Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Er en email fra direktøren bindende?

Af Gæst Poul | 01-12-2020 16:26 | 922 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej, Jeg indgik en kontrakt med et firma for noget tid siden. En af de vigtige ting før jeg skrev under, var at jeg bad dem bekræfte per mail at jeg kunne arbejde perioder fra udlandet pga. kærestens arbejde. Derefter sendt direktøren for afdelingen en mail som svar på min anmodning. """ With references to our interview we hereby confirm that you are offered employment. We have adopted a series of flexible benefits including the option to work from home (or anywhere else in the world, delivering 10 days of work in 9 days taking the 10th day off etc.) Your monthly salary shall amount to DKK XXX. The employment contract will be sent to you as soon as possible. Please confirm by replying to this e-mail. Yours sincerely, DIRECTORS NAME """ ?Hvor direktøren som jeg ser det, bekræfter at jeg har mulighed for at arbejde fra udlandet - i den grad som jeg nu ønsker. Det gik også fint indtil en ny underleder blev ansat her for nylig som tror meget på at arbejde fra kontoret. Han er ikke tilfreds med at jeg arbejde i perioder fra udlandet og har bedt mig om at møde op på kontoret noget oftere. Hvor godt stillet står jeg med sådan en mail fra direktøren (som stadigvæk er direktør) her nogle måneder senere. Jeg har gennemset den egentlige kontrakt, og der står som sådan ikke noget om den lovede fleksibilitet med at arbejde fra udlandet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
DownClock
Guru
01-12-2020 16:32

Rapporter til Admin
Hvad siger direktøren?
--
#2
Kronholm
Super Supporter
01-12-2020 16:34

Rapporter til Admin
Det er vel bare at videresende det til den utilfredse "underleder" ? men specifikt siger direktøren jo at du skal levere 10 dages arbejde i løbet af 9 dage, for at du så kan tage f.eks. en forlænget weekend hver 2. uge?
--
#3
Comicsdk
Maxi Supporter
01-12-2020 16:35

Rapporter til Admin
Det lyder lidt som om den nye underleder (....) har travlt med at bevise at han ikke er spild af penge, forstået på den måde at han måske er lidt for opsat på at gøre et godt indtryk set fra toppen, og måske overser at der under ham findes grundlaget for at han overhovedet har en funktion. Hvis det giver mening. Men denne her type indlæg er svært malplacerede i et forum som dette, jeg tænker at du ville få mere ud af at diskutere sagen med kolleger, personalechef etc. Men det indhold i mailen som du refererer til, burde jo også fremgå af din fremsendte kontrakt, skulle man mene. Så.. måske skulle du tage kontakt til direktøren igen, inden du går i clinch med underledelsen.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#4
Homosapien
Supporter
01-12-2020 16:37

Rapporter til Admin
Bare videresend den omtalte mail fra direktøren, som dokumenterer betingelserne af din ansættelse, til den uansvarlige mellemleder. Har han overhovedet hørt om COVID-19?
--
Mumble server - sapien.dk:64738
#5
Die_Happy
Supporter Aspirant
01-12-2020 16:43

Rapporter til Admin
Be' ham om at snakke med direktøren, så må de afklare dem mellem dem selv.
--
#6
Canzer
Maxi Nørd
01-12-2020 16:43

Rapporter til Admin
Forward mailen og skriv at du har en aftale jf. din ansættelse, og den må han lige tage med direktøren.. hvis han brokker sig så kan du sætte direktøren cc. På en senere mail - Overvej dog at du sætter ham i et “dårligt” lys og nok ikke får bonus point fra Hans side så.. forsøg at fix det uden at indblande direktøren
--
:)
#7
_Niko_
Ny på siden
01-12-2020 16:51

Rapporter til Admin
Jeg ville videresende mailen fra direktøren, når mellemlederen kommer med en bemærkning om hjemmearbejde, og sige at det var er en del af forhandlingen inden du startede i firmaet. Jeg ville ikke gå direkte til direktøren, med mindre at den nærmeste leder siger du skal møde fysisk på arbejde, og er ligeglad med aftalen mellem dig og direktøren. Det vil kun gøre det værre at springe direkte til direktøren inden der er en real konflikt, og især når det ikke direkte står i kontrakten. Covid eller ej så har ledelsen jo ret til at ændre ways of working.
--
#8
Sven Bent
Ultra Nørd
01-12-2020 17:21

Rapporter til Admin
jeg loeb ind i samme problem med en team leder fra en anden gruppe jeg havde en aftale med afdelings chefen om at hvis jeg bliver extra tid kan jeg selve valege hvilket aabne opgaver jeg vil loese. dvs jeg kan gaa igennem listen af aabne opgaver og tage de nemme/hurtige og faa dme ud af doeren saa voer overnats hold ikke skal side og rode med dem problemmet er at jeg stopper 60misn for denne team leade som blad har ansvar fra at dele nogle af de aabne opgaver ud til hans hold. jeg gik igennem listeten og ordned 3 hurtige opgaver paa 30 minutter. det fik han ondt i numsen over og begyndte at mene at jeg skulle tage mig at de svare opgaver som jeg er hyret til. jeg gave ham et screenshot af min teams kommunikation fra afdelings cheffen at fortalte ham jeg Har frit spil naar jeg arbejde I min fritid. Du viser helt fint email til din nye chef og forklare ham at det er de præmisser der er lovet ved hyring, og at du ikke er i stand til at fravige fra den aftale da den netop er indgaaet saa du kunne arbejde der. men enig tag den foerst med mellemleder. og hvis han sparker tilbage henviser du til at han maa tale med direktoeren omkring det regler direktoeren har sat/lovet
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
--
Sidst redigeret 01-12-2020 17:22
#9
Qax
Maxi Nørd
01-12-2020 17:27

Rapporter til Admin
#7 Ways of working er ret svære at ændre på, når det er en særskilt aftale. Det er jo sådan set kontraktbrud, som ikke bunder i noget som helst, som kan forsvare det. Der er jo ikke noget der er ændret, til fordel for at skulle komme oftere på kontoret.
--
Asrock Z370 Extreme4 - I5-8600K - NZXT Kraken X62 Ripjaws 2x8gb 3200Mhz CL14 Asus 1080 Strix A8G - Acer XB271HU Adata XPG SX8200 Pro 1TB

Opret svar til indlægget: Er en email fra direktøren bindende?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning