Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Den Brasilianske Mutation

Af Elite Supporter Thomas8 | 16-01-2021 07:25 | 2729 visninger | 95 svar, hop til seneste
Det kommer ikke bag på mig. Men det stadig vildt at opleve det nu. En by i Brasilien vurderede de til at have en smitte procent på over 70 % af en samlet indbyggertal på 2 millioner i første bølge. Så de regnede ikke med at anden bølge ville ramme dem hårdt (da mange i teorien havde antistoffer(det forskelligt person til person hvor mange man udvikler)). Men det gjorde en ny mutation. Dvs. Deres antistoffer ikke virkede mod den nye mutation. Nu mangler de ilt på hospitalerne. Der ikke grund til panik. Det mest de svaglige ældre og dem med underlæggende sygdom der risikerer komplikationer. Og først når kapaciteten i sundhedsvæsenet bliver løbet over ende. Heldigvis kan risiko gruppen få god behandling ved komplikationer (desværre ikke i ulande). Selv velstillede lande som vi så i Italien da sygehusene blev overbelastede. Skræk eksempel når kapaciteten ikke kan følge med smitten. Vi vil nå en kritisk punkt der vil dele vandene og politikerne må stille sig selv spørgsmålets? Kan kuren være værre end problemet? De ansatte i det offentlige kan sove trygt mere trygt (undtagen sundhedspersonale etc) end mange i det private lægger søvnløse. Brancher som hoteller, luftfart etc. Lægger i ruiner. Det er en våben kampløb mellem vaccine produktion og udvikling vs. Mutationer. Vi har set eksempler som hvordan influenzaen rammer hvert år. Men desværre er Coronaen meget mere smitsom og brutal. Som andre top forsker nu er begyndt at sige. At vi skal lære at leve med virussen. Lige nu forsøger myndighederne verden over at kontrollerer smitten så man kan nå at vaccinerer og undgå overbelastningen af sundhedsvæsenet. Og håb om normalisering. Jeg ingen forsker eller professor. Men der vil nok gå en betydeligt tid før vi ser en normalisering. Det tager tid at producerer og få materialer til at producere vacciner. At få kapaciteten op at køre så hele verdens 8 mia. Mennesker kan få. Samt hele tiden have nye vacciner klar. + den hårdfine balance mellem økonomi vs. Sundhedsperspektivet. Som sagt kuren kan ikke være værre end problemet. Mange svære beslutninger skal træffes. Men som det ser ud til nu forvandles vi ikke som zoombier og æder hinanden. Det er hvor langt tid det her vil tage før vi opnår "normalisering"?. Hvor store er den menneskelige og økonomiske efterdønningerne af pandemien? Kilder om mutationen: I kan google jer til flere artikler fra alle medier.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O

--
Sidst redigeret 16-01-2021 07:27
#1
SkylineGTR
Guru
16-01-2021 08:13

Rapporter til Admin
Pandemien har været en prøve for vel stort set alle og der er næppe nogen som ikke har mærket til det på en eller flere måder. Lige nu er der 6 kende nye mutationer som er mere smitsom og kan potentielt være en trussel mod vaccinerne. Der ud over er sikkert de som ikke er kendt i nu. Jeg er selv hjem sendt fra arbejde lige nu grundet restriktioner, så jeg ved ikke udkommet af det. Altså om jeg beholder job eller ej. Lige nu ud over job og økonomiske konsekvenser, så frygter jeg da at den britiske virus får rigtig hårdt fat her hjemme og forlænger restriktioner langt ind i foråret eller en af de nye virus mutationer også kommer til landet. Men det værste for mit vedkommende er næsten at man sider her og intet kan gøre ved det. Det er uden for min kontrol og ved hvor ikke vi ender. Basalt set ikke vide om jeg mister job og hvor lang tid der går i nu før restriktioner kan ophæves. Jeg tvivler i vært fald på regeringens udspil med at alle kan være vaccineret til juni/juli. Der skal ikke meget til for at skubbe det, bare udmelding fra Pfizer om at produktion skal omlægges og derfor forsendelser bliver udskudt, er en katastrofe i kampen mod den britiske virus mutation. Jeg tør ikke sige hvor vi står om bare 2-3 måneder, men forhåbentlig bedre da flere er vaccineret.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
--
Sidst redigeret 16-01-2021 08:16
#2
Michael
Gæst
16-01-2021 08:26

Rapporter til Admin
Vi mennesker er virkelig gode til at hjælpe Covid-19. Vores rejse lyst giver gode betingelser for Covid-19 trivsel Vores sociale liv giver gode betingelser for Covid-19 trivsel Vores uvidenhed giver gode betingelser for Covid-19 trivsel, da vi slet ikke har været klar til at håndtere omgangen med Covid-19 Covid-19 er tosset med os.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Thomas8
Elite Supporter
16-01-2021 08:26

Rapporter til Admin
1# Kan godt sætte mig ind i dine bekymringer. Der ingen lette løsninger. Har du overvejet at skifte branche/bruge tiden på kurser? Du optjener kursus dage du kan bruge. Du kan tage køle certifikater etc. Og mange andre certifikater der giver adgang til mange muligheder. Ved ikke lige hvordan reglerne er med hjemsendelse og kurser. Prøv høre din fagforening. Hvis ikke du betaler til en høre jobcenter/AMU om svar. Samt evt. Kurser relateret til din branche. Altså hvis du ikke risikere at blive alvorligt syg hvis du rammes af coronaen. Ved ikke om kurserne stadig kører kender til en der underviser kursister nu på en skole.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 16-01-2021 08:31
#4
JB
Gæst
16-01-2021 09:18

Rapporter til Admin
Jeg ser frem til den uundgåelige dokumentar fra DR: "5 år vi aldrig glemmer". Det danske sundhedsvæsen om et par år: https://www.youtube.com[...] Alt hvad man nok kan håbe på, er, at vi alle med tiden bliver klogere på, hvilke forholdsregler der har en effekt og hvilke der er ligegyldige eller direkte latterlige. Desværre bliver det nok en træg proces, da mange allerede har investeret megen af deres prestige i at udforme eller støtte de nuværende anbefalinger og derfor kan være svært faktaresistente.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
WlN
Gæst
16-01-2021 09:58

Rapporter til Admin
#4 Der er ingen tiltag der er ligegyldige eller direkte latterlige. De fleste tiltag drejer sig om at vi skal være passive på stort set alle områder hvor der er muligt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Comicsdk
Mega Supporter
16-01-2021 10:06

Rapporter til Admin
"det er bare en influenza" -random idiot on da interwebs
--
#7
Jacob XP
Giga Nørd
16-01-2021 10:38

Rapporter til Admin
Man burde lave en dansk roligan mutation som er en fredelig og mildere variant. Men gør den super smitsom så den kan overtage de andre varianter!
--
A clean house is a sign of a broken computer
#9
JB
Gæst
16-01-2021 10:48

Rapporter til Admin
#5 Der er stor forskel på hvilke tiltag man har gjort i forskellige lande og endog i forskellige stater/områder i de enkelte lande og der er langt fra tale om, at forskellene kan læses ud af statistikkerne for smitteudbredning og dødsfald. Så nogle tiltag må uundgåeligt være ligegyldige. Om nogle af disse så er direkte latterlige vil det i nogle tilfælde kun være tiden, der kan vise, mens det i andre tilfælde er klart fra dag ét for selvstændigt tænkende væsener. Jeg ville gerne give politikerne lidt snor da de handlede ud fra uvidenhed for snart et år siden. Jeg kan også bære over med, at regler ikke kan udformes på så detaljeret et niveau og med så mange undtagelser, at de giver mening for alle. Men jeg er ikke overbevist om, at der 100% handles ud fra den til hver en tid eksisterende viden. Derimod ser det ofte ud til, at man til dels er bundet af tidligere beslutninger, dvs. noget, der ikke var tilladt da smittetallene var lavere kan heller ikke tillades i dag, hvor smittetallene er højere, selv om der er kommet ny viden på bordet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
stenergut
Junior Supporter
16-01-2021 10:56

Rapporter til Admin
det vi gør virker jo. så nu er det bare spørgsmålet om at få vaccineret folk så hurtigt som muligt, og håbe at immuniteten fra vaccinerne holder længe nok til at vi kan få aflivet covid19.
--
#12
UMadBro?
Maxi Supporter
16-01-2021 13:12

Rapporter til Admin
Med stor sandsynlighed kommer Covid-19 ikke til at blive udryddet på samme plan som man så med smallpox (kopper). Som #0 har ret i, så har der været flere prominente forskere ude og sige at der er overvejende evidens for at enten Covid-19 eller en afskygning af denne, vil blive med os de næste mange år. Men dette burde aldrig bruges som et argument for at vi ikke skal passe på os selv og hinanden. Vi skal aldrig være ligeglade med liv. Folk der bruger statistik over dødstal som forårsaget af Covid-19 som argument for at restriktionerne er for indskrænkende i deres liv, må også lige tage højde for at der er grunde til at vi ikke ser en direkte massedødelighed. Grundende er bl.a. at vi er nået langt med lægevidenskaben siden 1918, at de fleste holder afstand, flere holder sig hjemme og undgår offentligt rum med mange mennesker. Mundbindende har vist sig at være meget effektive, dog med 2 meters afstand som ikke har været anbefalingen hele tiden. Covid-19 bliver langt mere håndterbar når der videreudvikles på vaccinerne på den anden side af første omgang af vaccinationerne. Hvis vi om 1 eller 2 år kan vaccinere efter behov i samme stil som influenza, så finder jeg det svært ved at sige at det bliver et problem på samme niveau som nu. Dog er senfølgerne af Covid-19 meget bekymrende.
--
Mjehe, det er ikke ofte der kommer noget klogt her.
#13
Ilwaz
Guru
16-01-2021 15:23

Rapporter til Admin
Den Brasilianske Mutation kommer til din biograf i december 2021!
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#14
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 16:13

Rapporter til Admin
#6 Det er det jo også din tosse. Hvor er den almindelige influenza pludselig blevet af - den er komplet "forsvundet". Hmm, kan der mon være en sammenhæng, eller tror du fortsat, at den er så pissefarlig for flertallet af os? Det er dog en lidt stærkere influenza, men det er også det. KIG PÅ TALLENE, og lyt mindre til Mette Frederiksens løgne og skræmmetaler! Det er den ikke - kig på tallene og ager efter dem - så kan I angstbidere bare fortsætte med at forsvare, at man sætter hele samfundet og verden i stå - I er simpelthen skadelige for verden, og det bliver overtal af typer som jer, der kommer til at være skyld i jordens undergang engang. Vi mennesker kommer til at udrydde os selv, når man panikker så vildt her, over noget der ikke dræber særligt mange! Det er ikke en store fare for "folkesundheden" - det begreb dækker ikke så lille en %del, men det har Mette Frederiksen formået at stoppe i potten på angstbiderne! Corona er her - det er indiskutabelt, men det er forfærdeligt skræmmende, at man sætter livet og verden i stå - det kommer til at have LANGT større konsekvenser! Hvad skal vi så gøre? Fortsætte vores liv med afstand, afspritningen og hensyntagen til hinanden. Fokuserer på dem i risikogruppen og fokuserer MEST på, at disse overholder reglerne og holder sig isoleret! Så kan resten af den raske verden fint få lov at leve og passe deres dagligdage. Nu har vi været skræmte længe nok, og set hvad restriktionerne gør og har gang i - prøv nu noget nyt!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 16:15
#15
UMadBro?
Maxi Supporter
16-01-2021 16:50

Rapporter til Admin
#14 Der er sådan set intet der stopper dig fra at tage til et land med færre/ingen restriktioner. https://www.lonelyplanet.com[...] Værsgo. Jeg har endda sparet dig google søgningen.
--
Mjehe, det er ikke ofte der kommer noget klogt her.
#16
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 16:58

Rapporter til Admin
#15 Det var da et latterligt argument. Så hvis man er utilfreds med en brøkdel i ens land, så skal man bare skride? Man kunne jo også vælge at deltage i aktiv debat og forsøge at stemme anderledes til valg, så der måske kommer nogle folk ind, der står for det samme, som en selv. Men det må man måske ikke? Er du lidt som demokraterne og tech virksomhederne i USA? Bare send folk med en anderledes mening ud eller censurer dem, der har den mindste kontakt med folk, man er dybt uenig med politisk, eller opfører sig forkert i deres øjne? Men tak fordi du gad google for mig - det havde jeg aldrig fundet ud af selv, hvis jeg ønskede at rejse :)
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 16:59
#17
Comicsdk
Mega Supporter
16-01-2021 18:30

Rapporter til Admin
14 Sidste gang jeg svarede på tiltale, blev jeg bannet i en uge. Men nu ruller du dig ud, og jeg kan se at moderatorerne har det fint med provokerende bullshit, så længe det kommer fra dig. Så lad mig bare sig det således; Go f*** yourself.
--
#18
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 18:34

Rapporter til Admin
tootsie10, hvad mener du med at almindelig influenza er forsvundet ?
--
#19
Toxic
Supporter Aspirant
16-01-2021 18:44

Rapporter til Admin
Den normale influenza sæson har ikke været her, det er korrekt. Det er dog kun fordi folk er sendt hjem, alting er lukket og folk har holdt afstand og sprittet af. Corona er lige som influenza, bare LANGT mere smitsom. Hvis den kommer ud af kontrol bukker hele vores infrastruktur under... Kan ikke se at det er så svært at forstå.
--
#20
Toxic
Supporter Aspirant
16-01-2021 18:46

Rapporter til Admin
https://ekstrabladet.dk[...] - Det her er hvad der sker når man bare rejser ud i verden og agere som det passer en selv bedst..
--
#21
Wut
Junior Nørd
16-01-2021 18:46

Rapporter til Admin
"Ifølge en pressemeddelelse fra Statens Serum Institut (SSI), er smitten fundet på Sjælland hos en patient, der har været i Dubai." Man kan lukke landet fuldstændigt ned... men lufthavnene skal da være åbne hele vejen igennem krisen. Det var i øvrigt også sådan at corona kom fra Kina til Danmark, og den måde vi blev ramt af den britiske mutation. Flyene væltede ind fra Kina, mens vi VIDSTE der var smittede med. Men vi stod bare og gloede med åben mund og polypper. Jo - det ville nok være kommet alligevel, men det ville have taget måneder i stedet for et par dage, og de måneder kunne vi have brugt på at forberede os. Forstå det hvem der kan.
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
#22
SkylineGTR
Guru
16-01-2021 18:46

Rapporter til Admin
Skønt, så har vi lige fået importeret den sydafrikanske mutation til landet. Fordi en idiot lige mente han eller hun skulle en tur til Dubai. Hvor inkompetente kan folk være. Det bliver en lang vinter, hvis den her virus også får fat nu som den britiske mutation. Bekræfter bare hvorfor man skal lade være med at rejse ud nu. https://www.bt.dk[...] Sig goddag til længere restriktioner og udgangsforbud om nogle få uger. Det kan i så takke den klaphat for.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
--
Sidst redigeret 16-01-2021 18:48
#23
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 19:18

Rapporter til Admin
Men alligevel fik en blok mørke mænd lov til at troppe op flere hundrede til begravelse af en voldsmand i går. Politiet delte dem dog op i "hold" af 50 pr. gang. så det - i det mindste - så ud til, at man ikke lavede grov forskelsbehandling på folk. Men dette var vist blot for syns skyld, og for at undgå ballade, som der uden tvivl ville være opstået. Men desværre, så var det hvad, der blev gjort! Vi andre har måtte begrave vores kære og nøjes med at invitere 10! Der skulle sorteres groft, og jeg spurgte endda præsten, om der skete noget ved, at vi blev 11-12 stykker, men det gjorde der! Det skulle han i tilfældet indberette, "desværre". Så der blev valgt en masse fra af de nærmeste. Dette har MANGE danskere oplevet, og der tør myndighederne godt sætte restriktionerne højest åbenbart. Alt i mens hygger visse mennesker sig, som det passer dem, og de får lov til det, for man vil unødigst fremstå som racist eller værre! At folk bliver mere og mere skræmte af de mange mutationer, der "pludseligt" opstår, der er ganske enkelt til grin! Der har hele tiden været løbende mutationer, og det er blot værktøjer til at kontrollere os endnu mere og opnå det, man ønsker. Derfor tager Mette Frederiksen også en måneds tid ad gangen nu - der er styr på løgnene, det skal hun og regeringen have! Naturligvis skal folketinget da lige have en ferie igen, og de mindre butikker må også holde lukket. Men enkelte andre steder, der kan man godt klare at følge restriktioner og dermed holde åbent. Virussen er jo også styret af klokken, skal man forstå. Ha ha, det er simpelthen så dumt, at det kan man slet ikke stave til! Folk gik trofast hjem efter f.eks kl 22, for der mente vores leder Mette, at det nok var rimeligt og logisk. Bakket op af en løgnagtig Søren Brostrøm, der flere gange er taget i at bryde egne restriktioner! Vor herre bevares mand. Tænk sig, at venstrefløjen lever i en verden, hvor de har den "rigtige" holdning, men er fuldstændigt ude af trit med virkeligheden og den verden, de lever i. Verden er bare ikke perfekt, og hvis man kunne trippe ud af, at man "gør det rigtige", fordi man er så "godt og stort" et menneske, så ville man måske opdage, at virkeligheden er en anden derude! Dette er ikke nogen konspirationsteori -det er virkelighed! Coronaen er her, men den bliver groft udnyttet til at opnå en masse ting og mål, som man naturligvis holder sin kæft med. Hvis man ikke kan se det, så har man brug for hjælp til at fatte det, for vi kommer ingen veje som samfund, hvis vi konsekvent begynder at hoppe efter lederes dagsorden - det er vigtigt, at der er modstand og folk på den anden side, der kan råbe de ignorante og blinde op! Dette er et kontrolsamfund, og det ønsker regeringen blot at gøre endnu mere permanent og i flere og flere tilfælde. Det er fint nok, hvis det har et større formål, som med f.eks overvågning visse steder. Det giver mening, men det gør det ikke, at vi alle snart skal tvinges til vacciner, vaccinepas osv. - det er dét, der er på vej folkens. En anden sindssyg ting er, at vi er ved at afskaffe og kriminalisere kontanter f.eks. Altså, jeg synes da selv, det er nemmest at have dem på kortet, så sådan lever jeg, men at mennesker ikke kan komme af med deres opsparet kontanter snart, fordi de mistænkes, og bliver underlagt nye stramme regler på det område, det er fuldstændigt grotesk! Man straffer de forkerte, og der tages hensyn til et mindretal - IGEN! Socialdemokratiet har groft udnyttet, at de fik så mange stemmer fra folk, der ønskede en stram udlændingepolitik. Nu forsøger Mette Frederiksen at gøre sig til den store frelser, og fandeme om ikke de fleste hopper på den! Det ser man i meningsmålingerne. Det er seriøst skræmmende! Få nu lagt de naive, lyserøde fantasier om diversitet og kontrol til side, og fat hvilket samfund det er, I lever i, og hvordan det kører og fungerer! Det er tragikomisk, at venstrefløjen - ud ad til - argumenterer for, at de ikke ønsker en gentagelse af en vis begivenhed i 40erne, men alt i mens de råber højt om dette, så er det fuldstændigt hvad, de har gang i at indføre stille og roligt! De lukker munden på ALLE, der ikke er enige, og bruger store spillere på tech markedet til at dømme efter deres pibe. Deres flokmentalitet er på niveau med en flok hyæner på rov! Et ynkeligt curlingssamfund, det er, hvad det her er!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:21
#24
Zapster
Ultrabruger
16-01-2021 19:18

Rapporter til Admin
Vi lever stadigvæk i et frit land og heldigvis har vi ikke nok politi eller weekends krigere til at sørge for at der kan være et udgangsforbud her i landet #22 Vi har trods alt stadigvæk en grundlov, tager du USA hvor halvdelen af staterne ikke gider hører efter de hysteriske skrigere , og endda de mest hysteriske hystader som californien og new york, som har nogle af de højeste antal smittede og døde , ja så har deres lockdown jo ikke virket en skid. I øvrigt er overlevelsesraten i USA selv med deres knap 400.000 døde , på 98% , så igen, skal hele verden lukkes ned for de 1 eller 2% ? eller skal verden lukkes op igen for the greater good ? Hvis 2% dør er det 200 millioner mennesker, vi lever på en planet som allerede er overbefolket, så kan man jo så begynde og diskutere moralen i at lade de 2% dø , dog fødes der stadigvæk flere børn hurtigere end der dør mennesker.
--
The superior man understands what is right; the inferior man understands what will sell.
#25
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 19:25

Rapporter til Admin
#24 Lige præcis!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#26
Zapster
Ultrabruger
16-01-2021 19:36

Rapporter til Admin
Der var i øvrigt allerede forskere for knap et år siden da det her shit show startede der lavede en forudsigelse at 200 millioner mennesker ville dø af det her og so far, så er de godt på vej, så hvorfor ikke lade naturen gå sin gang ? , det er trods alt naturen der bestemmer i den sidste ende.
--
The superior man understands what is right; the inferior man understands what will sell.
#27
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 19:40

Rapporter til Admin
#26 Jeg er hamrende enig! Folk mangler at indse, at overbefolkning bliver vores egen undergang - det er et matematisk faktum! Så hvis man virkelig går ind og vil stoppe hele verden over en virus, der rammer så få, i forhold til så meget andet, der dræber, så er det simpelthen en overdrivelse af dimensioner. Det er vel nok sødt og smukt, at man undergraver vores egen eksistens i godheden og naivitetens tegn!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:41
#28
jenz
Gæst
16-01-2021 19:42

Rapporter til Admin
Sjovt som folk stadig ikke har fattet, at nedlukning ikke er for at redde den 1% af befolkningen :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#29
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 19:43

Rapporter til Admin
#28 Ligesom det er sjovt, at folk ikke har fattet, at man ville opnå mere ved at fokusere på risikogruppen, fremfor at fokusere på de 98-99% raske og fungerende mennesker! Vaccinerne er her, så den virus dør stille og roligt ud med tiden. Alligevel strammer man mere og mere op - det er idioti på højeste plan! Alle de penge, der bliver brugt på hjælpepakker og andet, de ville kunne bruges ekstremt fornuftigt op risikogrupperne. Naturligvis er der undtagelser, hvor andre kan smitte og blive smittet, men det er så få, at det ikke har noget afgørende at sige i det store billede. Det er ganske enkelt angst og frygt for noget nyt, og det kan man måske forstå i starten. Men det har længe taget overhånd, og rammer nu ALT for mange, i forhold til, hvor få der dør af det her, og hvem det er, der dør af det her! Det er ikke proportionelt eller i rød tråd med virkeligheden!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:47
#30
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 19:45

Rapporter til Admin
#26, #27 Det er godt at se nogle af Saszelines følgere inde på hol.dk også. Igen beviser I at i kun fokuser på nogle elementer af Covid-19. Havde jeg muligheden, ville jeg invitere jer tossehoveder inde på en covid afdeling, så I måske kunne lære en ting eller to.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:45
#31
jenz
Gæst
16-01-2021 19:48

Rapporter til Admin
#29 Det handler primært om at undgå en nedsmeltning af hospitalerne. Fat det nu. Så snart risikogrupperne er vaccineret, falder presset på hospitalerne og så får du det du gerne vil ha. Indtil da må du sgu lige stramme op. Er du også 5G freak?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#32
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 19:50

Rapporter til Admin
#30 Sazeline? Hun er en kæmpe sølvpapirshat, og jeg er ikke enig med hende i noget som helst! Hvis du har læst mine indlæg, ville du ikke smide sådan en gang bræk afsted! Jeg underkender ikke coronaen og at den slår ihjel! Jeg underkender og opponerer i mod de overdrevne restriktioner, da jeg mener, at de kommer til at forvolde langt mere skade i det lange løb, end dem der dør af denne virus. Det er sådan set ganske simpelt! Så dit sympatiargument der, det køber jeg ikke, men jeg anerkender, at det er måden, hvorpå typer som dig, oftest argumenterer. Det er åbenbart svært for nogle typer at læse indlæg og fatte, hvad folk står for. Så er det nemmest at sammenligne og dømme dem til at være sølvpapirshatte af værste skuffe. Det er tragikomisk! #31 Absolut ikke. Jeg er ikke tilhænger af de kendte og største konspirationsteorier. Tvært i mod, er jeg forundret over, at mennesker kan være så dumme og ignorante, og ikke tage virkeligheden til sig. Men det ligger åbenbart gemt i mennesker, og mange kan åbenbart ikke bryde ud af den tilstand.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:52
#33
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 19:51

Rapporter til Admin
#31 Det er åbenbart absurd svært at forstå for nogle individer. Jeg har snart (og kun snart) opgivet diskussionen med Saszeline segmentet, men den er nu stadigvæk nødvendig.
--
#34
jenz
Gæst
16-01-2021 19:53

Rapporter til Admin
#33 Ved ikke om den er nødvendig, men skægt er det :D Bla bla bla økonomiske konsekvenser vs dem som dør blaaaaa bla bla. :::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#35
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 19:55

Rapporter til Admin
#34 "bla bla bla!? Prøv lige at undersøg, hvordan verden fungerer, og hvordan man dag ud og dag ind i mange tilfælde prioriterer for "the better good"... Læg din skepsis på hylden bare en times tid og undersøg det. Hvorfor skal det være anderledes her? Det er panik og angsthandlinger, som kommer til at koste på et plan, der er LANGT over denne virus konsekvenser i dødstal og videre færden! Hvorfor forhandler og betaler vi og mange andre lande f.eks ikke bare terrorister, når de har taget en af vores borgere til fange? Hvad er det, det handler om? Kom nu, du kan godt .....
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:59
#36
Zapster
Ultrabruger
16-01-2021 19:58

Rapporter til Admin
#30 Sazeline ? , hende fra SOAP eller hvad nu det 90'r band hed ? , jeg følger ikke hende men har hørt om hende i nyhederne. At jeg har en anderledes tankegang og en anden holdning til tingene gør at man automatisk er en følger af den ene eller anden person ? , det er så her forskellen på mig og dig er fuldstændig anderledes, jeg dømmer ikke dig men du dømmer automatisk mig pga mine holdninger. Det er det der er sørgeligt, dog mest på venstrefløjen af det politiske spektrum, så fandens travlt med at dømme mennesker ud fra deres holdninger i livet. Forsæt du bare med det, det ændrer ikke ved den modstand som vokser mere og mere i landet over at de 98% skal lide pga de 2% Så lad mig komme med et klassisk eksempel her på hvordan en hystade på venstrefløjen ville skrige af en. Hvis nu i venstre orienterede idioter og spastikere ville holde afstand, bruge sund fornuft og spritte af, så ville vi ikke være hvor vi er i dag. Undgå nedsmeltning af hospitalerne ? , jaså ? , har vi ikke 14.000 sengepladser i Danmark, som er langt fra at blive brugt op, hvis Danmarks sundhedsvæsen ikke kan klare de patienter de har nu og dem som kommer, så er det igen regeringen der er noget galt med og deres prioritering af penge. Antallet af indlagte er i øvrigt faldet med 47 i forhold til sidste opdatering fra sst
--
The superior man understands what is right; the inferior man understands what will sell.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:02
#37
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 20:03

Rapporter til Admin
#36 Det er godt, at du kender mit politiske kompas, for du kan ikke tage mere fejl. Hvad jeg er træt af er internet krigere som dig og din ven Totti, der intet ved hvordan livet er ude på de danske hospitaler. At du snakker om de 2% kontra 98% er helt absurd. Alene det gør, at man ikke kan foretage en ordentlig diskussion.
--
#38
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:03

Rapporter til Admin
Det skal slet ikke være til debat, at vores sygehusverden bukker under! Det er det kun fordi, at man bruger for mange dumme penge på MANGE andre områder, fordi man skal fremstå så sympatisk og god overfor EU! Men den skat, som danskere betaler, så skal et sygehusvæsen ikke være i så store problemer over en lille virus, og det ville den heller ikke være, hvis man prioriterede anderledes! Det er så usammenhængende og latterligt, at det er helt vildt!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:05
#39
jenz
Gæst
16-01-2021 20:04

Rapporter til Admin
#35 Jeg er helt med på at man prioriterer. Det er bare ikke det der er tilfældet her, ikke 100% i hvert fald. Det handler om, at vi har hospitaler som skal forblive up and running. Hvis man intet gjorde, ville mange sygeplejersker og læger være syge, patienterne ville være mangedoblet = broken. Den er ikke længere. Indse det selv. Brug tid. Du kan godt. Og hvad du ellers siger af smarte ting. Men er du også anti 5G'er? :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#40
jenz
Gæst
16-01-2021 20:05

Rapporter til Admin
#38 Bruger for mange dumme penge på hvad?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#41
Zapster
Ultrabruger
16-01-2021 20:08

Rapporter til Admin
#37 Hey du får bare igen af samme skuffe som du giver, du kaldte jo mig automatisk en eller anden form for sazeline følger, du antager en helvedes masse uden rent faktisk at vide noget som helst. Du mener jo du kun kan have en diskussion hvis folk mener og tror på det samme som dig, at man ikke tror på det samme som dig eller har de samme holdninger, så mener du automatisk man ikke kan have en diskussion med personen. Det er din antagelse af folk der sænker kommunikations niveauet. Som min kære moder altid har sagt, før du peger fingre af folk så peg 3 fingre indad og find ud af om det ikke i virkeligheden er dig som der er noget galt med, du vil blive overrasket.
--
The superior man understands what is right; the inferior man understands what will sell.
#42
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:09

Rapporter til Admin
#39 Anti 5G`er? Nej, det er jeg absolut ikke, og nu skal jeg sige dig noget: Jeg har blot kort læst og hørt om, hvad det handler om. Nemlig at en masse sølvpapirshatte er bange for strålinger osv i forhold til 5G? At få kræft og andet bavl af 5G? Se, allerede der, valgte jeg at klikke ud af det bavl og læse en masse andre ting. Jeg har siden da aldrig opsøgt en debat om 5G, da jeg simpelthen er på et langt højere plan, end at skulle debattere noget så latterligt... Så nej, det er jeg ikke! Jeg er ikke tilhænger af de mest gængse og i øvrigt mange andre konspirationsteorier. Man kunne jo spørge dig, hvorfor du ikke kan vurdere, hvad der er "konspirationsteori" og almen fornuft og logik! #40 Det er en anden debat, men vi kan jo starte med de 900 millioner vi sender ned til et diktatur og terrorland som Somalia, fordi vi skal pudse glorien. Kig finansloven igennem, og du kan finde utallige lignende prioriteringer fra regeringen i godhedens tegn. Det er ikke noget, vi skal debattere her, da det er lidt en anden snak. Jeg forventede bare, at fornuftige debattører selv kunne tænke så langt og se, at det ganske enkelt er usammenhængende på et større niveau, end bare at lige beskytte de færreste for en virus og så den ikke løber løbsk. Pengene til at stabilt sundhedsvæsen - MERE - end er der - det er bare et spørgsmål om prioriteringer - hvilket - IGEN - er det helt store problem i denne debat....
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:14
#43
jenz
Gæst
16-01-2021 20:25

Rapporter til Admin
Paranoid much
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#44
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 20:26

Rapporter til Admin
#38 Så skal du måske have historielæsning i forhold til hvem der har gennempulet sundhedssektoren og forsøgt at optimere den med LEAN igennem de sidste 15-20 år. Ja, det er den borgerlige regering. - og til dig Totti, alene dit indlæg i #14, gør at det er svært at foretage saglige diskussioner med dig.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:29
#45
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:31

Rapporter til Admin
#38 Det er jeg skam helt med på, og det forsvarer jeg ikke. Men nu er det ikke en borgerlig regering, der er i gang med at smadre dette land på så mange niveauer, og måske nogen burde ændre på det snart? Med alle afgifter og moms, så betaler danskere ca. 50% i SKAT. Det er så ekstremt højt, at det slet ikke burde være til debat, at vi skal beskytte vores sygehusvæsen - det burde være i fin stand til, at vi kan håndtere denne virus, indtil vaccinerne kommer rigtigt i gang og får kontrol med den virus. Der er det vist ikke den blå regering, der står forrest, når det handler om, hvor mange penge vi naivt spilder i godhedens tegn på mange områder! Hellere være "paranoid", end naiv og ignorant i forhold til virkeligheden og konsekvenserne af en rød regering!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:32
#46
ReneWagner
Ultrabruger
16-01-2021 20:31

Rapporter til Admin
Tror ikke vi ville stå så hårdt i det, hvis ikke der i de sidste 5 år har været skåret så meget ned på sygeplejesker og andet sundhedspersonale - måske man skulle se at ansætte et par stykker af dem så belastningen på sygehusene kunne lettes. Dét ville koste væsentligt mindre end en nedlukning....
--
Have you tried turning it off and on again?
#47
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:33

Rapporter til Admin
#46 Jeg er fuldstændig enig i den betragtning der! Jeg har - i øvrigt - stor respekt og forståelse for dem, der knokler og står vandret i vores sygehusvæsen - det er under AL kritik! Måske, det kan få folk til at vågne op til næste valg, så man stemmer på nogen, der kan finde ud af at skære udgifterne ned visse steder, så pengene kan bruges mere fornuftigt - det er der rig mulighed for!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:35
#48
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 20:34

Rapporter til Admin
#47 Sjovt, du er enig i den betragtning, når det både er den tidligere borgerlige regering der har skåret i uddannelsen af sygeplejerskerne og sundhedssektoren (i forhold din tidligere rant). Enig, lad os da bare plukke et par ekstra sygeplejersker, fra sygeplejerske træet og bare åbne landet op ;)
--
#49
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:39

Rapporter til Admin
#48 Du er ligesom den værste del af den røde fløj. "Hvor skal pengene komme fra". "Vi kan da ikke bare finde et pengetræ i haven pludselig". Det er simpelthen så snæversynet - det er RIGELIGT med steder, hvor man kan spare og finde penge, som burde lægges andre steder! Men, de har sjovt nok INGEN problemer med at bruge løs af andres penge på deres naive verdenssyn! Så, når der kræves, at man prioriterer mere til ens eget lands interesser, så er det straks, at man skal svare på spørgsmål som nævnt ovenfor - det er godt nok til grin! Men deres naive, røde politik gør, at der spildes så mange penge i godheden og EUs tegn, så derfor er det nemmest at skyde retur med så dumme spørgsmål og kommentarer.... Heldigvis, er der partier, der kan se det større perspektiv, og jeg ser derfor frem til det kommende valg - hvis tendensen i Europa fortsætter, så går den - HELDIGVIS - mere og mere i mod højre. Venstrefløjen og deres lakajer kan ikke blive ved med at tryne og skræmme folk med andre holdninger væk - virkeligheden vil overvinde de fleste med tiden...
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:44
#50
Commodore64
Monsterbruger
16-01-2021 20:42

Rapporter til Admin
de venstreorienterede elsker angst! og de elsker at sprede det.
--
Trump 2020
#51
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 20:43

Rapporter til Admin
#49 Igen, jeg stemmer ikke rødt, men har mere styr på historien og hvem der har gennempulet sundhedssektoren og uddannelserne end dig tydeligvis, ellers ville du ikke snakke om flere hænder nu. Fremtiden er ikke blå / rød, det er også efterhånden et døende element, især i DK. Du følger tydeligvis ikke i blå politik for tiden, for hvis det er noget de er enige om, så er det at være uenige. Tja, hvis du er en af dem der stemmer på det yderste højre (det tyder det på), så held og lykke, for fremtiden er heldigvis ikke i dine hænder.
--
#52
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 20:46

Rapporter til Admin
tottie vil du ikke nok svarer på hvad du mener med at almindelig influenza er forsvundet ?
--
#53
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:50

Rapporter til Admin
#51 Fremtiden er heller ikke i politik, hvor man tryner det 2 eller 3 største parti, som man f.eks gør i Sverige - det får folk nok af med tiden! Man ignorerer simpelthen folkets stemme, og går sammen som hyæner, fordi det går en anden vej, end man selv ønsker! Ungarn og Polen, er glimrende eksempler på at få nok, og Tyskland, Frankrig og England har vist også set "skriften på væggen". Lige nu er det på mode, at man tryner alle modstandere, og giver kål på alle ens værdier om "ytringsfrihed" og lignende. Man benytter sig af verdenssituationen til at slå alle modstandere "ihjel". Denne naive mentalitet og feministiske curlinggeneration er noget, fanden har skabt!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:54
#54
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 20:53

Rapporter til Admin
tottte10 vil du ikke nok forklarer hvad du mener med at almindelig influenza er forsvundet ?
--
#55
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:53

Rapporter til Admin
#52 Jeg har ikke skrevet, at den er "forsvundet". Jeg har stillet spørgsmålstegn ved, at den umiddelbart er "forsvundet". Hvis du ikke kan tænke dig til det, så lad mig skære det ud i pap: Du tror ikke, at mange influenzatilfælde i 2020 blev tolket og vurderet, som Covid-19 på samme måde, som man har haft gevaldige problemer med at kende forskel på at "dø med Covid-19" og at "dø af Covid-19"? Er det helt utænkeligt for dig, at man har brugt mange rigtige influenzaer til - meget belejligt - at blive kørt ind under Covid-19? Og stav venligst mit nick korrekt, hvis vi skal debattere yderligere!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 20:57
#56
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 20:56

Rapporter til Admin
#55 Helt ærligt. Derfor er det svært at tage en diskussion med dig. Venligst begrund det med noget dokumentration, hvis man skal tage noget af det du siger seriøst.
--
#57
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 20:57

Rapporter til Admin
så det du siger er at sundhedsvæsener verden over, ikke kan kende forskel på alminðelig influenze og covid 19 ?
--
#58
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 20:59

Rapporter til Admin
#57 Så det du siger, det er, at du ikke har fantasi til at forestille dig, at regeringer verden over, tilpasser tal og statistik, som det passer dem og deres dagsorden, så de kan få alle deres tilhængere til at danse efter deres pibe? Så er det da pudsigt, at de konstant er blevet taget i løgne igen og igen... #56 Hvis du gerne vil have dokumenteret de mange milliarder vi spilder på latterlige ting, i stedet for at bruge dem i vores sundhedsvæsen, så slå op i Finansloven - det er ikke så svært.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:01
#59
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 21:01

Rapporter til Admin
#58 Du svarer ikke på det vi spørger om.. Havde dog hellere ikke forventet andet. Det er blevet utroligt mange eksperter i det her land ligepludseligt.
--
#60
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 21:01

Rapporter til Admin
totti påstår du at covid 19 pandemien er et hoax ?
--
#61
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 21:03

Rapporter til Admin
#59 Der er jo INGEN af os, der postulerer, at sygehusvæsnet ikke har travlt, og oplever forfærdelige ting i forbindelse med denne virus. Men, at du ikke kan se alt det, andre skriver og argumenterer for måske giver mening, fordi du er så låst fast i din offerrolle mentalitet, det er ikke mit problem. Det er kendetegnende for disse mennesker, at de har enormt svært ved at se og forstå ting i et bredere perspektiv...
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#62
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 21:04

Rapporter til Admin
#63 Din mening. I så fald er det da pudsigt, at jeg er i stand til at se det større billede, og hvad der burde fokuseres på i forbindelse med denne virus. At Danmark og verden retter ind efter et mindretal, fordi vores sygehusvæsen er i fare for at blive overbebyrdet, det er så snæversynet, at det halve kan være nok. At man ikke stiller sig spørgsmålstegn ved, om det er rimeligt, og bruger nogle penge anderledes, det er igen at flygte fra virkeligheden, fordi man stadigvæk fejlagtig holder fast i sin naive, lyse og ignorante politik på mange områder! Det handler om det bredere og store billede!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:10
#63
ilmep
Junior Supporter
16-01-2021 21:06

Rapporter til Admin
#61 Tillykke, du har lige beskrevet dig selv. "Men, at du ikke kan se alt det, andre skriver og argumenterer for måske giver mening, fordi du er så låst fast i din offerrolle mentalitet, det er ikke mit problem.Det er kendetegnende for disse mennesker, at de har enormt svært ved at se og forstå ting i et bredere perspektiv..." Jeg er ude af det her cirkus. Skal ikke spilde mine dyrebar minutter på at diskutere med en person, der nok ikke har læst en eneste videnskabeligt artikel det seneste års tiden, men har sit emperi fra bt/eb.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:11
#64
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 21:08

Rapporter til Admin
helt seriøst, hvad er det du er så vred over ? Skulle regeringer verden over narre os, hvad er formålet så ?
--
#65
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 21:13

Rapporter til Admin
Jeg er vred over, at så mange mennesker skal lide under et mindretal, og jeg er vred over en naiv rød regering, der ikke kan formøble pengene bedre, end de gør! Vi bliver narret i forhold til overdrivelse af angsten og de overdrevne restriktioner i forhold til konsekvenser osv ved denne virus. INGEN regering ville jo turde at risikere, at de tog for løst på denne virus - derfor gør de, som flertallet af dem gør! "Better safe, than sorry". Det er menneskeligt, men det er endnu mere menneskeligt, at man kan se ud over angstens jerngreb og tænke rationelt over, hvad der giver mening i det større billede. Vi bliver ikke narret med en falsk virus eller noget - det har jeg aldrig nogensinde påstået. Og nu er jeg ude af denne debat - jeg magter simpelthen ikke mere i aften. God aften :)
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:15
#66
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 21:15

Rapporter til Admin
edit. havde ikke set dit svar.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:16
#67
TottiNo10
Maxibruger
16-01-2021 21:17

Rapporter til Admin
NVM
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:17
#68
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 21:22

Rapporter til Admin
jeg tror at der ses så få almindelige influenza tilfælde pga. restriktionerne. Hvorfor mener du at restrektionerne er overdrevne ? Prøv at se på de lande der ikke har gjort som her. Deres samfund er voldsomt mere påvirkede af pandemien end vi er. Det er vel en indikator på at de restriktioner der indføres hér, trods alt minimere smitten i et vist omfang. Hvis ikke vi havde disse restriktioner ville vi have en markant overdødelighed, som de værst ramte områder har.
--
#69
joker500
Ultra Supporter
16-01-2021 21:43

Rapporter til Admin
Jeg er så træt af den her pis virus! Man må fandme ikke en skid og jeg savner satme fitnesscenteret. Jeg er så træt af de her skide restriktioner. Hvorfor fanden skal vi andre leve med det her pis når den her virus kun er farlig for 1% af befolkningen? Det ville jo give en million gange mere mening af isolere de 1 % for samfundet, indtil der er styr på tingene. Det skal nok blive sjovt, når regningen skal betales for den her cirkusshow.
--
#70
Thomas8
Elite Supporter
16-01-2021 21:45

Rapporter til Admin
Jeg forstår din tankegang TottiNo10. Men tag det lige roligt. Det er kompliceret. Det tager tid at vende folk til tanken af leve med virussen. Mens dem der havde viden om hvilket type virus coronaen var og ikke have falsk håb er mentalt forberedte på mutationer. Det er rigtigt at ikke alle "tænker selv". Derfor at man har spindoktor ansat til at "påvirke" folks meninger ud fra meget nøje og virksomme metoder. Men man kan bare ikke lade folk dø. Ja, det gjorde man hvert eneste år da influenzaen raserede før corona, man lukkede ikke alt ned, men havde en nogenlunde effektivt vaccine. Fordi den ikke var så smitsom og smadrede sundhedsvæsenet fuldstændigt. Så man kunne "ignorere" og tåle de antal døde der kom i hvert sæson. Men italienske tilstande vil ingen politiker se, og det er ej holdtbart med en overfyldt hospital og ingen kan få hjælp. Samt udsatte operationer, diagnosticereringer etc. Så det vil påvirke langt flere end de 2 % der vil dø. På et normalt år har sundhedssektoren over 2mill+ besøgende. Så hvis de ikke kunne følge med, vil de ikke kunne behandle andre sygdomme etc. Danmark er meget bedre rystet end andre lande. Vores økonomi består af en solid balance imellem produktion vs service. Vi har solide virksomheder. Og vi har gode sikkerhedsnet. Men selvfølgelig koster strategien som nu føres og påvirker mange. Nogle vil slippe, hvor andre må se deres hårde arbejde gå op i røg. Livet er ikke fair. Det vi nok alle kan være enige om er at mutationerne er en kæmpe udfordring. Og det har alle regeringer vidst. Derfor reagerede Mette så voldsomt over for mink mutationer. Det er et svært balance imellem økonomi og det sundhedsfaglige aspekter. Da jeg havde heftige debatter om hvorfor folk skulle passe på med aktier, så nævnte jeg ikke mutationer. Folk ville tro at jeg var tosse. Men folk har fået mere viden og accept af tilstanden og den surrealistiske verden vi lever i nu. Du har en pointe, vi lod folk død vi kunne redde med ned lukninger som nu før corona men alle var enige som havde magten at det ikke var værd at redde folk fordi influenzaen ikke var så smitsom. Men pga. coronaens smitsomhed så kan man ikke lave en kynisk kalkulation som de nævnte ovenfor. Der jo heller ikke noget nyt i at vi lader folk død, fordi medicin eller et behandling koster for meget. Vi har pris på liv i samfundet. Men pga. smitsomheden der vil smadre sundhedsvæsenet vil påvirke langt flere en de 2 % af befolkningen. Der er en lys for enden af tunnelen. Som jeg nævnte, vi ender ikke som zoombier der æder hinanden. Men der vil komme nogle konsekvenser. Dem må vi tage.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 16-01-2021 21:49
#71
Thanos
Gæst
16-01-2021 21:55

Rapporter til Admin
"SNAP" the only way to save the universe is to thin out the life in it, to eliminate conflict for resources that would otherwise lead to death and suffering
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#72
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
16-01-2021 22:13

Rapporter til Admin
- Der døde 3000 danskere af influenza i 2018, inklusiv 29 børn. 1000 danskere døde "med" corona og ingen børn. - Sverige har ingen overdødelighed haft. - Sundhedsvæsenet er "stresset" hvert år. Sygehusene har det kun svært lige nu fordi de sender corona positivt personale hjem, altså de har mange sygemeldinger.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 22:18
#73
Xponic
Giga Supporter
16-01-2021 22:15

Rapporter til Admin
#0 Ja mainstream medierne er goe til at piske en stemning op Såsom "nu er der kommet en ny Brasiliansk mutation og nu er der kommet en Britiske mutation etc...." An guess what Sars-2 er en Rna virus ligesom Influenza a+b virus(Corona familien) og de muterer hele tiden da de er meget ustabile det blæser Mainsteam medierne op til at være en ny stor nyhed Suk!!. Mainstream medierne skulle hellere til at fokusere på følgeskaderne af alle de Drakoniske tiltag der er blevet smidt i hovedet på os. Tænk på hvor mange der får traume(angst for at være sammen med andre, børn der får problemer pga isolation etc...),folk der begår selvmord pga ensomhed, folk der måske dør fordi deres undersøgelse(aggressiv kræft m.fl) / operation bliver udsat eks ½-1år, folk der dør i den 3rd verdenslande pga en stor del af verdenssamfundet er helt eller delvist nedlukket(de er dybt afhængige af at kunne tjene til dagen og vejen) og jeg kunne blive ved. En ting der har undret mig er at hvorfor får Sars-2 så stor mediebevågenhed hele tiden(fra 12.03.2020-Nu) når der dør 9,6mill+(så tælles der kun de industrialiseret lande med) AF kræft og får kræft bare en brøkdel af den mediebevågenhed? og svaret vil selvfølgelig være "Not a chance en hell do this sickness get that kind of attention". https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...]
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! No Gods No Masters My Time Has Come.
#74
Thomas8
Elite Supporter
16-01-2021 22:21

Rapporter til Admin
72# Det skal nok passe. Desværre var cost benefit analyser ikke tilstrækkelige til at være nødsage at lukke samfunder ned. Men coronaen er vildt smitsom. Man smitter uden symptomer. Så hospitaler bliver overløbet med Corona vs. influenza. Senfølger forsker man stadig på. Folk mister smags- og lugtesans etc. Jeg vil æde hele min PC, at man ikke havde lukket samfundet ned, hvis man kunne styre Coronaen og "kun" 3000 døde og virussen ikke påvirkede yderligere sundhedsvæsenet end hvad influenzaen gjorde. Selv om der var 1000+ indlagte om året. Men de kom hurtigere hjem end Corona indlagte og krævede markant mindre ressource/behandling end Corona patienter.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
#75
Thomas8
Elite Supporter
16-01-2021 22:24

Rapporter til Admin
73# Gode pointer. Men det hele runder og drejer sig om en ting. Coronaen er meget mere smitsom og smitter uden symptomer. Billeder af overfyldte hospitaler som Italien kan ingen politiker tåle ej samfundet.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 16-01-2021 22:27
#76
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 22:26

Rapporter til Admin
Men kan i svare på hvorfor vores regringer gør som i siger ? hvad er formålet med det ?
--
#77
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
16-01-2021 22:32

Rapporter til Admin
#74 Senfølger er fakenews og skræmmepropaganda fra maj måned. Har du mistet din smags- og lugtesans? Tillykke du oplever nu det millioner af andre mennesker før har oplevet med influenza. "Men de kom hurtigere hjem end Corona indlagte og krævede markant mindre ressource/behandling end Corona patienter." Nej de gør ej.
--
#78
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
16-01-2021 22:32

Rapporter til Admin
#76 Fordi de vil genvælges.
--
#79
fresser2
Junior Supporter
16-01-2021 22:40

Rapporter til Admin
#72 "Der døde 3000 danskere af influenza i 2018, inklusiv 29 børn.1000 danskere døde "med" corona og ingen børn." - Hvor mange døde af influenza i den periode corona har dræbt 1000 danskere? SST mener at 119 døde i 2019-2020 sæsonen af influenza. (Og det er endda selvom størstedelen af den sæson var før nedlukningerne). Influenza er normaltvis både væsentligt mildere og mindre smitsom end corona. https://www.ssi.dk[...] "Sverige har ingen overdødelighed haft" - Jo de har, måske ikke på hele året, men i den periode de havde høj smitte havde de bestemt. https://www.medrxiv.org[...] "Sundhedsvæsenet er "stresset" hvert år. Sygehusene har det kun svært lige nu fordi de sender corona positivt personale hjem, altså de har mange sygemeldinger. " Selvfølgelig skal sundhedspersonale der er syge sendes hjem, både ift at undgå risiko for at de smitter hinanden, deres patienter, og deres eget helbred. Ville du behandles af en læge der havde en meget smitsom sygdom som kan dræbe dig, hvis du var i risikogruppen? Derudover udgør coronapatienter lige nu ca 1/10 pladser der normalt er på sygehusene, hvor der kun er få procent i overskud normalt. Derudover så er det selvom vi har foretaget en ekstremt nedlukning at vi presser sundhedsvæsenet så hårdt. Smitten stiger eksponentielt uden nedlukninger, og det er jo sådan set det der er det mest kritiske. https://www.statistikbanken.dk[...] https://www.esundhed.dk[...] #73 Jeg tror hele landet er enig med dig i at nedlukninger er noget værre lort. Og jeg synes da bestemt ikke der går en dag uden medierne snakker om det heller? De snakker om ensomme mennesker, selvmord, og andre konkrete ting som nedlukninger forvolder. Coronavirus får meget opmærksomhed fordi den KAN dræbe rigtig mange, KAN give varige mén til rigtig mange og KAN fuldstændig overbelaste sundhedsvæsenet, således at NETOP kræftpatienter ikke får behandling. Kræft er noget lort, men det har ikke potentiale til at give titusindvis af indlæggelser i Danmark på et par uger, hvis vi ikke lukker samfundet ned..
--
R7 5800x, RTX 3080, 32GB 3600Mhz CL16, B550M
--
Sidst redigeret 16-01-2021 22:42
#80
Thomas8
Elite Supporter
16-01-2021 22:42

Rapporter til Admin
77# Jeg forstår godt din side af sagen og din skeptisk. Derfor at jeg skrev: Kuren kan ikke være større end problemet. Vi vil ikke kunne undgå at der vil ske voldsomme optøjer eller noget tredje i lande som ikke har så god en sikkerhedsnet som os, hvis det her fortsætter. Og vaccinerne ikke kan stoppe udviklingen. og man bliver nødsaget at lukke yderligere ned i længere tid. Det ikke holdbart. Men dem har har magten og penge beskytter hinanden. Vi kun en lille del af en stort stort pudsel spil. Jeg kan ikke se nogen konspirationer og skjulte dagsorden i at puste Coronaen op hvis den ikke var farligt. Men fint hvis du har den holdning. Vi har trods alt ytringsfrihed.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 16-01-2021 22:43
#81
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
16-01-2021 22:55

Rapporter til Admin
#79 - Har intet med det jeg skrev at gøre. Hvorfor bullshitter du? - Bullshit tænkning, bullshit kilde. - Ja tro det eller ej, sundhedspersonale har gået på arbejde med influenza i årtier. "Derudover udgør coronapatienter lige nu ca 1/10 pladser der normalt er på sygehusene". Det er patienter MED corona. En stor del af dem er ikke på sygehuset pga. corona.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 22:58
#82
TwinX
Monsterbruger
16-01-2021 23:15

Rapporter til Admin
hvorfor mener du han bullshitter ? hvorfor er det bullshit kilder ? og mht. til de indlagte... om hvorvidt folk er indlagt, udelukkende med covid som årsag, eller om folk er indlagt med anden sygdom, hvor covid medfører værre tilstand, er det jo alle patienter som ikke ville have været indlagt uden covids tilstedværelse. ???
--
Sidst redigeret 16-01-2021 23:20
#83
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
16-01-2021 23:24

Rapporter til Admin
#82 Fordi det han skriver ikke har med sagen at gøre og han linker til et preprint der ikke hjælper hans sag. Klassisk bullshit. Og hvis de ikke var indlagt med corona så ville de være indlagt med influenza.
--
Sidst redigeret 16-01-2021 23:26
#85
JB
Gæst
17-01-2021 07:57

Rapporter til Admin
#84 Officielt hedder det sig, at undersøgelse og behandling for kræft ikke kan udsættes. I praksis har Corona dog haft en indflydelse indflydelse. Hvis der vitterligt ikke var et problem her, var der næppe skrevet et utal af artikler om emnet. Et udvalg: https://www.bt.dk[...] "B.T. afslører: Kræftsyge Anders fik vild mail fra sygehus: 'På grund af corona venter vi med at indkalde dig'" https://twitter.com[...] "Langt færre danskere har fået stillet en kræftdiagnose under coronanedlukningen i foråret , viser nye tal. 'Stærkt bekymrende, for kræft holder ikke pause. Alle sejl skal sættes til for at opspore kræftramte'" https://www.bt.dk[...] "På fire måneder ringede Dunja 11 gange forgæves til læge: 'Nu er jeg uhelbredeligt syg og dør'" https://www.bt.dk[...] "Helt nye choktal: Så vildt har coronakrisen ramt behandling af kræftsyge" https://www.bt.dk[...] "Anne Mette fik besked om kræft telefonisk: 'Stop, stop, jeg vil ikke høre mere'" https://jyllands-posten.dk[...] "Kræftramte Rita Christensens tjek på sygehuset blev udskudt: »Det er alvorligt«"
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#86
Thomas8
Elite Supporter
17-01-2021 09:42

Rapporter til Admin
Corona er farligt det ikke en konspiration. Ja, der var pris på liv før. Vi lukkede ilke ned for at redde dem der kunne død af influenzaen fordi den snittede ikke så aggressiv og overbelastede sundhedsvæsenet som Corona. Så jeres nogle argumenter var at fordi vi overbefolkning derfor de skabt corona? https://www.dr.dk[...] Kineserne var ikke gode med demografiske udvikling etc. Samt de havde ikke nok mad. Så de havde et barns politik. Den førte til en skæv fordeling af flere mænd end kvinder, fordi man foretrækker drenge. Men det er ikke grunden til at befolkningen i Kina vil falde fordi det lidt skævt. Men at de får færre børn. De forsøger at lempe hvor mange børn man vil få. Men de ender som Japan og andre velstillede lande at føde færre børn og få flere ældre. Selvfølgelig er ikke alle kineser velstillede, men en betydeligt antal som påvirker befolkningenstal. Jeg kan ikke se nogen incitament for at slippe Coronaen løs. Enten er det fra wuhan hvor de forsket i flagermus (hvor hende forskeren der døde og de brændt hendes lig/kremeret fjernet fra universitetet side etc). Der startede med at smitte folk. Tredje. Lad os sige at nogle slap coronaen ud fot at styre os ned vacciner og ændre vores DNA etc. Bill gates? Kineserne? Jamen de jo ikke dumme. De ved godt den her slags virus muterer. Tror ikke at de har alle vacciner klar til at undgå at lægge deres egne interesser i ruiner. Og nej top forsker har sagt at det ikke ændre vores DNA. Jeg kan ikke se nogen incitament for at slippe sådan noget ud. Så hvis de i tror skulle gøre sådan noget. Så ville de nok slippe noget de kan kontrollere bedre. Det der var forskel imellem Corona og sars var at Corona smitter uden symptomer. I hong kong under sars smittede sars igennem en hel lejlighedskompleks gamnel med kloak rør igennem alle lejligheder hvor afføringen kom igennem. Så sars smittede meget. Ligesom Mellemøsten havde en der smittede kræftigere. Men det der gøre Coronaen farligt er at den smitter uden symptomer. Lad os sige at der var nogen der stod bag Coronaen. Tror du/i de ville risikerer at blive smittet selv på et eller andet tidspunkt når de møder folk? De ved jo ikke om de møder nogen uden symptomer men har en muteret virus de ikke har fået vaccine imod. Altså den går bare ikke.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 17-01-2021 09:46
#87
Torben Spyd
Megabruger
17-01-2021 10:38

Rapporter til Admin
Man bliver meget træt af at høre om disse mutationer. Desuden lader det til at vaccinen kune virker et års tid. En ny pengemaskine for medicinalindustrien.
--
Ryzen 1600 @ 3.95 GHz, 16GB 2933/CL16, RTX 3090, 1080p/72Hz (OC)
#89
Xponic
Giga Supporter
17-01-2021 10:56

Rapporter til Admin
#86 Efter min bedste overbevisning så har USA en finger med i spillet når det gælder udbredelsen af Sars-2 https://nyheder.tv2.dk[...] Så efter at have søgt rundt om på nettet Ang Usa´s engagement i Bio våben´s forskning så synes jeg der er nogle stærke indikationer på at de aldrig er stoppet med forskningen på dette område.
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! No Gods No Masters My Time Has Come.
#90
TwinX
Monsterbruger
17-01-2021 11:17

Rapporter til Admin
@ 83. Det har da netop noget med sagen at gøre, det der postes til dig. Hvordan ved du at hvis de ikke var smittede med det ene, så ville det være noget andet ? er der slet ingen af jer, der opponere mod restriktioner osv., der kan føre en saglig debat i en balanceret tone ? Jeres holdninger og meninger kommer aldrig igennem muren af vredes udbrud og personfornærmelser. Det er sgu synd. tænk hvis der var hold i noget af det i postulere, så sørger i jo selv for at vi andre aldrig får indset det.
--
#91
chichu
Ny på siden
17-01-2021 11:27

Rapporter til Admin
#0 Hvor læser du om den by?
--
#92
Xponic
Giga Supporter
17-01-2021 11:29

Rapporter til Admin
#87 Du kan jo vente på de vacciner der er baseret på VLP bioteknologien for den virker som en mere permanent løsning(så skal du med stor sandsynlighed ikke donere flere penge til medicinal industrien på dette område) , btw så bruges VLP biotek. også når det gælder eksv. HPV / Hepatitis B vaccinen. https://www.msn.com[...] https://www.bavarian-nordic.com[...]
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! No Gods No Masters My Time Has Come.
#93
tolagarf
Giga Supporter
17-01-2021 11:50

Rapporter til Admin
#92: Ja tak! Men indtil da må vi jo så nøjes med sæson vacciner og håbe de virker
--
#94
Thomas8
Elite Supporter
17-01-2021 14:08

Rapporter til Admin
91# Manaus der op til flere steder at du kan læse om det. https://www.bt.dk[...] Til de mere skeptiske: Jeg kan godt forstå jer. USA har lavet deep shit og crazy ting. 1. Første goftkrig udløst da Irak gik ind i kurwait, usa gik først ind da de brugte en ambassadør datter lyve om at hun arbejdede i en fødeklinik og sagde at irakkiske soldater pille spædbørn ud af kurvøser og smidte dem på gulvet etc. 2.. Anden goftkrig - Masse ødelæggelsesvåben der aldrig fandtes. 3. Vietnam krigen. Nord Vietnam angreb ikke en amerikansk krigsskrig blev afkræftet senere. 4. Tuskegee Syphilis Study: USA eksperimenterede med syfilis mod sorte mænd. De inficerede dem med syfilis uden deres viden. Foregi fra 1932 til 1972. Jep, det kun småting i forhold til andre crazy shit de lavet. Men man skal lige tag den med ro med sin skeptisk her med corona. Jeg vurderer at det 90 % chance for at det er gået galt i et sted i Kina og en flagermus lign. har inficeret en forsker. Sars opstod også der. Vi så en i mellemøsten MERS. USA var ikke forberedte. Under obama blev bekæmpelse af pandemi ikke prioriteret, da man skulle bekæmpe finanskrisen. Man havde ikke nok respiratorer i begyndelsen, men de har produceret nok nu og alle der har brug for en kunne få en. USA økonomi er meget afhængig af Service og ikke af produktion. De ville gøre sig selv en bjørne tjeneste at smide corona ud i verden. FED har printet ufattelig mange milliader dollars. Bitcoin flygter rige til. Siden vi gik fra guldstandarden bygger alt på tillid nu. Der ikke nogen fordele her for USA. Trump havde godt fat i Kinas "kugler" inden corona. Han ban Huawei etc. Og tvnang dem i knæ. Kina er et stort trusle for USA. At USA skulle plante corona i kina og vinde den økonomiske kamp, ser ikke logisk ud. USA har lavet deep shit. Men at de skulle gøre sig selv en bjørnetjeneste tror jeg næppe. USA er på røven økonomisk. Aktiemarkedet er pumpet og kører på steroider.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 17-01-2021 14:11
#95
Xponic
Giga Supporter
17-01-2021 14:38

Rapporter til Admin
#93 Jeg kan godt vente indtil vlp vaccinerne kommer på banen(vis jeg vælger at lade mig vaccinere) og jeg skal i hvert fald ikke støtte Pfizer/BioNTech´s mRna vaccinen(Spørgsmål? tager man ikke en vaccine for at undgå alvorlige komplikationer / døden), det kan godt være at det kun er de "svagelige ældre" der har en chance for at dø af den vaccine men sådanne går det desværre når man rusher og "nød godkender" en mRna vaccine igennem for at nogle i den klamme medicinal industri kan tjene kassen og det sætter sætningen "den enes dø den andens brød" i et helt nyt og skræmmende lys, men det kommer desværre ikke som nogen overraskelse for mig. Føj siger jeg bare https://sputniknews.com[...] Den norske lægemiddelstyrelse https://legemiddelverket.no[...] Også er der nok nogle der vil prøve at bortforklare det som uheldige omstændigheder og det ville nok virke som en plausible forklaring vis det havde været 1-3 personer men 13/26 formode døde af bivirkninger.
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! No Gods No Masters My Time Has Come.
#96
Thomas8
Elite Supporter
17-01-2021 14:41

Rapporter til Admin
95# Vi havde også nogle stykker i DK. Samt tyskland med bortforklaring om at de gav et for højt dosis etc. Tror snart at anbefalingen er at ikke give disse grupper en vaccine. Problemet er bare at hvis de gøre det, giver det medvind for vaccine skeptiker. Og det er uholdbart økonomisk så som sundhedsfaglig, da de skal have gang i økonomien asap.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 17-01-2021 14:42
#97
Thomas8
Elite Supporter
17-01-2021 14:48

Rapporter til Admin
Taget fra BT live dækning: "Fattige lande risikerer at vente på vaccine indtil 2024 De fleste mennesker i lavindkomstlande kommer til at vente indtil 2024 på covid-19-vacciner, hvis højindkomstlande bliver ved med at beskæftige sig med det, som nogle kalder for “vaccinationalisme”. Sådan fremgår det af en undersøgelse foretaget af Duke Universitys afdeling for global sundhed, skriver DR. Formand i Læger uden Grænser, Heidi Christensen, mener, at vaccinehamstringen udstiller en vanvittig skævvridning, der er i fordelingen af vaccinerne. - Der er rigtig mange lande, som slet ikke har adgang til at komme i gang med det vigtigste våben, vi har mod pandemien, fortæller hun i P1 Morgen."
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
#98
Xponic
Giga Supporter
17-01-2021 15:05

Rapporter til Admin
#96 Jeg synes nu det er godt ide at have en go portions skepsis når det gælder "Big Farma", følg penge strømmen også finder du højest sandsynligvis sandheden(hvor slem den end måtte være) og nej jeg er ikke imod vacciner generelt men Big Farma skal ikke kunne gemme sig bag deres hær af advokater og dermed slippe for konsekvenserne når de laver noget markværk.
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! No Gods No Masters My Time Has Come.
#99
Lars
Ultra Nørd
17-01-2021 15:40

Rapporter til Admin
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Covid-19 er en hæslig satan (og den muterer og yngler som ind i helvede), og at den ville udrydde og invalidere mangel flere liv hvis vi ikke isolerede os, bar mundbind og spritter af. Vi bruger ikke de samme forholdsregler med en normal influenza, altså hvor vi holder afstand, går med mundbind og spritter hænder. Har vi en influenza går vi bare i seng og bliver der i en uges tid. Covid-19 her heller ikke en influenza. Det er en SARS sygdom. SARS = Severe Acute Respiratory Syndrome SARS og influenza har intet til fældes andet en nogle få symptomer, men den virus der gør en syg er en helt anden historie. https://sundhedsguiden.dk[...] Årsag til sygdom COVID-19 skyldes en bestemt virus, som nu kaldes SARS-CoV-2 Influenza kan skyldes en række forskellige typer af influenzavirus
--
Status på B/W-listen: 4+/0-
--
Sidst redigeret 17-01-2021 15:44
#100
TottiNo10
Maxibruger
17-01-2021 16:01

Rapporter til Admin
#88 Du er hermed anmeldt for personangreb. Jeg har i øvrigt også påpeget i min anmeldelse, at det ikke kun er overfor mig, hvor du konstant kommer med oneliners med en sviner. Jeg elsker en spændende debat, og jeg kan sagtens tage og give. Det er kun sjovt, at der er lidt forskellighed herinde. Men jeg vil ikke acceptere dine primitive oneliners, fordi du ikke formår at formulere et debatindlæg, hvor du udtrykker din uenighed, eller evt. stiller spørgsmål til de ting, du ikke er enig i. Det andet er simpelthen for primitivt og for meget nu, så jeg har smidt en anmeldelse afsted, og jeg håber den får konsekvenser for dig! Forummet må holde et vist niveau, og det magter du tydeligvis ikke - jeg har længe forsøgt at ignorere dig, men det er altså slut nu! /Totti
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]|GeForce GTX 1660 Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 17-01-2021 16:01

Opret svar til indlægget: Den Brasilianske Mutation

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login

Denne tråd er låst, og du kan derfor ikke oprette svar i den.

Begrundelse

Som sædvaneligt kan folk ikke holde en pæn tone i denne type debatter og derfor låses tråden.

Låst af Thomas | 17-01-2021 17:05

NYHEDSBREV
Afstemning