Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ryge (Stop/Pause) Jeres erfaring.

Af Bruger Cellkill | 16-01-2021 10:08 | 659 visninger | 17 svar, hop til seneste
Efter have røget i 24år NorthState/Grøn Cecil og hjemmerul "sidste 11år udenfor" besluttede jeg Stop!!. Købte en Vape Exceed D19 i tirsdags og stoppede med den onsdag middag. Gider ikke damp. Nu lørdag med 0% nikotin siden onsdags kan jeg lugte for meget, som ryger har jeg altid haft en god lugtesans men nu efter rygestop stinker næsten alt! Kan ikke tåle lugten af de parfume jeg bruger: Tabac Aftershave. Old Spice Aftershave Old Spice Whitewater Old Spice Captain Accountable style edition Dance Burlesque Stanken er så voldsom for mig at jeg er tæt på at overgive mig. Andre ting: Frisk kaffe WD40 Dun-let skyllemiddel ting udenfor ........... Gag refleks hver gang. Overvejer sådan at begynde igen pga alt stinker. Hvad var jeres oplevelse par dage efter rygestop.
--
#1
Comicsdk
Mega Supporter
16-01-2021 10:17

Rapporter til Admin
Altså.. Det er jo positivt at du har fået lugtesansen retur. Nogle af de ting du nævner, stinker bare. Skyllemiddel har jeg ikke brugt i årevis, jeg mener seriøst at det er fuldstændig uudholdeligt at rende rundt med stanken af bamseline i sit tøj, og fuldstændig unødvendigt, især nu hvor du har lagt tobakken på hylden. Hvis der er noget der stinker, er det tobaksrøg. I store træk er jeg helt fri for lugtgener, deodorant og parfume har jeg også lagt på hylden, jeg bruger bare en antiperspirant roll-on og forsøger at gå i bad når min egen krop begynder at afsløre hvor rådden min personlighed er. Kaffen forstår jeg ikke, for mig er der der intet der slår duften af friskbrygget kaffe. Men er du typen der brænder den billige BKI af på en kaffemaskine til 200 kroner, er der muligvis en sammenhæng.. Anyway, tillykke med rygestoppet, det er godt gået, makker.
--
#2
Comicsdk
Mega Supporter
16-01-2021 10:27

Rapporter til Admin
(i øvrigt er det heller ikke usædvanligt at man leder efter undskyldninger for at begynde igen, specielt i starten af rygestoppet. Spis nogle gulerødder, gå en tur, tyg noget gummi når trangen bliver for stærk)
--
#3
Gæsten
Gæst
16-01-2021 11:16

Rapporter til Admin
Men er det ikke meget rart at vide hvor meget du stinker, så slipper vi andre jo også for det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
HrLarsen2
Nørd
16-01-2021 11:17

Rapporter til Admin
#0 Nu behøver disse lugt gener ikke at have med rygning at gøre. Med alderen er der mange ting jeg ikke kan lide lugten af. Som du selv nævner perfumer, kaffe, Skyllemidler, lugtende vaskemidler og feks madlavning. Samme sekund vi færdige med feks madlavning, så åbner jeg alle døre og vinduer. Jeg kvæles virkelig ved lugten af mad. Alt vores sæbe ting er skiftet til ikke perfumelle, så øko som muligt og ingen placebener af nogen art. Neutral er et hit her. Bruger ingen parfumer da de genere, kan virkelig ikke se hvorfor du ikke bare lader være med at bruge dem så ?? ( Mennesker er fucking underlige ) Just saying, det altså et helt normalt problem for alm. mennesker også... Men har du brug for en undskyldning for at ryge igen, så den da sikkert helt fint.
--
9600K, 2070RTX, 16GB, PG279Q, AE-5, HD800 2600K, 970gtx, 8gb, BenQ XL2730
--
Sidst redigeret 16-01-2021 11:18
#5
Juletræet
Gigabruger
16-01-2021 11:21

Rapporter til Admin
Sorry to say... men tabac og Old spice er godt nok hellere ikke lækre dufte :-D
--
#6
ToFFo
Guru
16-01-2021 11:32

Rapporter til Admin
3 forskellige old spice!? Fuck mand! Jeg kan slet ikke forestille mig hvor rædselsfuldt det må være for folk med normal lugtesans at være i nærheden af dig. Din lugtesans må være virkelig fucked hvis du har brug for at lugte som 20 døde alkoholikere der er begyndt at rådne på et nedbrændt plejehjem. Axe Marine er en elendig deo. Den stinker af kattepis. Dens elendighed er kun overgået af den legendariske dårligdom man får med Old Spice. Forestil dig du har haft lukkede øjne i 25år. Når du så åbner øjnene for første gang, vil du blive blændet af alt der lyser mere end et fyrfadslys.... Men tror du ikke, når du har vænnet dig til lyset, at du vil sætte pris på alle de flotte ting du nu igen kan se? Det er det samme med din lugtesans. Det skal være skidt før det bliver godt, som man siger. Din krop, dine omgivelser, din tegnebog og miljøet takker dig for at holde op med at ryge. Er den eneste dårlige ting du kan komme på ved et rygestop at du får din lugtesans igen? Det svarer vel til at en person i kørestol kan gå igen, men ikke gider, fordi det er lettere at blive skubbet rundt i en stol. Ovenstående lyder hårdt, ja, men det er hårdt at holde op med at ryge, så ind imellem skal man lige have et par på kassen for at tage sig sammen. Sandheden er ikke altid behagelig at blive ramt af. Jeg har været fuldstændig røgfri i 36 år. Og det har jeg tænkt mig at fortsætte med. Det skal lige siges, jeg ikke har haft mulighed for at stoppe fordi jeg aldrig startede. Jeg kan da godt huske da de seje i skolen begyndte at ryge, og tilbød mig at prøve, overtog min logiske tankegang hver gang... "Hey vil du ikke have et hvæs af en smøg?" "Det ved jeg ikke lige. Hvad smager det af?" "Det er som at slikke bunden af et askebæger. Det gør også lidt ondt. Det har ikke rigtig en smag faktisk. Og så kan man godt få det galt i halsen og hoste..." "Okay... Det bliver et nej herfra, men tak for tilbuddet" Jeg har svært ved at fatte, at folk begynder i det hele taget, og så tvinger sig selv til den elendighed hele tiden. At ryge er som at binde sine sko alt alt for stramt, gå i dem hele dagen, for så at få nydelsen ved at tage dem af sidst på dagen.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 16-01-2021 11:37
#7
Juusuhako
Elite Nørd
16-01-2021 12:05

Rapporter til Admin
#1 Har heller aldrig været meget for de intense Bamseline og deslignende med duft af roser og hvad ved jeg... Men en LILLE SJAT af den blå bamseline giver alligevel den der meget neutrale duft af "rent", som man kender det når man skifter hele sengesættet! #0 Hvad med en ordenlig cologne? Ja, du render nok op i en 5-800,- afhængig af navnet på flasken, men der skal ikke mere end et lille sprøjt til og cologne er dufte for sig selv, imo...
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#8
Cellkill
Bruger
16-01-2021 12:14

Rapporter til Admin
#3 Merrild 103 / Melitta aroma signature deluxe. #4 Generne kom 2 døgn efter sidste cigaret. #5 Tabac er ellers et godt produkt, bedre end Axe ;) #6 Tager jo ikke duftende på på en gang. Er ikke en Fransk kvinde i 1940!!! Tænk lidt. Til dagligt bruger jeg Nivea Men dry impact. Søger ikke ros og alt det pjat som en facebook like lu***. Spurgte kun ind til andre har oplevet noget af det samme. Søger heller ikke en undskyldning for at begynde igen.
--
https://steamcommunity.com[...]
#9
ToFFo
Guru
16-01-2021 12:17

Rapporter til Admin
#8 - Håber du holder ved. Tror du vil blive rigtig glad for dit valg på sigt. Selv har jeg været igennem et større vægttab, hvor jeg har smidt 20+kg ren mistrivsel, og det er helt vildt så stor en personlig forskel det gør. Man kan meget mere, man VIL meget mere, at vågne om morgenen er ikke en total umulighed, jeg er i bedre humør end jeg har været længe og har fået længere "lunte". Plejer at blive virkelig salty, og smadre ting når jeg ikke vinder og være en ekstremt dårlig taber. Den personlige gevinst er fantastisk. Tænker godt jeg kan sammenligne vægttab med rygestop i den forstand at man gør noget godt for sig selv. Som også indirekte gavner folk omkring en :)
--
- Indsæt signatur -
#10
Cellkill
Bruger
16-01-2021 12:18

Rapporter til Admin
Jeg har ingen væddemål eller aftaler med nogen eller lavet latterlige opslag på facebook "5 dage uden røg" Whuhuu. Se mig! Ville bare af personlige grunde se hvad jeg er gået glip af i alle de år. Hvordan smager ostemaden, er kaffen bedre nu...
--
https://steamcommunity.com[...]
#11
tolagarf
Giga Supporter
16-01-2021 12:24

Rapporter til Admin
Jeg stoppede med at ryge for ca. 11 år siden. Havde røget i 23 år sammenlagt, og modsat til mange andre fik jeg aldrig min luftesans tilbage. Jeg kan stå over et kloakdæksel hvor der stinker af lort, og kan intet lugte. Jeg kan dog stadig lugte stærke kemikalier og krydderi, og generelt mad. Men går jeg ind i en bager butik kan jeg ikke lugte at jeg er i en, underligt nok
--
#12
Cellkill
Bruger
16-01-2021 12:35

Rapporter til Admin
#11 Underligt, må du nok sige. En af mine gamle arbejdskollega havde det som dig. Men det var en influenza der havde taget nogle af hans sanser.
--
https://steamcommunity.com[...]
#13
Roy Munson
Mega Supporter
16-01-2021 12:42

Rapporter til Admin
det bedste forslag jeg kan give dig er at: forestill dig e/cigarette er en kæmpe penis du ska sutte på. det hjælper utroligt meget. ps. hvis du godt kan lide at sutte på penis, ka du erstate tanken med noget du ikke vil have i munden.
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..
#14
tolagarf
Giga Supporter
16-01-2021 12:46

Rapporter til Admin
#11: luftesans? Ja ok makker... Lugtesans nok nærmere :D #12: Ikke umuligt at det kan have været det, dog er det meget sjældent jeg har influenza, vi snakker ca. hver 7 år eller deromkring så det må være sket i mine yngre dage.
--
#15
Wut
Junior Nørd
16-01-2021 19:02

Rapporter til Admin
Drop nu det skyllemiddel. Det koster penge, forurener, stinker, øger risikoen for overfølsomhed/allergier og man får intet ud af det, udover bløde jeans, som alligevel bliver bløde af sig selv, når man har haft dem på i nogle minutter. Seriøst! Hvorfor købe en god parfume og så hørme af Bamseline??
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 16-01-2021 19:03
#16
BoreBissen
Monster Supporter
16-01-2021 19:07

Rapporter til Admin
Bruger skyllemiddel til mit tøj og min sofa. Hader nemlig at få stød!
--
Acer Nitro 5 | 15,6" IPS 120 Hz | Nvidia GeForce RTX 2060 6 GB | Core i5 9300H | 512 GB NVMe SSD | 2 x 8 GB RAM
#17
Dragonheart
Guru
16-01-2021 19:13

Rapporter til Admin
Har erfaringer med bekendte der har stoppet med at ryge. Deres lugtesans kom også tilbage efter kort tid uden rygning og så følte de at alt pludselig duftede ret kraftigt. Netop fordi de har været vant til at pumpe farfumestoffer ud overalt for a toverdøve røgstanken. Nogle af dem vænnede sig til duftene andre gjorde noget lidt smartere. Nemlig at droppe parfumestoffer i flg ting. Da de jo er totalt unødvendige medmindre man self stinker af røg eller prut ;-). SOm bonus reducerer d eogså markant deres risiko for at udvikle allergi + de ikke stinker af duftstoffer. - Vaskemidler (skyllemidler har ingen reel effekt medmindre du bruger kunststof og anvender det for at reducere statisk elektricitet) - Parfume i showergel, ansigtvask, hårvask - Deodorant, ansigtscreme, håndcreme - Parfume fx eau-de-cologne etc. - anden kosmetisk som hårvoks, makeup etc Så kort sagt - drop alle de duftstoffer i produkter du bruger. Og hvis du oplever du lugter - så gå i bad. #15 Ja. Har man duftstoffer i andre ting også ende rman jo med at dufte af 10 forskellige ting inden man endelig tager en reel parfume på. Stakkel dyr hvis man har sådan nogle
--

Opret svar til indlægget: Ryge (Stop/Pause) Jeres erfaring.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login