Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Trådløst armatur drypper

Af Bruger Aspirant troubadouren | 13-01-2021 09:28 | 473 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg har et trådløst Grohe armatur (8 år) i badeværelset, som er begyndt at dryppe voldsomt. Jeg har som lægmand renset alt, hvad jeg kan, men opdager nu, at det drypper fra selve armaturet (under). Min umiddelbare tanke er, at det er helt kalket til? Jeg kan ikke engang skrue på kold/varm ventilen på siden af armaturet (eller hvad det hedder) Er det bare at bide i det sure æble og kontakte en VVS mand?
--
#1
Coolcat
Gigabruger
13-01-2021 09:51

Rapporter til Admin
Kan du evt smide et billede op af hvor det drypper? Jeg tænker lidt at hvis det kommer ud af hanen/slangen er det ventilen inde i armaturet, og hvis det kommer ud andre steder er det pakningsmaterialet der er rundt om fittings der er gået. P.S. Jeg er ikke vvs'er
--
#2
Topimax
Mega Supporter
13-01-2021 11:30

Rapporter til Admin
undskyld for off-topic. Trådløs armatur, er det et armatur med sensor?
--
Computeren er den opfindelse, hvormed man kan begå flest fejl hurtigst - dog er tequilla og håndvåben mulige undtagelser ----
#3
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
13-01-2021 14:44

Rapporter til Admin
Jeg tror det kommer an på hvad du forventer vvs'eren skal gøre. Hvis du selv kan skifte armarur, så køb et nyt, det dyreste jeg kunne finde på google koster 1500. Det er kun 2 timers vvs - roughly. Hvis han fikser det har du stadig noget gammelt, til - eller meget tæt på - prisen af et nyt. Hvis det kommer ud under armaturet, så er det måske bare en ny pakning til flexslangen der skal til. Jeg ville købe et nyt armatur. Skrue det gamle af. Tjekke det, kan det fikses, så byt det nye, hvis ikke så sætter du det nye på plads og kører det gamle til genbrug/produkthandlen.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#4
Luffe
Giga Nørd
13-01-2021 15:38

Rapporter til Admin
#2 Nej det er en vandhane som ikke skal have vand tilsluttet, den bruger vanddampene i luften som din trådløse vandsender eller fordamper sender ud i luften xD Men spøg til side... jeg undrede mig over det samme. Google siger det er en vandhane med sensor. Ved ikke lige hvorfor den skulle være trådløs men fair nok :) #0 det kan vel være sensor fejl eller mekanisk fejl. Ved ikke om det er billigere at skifte det hele eller få nogen til at kigge på det og evt. skifte reserve dele. Ud fra hvad #3 skriver, lyder det til at nyt er vejen frem.
--
Do not anger the BOFH, for he has root access.
#5
troubadouren
Bruger Aspirant
14-01-2021 08:43

Rapporter til Admin
Tak for fine kommentarer! Trådløst er det nye berøringsfri :-)
--

Opret svar til indlægget: Trådløst armatur drypper

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning