Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Plankebord hvor?

Af Gæst Gæst | 29-11-2020 01:36 | 499 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej jeg er på udkig efter en butik/webshop der sælger plankeborde i egetræ, det er altså lidt af en jungle. Hvad har folk af anbefalinger med hensyn til kvalitet for prisen? Syntes ikke rigtig jeg kan finde nogen gode anbefalinger nogen steder.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Kristina
Maxi Nørd
29-11-2020 02:29

Rapporter til Admin
Afhænger jo lidt af dit budget, for ellers skyder vi med spredehagl - og evt. også hvor du bor, hvis det skal være afhentning :) Men: https://manipine.com[...] https://raatoggodt.dk[...] (Begge kan lave customised plankebord ift. dit specifikke behov)
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#2
Flunksch
Ny på siden
29-11-2020 03:21

Rapporter til Admin
Jeg købte mit på hipstory i Odense. Er rigtigt glad for det. Gav vidst nok 7500 kr med 6 stole. Fed fysisk butik også. Bordt har "sat" sig lidt men det skulle være normalt.
--
#3
Sebastian011
Junior Nørd
29-11-2020 09:35

Rapporter til Admin
Vil klart anbefale at du tager ud og kigger på bordene, får du køber noget på internettet. Kvaliteten af træ og indfarvning er meget forskellig, og jeg var ude og kigge på mange nye og brugte, hvoraf flere var af tvivlsom kvalitet (fx spinkle ben). Min venindes bord fra hipstory ligner fx at træet har et lag voks ovenpå, hvilket ser meget unaturligt ud, og hun er møg ærgerlig over det. Jeg endte selv med at købe et "Vintage spisebord" fra ILVA. Det er rimelig rustikt og massivt, med knasthuller og ikke fuldstændig plan overflade, så det falder måske ikke i alles smag. Fandt mit på dba til en billig pris, efter jeg havde bestemt mig for modellen. https://mobellageret.dk[...]
--
Sidst redigeret 29-11-2020 09:36
#4
MadsFerguson
Nørd Aspirant
29-11-2020 09:53

Rapporter til Admin
Vi købte et håndlavet spisebord fra Mann Design og det har vi ikke et øjeblik fortrudt, det er i den høje ende af priserne (tror vores stod i ca 35k for et 12 mands bord) men man er ikke et øjeblik i tvivl om at det er et for-life bord man har købt. Han laver nogle voldsomt lækre stole også. Han har showroom i kbh. sørg for ikke at tage penge med, det bliver hurtigt dyrt ;)
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#5
jesperkbh
Mega Supporter
29-11-2020 10:41

Rapporter til Admin
Hvor i landet er du og hvad er budgettet?
--
#6
Streaker
Elitebruger
29-11-2020 11:37

Rapporter til Admin
Hej Jeg har selv et C.M.N. plankebord fra møbler med wengberg ? https://mobler.dk[...] som er lavet af kristensen og kristensen som er rimelig kendte indenfor den branchen. Du har mulighed for at selv at vælge kant, fyldte knaster, oliering, andre mål på bordet etc. Jeg vil klart anbefale at tage ud i nogle butikker og se bordene da billederne på internettet ikke altid giver udtryk for den faktiske vare som de andre også skriver. Husk også noget olie med til dit bord det gør en kæmpe forskel efter du har givet det en tur.? Guardian ædeltræsolie kan jeg varmt anbefale men hør gerne forhandleren.
--

Opret svar til indlægget: Plankebord hvor?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning