtaler dig om min "art" bliver ført videre. Wow, det jeg tror heller ikke, du skal bekymre dig om. Jeg vil gerne invitere dig hjem til mig, så vi kan tage debatten færdigt, og så kan du få lov at vurdere, hvor "talrige" mine psykiske problemer er. Dem formår du jo at vurdere ud fra holdninger i et debatforum, hvor jeg ellers ville mene, at jeg formulerer mig nogenlunde udmærket, og fremstår temmelig dannet og ordentligt overfor dem, der gør det samme overfor mig. Tænk, hvad kan du så ikke vurdere face to face - er du frisk på dette??? Der er ingen vold eller trusler overhovedet - jeg vil bare gerne se dig i øjnene, og høre dig vurdere mig og mine psykiske problemer efter en helt normalt snak ansigt til ansigt. Så kan jeg også forklare dig igen og skære ud i pap, hvad denne 16 årige dreng byder kunderne i den butik, han arbejder. Både i form at ren og skær chikane og coronafare i resten af centret, hvor han ikke selv overholder regler om sprit, masker og afstand til sine egne venner. Det gælder jo ikke ham, ser du... Så lad mig vide, hvad du vil. Jeg vi inderligt gerne mødes med dig, der gemmer sig bag et anonymt nick.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 01:12
#63
Gæsten fra festen
Gæst
08-11-2020 01:20

Rapporter til Admin
"udover selvtægtstråden" Nååh.. den tråd hvor du overtrådte adskillige paragraffer, og kom med den ene sindssyge bemærkning efter den anden. Selvfølgelig tager jeg en 16 årig i forsvar, når det kommer fra en psykisk ustabil person som dig, det drømmer om at yde selvtægt, og hvad ved jeg. Enhver ved jo godt det er dine problemer ang Corona, og ikke de stakkels ansatte som du overfuser der er problemet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#64
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 01:33

Rapporter til Admin
#63 Ja, jeg er ikke så vildt med psykopater, der systematisk mishandler kvinder igen og igen, og en dag ender med at slå dem ihjel, som Peter Madsen og Peter Lundin gjorde det. For det kommer sådanne psykopater til. Det er fordelen ved at have lidt kendskab i den verden. De fortjener ikke at eksistere i min bog. Lev med det, og den debat er færdig, kammerat... Det er ikke en 16 årig, jeg drømmer om at yde selvtægt på - han skal bare passe sit arbejde og behandle kunderne ordentligt, ellers må flere voksne jo fortælle ham det, og sågar hans chef også. Det er vel logisk nok, og har intet med tidligere tråde at gøre. Igen, drager du antagelser, og gør mig værre, end jeg er. Og igen lyver du. Du ANTAGER ting om den 16 årige. Er du helt væk dagen lang? Vi stod to venner, og inden da havde den 16 årige ansatte vadet rundt i butikken og irettesat andre også, der ikke brød nogle regler. Han gad ikke lave andet. Trods der var mere end behov for at få åbnet en kasse mere og ekspederet ved tipsterminalen også! Dette påpegede de to, der var ansat til netop denne opgave i gule veste også overfor chefen, men inden nåede den 16 årige lige at irettesætte mig og min ven, trods vi stod med den afstand vi skulle, havde sprittet af og bar masker. Dette fortalte jeg ham, og forklarede ham i øvrigt, at det ikke var det, han var ansat til - han burde vist hellere se af at passe sine oprindelige arbejdsopgaver uden at svine kunderne til, når det ikke kørte efter hans hoved. Dette tog jeg med chefen bagefter også, og der var INGEN problem i det, efter hans mening - det var IKKE nyt for ham! Fatter du slet ikke, hvad jeg skriver? Er det så ufatteligt for dig oppe i dit lille hoved, at trods jeg er stærkt i mod de voldsomme restriktioner, så kan jeg stadigvæk godt overholde reglerne - det har jeg også tilkendegivet, at jeg har villet gøre, da jeg ikke er en urimelig idiot, der ikke vil passe på mine medmennesker. Men derfor har jeg stadigvæk haft den holdning til de restriktioner, som jeg har. Dette har jeg skåret ud i pap igen og igen, og nu bliver stadigvæk ved med at pådutte mig ting. Jeg har ikke overfuset en "stakkels" ansat. En 16 årig ansat har opført sig fuldstændigt uhørt og uacceptabelt på sit arbejde i 1.5md nu, og ikke har kunne passe de ting, han reelt var ansat til, men har i stedet leget politimand, trods der var andre ansatte til dette. Alt dette fører til en fyring meget snart, da dette er udtalt af chefen selv og spredte sig hurtigt i denne lille bydel. Og du vil stadigvæk smide den over på mig, og min holdning til corona, og hvor psykisk syg jeg er og bla bla - hvad med alle de mange andre, som han har leget politimand overfor og chikaneret, trods de har overholdt reglerne? ER de også idioter for at "overfuse" en 16 årig, "der blot passer sit job"? Seriøst??? Hvad med ham selv, der har brudt samtlige regler, når han har bevæget sig rundt nede i centret og haft fri i blandt sine mange venner. Du er simpelthen for dum, til at spilde mere tid på. Du hagler mig ned, og lytter ikke til sandheden, og du gemmer dig bag et anonymt nick, og tør ikke stå frem. Du behøver ikke skrive til mig mere, for du er simpelthen en tøs og taber af rang, og du skal have lov at gemme dig bag dit anonyme nick - det har du det nok bedst med.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 01:37
#65
Chucara
Mega Nørd
08-11-2020 02:05

Rapporter til Admin
#3: Vrøvl. Rabies, fugleinfluenza og ebola vil gerne tale med dig. De føler sig overset i din udtalelse om zoonoser, der "ALDRIG" er fundet en vaccine imod.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
#66
Hifi
Gæst
08-11-2020 02:30

Rapporter til Admin
ZOMBIER!!!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#67
M.Mikkel
Maxi Nørd
08-11-2020 04:20

Rapporter til Admin
#64 du er sku da godt nok meget syg og ikke normal hold da op en taber
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#68
Dragonheart
Guru
08-11-2020 05:12

Rapporter til Admin
#0 Jeg tror vi skal forvente: 1. Restriktioner indtil vi ser meget få smittede dagligt. Hvilket nok kommer fra en delvis immunitet hos nogle i befolkningen (de der er store sprede som fx de unge). Efter 2-3 år - jo flere restriktioner jo længere tager det. 2. Vacciner til de udsatte og ældre slut 2021 - og på det tidspunkt vil pkt. 1 ok være sket delvist Så vil de nye vira nok om 5-10 år være på niveau med de forskellige influenza-vira mht hvordan stat og samfund håndterer dem - og hvordan folks immunreaktion er. Så tror generelt folk selv efter et par år og fremad vil fokusere mere på god basal hygiejne, berøringsfri interaktioner og lign. Fatter heller ikke hvorfor man ikke for længst har fået berøringsfri interaktion hos lægen og på hospitaler. Billig, nemt og kan markant reducere spredning af mikroorganismer. #0 Så vidst jeg ved kan man kun vaccinere mod infektioner og ikke kræft. Korea og Kina Og Japan for den sags skyld er lande med en anden kultur en DK. Kine pga det politiske system og de to andre delvist pga æresbegreber der behjælper at reducere smittespredning markant ift. DK #10 Rygningsrelateret død og kræft er langt overvejende livsstilssygdomme. Det er virusinfektioner ikke. Og uden restriktioner og retningslinjer var der nok døde markant flere forholdsmæssigt(10-20x) itil influenzaer og det ville sundhedssystemet ikke have kapacitet til. Og influenzaer har vi vacciner imod. Det har vi ikke imod sars-cov2. Umiddelbart lader sars-cov2 og influenza sig altså ikke sammenligne ud fra hvordan de skal håndteres
--
Sidst redigeret 08-11-2020 05:13
#69
TwinX
Monsterbruger
08-11-2020 10:58

Rapporter til Admin
#52Og det kommer fra manden, der ikke tror på vacciner i øvrigt - hvem her skal grine???? Jamen altså totti, forfanden.... Jeg tror en af grundene til at du rager uklar med 90 % af internettet, er at du simpelthen ikke har de kognitive ressourcer der skal til for at afkode meget af det du læser. Enten troller du her og kører lidt trump lignende logik og argumentationsteknink, eller også tjaaaa. Dit dannelses og refleksionsniveau matcher simpelthen ikke din lyst og dit behov for at udtrykke dig og debattere. Ka du ikke selv se at fx dine argumenter vedr. overførselsindkomster og hvad din familie historisk set har lagt i statskassen, er helt uden logik og reelle pointer ? I forummet hér møder du en bred vifte af folk med meget forskellige baggrunde og tilgange, og folk er ikke her i forummet fordi de alle holder med brøndby eller syntes at muslimer er dumme. Meningerne er mange og meget forskellige. Derfor stilles der ofte modspørgsmål når man ytrer sig herinde. Det er derfor du falder så meget igennem som du gør. Uanset hvor mange kilometer indlæg du poster, vil du ende samme sted. Det er ikke kvantiteten af dine indspark, niveauet af følelser du lægger i det, eller hvor voldsomt du udtrykker dig. Indholdet og niveauet matcher simpelthen ikke den ellers brede skare og diversitet du møder herinde. Håber du kan bruge det. Pøj pøj med det.
--
#70
M.Mikkel
Maxi Nørd
08-11-2020 11:06

Rapporter til Admin
#69 kan kun være enig
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#71
Sami
Gæst
08-11-2020 11:23

Rapporter til Admin
Hold da op så er alle eksperterne på tasterne igen
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#72
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 11:58

Rapporter til Admin
#69 Du skal som den sidste snakke om ikke at have de "kognitive ressourcer der skal til for at afkode meget af det du læser." "Ka du ikke selv se at fx dine argumenter vedr. overførselsindkomster og hvad din familie historisk set har lagt i statskassen, er helt uden logik og reelle pointer ?" Har du seriøst svært ved at forstå den type argumentation overfor en person, der smider i hovedet af mig, at en 16 årig ungarbejder betaler min mad og bolig, så hvad i al verden bilder jeg mig ind at "skælde" ham ud. Trods jeg INTET forkert gjorde i den situation i butikken, som mange andre kunder i øvrigt heller ikke gjorde. Der var ret fælles front i mod en ubehøvlet ansat, der ikke kunne finde ud af at passe sit job og direkte chikanerede kunderne. Dette er ikke noget jeg finder på - det bliver bekræftet af en fyring inden længe i følge chefen i butikken. Fortæl mig så, hvorfor jeg ikke kan bringe lige så groteske argumenter omkring hvem, og hvordan min FTP i øvrigt bliver finansieret, og hvem der betaler den, når jeg skal høre på, at en flabet, doven og uhøflig 16 årig butiksansat - det vælter sig i klager - er den der betaler min FTP og min livsstil? Er du seriøs i, at jeg ikke må bringe andre eksempler på, hvordan det måske er mere sandsynligt, at min FTP bliver betalt. Tro mig, folk der har travlt med: "hvad lige præcist DERES SKAT går til", hvis de smider det i hovedet af mig, fordi jeg er på FTP, så får de tilbage, så hatten passer. For det er så småligt, og så kan vi gøre statskassen op på mange forskellige måder. Forstår du min pointe, eller må det kun gå den ene vej? Det er ret simpelt! Jeg matcher fint den diversitet, jeg møder på min vej i livet, og ingen klager over min dannelse, høflighed osv. At der sidder en gruppe vatarme på internettet, der ikke kan tåle, at andre har anden mening end dem selv, uden at de skal blive personlige, og direkte omskrive og lyve omkring de eksempler, jeg f.eks bringer - som med denne 16 årige i butikken, der legede politimand overfor alle kunderne, det kunne ikke rage mig mindre. Men sviner man mig til, som f.eks "M. Mikkel" blot gør i one-liners uden at bringe noget til debatten, ellers gemmer man sig bag et anonymt nick, og ikke vil stå ved sine løgne, og dermed af min fuldstændigt rimelige ageren i en situation i en butik, som jeg har berettet om i forhold til den coronadebat, så får man retur tifoldig. Du sidder og klandrer mig for min måde at argumentere på, trods de argumenter du refererer til, kommer fra en far til to børn, der ikke har lavet andet end at se bort fra sandheden og historien fra den butik. Han har haglet mig ned, og forsvaret en 16 årig snothvalp - og ja, det er en 16 årig uopdragen snothvalp, der af samme grund bliver fyret snart, og har fået klager fra MANGE andre end jeg. Så jeg overlever nok din selvretfærdige mening. Fuck, hvad du tror, jeg er, og står for! Jeg VED, hvad og hvem, jeg er, og hvad jeg står for, og det gør de nærmeste i mit liv også, og det er heldigvis rigeligt for mig. Jeg er et godt menneske, men træd på mig, og jeg træder hårdt tilbage, og jeg er hamrende ligeglad med hvem og hvad, du så tror, du er.... Sådan er jeg, og det står jeg ved, ligesom jeg står ved mine holdninger, uagtet om der sidder en håndfuld kværulanter herinde og latterliggører dem og mig... Men nu er jeg ude af denne debat, så nok om det.. #70 Prøv en dag at sæt et argument og længere sætning sammen selv - det ville klæde dig, og måske få dig til at ligne mere end en 12 årig, der lige har lært at bruge internettet. Det er jo ikke kun mig, du bare kaster one-liner svinere efter, vel? Kig indad, kammerat!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 12:02
#73
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 12:07

Rapporter til Admin
#69 Og lige en sidste ting mere. Du skal - som sagt - nok næppe belære nogen om kognitive evner og intelligens i det hele taget, med dine tidligere udtalelser om vacciner. Det er lidt tragikomisk, at du så belærer mig om, at mine lange indlæg og argumenter ikke hænger sammen osv.. Wow, just wow.. Tak for dagens grin som afslutning!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#74
TwinX
Monsterbruger
08-11-2020 12:16

Rapporter til Admin
Du blir simpelthen ved at udstille dig selv. Nu referere du igen til noget udtalelse vedr. vacciner. Er du flink lige at genlæse hvad det er du tror jeg fejlagtigt har skrevet om vacciner ? Er det mit indlæg omkring at det hidtil aldrig er lykkedes at lave effektive vaccine mod sygdomme der smitter både dyr og mennesker, hver vej ? Den er go nok. Læs op på det. Og det er igen hér at jeg kunne reposte mit skriv til dig. De samme pointer og argumenter er stadig aktuelle og valide. Du forstår simpelthen ikke det du læser !
--
#75
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 12:21

Rapporter til Admin
#74 Som du lige har læst mine argumenter, der fuldstændigt smadrede dit indlæg før? Jo, jeg forstår, når du bruger argumenter, der er selvmodsigende. I andre må godt bruge syge argumenter i forhold til noget meget personligt for mig, men når jeg argumenterer i mod, at det nok kan betales på anden vis f.eks, så er det MIG, der skriver en masse usammenhængende vrøvl, der ingen relevans har? Seriøst, er du snothamrende dum, eller vil du bare ikke give dig, trods du har bevidnet en af dine anonyme støtter hagle mig ned igen og igen, og ignorere ALT sandhed skrevet og berettet om en situation omkring corona i en butik. Der er det MIG, der er idioten, og laver fejlen, trods jeg intet andet har gjort, end så mange andre mennesker gjorde den dag og 1.5md op til. Stop nu dig selv mand! Og vedr. dit vaccinevrøvl, så læs hvad #65 skrev til dig, og hold så din mund resten af søndagen, tak....
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 12:25
#76
Comicsdk
Super Supporter
08-11-2020 12:32

Rapporter til Admin
Er der nogen der har hørt hvordan det går med Alex Jones? Jeg har hørt rygter om at han blev erklæret rablende sindssyg og blev spærret inde på en lukket institution.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#77
Gæsten fra festen
Gæst
08-11-2020 12:53

Rapporter til Admin
#76 Burde han også. Prøv at se det podcast hvor han er hos Joe Rogan. Han er jo komplet vanvittig, og minder på mange områder om en hvis person her i tråden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#78
M.Mikkel
Maxi Nørd
08-11-2020 13:09

Rapporter til Admin
#75 du gør ikke andet en af udstille din komplet dumhed hold da op en taber .og dig betaler vi andre til
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#79
TottiNo10
Superbruger
08-11-2020 13:18

Rapporter til Admin
#78 Du bør ikke kalde andre dumme, Mikkel, når du ikke kan formulere dig bare nogenlunde. Og mon de mange i min familie, der f.eks betaler topskat, betaler til de overvægtige og rygerne i din familie måske? Hvad er det for noget, Mikkel???!?!?!? Hvordan vil du gøre det op med lige præcist "dine skattepenge"? Lige præcist din del, betaler ikke en dyt til mig, men til det store billede i samfundet. Så flet næbbet med at have ondt i røven over andre, når det nok ikke er videre svært at forestille sig, at du og din familie måske også benytter sikkerhedsnettet i Danmark - det virker i hvert fald ikke til, at du selv er videre veluddannet, eller kommer fra særligt fordelagtige kår. Er det ubehageligt at få smidt så grimme ting efter sig? Så overvej at tag et kig tilbage på dine uendelige one-liners med svinere til mig - det eneste du har budt ind med i denne tråd også, og igen er det noget, du gør i mod andre rundt omkring på forum også. One-liners med svinere, det er der, dit niveau når op. Og så lidt bjæffen, når du kan give dine venner ret. Du minder mig lidt om en Silkeborgfan på YouTube, der hedder Dennis - du kan søge ham på YouTube. Han bjæffer også bare op i kor, som du gør, og det lyder bestemt ikke særligt intelligent.... Så stop du bare din snak om at udstille sin dumhed - det står du fint for selv....
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB&1/2TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 08-11-2020 13:22
#80
Gæsten fra festen
Gæst
08-11-2020 13:37

Rapporter til Admin
"Du minder mig lidt om en Silkeborgfan på YouTube, der hedder Dennis - du kan søge ham på YouTube. Han bjæffer også bare op i kor, som du gør, og det lyder bestemt ikke særligt intelligent...." Oh the irony...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#81
M.Mikkel
Maxi Nørd
08-11-2020 14:08

Rapporter til Admin
Nogen gange fortryder man at man betaler skat/penge til en klovn til#79 som burde være spærret inde
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#82
kikophil
Monster Supporter
08-11-2020 14:34

Rapporter til Admin
Der er faktisk flere i tråden der udstiller sig selv på en negativ måde, så venter kun på, at der ryger en sikring eller flere! Der er ingen debat længere. Kun pissekonkurrence og mudderkastning, hvor al kommunikation på forhånd er ubrugelig. Ingen gider selvf. høre på åbenlyst forkerte postulater/konklusioner og at alle med andre meninger på forhånd er dømt idioter. Tror kun tråden fortsat lever grundet moderators Corona trykudlednings tolerance. P/s - og vi er for øvrigt alle idioter! Nå men tilbage til Trump der prøver at finde en trumf i det kortspil han allerede har tabt..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...

Opret svar til indlægget: Corona-udsigter næste 12 måneder?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login

Denne tråd er låst, og du kan derfor ikke oprette svar i den.

Begrundelse

Tror vi stopper her.

Låst af Ronson | 08-11-2020 15:13

NYHEDSBREV
Afstemning